AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Sınırlari belli olan bir geçmişi kafama takmam ama hoyratça sağa sola savrulmuş biriyle gelecek hayali hayat tarzıma uymaz.
Bunu zaten cogu erkek kabul etmez
Hayır. Geçmişini bana anlatırken onu yargılamam için anlatmaz. Ben de yargılamam. Beni benden sonrası ilgilendirir, öncesine bir şey diyemem.
Guzelll dogru olan buu
Kimseyi geçmişiyle yargılamam, hata insan hayatının bir parçası benden sonra nasıl bi adam olduğuna bakıyorum.
Guzel dusunce. İnsallah istedigin Gibi biri olur
Teşekkürler 🙏 sizin için de diliyorum
Tesekkur ederim.☺️
Alakasi yoksa oke , ama mesela benim ex bi kizla takiliyordu, yani hoslandiği gozlerinden belliydi, ama hiç bi zaman kabul etmedu , hoşlandiğini, belkide o aklindan hiç çikmadi yemin ederim, ama iste ispatlarimda , kabullenmezdi, aşağlik herif
Takılı kalmak değil de merak ederim ben. ama anlatmasa da olur, çokta önemli değil
Bence bilmekte fayda var. Yarin obur gun neyle karsilacaginin farkında olursun
Kesinlikle çok haklısın
Tesekkur ederim
geçmişinizi öğrenmek istemeyenlerin geçmişleri kabarıktır.. ağır hasar kaydı bulunabilir.. ben yandım siz yanmayın
Kim ne derse desin ben bakarım. İnsanın geçmişi o kadar kirli olmamalı
Uyusturucu karteli olmamali 😀😀
O zaten olmamalı da geçmişi benim kadar temiz olmalı ya. Şimdi büyük konusmiyim ama aksini istemiyorum yani
Geçmişi, bugünü ve geleceği her seyi beni ilgilendirir.
Ya bak işte dogru cevap bu ya 💞
İlgilendirir çünkü bi insan 7 sinde neyse 70 indede odur
Vay vayyy atasozu ile cevap he guzelmis 😀☺️
Atalarımız boşuna söz etmemiş adamlar ne dediyse hepsinde hakli
Haksiz oldukları bi konuyu henuz goremedik
Kimsenin geçmişi ile ilgilenmem ama hayatıma alacağım insan geçmişe takılıp kalmış orada yaşıyorsa o zaman sıkıntı olur
Önemli bence geçmiş geleceği belirler bir nevi. Onun hakkında bilgiler verir karakterini daha iyi çözerim. Geçmişinde hapise girmiş kötü şeyler de yapmış olabilir.
Allah uzak tutsun oylelerinden
Kötü şeyler yapmasına rağmen hapse girmediyse?
kendisine sormam ama merak da ederim yani kendimce bana kadar neler yasadi diye
Kendisine sormadan nasil ogreneceksin ki 😀😀
iste içim içimi yiye yiye devam edicem galiba sjsjsj
Devam etmek zorunda misjn ki 😀
bence geçmişinin bir önemi yok ama o da geçmişini unuttuysa sonuçta ben yoktum hayatında o da benim hayatımda değildi benim geçmişimde onu ilgilendirmez yeni birine yeni bir sayfa açılmalı bence
Aldatma gibi durumların içine girip girmediğiyle ilgilenirim, sonuçta karakterini gösterir.
eger o gecmis abarti derecede kotuyse onunla birlikte olmam. insan yedisinde neyse yetmisinde de o oluyor. o sekilde büyüyen bir insanin düzelmesini beklemek vakit kaybidir. tencere kapak olacagi birini bulur ve daha mutlu olur
Helal be yusufi guzel mantik sevdim
Yoo ilgilendirir geçmişte kimlerle birlikte olmuş ne yaşamış yollu muydu düzgün bir insan mıydı öğrenmek en doğal hakkımdır
Açıkcası bir k*şarla çıkmak istemem
Sanmam geçmişi pek parlak değilse olmaz bu iş
O yuzden geçmisine bakmak gerekiyor :)
:)
Geçmişi önemli tabii. Her haltı yemiş biri ile olmak istemem.
