Toksik ilişkiye battım çıkamıyorum ne yapmalıyım?

Aramızda 9 yaş var ve yaşının adamı değil kesinlikle üç dört ilişkisi olmuş hepsi ciddi benimle de iki ay konuştu yani konuştuk iş yerime geldi ilk orada buluştuk başka hiç bir şekilde buluşmadik çünkü güvenmiyordum iki üç defa buluştuk ablamın kocasıyla arkadaşti hala arkadaşlar Ablam kesinlikle istemedi konuşmamı baya kavah falan ettik annemin haberi yoktu zaten ilişki baya iyiydi her gün görüntju konuşurduk çünkü uzak mesafe ama bı aloya geliyodu sonrasında bu sapıklasti ilk buluşmada boynumu falan öptü ben ilk o zamanlar anladım ama konduramadim sonra mesajlarda sürekli konuyu cinselliğe getiriyodu rahatsız oluyordum bı kaç kez dile getirdim kavga ettim hatta bı iki kere de ayrıldık ikimizde gururdan ödün vermedik ama benim gururum sevgimden önce gelir üçüncüde en son kendisi bitirmek istedi bende mesajına bile bakmadım cevap vermedim çünkü ne diyebilirim terk etti resmen ortada bir şey yokken suclu geri ben oldum nasi oldu onu hala anlayamadim narsist bir insan sürekli uzaktan beni izliyo her story falan bakiyodu bende umursamadım pek en son mesaj atmış özledim virt zırt bende dalgaya vurdum bunun bı arkadasi vardı ama çok uzak denk gelince merhaba merhaba öyle bu çocukta beni seviyo bana yaziyo sürekli ama aşık köpek oldu peşimde neyse bende mesajına baktım ayrılığın üstünden iki ay geçmiş mesaja karşılık vermedim baktım sadece görüldü attım hani sürekli yazınca bende hayırdır derdin ne dedim oda dedi böyle bigle zaten onun beni sevgini biliyordu sevgiliyken söylemiştim böyle böyle durum var haberin olsun diye neyse bunu tersliylrum falan bı anda ondan mesaj geldi sen onunla mi konusuyon senden de bu beklenirdi bı laflar ediyo gece saat 2 uykumdan uyandım aramasına neyse dedim ne saçmalıyorsun falan kudurmuş resmen bende laf soktum haddini bildirdim egois oldum bana egoist diyo evet öyleyim çok detay veremiyorum şimdi elim uyuştu yazmaktan şu an wpden instadan engelli bir ay sonra doğum günüm var kutlayacak mi bilmiyorum tiktoktan hala profilimden cikmiyo napiyim?
Toksik ilişkiye battım çıkamıyorum ne yapmalıyım?