Eşim neden evlenince değişti?

Arkadaşlar Merhaba sizin görüşlerinizi fikirlerinizi almam gerek
Henüz 21 yaşındayım 1 yıllık evliyim eşim evlenmeden önce bana çok düşkündü çok ilgiliydi yani, ama evlenince değişti ilgisizleşti aramız iyidir ben ona karşı olan tüm görevlerimi neredeyse 4 4 lük yerine getirmeye çalışırım, lafından dışarı asla çıkmam makyaj yapma der yapmam giyme der giymem gitme dediği yere gitmem evden çıkmıycaksın der çıkmam şununla görüşmiyceksin der görüşmem, kendisi bay bayan kuaförü dükkan sahibi, eşimi iyi tanırım insanlarla samimidir ama hep bir çizgisi vardır dilindedir sadece samimiyet çok çokta güvenirim kendisine, yanına bugün tam bir hafta oluyor, bir bayan eleman aldı bir haftadır çalışıyor yani eski iş yerinde kısa bir süre beraber çalışmışlar bir kaç gün ya da 1 hafta kadar. Pazar akşamı telefonda tesadüfen kameraları açtım bakarken bakarken bir görüntüye denk geldim, bayan elemanın iş yerindeki 4. günü dediğim kişi balkonda arkası kapıya dönük bir şekilde oturuyor. Eşimde gelip kızın saçını okşuyor içeriye çağırmak için sonra odada bir dakika falan birşey konuşuyolar ama kızda bir gülmeler eşimde bir gülmeler bir samimiyet, sonra bunu eşime sorduğumda çok büyük kavga ettik açıklama yapmayıp sadece bağırıyor ve evin içindeki eşyalara zarar veriyor bana zarar vermeye çalışıyor, bir küfürler, hangi koca karısına ederse etsin o kadın kaçar gider. En sonunda sakinleştik yaptığın haraket doğru mu neden yaptın diyorum, hata yaptım bilmiyorum neden öyle yaptım diyo kardeşim gibi o kız benim diyo ama neden öyle yaptım bilmiyorum diyo, ben yapsam ne tepki verirsin diyorum seni mahvederim diyo. düşünmekten deliricem, haketsem ona karşı olan görevlerimi aksatsam hatalarım var ilgisizim bakımsızım diycem ama hiç biri yok hiç biri kahvaltısız işe göndermem ki bende çalışıyorum, bir gün yemeksiz bırakmam hiç suratsızlık yapmam, kavgalarda asla yatağı ayırmam eve gelsin sarılır öper koklarım asla adıyla hitap etmem, ütüsü temizliği herşeyi iş yerine kadar yemek yapıyorum ama sonuç..
Güncellemeler
+1 yıl
Ve sürekli seni boşayacağım kelimesini kullanır sürekli her tartışmada, bu seferkinde çok daha ileriye gidip beddualar, küfürler seni boşuyorum ! diye bağırmalar.. Ben hata mı yaptım sormakla sizde ama aklım almıyor bir insan yanında çalışan bir insanın neden saçını okşar ki daha yeni tanıyorsun 4 gündür, bende çalışıyorum benim müdürüm neden bana yapmıyor, demekki doğru bir haraket değilll!!!
Eşim neden evlenince değişti?