bak guzel kardesım bende bayan kuaforuyum evlilik gecti hayatımdan ayrıldım yanı eşınıde senıde ıyı anlarım... burada boyle sorular veya verılen cevaplar cokda saglıklı olmaz cunku buradakı soyledıklerın seyler senın pencerenden bakıs acındır... yanıı yanlıs anlama soyledıklerın yalan yanlıs eksık oldugunu kast etmıyorum ama karsı tarafında goruslerı dudsuncelerı bılınmesı gerek sana gore 4 4 luk olan seyler karsındakı ınsana aynı derecelendırılemeye bılır ama bellı baslı bır olaylar vardı kı sen de bunlardan bahstmıssın eve esyalara ve hatta banada zarar vermeye kalkıyor dedıgın o anlar bana gore hafıfe alınacak bır cıkıslar degıl benden sana guzel bır tavsıye sen elınden geldıgı kadar sakınlıgını sukunetını korumaya calıs en azından onun kadar agresıf ve hırcın davranma yoksa ahklıyken haksızlıga dusersın ama sunu da sakın ama sakın unutma ılıskılerdekı bu surec eger kı devamlılıgı cok sıklasıyorsa ve hep aynı senfonı bir sekılde devam edıyorsa bu su anlama gelıyor alısmıs kudurmustan beterdır ızın verme sana bu sekılde davranmasına ve agresıflıgını bu sekılde etrafa zarar vererek atmasına hareketlerınle ve ona karsı alacagın yaptırımlarla engellemeye calıs
01 Yorumla- +1 yıl
yoksa alıskanlık halıne gelır bu yasantınız ve senın ona hıcbır sekılde karsılıksız kalman senı ınan ki sevgısınde bıle azalmaya kadar goturur bır zaman...
yanı kocana bagır cagır onun yaptıgı gıbı aynısını yap demıyorum fakat bıraz da nelerı kaybedıcegını anlatman gerektıgını dusunur ( ve egerkı bır gun sana haksız yere bır tokat bıle atsa buna kayıtsız kalma ve hıc bır sekılde cevap vermeden yuzune bıle bakmadan yapabılıyorsan aynı evde ıkı yabancı gıbı ona buyuk bır ceza ver evı terketme anne ne ya da babana gıtme ama aynı evde yasamaya devam et yemegını ustunu basını yıne yap ama sırtını donerek yat goz goze gelmeden yemegını ye sofranı kaldır sordugu sorulara cok kısave netbı sekılde cevap ver yanında fazla zaman gecırme gıbı gıbı seyler yapmanı tercıh et derım ben benım gorusum budur
En İyi Cevaplar
+1 yılbenim babam aynısı ama bunun yasla alakası yok karakteri ile alakası var 42 yasında oda ama anneme kufurler eder parayı sever evladı olduğundan haberi olmaz sürekli başa kakar beddular eder bana anneme en ufak seyde git der eşyalarını topla yani bu karakter ile olan birşey anlıyamıyorum anlamıyorum ne oluyor bunlara annemi dövemez babam olsada kemiklerini kırarım ama sakın cocuk yapmayın aman onun günnahına girmeyin eşin düzelmeyecek eşinin ozel bir durumu olmus belli içine girmişler mesela bızde soruyoruz ben mi yaptım bunları diyor ben kufur etmedim felan gibisinden sinire vuruyor ama herşeyin farkında aslında o bilerek yapıyor.
113 Yorumla- +1 yıl
offff allahım senin gibi bir eş annem gibi bir eş nasip etsin bana yaa :(
Soran+1 yılevet evet oda aynı, kendisine zarar vermeye kalkıştı banyoya kilitledi korktum kapıya elimle vurunca kapının camı kırıldı avucumun içi kesildi heryer kan içinde delirmiş gibi yapıyo ben yapmadım ben yapmadım diye sayıklıyo sürekli, ya küfür etmek ne demek eşe beddua etmek ne demek ya, ALLAH bizi birbirimize nasip ederek beni sana emanet etmiş demektir.. Sende bana emanetsin, ben en iyi şekilde bakmaya çalışırken sen nasıl emanete hıyanet edersin?
- +1 yıl
işte allah korkusu kalmıyor bir yerden sonra bende onu ifade etmiyorum tabiki eş ya bu eş eşşş evinin kadını allahın emaneti küfür ne ya ben arkadasıma bile kufur etmiyorum çekiniyorum kalbi kırılmasın diye ya diyorum ya rabbim senin gibi annem gibi eş nasip etsin annemde hep görmemezlikten gelir napayım oglum der sürekli eşe beddua hiç olmaz sana öl dese bile o beddua ondan çıkar kendisi geberip gider ha hatasını anlar tamam ama bunu da demiyor ki sana ya bak askım işte istemeden oluyo anlamıyorum senii çok seviyorum ne bileyim hareketlerini senin için düzeltmesini söylese tamam ama bunu da yapmıyo seninkide yapmıyor işte mesela benimkinin gözü dışarda benim baba diyesim gelmiyor annemi aldatıyor annem bunu biliyor farkında sesini çıkartmıor ya da ben anlamayayım sanıyor ama ben anlıyorum şimdi ona desen ki psikologa gidelim desen sana yemin ederim % 100 sana diyecek ki ben deli miyim diyecek bak yemin ederim ya bak nolur çocuk yapmayın gerçekten yapmayın düzelmiyecek çünkü
- +1 yıl
adım gibi eminim basına birşey gelmeden düzelmecek buda zaman alıcak siz nolur ya da sen ne olur sakin ol deli deli hareketler yaparlar biliyorum benim babam bile demek gelmiyor içimden o kendini delirtmiş simdi annemi delirtmeye basladı tabi 2 si üstüme gelince bende deliriyorum benide delirtmek istiyoor senide delirtmek istiyor inan bana seni de delirtmek istiyor dediklerini duyma dengesiz hareketler yapalar biliyorum 5 dakika önce canım cıcım 5 dakika sonra s. git derler biliyorum dakika dakikayı tutmaz sen he de geç biliyorum geçilecek kişi değil duyulmayacak kişi de değil ama bunu yapş ben anneme dedim evladı olarak anne boşan bak sundan boşan ama yok işte :/
- +1 yıl
mesela kardeşime babalık yapmaz kız kardeşime artık öyle bir hal almaya baslıyacak ki yediklerini bile haram edicek bunu yaz buraya kız kardeşime hem abi hem babayım ben herşeyiyle ben ilgileniyorum :/
- +1 yıl
daha kötü bir hal alıcak yazdım buraya
Soran+1 yılöl demek ne demekkk, dün odanın kapısını kitlemiş yatmış bir kaç kere girip çıktım diye en son girdiğimde odaya bir bağırıyorrr ALLAH belanı v... bıktım senden öl artıkkk (küfür) yeterr yattı uyuyana kadar ALLAH seni kahretsin diye sayıkladı
- +1 yıl
ya tamam işte diyorum daha kötü olucak daha beterolucak düzelmeyecek başına birşey gelmeden düzelmeyecek tamam işte biliyorum seni aynılarından bir numune bende var çünkü düzelmeyecek konusursun yapmıycam der 2 gun sonra daha beter biliyorum şimdi çocuugun yoksa benim de diyiceğim sana bosan olur yoksa ömür boyunca bööyle değer bilmez biri yüzünden deliriceksin farkında muısın hele birde hatayla cocuk yaparsanız eyvah o cocugun gunahını vebalini veremezsiniz birde benim babam demiştim ki ölsem üzülür müsün demiştim 6 ay sonra yenisini yaparım demişti yuzume karsı annemin yanında o çocucugu diyor mesela dusun artık
- +1 yıl
hem bir söz vardır ya bu deveyi güdüceksin ya da bu diyardan gidiceksin yani durumun bu Şu an :/
Soran+1 yılBana düşen gitmek kaldı sanırım artıkk...