Mantikli 😀
Sorarım ama öyle araştırmam, fazla takılmam sadece meraktan Sorarım
Dogru mantik 👌
İlgilenmem çünkü benden önce olmuştur ne olmuşsa
Neden ilgilenmiyorsun belki sipsevdi biri aldatmayi seviyor
Benden önce zaten öyle birisiyse ve ben bunu biliyorsam böyle birisi ile zaten birlikte olmam. Haliyle benden önce diye bir şey de olmamış olur.
Peki efendim
Geçmişe takili kalmak saçma mi😂😂😂duyduğummm ennn saçma şey yemin ederim çsdkekdıd sen biriyle ciddi düşüneceksin geçmişini umarsamayacaksin ha?
Neden umursamaliyim ki? Yaptiklarini hata görüp pismanlik hissediyorsa banada anlatmissa bi sorun gormuyorum yani
mesela şöyle bir şey var bir kız ya da erkek geçmişinde ne kadar çok kişiyle birlikt olduysa sadakat orani o kadar azaliyor , azalir.. ve sana geçmişi bu tür şeylerle dolu olup ben temizim diye de kandiran kizlar var evleneceği erkeği
Onlara halk arasinda karaktersiz diyolar 😀 allah onlarla denk dusurmesin
evleneceğim kişinin geçmisini biraz sorarım, her detayı vermesine gerek olmaksızın.
Ne kadar cok bilirsin o kadar cok kafan karisir
bilmeden de olmaz.
Yeteri kadar bilsen yeter
Geçmiş önemli ama sürekli dile gelmemeli
Isıtıp ısıtıp önüne konulmamalı kimsenin
Valla bi kavgaya cikar gecmisinin piyasaya cikmasi
O yüzden ağır şeyler yaşanmışsa zaten sıkıntı , bilerek bir yola girmek bunun için önemli
Bile bile lades yapmak olmaz bence de
Katılıyorum
Anlatdığı kadar ilgilenirim, ex'lerini çok fazla merak etmem.
Ex merak etmek degil. Gecmisini bilmek gerekli yarin obur gun karsima. Ciktiiginda en azindan biliyordum evet demeliyim
O da doğru.
Tesekkurler
Takılı kalmamak lazım ama yine de büyük şeyler varsa söylenmeli
Pesin pesin soylediyse ve pismanligi varsa takili kalmamak lazim
Öyle tabi. Konuşmak en güzeli
Tabiki. Adam belki daha önce suç işledi nereden bileceğim.
Hemen bi GBT ile bu olayi hallediyoruz hanimefendi😀
Tc numarası yeterli😌
Bide mahallesinde oturan teyzemobeselere danıştık mı süper 😁
Hayirdir gbt mi bakacaksin😀😀😀
Her şeyine bakarım😅
Söz gider yazı kalır
Cilgin Sivasli 😀😀😀
😌☕️
Gbtde emniyete eskiden verilen ifade çıkar mı?
GBT de vergi borcun bile cikar 😀
O zaman ben asker polis bir kızdan veya babası yakını asker polis olan kızdan uzak duruyum sjsjsjaja
Ben magaramda mutluyum ilgilendirir gecmisi beni kimse kusura bakmasın gelecek gecmise göre sekillenir.
Kadınların geçmişine, erkeklerin geleceğine bakılır. Sağlıklı ilişki kurmak için size de aynısını öneriyorum.
bune saçma bir cahil kafa yapısıdır erkek yaparsa ederse sorun yok geçmişinde kadın yaparsa sorun var mı?
