Toxic bir ilişkinin içindeyim?

3 senedir sevgiliyiz ilk başlarda çok iyiydi prensesler gibi davranıyordu bana her dediğimi yapıyordu ama ben biraz üzüyordum onu ama yine de iyi anlaşıyorduk annemle kardeşimle falan tanıştı bu arada uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ancak birbirimizin herşeyimizi biliyoruz ailevi, sosyal her konuda. Ben geçen sene yanıma gel diye ısrar ettim ve işten çıkıp yaşadığım yere geldi burada iş buldu kalacak yer ayarladı yavaş yavaş tavırları hareketleri herşeyi değişmeye başladı okuldan bir çocukla arkadaştım ve sürekli bu konuda kavga ediyordu çocuğu yanımda gördüğünde dövecek gibi bakıyordu bir gün kavga ederken telefonunda +18 sohbet uygulaması gördüm dışarda kavga ettik en sonunda çocuğu kaçırdı yanımdan o da değişti herşeyi seni seviyorum deyip bir dediğimi iki etmeyen çocuk gitti sürekli yaptıklarımda bahane bulan kavga etmek için fırsat kollayan biri oldu. Çoğu konuda ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum 1 ay kadar ayrı kaldık en sonunda tekrar yazmaya başladı barıştırmaya çalıştı barıştıktan sonra1 hafta kadar yine eskisi gibi davrandı sonra yine ordan burdan bahanelerle kendini geri çekti. İlgi göstermiyorsun diyorum işini bahane ediyor ama işi olan bir insan oyuna vakit ayıramaz. Bana ayıracak vakti yok ama gezecek ve oyun oynayacak vakti var. Son bir senedir toxic davranmaya başladı bişey giysem eleştiriyor aldığım kıyafetler hakkında kötü yorum yapıyor ya da hiç yapmıyor, sevdiğini hiçbir şekilde hissetmiyorum bunu ona söylüyorum ben seni seviyorum sen hissetmiyorsun diyor. İş yerindeyken umursuyormuş gibi davranıyor, söylediğim şeylere meşgul olduğu için mana yüklemiyor eve geldiğinde sabah söylediğim ve tepki vermediği şey hakkında konu açıp kavga çıkarıyor. Kendine çok anlam yüklüyor sürekli laf sokuyor garip davranıyor bana karşı sevmiyor gibi. Anlattığım tüm arkadaşlarım ayrıl artık diyorlar ben her seferinde ayrıl barış yapmak istemiyorum şimdiye kadar çok ayrıldık ama bir şekilde barıştık ben artık bu durumu yaşamak istemiyorum. Ona kötü davrandığımda geri dönüp yalvarıyor, sorunları mantıklı bir şekilde konuşarak çözmeye çalıştığımda konu ne olursa olsun uzatıyor. Şu gibi problemlerimiz de var; wpdesin neden bakmıyorsun, neden yazmıyorsun, sen hep başkalarıyla konuş tabi, kimle konuşuyordun... Ailevi sorunlarımı biliyor buna rağmen üstüme geliyor, neyle uğraşacağımı şaşırdım ben, artık ne sevgi görüyorum ne sevebiliyorum ne yapmam gerek?

Toxic bir ilişkinin içindeyim?