- +1 yıl
delirmeden bir an önce hemde ruh saglıgın bozulmadan bir an önce kalman için bir sebeb yok çünki
- +1 yıl
gönül ister ki kal ama senin için delirme daha fazla çünkü daha beter olucak
- +1 yıl
haksız mıyım allah askına
+1 yılYa böyle erkeklerden nefret ediyorum. Ve sen de onun kölesi değilsin sen de çalışıyorsun herşeyi dört dörtlük olacak diye bişey yok. Biraz kendini düşün. Emin ol benim eşimde böyle tiplerden. Evlenmeden önce muhteşem biri evlenince gördüm gerçek yüzünü. Kendinden asla ödün verme. bir şans daha ver ve devam ederse ona gitmekle korku ver. Ders vermek istiyorsan yemek temizlik vs yapma. Eğer şiddet olursa çocuk yoksa boşanmak için bir dakika bile düşünme. Böyle tipler daha beter şeyleride yapar. Başka bir kadının saçına dokunup kikirdemek nedir yahu? Kadın yapınca kıyamet kopuyor tabi erkek yapınca bide üste çıkar. Çok ayıp çok.
02 Yorumla- +1 yıl
Bana yazar mısın seninle konuşmak ve sana yardım etmek istiyorum. Benim de evliliğim fazla sorunlu. Seni çok iyi anlıyorum bu yüzden.
Soran+1 yılkadın yapsa namussuz erkek yapsa nefsine uydu.. ama allah görüyor herşey allahtan bunada şükür kafam durdu çünkü ailesine anlattım bugün yine annesi çıldırdı o nasıl öyle bişey yapar diye delirdi bakalım neler olucak not yazdım çıktım evden amcamda kalıcam bir kaç gün kendi aileme hemen yansısın istemiyorum
+1 yılAranız iyi çünkü senin yüksek fedakarlığın sayesinde. Onu yapma bunu giyme şuraya gitme şunu isteme. Ama bana hizmet et, haksızsam bile sus, hakaretlerime katlan, başkalarına gidersem katlan, beni ömür boyu çek. Benim yaptığım sadece karnını doyurmak.
Karnının doyması için bunları çekmek zorunda mısın canım? Daha genceciksin. Mesleğin de varmış. Gayet de kendine güzel bir hayat kurabilirsin. Senin gibi fedakar, anlayışlı, sükunetli, özenli bir kadını erkekler arayıp da bulamıyor. Seni hak edenlerin yanında ol11 Yorumla
Soran+1 yılSağolasın ALLAH razı olsun..
O kadar çok seviyorum ki eşimi ama şu son olay artık beni ondan soğuttu, buz kestim resmen daha barışsakta hep tetikte olucam hep bir düşünceler paranoya, değmez kendi kendimi yıpratmama onu yıpratmama değmez..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılhahahahah :D ağlanıcak haldesin seni ezik bu kadar basit mi ya hayat 21 yaşında bir yıllık evliyim ne demek ya sen ve senin gibiler bu olayları yaşamayı hakkeden insanlarsınız hayatı toz pembe zanneden çocuklar ya sizlerde gram akıl yok gram bunca insanlar geçmişten bu güne neden 25 26 yaşlarında evleniyor? çünkü tecrübe kazanıyorlar tecrübeler bu hayatta insanların yaşamalarında ki en önemli şeydir. 20 Yaşında iki gencin evliliğini açıklayayım mı ben sana erkeğin aklı önce sever zanneder evlenirsiniz paso seks seni her gece becerir durur zevki anlayana doyana kadar sonrası zaten tecrübeniz olmadığı için sadece iki gençsiniz dediğin gibi kuaför sahibi yani mali durum iyi gülüşmeler diyorsun aldatma şimdiden başlamış geçmiş olsun sen onun garantisi olmuşsun o kıza çakamazsa bile evde geçiştirmelik seni seviyorumun ardında seks hayat tecrübesi olmayan bir kızın evliliği bu arada eşin kaç yaşında bilmiyorum zaten senden 3 yaşın üstünde büyüklükteyse zaten konuşmaya bile gerek yok :D yaşıtların varken kendinden büyük birisiyle evleniyorsan en baştan zaten kaybetmişsin gece gece güldüm ya ama alışığım bu ülke de son zamanda da sizin yaşıtlarınızda ki kızlarda erken evlilik moda sakın zaten aşık olduk sevdik yalanlarını atmayın kendinize bunlara biz de sahip olabiliriz aceleniz niye cahillikten çünkü cahillik sizin kanınızda var okuyup sayılan saygı gören bir kadın olmak varken dünyayı istediğin gibi gezip kariyer yapmak varken en basitinden makyaj yapma diyen bir andaval ile evlendiysen kusura bakma canım :D AĞLA bu yaşadıklarının hepsini çek umrunda değil kimsenin kimse bu hayatta 20 yaşında evlenin diye kimseyi zorlamaz Babamın Şirketini yönetiyorum ayda 8.5 bin lira maaş alıyorum (not henüz şirket benim değil sadece yönetiyorum) ben bile bu kadar rahatken evlenmiyorsam bir bildiğimiz vardır değil mi tecrübe denen bir şeyi kazanmayı bekliyoruzdur değil mi ve karşındaki eşinin buna ne kadar uygun olup olmadığını öğrenmek gibi
00 Yorumla
+1 yılBir erkek aldatiyorsa ve yakalanirsa dellenir ve herseyi yapar tabi genel olarak konusmuyorum uzgunum ama aralarinda birsey var sanada surekli bosuyacak diyorsa emin ol dini nikahin dusmustur zaten bir hocayla konus bu konuyu derim imam nikahi 3 telakda biter burada senin gibi bir es bulmus her dakika allaha sukur etmesi gerekiyor cogu insanlari goruyoruz duyuyoruz sen anlattigin gibiysen 4 4luk bir essin senin bir hatan yok emin ol kiymetini anlayacak insallah gec olmaz rabbim huzur ve sabir versin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersiz etkenlerin tipik çirkef olma yolları hep ben haklıyım mantığı kusura bakma belki seni mutsuz edecek ama heyecan bitti evlendi hevesini aldı geçti evet seni aldatıyor kardeşim falan dediğine bakma bariz bir şeyler hissediyor gerçekten bir kadın erkeğin en kutsal emaneti iken mesleği ne olursa olsun senin güvenini suistimal edip bir kızla konuşması ne demek sen yapsan seni öldürür ama o yapınca normal bu gibi zavallı karaktersiz erkeklere acıyorum
Senin ona olan güvenin farkında ama seni kullanıyor ben senin yerinde olsa kapının önüne koyarım çünkü sana bu kadar ağır ithamlar edip laf olsun diye neden yapıyorum diye kendini savunması en büyük aptallık o yüzden klasik erkek mantığı ile hareket ediyor ve malesef sana saygısı falanda yok sende yapacaksın ama sana yakışmaz çünkü o karakterini yitirmiş biri artık o kızda onun yeni hevesi00 Yorumla Geçmiş olsun öncelikle eşin başka gül koklamış üzerine yazık yaşıtımsın ben evli değilim ama sözlüyüm bende yapmıştım bir kaç hata oturduk konuştuk hallettik ama senin konuşup halledecek bişey değil biraz zaman ver boşanma hemen düzelmeler olabilir baktın olmuyor boşan
19 Yorumla
Soran+1 yılben artık yoruldum, o kızla o aynı iş yerinde devam ederken ben ona zaman veremem.. bundan sonra tüm zamanlar onun
Soran+1 yılHemde çok...
o koyuyo ya zaten bana görücü usulü falan olsa bu kadar gam yemem ama çok sevdik birbirimizi..
Soran+1 yılPeki şunu anlamıyorum madem sevmedi neden evlendi yani ne mantık?
Manken değilim, ünlü değilim, onun hayatını kurtarıcak kadar zengin bir aileye sahip değilim? neden
Soran+1 yılen iyisi hiç evlenmemek o yüzden..
Zaten eşinizin işi olan bayan kuaförlügü yanlış ve haram br iş.
Yanına bir bayan alması ve onunla yalnız kalmasıda hem yanlış hemde haram.
En iyisi eşiniz sadece erkek kuaförlügüne dõnsün ve helal para kazansın.18 Yorumla
Soran+1 yılTeklif ettim, kabul etmiyo bayandan asıl parayı kazanıyormuş, oturmasını geçiyorum hadi oturdu saçını okşaması ne demekkkk
Soran+1 yılAynen öyle.. Artık kalabilirler ben çekiliyorum çünkü yıldım artıkkk
Soran+1 yılALLAH razı olsun.. haklısınız ama kendisine sorsanız işi mesleği kuaförlük ama çok muhafazakar bir kafaya sahip, beni kutuya koyucak elinden gelse kimse görmesin diye, ama kendisi kadınları elleriyle hazırlıyor
+1 yılBak cok ciddiyim. Inancin var mı bilmiyorum. Islama gore evliliginde bosanmaninda sakasida gercek gercegide gercektir yani. Saka yaparsanda nikah kiyilmis olur. Adam sana seni bosuyoruk diyorsa artik o nikah duser bunu 3 kere yaparsa ( ayni zamanda ya da farkli gun ve zamanlar olsada fark etmez) artik ebediyen evlenemezsiniz. Tekrar evlenebilmeniz icin senin baska biriyle evlilik gecirmis olman lazim ( islamda hulle haramdir. Gerdek yasanip iki cinsel organ birlesmeden cinsel iliski yasanmadan yapilan nikah duser yapilmamis sayilir. Arti bosanmak sartiyla ve niyetiyla yapilan nikahlarda gecersizdir.)
11 Yorumla
+1 yılEger ki kendi ayaklarının üzerinde duruyorsan biraz mesafeni tavrını koy olmadı otur konuş izah et en son care bir evlilik uzmanına danışmanı oneririm canım
18 Yorumla
Soran+1 yıldanışmaz kabul etmez böyle bişeyi, hemen kestirip atmaya bayılır hemen boşuyo beni lafta her kavgada hemenn... Aslında farkında değil o sarf ettiği kelimeler yüzünden zaten dini nikahımız düşme riski taşıyor...
- +1 yıl
Cocuk yoksa ayrıl
- +1 yıl
Ciddi soyluyorum canım tamam belki sana konusması kolay diyeceksin ama bu erkekler hep böyle genel anlamda fazla yüz verince tepene çıkıyorlar senlik bir durum yok anlattıgın kadarıyla
Soran+1 yılcanım asıl en büyük hata bende aslında, hiç bir insan için hayatından vazgeçmiyceksin ne derse yapmıycaksın ben eşimi hayatımın merkezi yaptım neden böyle oldu bilmiyorum ama hayatımın merkezi haline getirdim onun dışında hiç kimse hiç bişey yokmuş gibiyim bir yıldır.. Ya bebeğim gibi seviyorum onu ya bebek gibi..
- +1 yıl
Ne yapmayı planlıyorsunuz peki?
Soran+1 yılEğer boşanmakta kararlıysa net olarak ne kadar sevsem de kabul edicem
he ama yok devam derse de hiç bişey eskisi gibi olmaz çok afedersiniz ama iki ucu da boklu deynek- +1 yıl
Kaç sene flört durumu oldu? Canınızı sıkmayın bu hayata onunla birlikte gelmediniz onunsuzda yapabilirsiniz aileniz haricinde kimse vazgeçilmez olamaz keza yeri geliyor insanlar ailelerine bile rest çekip gidiyorlar bunu da cok biliyorum. Kalbiniz duygularınız gercegi gormeye engel olmamalı mantıklı düşünmeye gayret gösterin
- +1 yıl
Belli mi olur belki ayrıldıktan sonra cok daha mutlu bir ilişkiniz olur
- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKardesim sende bir sıkıntı yok İcini ferah tut biraz sabır et. Esini kontrole devam lakin caktırmadan. İlk kavgada bitirmeyin. Sende en ufak bir yanlıs goremedim Biraz zamana akısına bırak İpleri elinde tut😎
18 Yorumla
Soran+1 yılBen ne ilk ne son kavgada bitirme taraftarı asla olmadım, asla olmamda ben boşanmak için evlenmedim çünkü ki eşime çok çok aşığım çok severek evlendim onunda beni sevdiğini düşünüyorum, ya da düşünüyordum...
- +1 yıl
Bekle üstüne düsme sabır et. Aldatma olmadıgı surece bekle. Hemen yangına körükle gitme.
Soran+1 yılpeki bana söyler misin lütfen o kıza karşı yaptığı haraket etik mi?
- +1 yıl
Değil tabiki Lakin bırak o onun ayıbı yanlısı olsun Baktın isler buyuyor o zaman yapman gerekeni biliyorsun Yorumumu eksileyen kisinin anlasılan bir sıkıntısı var
Soran+1 yılİşte ona göre normal bir haraket o, özür diliyo neden yaptığımı bilmiyorum diyo
- +1 yıl
Yani sen biraz telefonunu kurcala birde süpriz yaparak is yerine git tabi elinde bos olmasın ama görmek istedigin gercegide görmüs olursun 😎
Soran+1 yıldaha fazla kendimi yıpratmak istemiyorum
- +1 yıl
Karar senindir En dogrusunu yine sen bilirsin
Aile & Toplum konusunda 32,8b cevap paylaştı. Hataların şunlar:
Çok erken yaşta evlenmişsin. Eşin seni kölesi yapmış birçok şeyini kısıtlamış sen kendinden ödün vermişsin. ayrıca boşayacağım demiş sana sürekli sen de hala onun isteklerini yapıyorsun.
Böyle adamla ömür geçmez sakın çocuk yapma ve imkanın varsa ayrıl
Asla bir erkek için kendinizi kısıtlatmayın kendinizden ödün vermeyin24 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok çok şükür ki.. Muhtemelen de ayrılıcaz..
Soran+1 yılAynen öyle, daha ne kadar ömrüm var ALLAH bilir ama daha 21 yaşındayım hayatımı söndürdüğüme değmez
- Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılaldatacak. ve çok yanlış biriyle evlenmişsiniz. ya da belki sizin hareketleriniz onu bu yöne itti. her istediğini yapıyorum diyosunuz. o zaman yapmayın. kendi doğrularınıza göre yaşayın. yaşayın ki eğer bir gün işler yolunda gitmezse en azından istediğim gibi yaşadım diyebilin! sizi cepte görüyor tabi ki. ve dışarısı onu cezbediyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bu son olaylardan sonra sizinle aynı fikirdeyim.. Zaten evde köpeğim gibi sadık bir karım var bende rahatım diyor...
Bak ben bile sinir oldum. Ben çok sık denk gelir oldum artik kizlar ayartiyor adamları bak inanma ben bu sekilde aldatıldım inkar ediyordu senin gibi bir kızı o fareyle mi aldaticam diyordu ama onunla aldattı beni hem de kız en yakın arkadasımdı
18 Yorumla
Soran+1 yılevet.. artık anlayamıyorum neden günümüzdeki kızlara evli erkekler daha cazip geliyor? ama erkekte hata eğer o samimiyeti gösterirsen tabiki kızda hiç problem etmeden yaklaşır, demekki pekte umurunda değil der. Saç okşamak nedir arkadaşım bana bir söyle ya gözümün önüne geldikçe deliriyorum !!!
Soran+1 yılMüsade etmeseymiş, senin evde gül gibi karın var bu kadar mı açsın karıya?
Soran+1 yılzaten buz gibiyim artık ona karşı bir kere soğuttu beni kendisinden çünkü daha olmaz artık
Soran+1 yılçoookkk hemde çokkk
+1 yılÇok taviz vermişsin bence şımarmış. Hak etmiyor şu an seni. O kadar üzüldüm ki... Tez zamanda hatasını fark eder umarım...
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım, yoksa sonunda dönüşü olmayan bir yola giricez.. ki öyle gözüküyor...
Allah yar ve yardımcın olsun. İşin zor. Bir gözün kör bir kulağın sağır olsun bir süre. Yaklaşımını bu şekilde yap
14 Yorumla
Soran+1 yılALLAH razı olsun.. Öyle olucak ama bilmiyorum aynı iş yerindeyken onlar nasıl içim rahat olsun gözüm kulağım kör olsun bilmiyorum...
