Toksit bir ilişki içindeyim çıkamıyorum?

Ben 4 yıllık Bir ilişki içindeyim gelgitli olan bu dört yıl içinde toplasan 2 yıl vakit geçirdik daha önce Bir evlilik yaptım ve boşandım ve bu kişiyle tanıştım geçmişi karanlık dine Allaha söven madde bağımlısı biriydi ben düzeltirim umuduyla geçmişine sünger çektirip bi yola çıkmak istedim düzelir umuduyla bana maddeyi bıraktığını sadece işinde olduğunu söyledi evin yolunu öğrendi sayemde sonra aramızda bi takım güven problemleri olunca hiçbir şekilde çevremde arkadaş çevrem bile yokken sadece evimde oturduğum halde sen geziyorsun dışardasın diye olmayan şeyleri uydurmaya başladı ailesi oğullarını yola koyana kadar benimle iyiydi sonrasında babaları öldükten sonra bu evin direği sensin artık diye sevgilimle arama baya mesafe soktular gelip beni ailemden de istemiyor sürekli birşeyler bahane ediyor önce işi gücü Yok diye gelmiyordu şu an babası olmadığı için kendinden küçük diğer kardeşlerinin kendinden önce yurt yuva kurmasını öne sürüyor bir bakıyorum haftalarca ortadan kayboluyor sonra yine çıkıp geliyor ve benimle bel altı konuşmaya çalışıyor işin içinden çıkamıyorum ne yapmam gerekiyor

Toksit bir ilişki içindeyim çıkamıyorum?