@Beyzaaaw yooo gayet mantıklı sizin mesela amacınız 30 lu yaşlara kadar her türlü pisliklere bile bile gitmek cinsellik yaşamak ondan sonra iyi niyetli eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli sempatik babyface masum tipli duru tipli erkeklere gitmek işinde gücünde olan erkeklere gitmek
Cahil derken? Önce haddinizi bilin bence. İkincisi evet, erkek yaparsa sorun yok, kadın yaparsa sorun var. Çünkü kadının erkeğe cinsellik dışında verebileceği bir şey yok. Fakat erkek hem maddiyat, hem statü, hem koruma, hem de doğacak çocuk için iyi bir DNA veriyor. Bu yüzden erkeğin geleceğine yani ne olacağına, başarısına bakılır. Kadının da saf, temiz olmasına bakılır. Asıp kesmeden önce biraz bilgili olun bence
@Beyzaaaw erkekte de şeye bakarsınız lan ben bununla evlenicem ya da sevgili olucam ama bu erkek önümüzdeki 4 yıl içinde zengin olur mu bana zenginlik yaşatır mı ona bakıyosunuz , mevki olarak ne kadar yükselebiliriz ona bakıyosunuz
Kanka bunlar acımasız canavar doğalarını kabul etmek istemezler
Kadının cinsellik dışında sana verebileceği bir şey olmadığına inanıyorsan bence sakin neslini devam ettirme eşine ve kızına yazık olur
Ne verebilirsiniz hanfendi mesela? Bence siz ettirmeyin. Doğal seleksiyona karşı koymaya çalışan zihniyetiniz hiç hayra değil
@ZeynepLiva öyle çünkü ne veriyosunuz ki iyi bir espri anlayışı mı güclü bir psikolojiyle destek olmak mı , yardım etmek mi ne vericen hepiniz aynısınız belli bir yaşa kadar her türlü pisliklere cinsellik için gidersiniz sonra BEN ARTIK EVLENMEK İSTİYORUM dersiniz çok konuşma
@ZeynepLiva Hanfendi değilsiniz bir kere ÜLKEDE KADIN KALMADI
Boş konuşma saçma sapan canım canım cümleler kuruyorsunuz senin evladını yetiştiriyor sana yuva aile veriyor sadece seks olduğunu dusunuyorsan defol git genel evde takıl seni orası paklar çünkü
@ZeynepLiva kes sesini ruh hastası çocuk bakmakla ne verdin babalar da bakabiliriz yuva aile vermekle işiniz bitiyoru ruh hastası mal mal konusma canımı sıkma
@ZeynepLiva Çocuk filan yetistiremiyosunuz ayrıca ver eline tableti yürü git
@ZeynepLiva sen defol git ruh hastası
@cem__can_ ruh hastası mal sensin neslinizde tükenmiyor maalesef ezik egolarinizi kadinlar üzerinden tatmin etme çabasından başka bı boka yaramiyorsunuz
Ne kadar eğitiminiz olduğu laflarınızdan belli oluyor. Boş konuşan sizsiniz. Lafımın ederini dahi anlayamamışsınız. Cinsellik çocuğun da doğmasının içinde olduğu bir süreç ve açıkçası ülkedeki çoğu kadın doğurabiliyor. Yani özel değilsiniz. Özel olmak istiyorsanız o erkeğe ait olmalısınız. Yeteri kadar açık mı? Muhtemel gene anlamayacaksınız ama anlatayım dedim
@ZeynepLiva Söylesene 20 li yaşlarının sonuna kadar ne tür pisliklerle takıldın 30 lu yaşlara gelince de ama ben yuva kurmak istiyorum sevmek istiyorum moduna gectin
@ZeynepLiva mesela BU ÜLKEDE ELİ YÜZÜ DÜZGÜN TATLI TEMİZ TİPLİ SEMPATİK MASUM TİPLİ DURU TİPLİ OLAN İYİ NİYETLİ OLAN işinde gücünde olan hiçbir erkek 30 lu yaşlarda evlenmemeli çünkü HEPİNİZİN geçmisi aynı 20 yaşlarının sonuna kadar her türlü pisliklerle eğlenmek sonra biz
@ZeynepLiva kes sesini AM@ ezik ego diyene bak ÇOXUK DOGURUYOR DİYE ÖVÜNÜYOR EZİK
@cem__can_ valla hiç o moda girmedim ulkede doğru düzgün adam yok maalesef sizin gibi ucubeler var
