Arkadaşlar eşimle 6 yıllık evliyiz + 2 sene sevgililik/nişanlılık. İki çocuğumuz oldu yaşları çok yakın (20ay). İlk çocuktan sonra eşim benden uzaklaşmaya başladı gel gitli olsada böyle devam ettik düzeldik derken hamile kaldım doğum yaptım vs. İkinciden sonra kilo aldım ve bir türlü veremedim iki senedir (geceleri uyumayan bir bebekti, sürekli ağlıyordu ve sağlık sorunları vardı). Eşim benden uzaklaştıkça aldatıyor mu diye düşünmeye başladım. Aramızda hiç bir şey kalmadı derken yazın 2 ay aramız düzeldi ve yeniden uzaklaştı. Ne zaman sorsam sürekli fizik benim için çok önemli diyor sen kilo vermiyorsun dikkat etmiyorsun kendine diyor.
diyetisyen bu uyku düzeniyle bu stres ile asla veremezsin diyor ben yinede dikkat ediyorum spora başladım ve kilo vermeye başladım ama eşimden ilgi alaka bekliyorum görmediğim için de hem soğuyorum hemde çok üzülüyorum. Eşime açıkça sordum aldattın mı beni nasıl dayanıyorsun diyorum sabrediyorum düzelir diye avutuyorum kendimi diyor. İki çocuğun yakın olmasını birlikte istedik şimdi beni cezalandırıyormuş gibi hissediyorum, kilolarımı veremedim bu durumdan bende rahatsızım ama hayatta her şey insan için bunu da göz önünde bulundurup saygı gösterip benimle ilgilenmesi gerekmez mi? Erkekler gerçekten istediklerinde bekler mi cinsel ilişki olmadan?
kafam çok karışık hem güveniyorum eşime hem de içimde bir şeyler kopucakmış gibi hissediyorum tavsiyelerinizi beklerim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer