Sevgilinizin geçmişi hakkında konuşması sizi rahatsız eder mi?

Sevgilinizin geçmişi hakkında konuşması sizi rahatsız eder mi?
Evet önemli ilgilenirim tabiki.
Ama ilgilendiğim kısım yaşadıkları değil hangi durumda nasıl bir tutum sergilemiş onları bilmek isterim.
Varsayalım birini öldürmüş, ama neden öldürmüş?
Sorgulayacağım şeyler kişiliği ile alakalı olur yani.
Hayır ısrarla sorarım hatta onu tanımak için mesela ilk sevgilisinden ayrılık sebebi onun zorla bakireliğini bozmuş boşandığı kocasının bile bilmediğini söyledi böyle şeyler oldukça daha da kuvvetli bağlanıyoruz bence
İlgilenmem umrumda olmaz zaten genelde onlar bana soruyor ben her şeyi söylüyorum ona sormuyorum o da bir yerden sonra kendisi anlatıyor. Yani kimsenin geçmişini kafama takıp kendimi paralayamam ya
Bu geçmiş eşelemek, ezik erkeklerin işi. Kendi performanslarına rakip istemedikleri için kadının "geçmişi" olmasını istemezler. Çünkü erkek değiller, biliyolar bi bok olmadıklarını fkjrhjkdshfkjds
Cevap
18Cevap
Hayır sevgilimin geçmişi benim için önemli değil,
Geçmişi beni ilgilendirmez geleceği benim olsun
Geçmişi beni ilgilendirmez anlatırsa ve kötü şeyleri varsa direkt ayrılırım
Geçmişi çok kalabalık olan birini hayatıma almam zaten.
Aynen o konuda bende aynı fikirdeyim. Geçmişinde birçok kızla ilgisi olan bir adam ile şahsen ben yapamam ya ne bileyim öyle birine güvenim olmaz asla.
Kesinlikle
Hayır ilgilenmem. Benimle tanıştıktan sonrası önemlidir
Aynen bende geçmişi ile ilgilenmem benim için en önemli olan geleceği. Geçmişi ile ilgilenen bir insan değilim geçmişe takılı yaşamam asla ben. Geleceği önemli asıl.
Tabi ki de geleceği önemli olmalıdır…
Bir konuşursun iki konuşursun da sürekli konuşması rahatsız eder belli yerden sonra.
Yani evet bu konuda sana hak veriyorum gerçektende. Geçmişine takılı kalan bir insan değilim ama sürekli geçmişi ile ilgili şeyler anlatıyorsa asla çekemem bir müddet sonra.
kadınlar erkelerin geleceğine bakar, ona göre ilgilenir , i erkeklerse geçmişine bakaar. üzgünüm
Geçmişiyle yargılamam belli şeyler hariç, katilse
Net kabul etmeyeceğim kişi tecavüzcüdür.
Bunu gibi şeyler
Bilmem lazım çünkü bir insanın bir zamanlar çok sevdiği birisini terk ederken ki yaptıkları onun karakteri hakkında bilgi verir.
Geçmişini umursamam benden sonra. Benimleyken de geçmişi açsın istemem.
Çok merak ederim ama öğrenirsem de aklıma gelince üzülürüm o yüzden anlatmasın
İzzeti nefsini iki paralık etmemiş birisi olsun mümkünse
İlişkide bana sorun yapacak bir geçmişi varsa evet önemli olur geçmişi
Önceden ilgiliydim yaş ilerledikçe bunu gormuyorsun
Geçmişi hızlıysa bir gerilirim. Normalse takılı kalmamaya çalışırım.
normal bi erkek konuṣmaz
iṣi gücü laylaylom olan konuṣur hemen iğrenirim zaten
Rahatsız etmez geçmiş geçmişte kalır gün yüzüne gelse bile yaşanmış ve bitmiş
bazı konularda ilgilendirir , bazılarında ilgilendirmez
Hayır aklı geçmişte değil benimle olsa yeter.
Benden öncesi beni ilgilendirmez ama benden önce birlikte olduğu kişiler ben varken gündem olursa sıkıntı tabi ki
Bi erkek olarakta başkasının yatağında inledigini bilsem kafayı yerdim herhaldee.
Geçmişi köpekler eşeler
İlgilenmem bende olduğu zaman önemli benim için.
Geçmişi beni ilgilendirmez.
Geçmişe önem veririm evet.
Geçmiş geleceğin ayinesidir.
Geçmişte ne yaşadığını hayatını bilmekte fayda var
Benden sonrası önemli
Aynen bende benden öncesi ile ilgili hayatıyla pek ilgilenmem. Benden sonrası ilgilendirir şahsen beni. Ben kimsenin geçmişi ile ilgilenmem geçmişe bağlı yaşamam ve takılmam.
İlgilenmediğim halde olmadı
İsim olmaz
Merak ediyorum ama anlatmıyor
Hayır
Evet
Etmez
Tabikide
İlgilenmem
Hayır ilgilenmem.
Önemli bence
Benim için geçmişi önemli değil. Adı üstünde geçmiş gitmiş. Asıl önemli olan geleceği. Yani geçmişine takılı kalan biri olmam asla ben geçmişte kalmış sonuçta.
Evettt
Evet
Evet ilgilenirim ama kendi geçmişinden bahsetmesi rahatsız edici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?