Soran+1 yılya ben daha 21 yaşındayım, ama o 26 yaşındaki adamdan daha olgunum bu sizinle paylaştığım olaya kadar bir kere boşanalım demedim, önceki kavgalarımızda da hep ailesini dahil ederdi hemen babasını arardı ben ayrılıyorum ben bundan bıktım diye..
her daim dua ediyorum zatenn... ALLAH yardımcım olsun inşallahhh
Aile & Toplum konusunda 13,7b cevap paylaştı. 1 anlık gaflete düşmüş demekki. Ama yaptığı hiç doğru değil. Sonunda hata yaptığının farkında. Bundan sonra yapmaması gerek öyle şeyler.
110 Yorumla
Soran+1 yılyaptığının yanlış olmadığını idda ediyor bilmiyorum neden yaptım diyor. Farkına vardığında inşallah bizim için çok geç olmaz çünkü bu sefer dozu çok çok çok yükseltti çok fazla
Soran+1 yılÇok şükür ki yok, böyle bir evlilikte o çocuğun psikolojisi ne olurdu...
- +1 yıl
Haklısınız. Diğer taraftan eşinizin üzerine çok düşüyorsunuz. Bu kadar fazla ilgi adamı sıkmış olabilir. Ama bu değildir ki gidip başkalarına sulansın. Şimdi okudum güncellemede yazdıklarınızı. Bu işin sonu hiç iyi değil. Ne demek seni boşayacağım. Evlilikte hiç söylenmemesi gereken 1 söz. Eğitimleriniz nedir.
Soran+1 yılOkumaya devam edin daha anlatıyorum...
Lise, 1 kere söylese tamam dersin çok sinirlendi ama her kavgada ya her kavgada insan karısına küfür eder mi başka adamlarla yakıştırabilir mi?
Soran+1 yılHemde öyle yakıştırmalar yapıyor kiii, siz bir erkek olarak yüzüne tükürürsünüz..
Soran+1 yılöyle olucak zaten herhalde.. Evlilik birbirine iyi şeyler katabilmek bütün olmak için yapılan bişey, aksine biz birbirimizin ciğerini söküyoruz
- Aile & Toplum konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılBu hayat boyle gitmez qnlattigin seyler hic hos degil cocuk olmadan kendini kurtar derim
12 Yorumla
Soran+1 yılALLAH hayırlısını versin hakkımızda..
- +1 yıl
Amin
Hayatını mahfetme madem boşanmak istiyor Boşan yarın öbürgün öldürür seni
19 Yorumla
Soran+1 yılBende ondan korkuyorum, gözü döndüğünde yapabilecek bir adam
Soran+1 yılAynen öyle... Her an kavga her an gürültü böyle bir evlilik istemiyorum bennn..
Soran+1 yılAile büyüklerime danışıyorum, yaptığı haraket normal mi sizce diye saçını okşayabilir mi diye hiç biri etik olmadığını doğru olmadığını söylüyor..
Fazla yuz vermişsin tepene çıkmış madem bosayacam diyo boşasin sende kendini ezdirme bu kadar kendi ayakları üstünde duran kadınsın kıymetini bilmiyorsa bildir yine olmuyorsa çaresine bak
17 Yorumla
Soran+1 yılNormalde diğer kavgalarda boşanma kelimesini kullansın ben hemen ağlar özür dilerdim, ama yok bu sefer asla ses etmiyorum ne derse duymuyorum, çok fazla yüz verdim çok hayatımdan vazgeçtim resmen... ALLAH a bin şükür en önemlisi sağlığım var onun dışında arkamda olucağını bildiğim bir ailem ve iki tane çok güzel mesleğim var ama işte insanın kalbi kırık olunca hiç birini görmüyormuş gözü...
Soran+1 yılmüşterisi olsa tamam dersin bayan kuaförü yapmıştır..
Ama yanında daha 4 gündür çalışan eleman bu senin 4 günn...
Zaten tutturdu annem babam gelsin seni babanın kapısına götürücem diye tamam dedim gelsinler ailesi gelsin izleticem onlarada bakalım nasıl oluyormuş o kadar artistlik yapmak..
Soran+1 yılHala evliliğimi kurtarabilirim diye düşünüyorum işte aklımca.. Çünkü konu benim aileme gittiği an o iş biter...
Soran+1 yılyok canım yok ona sorsan neden yapmış öyle bir haraket bir anda bilmiyor.. ama normal bişey yani onun için
+1 yılAdamı fazla sıkmış olabilirsin. Bence biraz rahat bırakmayı dene
14 Yorumla
Soran+1 yılzaten karışmaya fırsatım yok çalışıyorum bütün gün onun dışında ev temizlik yemek, sosyal hayat diye bişey zaten kalmadı artık bende, sende bir bayansın bir iki dakika düşün, yani ne düşünürdün öyle bir haraket yapsa ve açıklaması yokkk... sadece bağırıyor küfür ediyor beddua ediyor seni boşayacağım diyor
- +1 yıl
Bence sen kendini önce bir rahatlat herşey düzelecek diye. Daha sonra kocandan ilgini biraz çek fazla ilgiyle adamı sık boğaz edersen adamı gerçekten sıkarsın. Fazla düşme üzerine bırak bakalım o sana sorsun ne oldu diye
Soran+1 yılzaten şuanda evde tek kelime dahi konuşmak yok, yine kavga etmek için bana laf atıyor ama haraket ve beddua ediyor ben asla ses çıkarmıyorum, bekle perşembeyi bekle annem babam gelsin babanın kapısına koyucam seni bitti kızım bu iş boşuyorum seni diyor..
- +1 yıl
Çok acayip. Tanımıyorum ama kocandan nefret ettim. Bir bayana nasıl davranacağını bilmeyen geri kafalı bir adam o haberin olsun. Aşkın gözü kördür
Bu tepkiye bakılırsa kızı kardeşi gibi görmüyor. Yakalanmanın verdiği durumla tepki vermiş gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinnnlikle görmüyor eminimm
neden hayatini kisitliyor izin verme.
Her dediginide yapma inatci dik kafali ol biraz.18 Yorumla
Soran+1 yılİşte olmadım hiç aman eşim üzülmesin aman onun canı sıkılmasın aklı bende kalmasın aman o beni böyle seviyor... Hep aman eşim aman eşim dedim...
