Eşim değişir mi?

eşmi çok seviyorum ama bipolar hastası aileme ve bana küfürler etti kavga ettik kıskandı babama goturdu babamda kızdı eşime 100 kere getirdin götürdün yeter artık dedi ertesi gün babam eşime kızdı küfürleştiler eşim bana gel dedi tam gidicekken kayınpederim babama mesaj attı 'kızını benim bipolar hastası oğluma gönderirse g*vatsın' bunu yazmış , çıldırdım dava ac dedi eşim sonra dava actım avukat tuttum gurur yaptım durdum şimdi anlaşmalı ayrılcm bişey istemiyorum zaten vermez iki eşya için hemen bağırıyor çingene gibi bende bişey istemedim neyse şimdi gelmiş barışalım dedi yok dedim o zaman baban gelsin babamdan ve benden özür ilesin 3 yıldır evliyiz hiç gelmedi dedim gelmiyormuş adam istemiyormuş tamam o zaman bitti bu iş dedim doğru karar mı sizce

Güncellemeler
1 yıl
onca şey oldu eşim bana mesaj atmış bende cevap verdim konustuk biraz babası aradı beni babanı arayacağım oğlumdan uzak dur ayırmak acın elimden geleni yapacagım sizi dedi eşime de kızmış eşimde konuşmayalım dedi adamlar beni istemiyor saygısızlık yapıyorlar aileme bana eşim seviyorum dön diyor ama babasına laf geçiremiyor canım sıkılıyor ondan da boşanıyorum işte babası taksıcı alkol yapıyor evde rakı falan çok cimri adam 3 yıldır hiç aramızı yapmadı hiçte yapmayacak biliyorum ben ogretmenım
Eşim değişir mi?