Ayrılamıyorum zehir gibi ilişkideyim?

sevgilimle 2 senelik yakın ilişkide her şeyi yaptığımız ilişkim var. Ondan ayrılamıyorum ölecek gibi oluyorum. Ama beni çok manipüle edip kısıtlıyor. Sizce bunlar olması gereken mi?

Kız arkadaşlarım, kuzenimle başka şehir tatile izin vermiyor. Günübirlik plaja da izin vermiyor.

(ailemle yurt dışına çıkıcam ona bir şey demiyor) ailemle olduğu için.

Dekolteli giyinmeme asla izin vermiyor. Dekolteden kastım köprücük kemiklerimin gözükmesini bile istemiyor. Tatilde fotoğraf atmama izin vermiyor atarsam bu tişörtle normal foto olacak kaydıyla.

kendimi rastgele story attığımda benden geri çekiliyor ama onunla defalarca kez fotoğraf attım o atmadı. Ve güzel çıktığı bir fotoyu bana sormadan bile paylaşır.

erkek çevrem kesinlikle yok. Bu işe başladığımda stajda vs de geçerli. İş harici en ufak bir şey istemiyor.

iş yerinde koşu etkinliği vardı ona gitmeyi sorduğumda benden ayrılıyordu ben zorladım.

Yaz ayım hep evde geçiyor diye kurslara katılmak istedim izin vermedi.

ama bütün bunları mutluyuz seviyorum diye yaptım taviz verdim ama ben onu bunalttığımda bana küfürler ediyor dün bana çok ağır …şeyim kafalı dedi.. manipüle etti ben sinirlendirdiğim için bana bunu hak gördüğünü söyledi. Arkadaşlar demesi kolay ama onunlayken çok mutlu huzurluyum. Kavga ettiğimizde tanıyamıyorum. Ayrılamıyorum bir zehirin içindeyim ona her şeyimi verdim. Psikolojim çok bozuldu nefes alamıyorum.

Ayrılamıyorum zehir gibi ilişkideyim?