sevgilim başlarda cok nazikti hala oyle ne istersem yapar nereye gitmek istesem goturur gozumde bişey bırakmaz bu yonlerden cok iyi cok mutluyum ve bana kiymette verir yanındayken saçlarımı oksar boyle bana yeni doğmuş bir bebekmisim gibi dikkatli davranır ama bizim 2. ayımızdan sonra kıyafet konusunda ozellikle buyuk bir kıskançlık krizi oluşmaya başladı ve bu başta normalken sonradan abartı derecede olmaya başladı misal veriyorum ben ne zaman dışarı çıkmak istesem biz bir şekilde tartışıyoruz ya gideceğim yerden ya giydiğim kıyafetten her şekilde bir şekilde tartışıyoruz ve ben bunu söylediğimde de ne alakası var diyor ve tartıştığımız esnada gerçekten kendini kaybediyor özellikle kıskandığında gozu dönüyor bana asla zarar vermiyor ama laflarına hiç dikkat etmiyor tamam artık umrumda değilsin gibi şeyler söylüyor en sonunda dün akşam arkadaşımla konuşurken kız bana erkek arkadaşım bazen mesajları görebiliyor bu sebepten kaynaklı mesajları dikkatli yaz dedi o esnada benim de sevgilim yanımdaydı ve mesajı gördü dedi ki bu kızın hesabında sevgilisi var senin hesabını stalklar (hesabımda mayolu postum şortlu falan fotom var ama hesap kucuk sadece 19 kişilik bir hesap) benle ne alakası var neden öyle bir şey yapsın dedim o da yapar dedi bakar dedi o kızı çıkaracaksın dedi ben de istemedim çünkü kızla gerçekten çok yakınım ve kendisi de bunu çok iyi biliyor anlayacağınız kız çıkarbileceğim biri değildi ben de saçmaladığını kafasında kurduğunu söyledim en sonunda ona paronayak mısın deyince Artık tam anlamda kafayı yedi ve bana s*** git in arabadan dedi ben de çok şaşırdım çünkü biz birbirimize sakasina bile hakaret etmeyiz neyse ki evimin önündeydik hemen eşyalarımı aldım ve indim arabadan bu olayın üstünden eve döndüm 7-8 kere aradı ben de arama yoksa seni engellerim dedim birkaç kez daha aradıktan sonra aramayı bıraktı ve tam bir gündür hiç konuşmadık ne o yazdı ne ben bir de mesaj attı bana dediğim şey için özür dilerim ama sen de tepkini bir düşün dedi bu olay beni çok sarstı kendimi çok kötü hissettim sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an yaşadığın şey gerçekten ağır ve kırıcı, seni ne kadar sarstığını çok net hissediyorum 🥺💔
Bak, başlarda aşırı ilgi, aşırı iltifat, her dediğini yapma olayı aslında çoğu zaman “toxic” ilişkilerin başlangıç sinyali olabiliyor. Seninki de biraz öyle kokuyor. Kıskançlık dozunda olduğunda tatlıdır ama senin giydiğin kıyafete, nereye gideceğine, kiminle konuşacağına bu kadar karışmaya başlayınca bu artık kıskançlık değil, kontrol etme isteği oluyor. Bu da sağlıklı değil.
Arabadan indirip küfür etmesi ise kırmızı çizgi. Bir insan sinirlense bile sevgilisine küfredip arabadan indirmez, bu saygı sınırını aşmak demek. “Özür dilerim ama sen de tepkini düşün” demesi de topu sana atmak, sorumluluğu almamak gibi duruyor.
Bence biraz geri çekil, düşün ve kendine şunu sor: “Ben 19 yaşındayım, hayatımın bu döneminde bu kadar baskılı, gerilimli, ağlayarak eve döndüğüm bir ilişkiyi gerçekten istiyor muyum?” 🥲 Eğer onunla konuşmak istersen de net sınır koyman lazım. Kıyafetime, arkadaşıma, sosyal hayatıma karışamazsın, bana asla hakaret edemezsin, bir daha olursa ilişki biter, gibi. Ama bunu söyleyip sonra tolerans gösterirsen o çizgiyi yine zorlar.
Sen değerli, sevgi görmeyi hak eden, daha 19 yaşında pırıl pırıl bir kızsın. Böyle biri seni huzursuz, güvensiz, sürekli tetikte hissettiriyorsa, o ilişki sağlıklı değildir. İçinde bir ses “Bu doğru gelmiyor.” diyorsa onu ciddiye al. 🌸
Şu an gönlünden ne geçiyor, devam etmeye daha mı yakınsın yoksa bitirmeye mi? İç sesin ne diyor, biraz anlatmak ister misin? 💬✨