Uzun olacak ama lütfen okuyun? Acaba bana asılıyor mu?

Bundan 4 ay önce bi mobilya mağazasına iş görüşmesine gittim. Sahibi bilgilerimi alıp, sizi 3 gün içinde arayacam dedi. Ses seda çıkmadı ve ben mesaj attım. Bu seferde gün içinde arayacam dedi. Yine yok. Ama benim Wp durumlarima filan bakiyor. Neyse en sonunda sildim numarası. Sildikten 2 ay sonra bi numara aradı. Actim. Mobilya mağazasının sahibi. Bana "Bizim burada sigortasiz çalışmak yasak, ama etrafımda sigortasiz isteyen olursa haber vericem"dedi. tamam dedim bende. Hic ümidim yok tabi. Birkac hafta sonra arkadaşının bi fabrikasının eleman aradigina dair mesaj atti. Bende sigortasiz oluyor mu dedim. Onu sorucam yarın dedi. Tabii ki yine ses seda çıkmadı. Birgun annemle alışverişe çıktık. Magazanin önünden geçerken beni gördü. Az ilerde birseye bakmak için durdum. Hemen dışarı çıktı, dik dik bakmaya başladı. Iceri girerken bile bakiyor. Sonra ben başka bi yerde ise girdim. Telefonum çaldı
Doktor yanında olduğum için kapattim, açmadım. Sonra wp den mesaj atmış. Musait misiniz diye. Eve gelince mesaj attim. Yine iş teklifi yaptı. Bide sesli konuşmak istedi. Su an isteyim olmaz deyip yalan söyledim. Numarasini kaydettim yeniden. Eger işinizden memnun kalmazsaniz bana söyleyin ben yardım ederim dedi. Yine wp durumlarima bakmaya başladı veeee en sonunda bana instadan istek atti. Kabul ettim. Takiplesiyoruz. Arada hikayelerime cevap veriyor. Bu hali aklıma başka şeyler getiriyor. Ustelik evli,2 cocugu var. Sizce asiliyor mu?
Uzun olacak ama lütfen okuyun? Acaba bana asılıyor mu?