@ZeynepLiva Sen adam akıllı sohbet edebilir misin lan vizyonun ne kadar geniş ÇRYİZ DİZMEKTEN SAÇMA SAPAN şeylerden başka neyle ilgileniyosun
@ZeynepLiva bir erkeğe manevi olarak ne verebilirsin EZİK
@ZeynepLiva EZİK EGOLARINI KADINLAR üzerinden tatmin etmeye calısan DAG AYILARINA SİZ GİDİYOSUNUZ vay Am@ ÇOCUK DOGURUYOR YUVA VERİYOR TAMAM KUTSAL CANLI HADİİİ LAN ORDAN
Sen bir kadına ait olsan sanada ait olanı bulursun ilahi adalet ne ekerseniz onu biçersiniz demekki bu yaşına kadar ancak bukadar olmuş sizden anne olmak kastimdegil çocuğunun eğitimi yuvanın dirlik düzeni ama anlamayan sizsiniz kadını iki bacaktan ibaret gördüğünüz icin
@ZeynepLiva Aşın bunları aşın yavancı kadınlar aştı bile
@cem__can_ bı sus çok konuşuyorsun çok konuşan boş konuşur
@ZeynepLiva Kes sesini ya KES DÜZGÜN ADAMLARIN KADERİ SAP KALMAKTIR AM@ KESSSS ruh hastası kansız , olum siz DÜZGÜN ADAMLARA SIRF SERT MİZAÇLI TEHDİTKAR TİPE SAHİP PİC TİPLİ TEKİNSİZ TİPLİ DEGİL DİYE BAKMIYOSUNUZ SEN NE DİYON UCUBE
@ZeynepLiva Ucube ruh hastası seni kes sesini boş yapma
@ZeynepLiva SİZ DE KENDİNİZİ İKİ BACAKTAN İBARET GÖRÜYOSUNUZ
@ZeynepLiva Ke sesini ya sert mizaçlı tehditkar tipe sahip değilse * tipli değilse kaba değilse da@var değilse bakmıyosunuz
@ZeynepLiva Sizi böyle terk edicek size değersiz hissetiricek erkeklere gidiyosunu
Abi sana KOLAY GELSİN BUNLARLA
@ZeynepLiva Eğitim diyor siz çocuk eğitiminden ne anlarsınız
@ZeynepLiva Görüyoruz TC kızlarını nasıl annelerden geldilerse her türlü pisliklere cinsellik için gidiyorlar
@ZeynepLiva KES SESİNİ UCUBE SEN GİT ZENGİN KOCA ARA HADİ yazma bak bana suss inkarcı
@cem__can_ valla hiç terkedilmedim 8 senedir düzenli ilişkim var ve evlenmeyi düşünüyorum ama sizin gibi değil çok şükür hani bilmeden yukarda attın tuttun o... ilan ettin ya heh bence ailenden basla bu incelemelere belki ordan yaran vardir
@ZeynepLiva acaba kaç tane haketmeyenlere sevgini verdin de şu an sapsın
@ZeynepLiva Yaram yok am@ başlatma yaradan ucube
@ZeynepLiva Heee evlenmeyi düsmüyorsun tamam cinsellik üzerine kurulu bir ilişki adam kesin sert mizaçlı tehditkar tipe sahip pi@ç tipli erkek dime ucube seni adam sana YAMUK YAPSIN sonra düzgün erkeğe gidersin 😂😂😂
@ZeynepLiva Siz vallaha masum değilsiniz lan
Ayrıca eğitimden bahsetme kadını seks objesi olmak dışında bir vasfı olmadigini düşündüğün için kendi eğitimini sorgulamalısın bu konuda ben yukseklisansini tamamlamış 8 senedir düzenli iliskiye sahip biri olarak bu cümleleri kurdum ama tabi sizin gibi düşünenler bunlarida anlamiyor
@ZeynepLiva hadi 👋 😆 ablaya bak ablayaa 😆 çakal
@cem__can_ ötede oynarmisin
@ZeynepLiva Lan siz kendinizi pisliklere karşı zaten seks objesi olarak sunuyosunuz görüyoruz sizi begendiginiz erkekler olunca nasıl da obje olarak sunuyosunuz 😂 çakaall
@cem__can_ kim seni üzdü bukadar git ona zirla olur mu beş para etmez bi krakterin var terkediliyorsun sonra zirliyorsun burada karşındaki kadia böyle davranıyorsa neden terk edildiğini sorgulama hadi ötede oyna
@ZeynepLiva lan GEVŞEK UCUBE MAL MISIN ya BEN ALDATILMADIM ilişkim olmadı diyorum mal
@ZeynepLiva kafanı sk.. senin hala kafasından senaryo uyduruyor ya
@ZeynepLiva sert mizaçlı tehditkar tipe sahip değilse bakmıyosunuz * tipli değilse bakmıyosunuz kanka ONDAN 23 YILDIR SAPIM
@ZeynepLiva Diyorum ya kızlar 20 li yaşlarının sonuna kadar her türlü pisliklere bile bile cinsellik için gidiyor
