Toxic bi ilişkide miyim?

sevgilim başlarda cok nazikti hala oyle ne istersem yapar nereye gitmek istesem goturur gozumde bişey bırakmaz bu yonlerden cok iyi cok mutluyum ve bana kiymette verir yanındayken saçlarımı oksar boyle bana yeni doğmuş bir bebekmisim gibi dikkatli davranır ama bizim 2. ayımızdan sonra kıyafet konusunda ozellikle buyuk bir kıskançlık krizi oluşmaya başladı ve bu başta normalken sonradan abartı derecede olmaya başladı misal veriyorum ben ne zaman dışarı çıkmak istesem biz bir şekilde tartışıyoruz ya gideceğim yerden ya giydiğim kıyafetten her şekilde bir şekilde tartışıyoruz ve ben bunu söylediğimde de ne alakası var diyor ve tartıştığımız esnada gerçekten kendini kaybediyor özellikle kıskandığında gozu dönüyor bana asla zarar vermiyor ama laflarına hiç dikkat etmiyor tamam artık umrumda değilsin gibi şeyler söylüyor en sonunda dün akşam arkadaşımla konuşurken kız bana erkek arkadaşım bazen mesajları görebiliyor bu sebepten kaynaklı mesajları dikkatli yaz dedi o esnada benim de sevgilim yanımdaydı ve mesajı gördü dedi ki bu kızın hesabında sevgilisi var senin hesabını stalklar (hesabımda mayolu postum şortlu falan fotom var ama hesap kucuk sadece 19 kişilik bir hesap) benle ne alakası var neden öyle bir şey yapsın dedim o da yapar dedi bakar dedi o kızı çıkaracaksın dedi ben de istemedim çünkü kızla gerçekten çok yakınım ve kendisi de bunu çok iyi biliyor anlayacağınız kız çıkarbileceğim biri değildi ben de saçmaladığını kafasında kurduğunu söyledim en sonunda ona paronayak mısın deyince Artık tam anlamda kafayı yedi ve bana s*** git in arabadan dedi ben de çok şaşırdım çünkü biz birbirimize sakasina bile hakaret etmeyiz neyse ki evimin önündeydik hemen eşyalarımı aldım ve indim arabadan bu olayın üstünden eve döndüm 7-8 kere aradı ben de arama yoksa seni engellerim dedim birkaç kez daha aradıktan sonra aramayı bıraktı ve tam bir gündür hiç konuşmadık ne o yazdı ne ben bir de mesaj attı bana dediğim şey için özür dilerim ama sen de tepkini bir düşün dedi bu olay beni çok sarstı kendimi çok kötü hissettim sizce ne yapmalıyım
Toxic bi ilişkide miyim?