Soran+1 yılHayır, işte bana herkes aynısını söylüyor o saçını okşamasının elle tutulur gözle görülür açıklaması yok nasıl onu gebertmedin diyolar bende haaaaala çok afedersin ama MAL gibi susuyorum, sakinleşmesini bekliyorum neden böyleyim bilmiyorumm..
- +1 yıl
Cok guzel tavsiyeler veriyosunuz Hemde hic evlilik tecrubesi olmadan Dik kafalı olursan senide kimse almaz Sonra evlenemedim ben diye erkeklere b. k atarsın hatayı kendinde aramazsın Burda kıza yardım etmek yerine yanlıs yonlendirmeler veriyosunuz Pskologa gidebilirler ya da aile buyukleri ceker konusur adamın yaptıgı yanlıs ama kızcagız esimi seviyorum diyor Adamla once konusulması gerekli Baktılar duzelmiyosa zaten gerekeni yapsınlar Kardeste daha fazla uzulmemis olur. Senin söylediklerin cok yanlıs
- +1 yıl
Sen Delisin direkt söylüyosun Belki öldürmezsin ama dogdugu gune pisman edersin Sende o ısık var 😎
- +1 yıl
Tabi kimse yasasın istemem bu durumu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen de calisiyorsun o da ama evde sadece sen calisiyirsun. Sen. onun kotrolu altindasin o ozgur. . Kotu alistirmissin..
11 Yorumla
Soran+1 yılhemde çok.. beni elinden gelse eve kapatıcak ama kendisini gör bir bakımlı bir güzel giyinirr... Ben tesettürlüyüm ne giymem ne yapmam gerektiğini biliyorum ALLAH a şükür az çok, ama giydiğim tuniğe bile laf eder insan içinde kaşıyla gözüyle benim içimi yer
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen sabrı sec bakalim simdilik sonuc ne olcak.
1 yillik evlilik coktaze yaa nasil boylebisi yapar :(12 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl ya 1 sene aslında sürekli beraber olmamız için can atmamız gerekiyor.. Ama yok bir aydır izin günlerimizde evdeyiz onun dışarda işleri var malzeme almaya gidiyo oraya buraya gidiyo...
+1 yılAldatılıyorsun tatlım geçmiş olsun. Eşin tam bir suçluluk psikolojisi içinde
00 YorumlaYüz verme hatasını anlar adi herife bak erkeklik yaptığını sanıyor
21 Yorumla
Soran+1 yılAnladığında geç olmaz inşallah..
- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaptığı hatayı anlamasını bekle. Tekrarlar ise o zaman mesafeni koy.
19 Yorumla
Soran+1 yılo kızla aynı iş yerindeyken nasıl anlamasını bekleyeyim.. ? Sabah 10 akşam 10 beraberler..
- +1 yıl
Benzer hatayı ben de yapmıştım. Ama bir süre sonra hatamın farkına varıp düzelmiştim.
Soran+1 yılPeki eşin ne tepki verdi, ya da haklımıydı sence verdiği tepkilerde?
- +1 yıl
Çok haklıydı, ben bir anlık boşlukta yaptım bunları. Küçük çaplı cinsel münasebetler beni cezbetmişti. Şeytana uydum ve hatamı anladım.
Soran+1 yılPeki eşinin tepkisinin karşısında sen ne tepki verdin eşine karşılıkk
- +1 yıl
Ağzımı açmadım ve haklı olduğunu söyledim.
Soran+1 yılYa bir görün bir görünnnn kıyamet koptu evde kıyamettttt bana şiddet mi uygulamadı, kendini kesmeye mi kalkışmadıııı bir görünn !!!
- +1 yıl
İnsanın hatası bir anda gün yüzüne çıkınca çok kötü oluyor.
- +1 yıl
Hatasını bilip üste çıkma çabası ve olayı kendi canıyla kapatmaya çalışmış. Çok çocukça bir hareket
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla baska eleman alacagina yanina seni alsa ya sende desene bende geliyim dukkana sana yardim edeyim diye
Tabi calismiyorsan18 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim söylemez olur muyum ya... Verdiği cevap hayır senin ne işin var benim dükkanımda, yok aşkım gerek yok sen evinle ilgilen...
Cevap sahibi+1 yılAbla demekki o dukkanda ne oluyorsa artik seni ordan uzak tutmaya calisiyor olabilir mi?
Soran+1 yılYani o gördüklerimden sonra aklıma heeerşey geliyo
Cevap sahibi+1 yılAbla o seni eleman olarak almiyorsa sende oylesine ziyarete gitmis gibi git sabahdan aksama kadar otur orda yaninda ol surekli
Soran+1 yılAsla müsade etmez asla
Cevap sahibi+1 yılAbla zorlami kovacak ya gitsen
Soran+1 yılevettttt
Cevap sahibi+1 yılSenin o ortamda bulunmani istemiyor sakincali davranislar iliskiler var demekki senin gormeni istemiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok fazla yüz vermişsin anası ona bu kadar hizmet etmemiştir.
11 Yorumla
Soran+1 yılEminim ki etmemiştir.. Hayatına girip çıkan hiç bir insan hiç bir bayan ona bu kadar boyun eğmemiştir..
Senin tek suçunu açikliyorum fazla üstüne düşüyosun
11 Yorumla
Soran+1 yılhemde çok fazla, kendimi övmek adına asla söylemiyorum ama çevremdeki insanlar benim ona karşı olan ilgi ve hassasiyetime şaşırıyorlar keşke bizde böyle davranabilsek diyorlar eşime o kadar aşığım ki elimden geldiği kadar bir dediğini iki etmiyorum her konuda
+1 yılErkek işte kökleri kuruyasıcalar güvenme kızım hepsi böyle bunların görgüsüzler çünkü bir kişiye bağlı kalamıyorlar ac gözlüler kadın görünce salya sümük oluyorlar
013 Yorumla- +1 yıl
Ve anlayışla da karşılama onu yapan sen olsaydın emin ol ağzını burnunu yamultur boşardı
Soran+1 yılbeni varya keserdi herhalde bilmiyorum bana neler yapardı... Eşim kıskançtır diye hiç bir dediğinin dışına çıkmam ayda yılda bir makyaj yaptığım zaman kıyametler kopar evde ki makyaj da bir allık bir rimel, kendi mesleğim make up artist olmasına rağmen hiç kendime bakmıyorum dışarda hiçç çünkü istemiyor, bende olsun eşim rahatsı olur deyip onun her söylediğini yapıyorum
- +1 yıl
Nankörler hepsi kıymet bilmezler nefislerine köpek olmuşlar sen önünde pas pas olsan bile gözleri başka kadın arar. Neymiş bir anlık boşluğuna gelmiş miş miş. Kıvırıyor o görüntü senin gördüğün belki gormediklerin de var. Senin niye bir anlık boşluğuna gelmiyor öyle değil mi.