@ZeynepLiva beş para etmez karakterim olsaydı SAP KALMAZDIM EMİN OL siz karaktersiz şerefsiz erkeklere bayılırsınız
@cem__can_ e sen uyduruyorsun ya deminden beri noldu zorunami gitti ayrıca dediklerinin hepsi senin için geçerli şimdi musadenle işime dönmem lazım malum senin gibi vasıfsız değilim
@ZeynepLiva Neyse kapat çeneni şimdi inkarcıyla konuşamam daha fazla
@ZeynepLiva Lan ben uydurmadım dediklerim geçerli hepiniz aynısınız sen de zamanında her türlü pisliklere bile bile gittin hala gidiyosun
@ZeynepLiva evet sen işine dön dağ ayısını memnun et malum organlarınla 😂 işim diyor allahım ya
@ZeynepLiva Hadi hadi saldık seni git
@cem__can_ bak kafasında kuran sensin geçmişimi nerden biliyorsun bilmiyorsun dimi kendin kafanda kurup yargılıyorsun kendi yaptığın şeyi başkasına isnat ediyorsun ama cidden senin gibi birey bukadar zaman ayirdigim yeter şimdi git piskologa görün tamammi belliki sorunlarin var kendi başına çaresine bakamiyorsun yardım almalisin
@ZeynepLiva Geçmişini gayet iyi biliyorum hepiniz aynısınız TC KADINLARININ HEPSİ AYNI 30 larınıza kadar her türlü pisliklerle devam sonra iyi erkekler asıl hakedenler eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekler
@ZeynepLiva hadi defol şimdi yazma
@cem__can_ lan ezik ucube ben mali müşavirim üstelik erkek arkadaşımda senin gibi dağ ayısı değil kendisi doktor herkesi kendin gibi vasıfsız mi sandın yavrum sen ucube olanda sensin bacak ayirmayla ilgili herhalde geçmişinden gelen bir travman var ama çaren ben değilim psikologlar
@ZeynepLiva lan ruh hastası ucube başlarım senin hayatından ya bende nanoteknoloji mühendisiyim ya maasımla tokatlarım. seni de kocanı da
@ZeynepLiva mevki düskünü ucube kansız
@cem__can_ annen 30larina kadar onisle meşguldü sanırım sonra seni yaptı travması kalmış belli
@ZeynepLiva lan kızların kendisi diyor bunu biz bile bile pisliklere gidiyoruz diye kes sesini bak delirtme insanı
@ZeynepLiva Yok vallaha annemin devrinde pek fazla olmuyormuş annem farklı
@ZeynepLiva KES SESİNİ ŞİMDİ zengin sevdalısı ucube
@ZeynepLiva kızlar kendisi itiraf ediyor
@ZeynepLiva senin de nasıl bişey olduğunu ögrenmis olduk ZENGİN SEVSALISI BİR UCUBESİN bir de yuva kurmak diyor bir kaç ay sonra terke dersin onu
@ZeynepLiva Seninle evlenmek istiycek erkek Kesinlikle senin geçmisine bakmalı
Kadın yaparsa da günah erkek yaparsa da günahtır ayrım yok mesela dinde öyle
@tugce082000 dinen günah olduğunu bizde biliyoruz herkes aynı şeyi yapıyormuş gibi konuşan canım lafım üstteki ucube gibi bilmeden herkesi aynı kefeye koyan aptallar ben o yapsın ona günah bu yapsın buna günah demedim ayrıca okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım
Ben ona dedim bu arada erkek yaparsa sorun yok diyince
kusura bakmayın evet cok cahilsiniz erkekler de kadınlar da bir insan beyinler aynı kollar aynı can aynu toprak altında yok olup gidiyor kimse kimse cinsiyetinden dolayı üstün veya kusursuz olamaz sizin dediginiz kadınlar para icin evlenen kadınlar ama bu kadınlar icin her kadını bir tutamazsınız gayet kendi ayakları üzerinde duran erkeklere boyun egmeyen kadınlar da var hem cinsellik icinse sevdigi insanla yaşaması kadar normal nisey yok 1 2 kisiden nolucak eğer sevdiyse? vrya olmadıysa hayatını bunu düşünerek mi geçirecek erkekler a@ uğruna neler yaptıgını neler feda ettigini cok iyi biliyoruz kadınlar dick icin caba sarfetmiyor o yüzden bir kadın s**kemedigin ve başarısız bir insan oldugun icin bakire kadın istiyosun elinden gelse neler yapacaksın sonra da temiz istiyprum dersin bence beynin bakire olması bedeninin bakire olmasından daha iyi sizin beyniniz hayat kadını geleni geçeni * istiyor kimse kusura bakmayın
@tugce082000 tabiki sorun var keşke herkes edebini ahlakını bilse üstteki ucube bilmeyen sınıftan diğer arkadaşta eğitimli sorsan kadını seks objesi olmaktan başka bir vasfı olmadığını düşünüyor kendilerini doğuran da bir kadın bunu düşünerek konuşmaktan acizler diyorum ya vasıfsız ezik tipler ego tatmini yapıyor kendini ve haddini bilen erkek bu düşüncede değil zaten
tipik kadını hor gören ataerkil topluma adepte olmuş düşük seviyeli kültürün yobazlaştırdıgı bir insan. orta doğunun arap çöllerinde yaşamış hayatı boyunca her kadını s*kmek için her yolu denemiş ve s*kemedigi icin bakire kadın istemiş kadınları sadece mutfak robotu seks objesi gören bir yobaz arap cahili daha cinsellik yaşayıp yaşamamaktan daha önemlisi sizin gibi bedenim bakire diye övünüp ruhu f*a*hişe olmak daha kötü o aklından yoldan geçen her kadın ile fantezi kurduguna eminim burada gelmiş hayatı boyunca azmamış cinsel ihtiyacını gidermemiş gibi konuşan b*k çuvalısın ve o arap düşünce yapısını arabistanda yaşatmaya devam edebilirsin kadınlar seks objesi değil kendi ayakları üzerinde cokta iyi dururlar seni bok cuvalı annen aynı sekilde obje olabilir fakat her kadın öyle değil😉
Yok erkekler ilgilenmez geçmişle kızın nerde çalıştığı kimlerle grup seks katilgi önemli değil sende biliyon
İlerde beni rahatsız edecek bir geçmişi varsa ilgilendirir tabi beni
Mesela seni ne rahatsiz eder?
Çapkın olması, aldatmış olması falan
Bunlar zaten genel manada da rahatsiz etmeli😀😀
Tamam işte geçmişte de şimdi de rahatsız eder
Peki bayan😀
Bayan değil kadın yalnız...
O hesaba girersek direk kiz derim😀
Aşırı ilgilenirim geçmişi ile geçmişini sorgulamayan , sormayan bana göre geniştir meshebi
#Hükümdar
Evet, geçmişinde katil midir hırsız mıdır bilmeliyiz
Anlatmasi veya bilmenden ziyade oraya takilir kalir misin sorum buydu
Yani daha önceki ilişkileri ve ilgilendirmez fakat hayatında yaşadığı şeyler olumlu ya da olumsuz bilmek isterim geçmişi önemli değildir evet ama bazen de geçmişi insanın geleceğini gösterir
Bilmek kadar takili kalmamakta onemli
Kesinlikle zaten arada sevgi saygı varsa geçmişte yapılan hatalar unutulur kimseye dörtdörtlük değildir
Unutulabiliyorsa ne âla
Geçmişe takılanlar genelde erkekler oluyor. Kadınlar geçmişe takılmıyor kadınlar şu an da konuştuğu adamın geçmişte yaşadığı şeylere inanamıyor aynı kişi mi diye düşünüp üzülüyor olayın aslı bu
Hayır geçmişiyle ilgilenmem. Benleyken ve benden sonrası beni ilgilendirir.
Gecmisinde nasil biri oldugu önemli degil mi yani
O önemli. Geçmisiyle ilgilenmem dediğim şunla bunla sevgili olmuş bunla ilgilenmem mesala
Anladim. Pekiii
Geçmiş ne kadar temiz olursa gelecek o kadar aydınlık olur farklı konuşanlar saçmalıyordur
Araba alırken nasıl ekspertize sokup geçmişine baktırıyorsak, sevdiğim kadının geçmişi de bir o kadar önemli benim için. Geçmişi kirli olanın, geleceği temiz olmaz.
Bu soruya geçmişi sıkıntılı olanlar asla beni ilgilendirmez geçmiş gitmiş dicektir. Gecmisi temiz olanlar evet ilgilendirir diyecektir psikolojik olarak genelde istemeden yapılır.
Geçmişine takılıp gitmek derken neyi kastediyorsun Soruyu tam soramamışsın sanırım
Geçmişini tanıyorum ki öğrenmek istiyorum sonuçta koynuma alıp yatacağım
Benden öncesi onu ya da beni ilgilendirmez Biz oluyoruz önemi olan budur !
geçmiş önemli, ben kimseyle birlikte olmadıysam hayatıma giren kişiyi de öyle istemek en doğal hakkım
Bu tamamen karekteriniz ile ilgili kafanızda sürekli düşünecek iseniz herşeyi önceden konuşun sonra açılmamı üzere kapatın
Geçmişte ne yaptığı pek te önemli değil, ama en önemli olanı sizinleyken yaptıkları yanlış/doğru.
Takilmam, tabii ki. Yeni kişi yeni ilişkiler demektir. Sorunca da karşı tarafı mahcup ediyor zaten.
Geçmiş geleceğin teminatıdır
Bu da bi bakiş acisi
Kesinlikle
Ya aslında geçmişi önemli, sonuçta geçmişte suç işlemiş olabilir iğrenç olaylara karışmıştır ya da önceki sevgilisini aldatmistir sonuçta bir kere yapan yine yapar bunlara dikkat etmek gerek
Bunlara zatwn dikkat etmen lazim. kanka peşine gidersen gecmis olsun😀
Kadında Geçmişe Erkekte Geleceğe Bakılır Bro :) Kadın Ne Kadar Partner Değiştirdiyse Seni Diğerleriyle Kıyaslayacaktır.
Aldatma ve şiddet var mı diye bir bakarım
Sence aldatma ve siddeti sana soyler mi?
Araştırırım gecmisin8
O yuzden gecmisini bildikten sonra birliktelik kurmak lazim
Evet
Tabi ki hayır geçmiş sonuçta benden öncesi beni çok ilgilendirmez.
ben ilgilenirim kardesim ciddi bi iliskiden cikmistir beni yarabandi zannediyordur lilikalidir hersey cikabilir ilgilenmem diyenin gecmisi saibelidir ya da enayidir
Enayi kismina okeyim🤣
belli
Hakaret olmasin diye 😀
Şöyleki onceki sevgililerine takilmam ama ayrilma sebebi cok onemli mesela sevgilim eski sevgilisini aldatmışsa muhtemelen onunla görüşmeyi keserdim çünkü bir kere yapan bir daha yapar.
Huylu huyundan vazgecmez hacim
Al benden de o kadar yeğenim
Eyvllah kral
Bayağı kafa adamsın aferim
İsine bak kral
Kim takar geçmişi. Hiç kimse ben bunu yapmam diye diretmemeli. Hepimiz olası suçların potansiyeliyiz. O yüzden karşınızdakiyle geçirdiğiniz zamana odaklanın.
Bu da değişik bi bakis acisi ama hemen hemen herkes gecmisine bakarim diyor yani
Kendileri yeterince geçmiş biriktirmediklerindendir.
O da olabilir 🙂
benden önce yaşanmış bitmiş sonuçta nitekim herkesin bir geçmişi var. geçmişte eğer, yeni ilişkisinde söylenmesi gereken bir durum yaşandıysa baştan konuşulur zaten. Haricinde geçmiş geçmiştir.
Guzel dusunce begendim bunu.
Maleaesef artık ilgilendirmek zorunda kalıyor (gardasile maruz kalmak istemiyorum)
Geçmişini bilmek öğrenmek isterim tabiki ama geçmişiyle yargılamam bana sergilediği davranışlar şekil verir bizim ilişkimize
Gecmisini yargilayacakssn zatwn hic iliski kurmamak daha mantikli
Kesinlikle
Sevgilimin geçmişi beni ilgilendirmez geçmiş geçmişte kalmıştır artık benimle olan anlar önemlidir
Beni ilgilendirir geçmişi öyle herkese verecek doyunca bi deve bulup evlenecek yok öyle hayat
Şu an ki haliyle ilgilenirim geçen şeyler beni ilgilendirmez