- +1 yıl
Erkeğin 99 karisi olsa 100. yü merak ederler
- +1 yıl
Böyle bir yaratıklar işte
- +1 yıl
Ya sana köstek oluyorum ama kusuruma bakma benim en hassas olduğum konu ihanet evlenmeyeceğim bile bunun için
Soran+1 yılkime sorsam aynı yorumu yapıyor seninle köstek olmuyorsun merak etme.. bir anlık boşluğuma geldi diyor..
- +1 yıl
Genelleme nicin yapar bu kadınlar Anlamam Her erkek böyle degilll anlayın sunu artık
- +1 yıl
Öyle hepsi öyle görüyorum çünkü aldatıyorsunuz hepiniz. Insan gözüyle, diliyle, kalbi ile bile aldatabilir. Başka kadına şehvetle bakar gözüyle aldatır, başka bir kadına tatlı sözler söyler diliyle aldatır, başka bir kadını sever kalbiyle aldatır, ötekisi zaten namussuzluk dememe bile gerek yok
- +1 yıl
Ne söyleyebilirim ki O zaman her canı yanan birilerini suclasın Bizide aldattılar ama biz her kadın kasardır kaltaktır demedik
- +1 yıl
Tamam haklısın birazcık ama birazcık erkeklerin 100de 99u benim anlattığım gibi istisnalar var tabi ama o da 100de 1lik kısımda😁😁😂o kadar azınlıktalar o 100de 1lik kısma da helal olsun Allah sayılarını çoğaltsin.
- +1 yıl
Tesekkürler 👏👏👏
İyi insanlara cok ama cok ihtiyacımız var - +1 yıl
Fazlasiyla ihtiyaç var heleki bu zamanda
Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı. Erkeklere yapsan da aynı yapmasanda işin zor arkadaşım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmedi elde etmek istedi. Elde edince de baska bir kadina yonelmis
10 Yorumla
+1 yılya bunu bir kadin onu gectim senin esin ya bunu nasil yapabiliyo onu gectimbu kiz tepki vermiyo mu ya yasi kac kizin
05 Yorumla- +1 yıl
kusura bakmayin bu iste nefsine mi uymus kadin yapincabunu sen yapsaydin namusuzluk olurdu ama erkek yapinca neden nefsine uydu oluyo bu ne ya
- +1 yıl
o sana babamin evine koyucagim drdiginde biktim be senden baska erkej mi koy degol derim
- +1 yıl
baska kari gelsinde ebesjninn gotunu gorsun
- +1 yıl
bu erkeklere hep eziyet cektirceksinbb
Kusura bakma ama asıl suç sende. Bayan kuaförlüğü yapan biriyle evlenirsen olacağı budur.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa müşterisiyle olsa tamam diycem haklısın, ama elemanı yanındaki elemanı ya
Soran+1 yılişi bayan kuaförü ama o yüzdendir diycem, ama elemanınla ne alakan var ?
Eleman senden soğuMuş zaten yaşınız evlilik için çok erken birseyler görmek gerek evlenmeden önce kafa oksama meselesi de yani bariz herif kaymis ona eli kulagindadir boynuzun
00 YorumlaSeni eve hapsetmiş onu yapma bunu giyme şuraya gitme hizmetçi gibi, kendisi oynaşsın oh beyime bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCikarttir o kızı işten eşine çıkart diyip eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma kizi tenhada sıkıştır korkut çıksın işten yoksa cekecegin var
012 Yorumla
Soran+1 yılEşime o kızı işten çıkarıcaksın diyorum çıkarmıyorum diyo, çıkarırsam senide boşarım diyo ne diyeyim ben şimdi bu adama daha ne yapabilirim ki
Cevap sahibi+1 yılEşine deme kızı korkut çıksın işten eşinin haberi olmasın
Sırf bir çalışan işin karısını mi bosuycakmis dengesiz heralde
Soran+1 yılKız söylemiycek mi sence eşime tabiki söyliycek, eşim beni boşamayı göze alıyorsa eğer ben o kıza ne söyleyeyim ki eşim bir kere gözden çıkarmış demektir.
Cevap sahibi+1 yılKıza bisey demezsen yuvanı bozar ya da ailesine şöyle kocanı eleman icim karıyı boşamak neymiş ağzının ölçüsünü versinler gönyeyle
Soran+1 yılSöyledim zaten aradım babasını dedim böyle böyle nasıl dedim yanındaki kızın saçını okşar bana bişey söyleyin dedim babası sadece haklısın ben geliyorum dedi, adam şimdi memneketten kalkıp geliyo perşembe günü
Cevap sahibi+1 yılRezil olsun boşarsan boşa de bende gelip calisacam de seni bilerek getirmiyor gözün açılmasın rahat rahat oynasamasin die sakın fırsat verme yüz vermişsin astarini istiyo o
Cevap sahibi+1 yılYine ıyimis ailesi bak şöyle şikayet et bol bol atmiyp elemanı de ben geleyim ona da kızıyor de sen sakın o kızla başbaşa koyma neler var bacım bu dünyada oda insan olsa patron öyle bisi yapıyor cikar işten.
Cevap sahibi+1 yılIyi sabirliymissin ben olsam kızın umugune yapışmıştım coktan
Cevap sahibi+1 yılBende aldatildum çok kötü bir duygu ama benimki konuşuyordu netten hiçbirini tanımadım ama seninki gözünün önünde kızı da biliyorsun ne bileyim bn olsam yapışmıştım sacina
Soran+1 yılEvetttt tabiki bilerek istemiyor..
Ve onun dışında benim kendi mesleğim makyöz makyaj sanatçısı yani ki işimde de profesyonelim gerçekten, ne iş teklifleri aldım neler neler asla izin vermedi aksine kavga etti.. Kendi kardeşi söylüyor seni salmaz asla oraya buraya çalışmaya diye çünkü gözün açılır onun sözünden çıkmaya başlarsın dik başlı olursun tesettüründen çıkmak istersin diye dedi ve ben o zaman ne demek istediğini şimdi anlıyorumm..
Cevap sahibi+1 yılYani yani hiç fırsat verme boyle şeylere kavga ediyorsa etsin daha çok gençsin mesleğinde var neymiş altın parçası miymiş bu kadar şımarmış bu.
Ben burdan sınır oldum neyse bacım fırsat verme çök tepelerine 😊
Soran+1 yılAz kaldı bakalım bir ailesi gelsinde..
Pic olduğu için değişti. Ve sen fazla değer verdiğin için. Söz konusu erkekler olduğunda bu tarz durumlara hiç şaşırmıyorum. Böyle bir şerefsizin neyine katlanacaksın ki daha.
00 YorumlaKızı isten cikarmasını iste bnce okadarda köle. olma. işi bilmiyorsunuz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaçının teli kadar tolerans tanımışsın zaten
16 Yorumla
Soran+1 yılçok anlayışsız çokkk
- +1 yıl
Kendi kaç yasında
Soran+1 yıl26 yaşında
- +1 yıl
Biraz uzak dursan sende birşey var aldatıyorsun der böyleleri evleniyor ona yanıyorum ya😐
Soran+1 yılUzak durmama gerek yok ki dün o kavganın ardından sabah bana diyo ki ben avukatla görüşmeye gidiyorum anana babana açıklama yap gidip beni kimseyle muhatap etme, canım sıkkın diye kız arkadaşıma gittim dertleşmek için beni aradı müsait değilim şarjım az dedim, akşam eve geldim neler neler ne yaptın birini buldun mu ne yaptınız, daha ne yakıştırmalar benim terbiyem yetmez söylemeye hiç bir erkekte karısını başka bir adamla öyle yakıştıramaz...
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun ne diyeyim
+1 yılYaptığı kahpelik adamın. Yola gelmezse sonu belli.
18 Yorumla
Soran+1 yılyok ona sorsan onun saçını okşaması normal ya da neden yaptığını bilmiyor..
- +1 yıl
Müşteri olsa dersin işini yapıyo bu iş yokken bildiğin yavşıyor
Soran+1 yılya müşteri olsa ağzımı bile açmam çünkü işi o mecbur dokunmaya.. Ama bunun şu sebebten ötürü dokundum diyebilme şansı yok
- +1 yıl
Fazla ömrmsemişsin. Birde benim gördüğüm coğu erkek kuaför çapkın oluyor. Tanıdıgım hep öyle
Soran+1 yılVallahi kafam durdu artık ne diycem bilmiyorumm
- +1 yıl
Hayırlısı oturup sakince konuşun ayrılmak kolay da sancısı çok olur
Soran+1 yılAyrılma kelimesi ağzından düşmeyen bir adamla ben ne konuşucam daha ki
- +1 yıl
Erkeğin olgun olmayanı ile evlenmemeli
İyi kadınlar kötü adamların kollarında, iyi adamlar kötü kadınların ellerinde maymun oluyor bea.
00 Yorumla
+1 yıldaha çocukken evlenirseniz böyle oluyor.. en azından 25 26 ya girilmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek ona karsi GÖREVLERINI eksıksiz yapiyorsun
Hakediyorsun sen sus otur yerinde evcilik oynamaya devam00 Yorumla
+1 yılCanım cicim ayları gerçek işte.
00 YorumlaBu anlattıklarından kocanın o kıza karşı ilgisi olduğu ortaya çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılOturun tekrar konusun esiniz birseye darilmis olabilir. Ama belliki kendi yaltiginida hatali bulmus
03 Yorumla
Soran+1 yılkızın saçlarını okşayan o darılan da mı o?
Hatalı insan delirir bağırır çağırır zatenn... oda evi yıktı- +1 yıl
Ben esiniziniz yaptigini savunmuyorum kesinlikle haksiz haksiz oldugu icin zaten bunu kaba kuvvetle anlatmaya calismis. Hata yaptigini kabul etmis neden yaptigini soylemiyor... Oturun bir akşam kavgasiz gurultusuz bir sekildr konusmayi deneyin tekrar
Soran+1 yılO dener umarım, çünkü her zaman ben geliyordum yoruldumm
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu herifi zikkip zevke getirmediğin kaldı. Onu da yaparsan tamamdır.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı. Allah yardım etsin size zor bır durum
16 Yorumla
Soran+1 yılALLAH razı olsun
Soran+1 yılÇocuğa yazık günah, ben eve daha çok bağlanırım sadece o değil
Soran+1 yılOna göre normal o haraket işte saçını okşaması 4 günlük bir elemanınn
+1 yılHizmeti ve samimiyetini kes
10 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılALLAH razı olsun..
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsel bunalıma girmiş seninki başka açıklaması yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi bir kadının kıymetini bilmemesi 🙂
15 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah kaybettikten sonra anlamaz...
Cevap sahibi+1 yılİnşallah 🙂
Cevap sahibi+1 yılNeden bu kadar güzel kalplisin 🙂
Soran+1 yılALLAH razı olsunn
Cevap sahibi+1 yılSizden de 🙂
+1 yılYerinde olsam ayrılırdım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin suçun yok onda suç.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılSeni boynuzluyor biraz gururlu ol
10 Yorumla Senden önce evlenenler sana evlenme demedi mi?
00 YorumlaAdam bir sağa baktı bir sola çarptı.
00 Yorumla
+1 yılo heriften hayır gelmez
00 Yorumla
+1 yılCanim. artik tapu elinde alicani aldi. ondan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğerini hiç bilmiyor kocan
00 Yorumla - Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne