Geçmişte kaç kişiyle birlikte olduğunu vs. umursar mısınız?

Önem verirdim fakat alt seviye bir önem olurdu. Mesela her hafta yeni bir sevgili yapan birini düşünelim. İstatistiksel olarak benimde geleceğim pek parlak olmazdı. Veya geçmişinden bir şeyler öğrenebilir ona göre bazı davranışlarımı şekillendirebilirdim. Fakat sanırım senin sormaya çalıştığın konu başka. O konuya gelicek olursak o duyguları sadece benimle yaşamasını tercih ederdim tabi. Fakat başta dediğim gibi her şeyin bir kademesi var yani çok önemli olmazdı belki ama genede tercihim dediğim gibi olurdu
umursamam, istediği kadar birlikte olsun geçmişte, küçük yaşlardan itibaren tuvalet alışkanlığını kazanana kadar mikrop kapmasın vs diye var o kızlık zarı, tuvalet alışkanlığını öğrendikten sonra bir işlevi yok... bu gözler ne kapalılar biliyor, davul sağlam ama tokmağın değmediği yer kalmayan... bekaret benim için kafada, başına tehtid, şantaj gibi iş almadıktan sonra, ileride benim yüzümü kızartacak, zor durumda bırakmayacak olduktan sonra umrumda değil, benleyken hata yapmasın kafi...
Evet. Bu beni çıldırtıyor. O benim ilkim o ben onun değilim. Kim bilir neler yaptılar. İşin zor kısmı asla soramıyosunda. Kendi içimde kıskançlıktan ölüyorum resmen
evli misin
@Abdülheyçoban hayır
sevgilin mi ilkin oldu
@Abdülheyçoban benim ilk defa sevgilim oldu evet
daha önceden sevgilisi olmasi normal ama bakire isen bakir bir erkek bakmani tavsiye ederim
çünkü degilse o daha önce binlerce kizla yatti neden senle yetinsin evlenince
ve soramama durumuda cok saçma ben sevgilim olucak kisiye direk sorarim ne var bunda herkesin kurallari vardir.
Çok mühim bir mevzu olmadığı sürece umursamam sonuç olarak beni geçmişi değil geleceği alakadar eder😊
Cevap
77Cevap
Umursamayan adamda bence gavatlık emareleri vardır. Bir erkek nasıl umursamaz? Başka bir adam her türlü şeyi kızla yaşamış vücuduna ve beynine imzasını atmış bende gidecem onla evlenecem Allahım sen koru ! Düşünsene başka bir erkek arkadaşlarına sevgilini ya da karını nasıl siktiğini anlatıyor o da yetmiyor bunu duyanlar bunu malzeme yapıyor mahallede kim varsa herkes seninkine beyinde çaktı bile... Çok ağır bir durum tövbeler olsun yarabbim.
düşünsene evlenmissin ama evlilik sureciden iken geçmisine dair olanlar haķkinda yalan soylemis evlendin diyelim. 2 3 gun sonra gecmisi hakkinda sana yalan soyledigibi soyluyor ve anlatiyor universitede fuckbodylerim vardi bana grup filan yapiyorlardi. 😂😂😂 benimde hosuma gidiodu ne yaparsin ne dusunursun o kiz hakkinda
Geçmişini evet umursarım. Her ne kadar geçmiş geçmişte kalmışsada umursar sorgularım.
geçmişini umursarım ama bu demek olmuyor ki geçmişinden dolayı ona yargısız infaz yapıcam ya da onu sorgulayacağım sadece ona ait profili oluşturabilmek ve onu hayatımdaki planlara nasıl dahil edebilirim diye bu bilgilere ihtiyacım var
Ya ben umursarım mesela ben bunca zaman uslu durmuşum bir erkek olarak,
Onun geçmişininde tabiki böyle olmasını isterim temiz ve sade.
Ama bu demek olmuyor ki geçmişinde hata yapanlar mutluluğu hak etmiyor, onlarda hak ediyor ama benim düşüncemde bu.
Geçmiş kelimesinde ki "miş" eki bile geçtiğini doğruluyor 😊Geçmişi olup biteni beni hic bağlamaz. Önemli olan benimle birlikteyken ki tutumu. Geçmişi kurcalamakta insana bir fayda sağlamaz..
Benim geçmişim temiz ise, onunki de temiz olmalı..
Geçen göbelin biri gelmiş, safderun bir şey. Hayatında ilk defa kız eli tutmuş... Kız da gelmiş bunu aldatmış..
"Pis orospu" diye ağlıyordu..
Sonunuz böyle olmasın
Geçmişini sorgulamayan garanti kendisi de geçmişte bir şeyler yaşamıştır/haltlar yemiştir, ondan sorgulamıyordur. Geçin safsatayı
helal lan sana duygularima tercüme olmuşsun
Benim sevgilimin duygusal olarak konuştuğu varmış onu bile kaldıramıyorum. Cinsel olsaydı konuşmaya tenezzül bile etmezdim nokta
Kim beğenmedi benim yorumu açıklasın
Evet, geçmiş geçmişte kalmıştır diyenlerden hiç olamadım bu saatten sonra olabileceğimi de sanmıyorum.
Sahip çıkalım dedeyeeeeee.
Geçmiş beni ilgilendirmez dyen kızlara dikkat onlarda birşey var gibi geldi ding dong. Yaşayanlar öyle der yaşamayanlar demez tabi bazı yaşayanlarda öyle diyor ama bu da tartışılır ama yine de o kişilerde bişiler dönüyor.
Ya geçmişteki durumları geleceğine etki etmiyorsa olumsuz etkileri yok ise ilgilendirmez tabiî. Ha merak ederim o ayrı:D
erkekler açısından dürüstçe cevaplarsak eğer umursamıyorum diyen varsa bile umursar. tabi bu evleneceği kişi için geçerli.
yani sadece sevgili olacaksak umursamam, ama evlenmeyi düşündüğüm biri ise kesinlikle, %5000 umursarım.
ama onu yargılayacak konumda olmadığımı düşünürüm eğer yalan söylememişse. inş kendine layık birini bulursun derim giderim.
ama yalan söylemiş ise, ve artık evlenmişsek, ben sonradan bir şekilde öğrenmiş isem, kan çıkar. açık ve net kafa_sını keserim.
Evet çok çapkınsa bu beni soğutur havaidir kıymet bilmez sadakat çok önemli bir kavram kurt köpeği penguen bile eşine sadık
geçmiş geçmişte kalmıştırda sen geçmişine dahil atamadığın bazı şeyler varsa bu elbet bir gün karşısına çıkar ben sevdiğimi bu nedenle bıraktım
sefa219 mesaj atarmisin bisey sormam lazim lutfen cok önemli ben mesaj atamiyorum size
evet umursarım cinsel olarak ilişki yaşamamis olmali
Saygı duyuyorum anladığım kadarıyla bekarete çok önem veriyorsunuz. Yanlızca hemen kestirip atmayın, karşınızdaki insan tecavüze uğramış biri, kızlık zarı esnek olan veya hiç olmayan biri de olabilir.
onlar istisnai durum ve bekarete önem vermeli herkes zaten
hayvanlardan bir farkimiz olmali icgudulerimize gore yasamamaliyiz
konu kizlik zari da degil bu arada cinsel bir iliski yasayip yaşamamasi oral tarzi seyleri de kapsiyor dediğim
Bekaret olayına takmam ama geçmişi hiç bir şekilde umursamıyorum diyemem. Sadece bu konuyu içermiyor çünkü geçmiş. Mesela ciddi suçları oldu ya da eski sevgililerini hep aldattı. Bunlar da onun geçmişi ve kesinlikle umursanmalı.
Umursarim fazlasiyla. Temiz birisi degilse olmaz zaten.
Geçmiş çöptür çöpüde kediler ve köpekler karıştırır demiş Necip Fazıl Kısakürek
Hayır, geçmiş geçmişte kaldı geleceği de beraber yazacağımıza göre sorun yok.
Yalan da soyleyebilirdigecmisini gizleyebilirdi o yuzden onemli degil durust insan bulursan ne guzel
sen bir ilişkiye giriyorsan geçmişine kabul etmelisin bence
Valla sen herhalde baya cinsel, sevgililik falan güzel yaşamışsın :D. Merak etme rabbim senin gibi biriyle eşleştirir seni.
Çok fazla bu tarz yorum geldiği için cevaplamak istedim. 19 yaşındayım bırak cinselliği bırak sevgili olmayı bir flörtüm dahi olmadı. Babam her zaman onlarla eğlenirler seninle evlenirler tarzı şeyler söyleyerek beni bu tarz şeylerden uzak tutmaya çalışarak büyüttü. Çevremdeyse babamın eğlenirler dediği kızların çoğunun düzenli ve iyi yürüyen ilişkileri var. Sanki bu hayatta başrolü onlar oynuyormuş gibi geliyor. O yüzden bu durum ne kadar doğru diye teyit etmek için sormuştum soruyu ve evet umarım Rabbim beni benim gibi kültürlü, anlayışlı, karşısındaki insanı dinlemeden etmeden yargılamayan biriyle eşleştirir.
Bak kardeşim. Senin durumun bizi alakadar etmez. Fakat kutsal kitabımızda da yazıyor. Sevişen sevişenle (cinsel manada) evlenir. Mesela ben evleneceğim kıza kadar kimseyle sevgili olmayacağım, benim bir arkadaşım var bir beni sıkmediği kaldı. Mesela bir kız var tanıdığım telefondan ödev atmasını istediğimde ben erkeklerle telefonda konuşmuyorum diyordu. Bir tane de kız tanıyordum aynı ortam içinden pandik at durup dururken sesini çıkarırsa beni istediğiniz kadar dövün. Merak etme. Rabbim bu kadar çeşit insanı yarattıktan sonra ve bizim gibi onun emirlerine uyan, başkasına cinsel manada bakmayan, namuslu insanlarla bizi evlenmeyi nasip eder merak etme. Rabbim büyük.
Heralde yani ne haltlar yedi öğrenmem lazım sonradan öğrenirsem fena yaparım
umursarim elbette huylu huyundan vazgeçmez nede olsa
Umursarım bilmek isterim ama hatalardan ders çıkarmışsa eğer geçmişi önemsemem
Hayır , eğer benimle birlikteyken geçmişinde yaptıklarını yapıyorsa o zamann sorun haline gelir..
Umursamam. Ama o yaşadığı kisilerle iletisimi hala sürüyosa o zaman cildiririm
Günümüze taşımaz konusunu açmaz benimle Medeni güzel bir ilişki yaşarsa sorun etmem
Geçmişi benim için önemli değil önemli olan benimle beraber olduğu zaman
demekki seninde gecmisin kirli
Ne alaka geçmişi kirli diye bir kavram tamamen saçmalık insanın geçmişi kendisini ilgilendirmelidir.
cocugunun annesi olucak kisiyse geçmişide onemli kardesim her boku yesin sonra gelsin oyle sey mi olur
bir adam gelsw cocuguna anneni ne yalamistim dese hosuna gidermi gozunuzu seveyim biraz mantikli dusunun
Peki hocam sana soruyorum bu yaşına kadar hiç cinsel ilişki. Olmadı mı olmadıysa haklısın ama olduysa kusura bakma da sen istediğini yaparsan onun da istediğini yapmaya hakkı vardır
olmadi kardeşim olsa zaten bakire isteme hakkim yok
firsatlarim olmasina rağmen her zaman kendimi durdurdum frenledim ve yapmadim ve benim de bakire istemek en dogal hakkim
O zaman bu düşüncen için seni tebrik ediyorum benim bir gecemdeki başka gecedeki ile aynı olmaz ben o yüzden sorgulamam
ben evlenmelik kiz bakiyorum ya kisa iliskiler bana gore degil
Arayışında başarılar dilerim
teşekkür ederim kendine iyi bak
Geçmişinde sen yoktun ama gelecek yaşantısında olacaksın. Geçmişini bana göre pek sorgulamaman gerekiyor
çocuğunun annesi olacak kisi o cocuguna bir adam gelip ne yalamistim anneni dese hosuna gidermi güzel kardeşim olmayin ya
Geçmişi beni ilgilendirmez geleceğinde ben varsam sıkıntı yok 😁
Eğer or*spuluk düzeyindeyse evet umursarım ve bu canımı sıkar güvenmem ona.
tabiikide umursarım. çocuklarımın annesi olacak o mazinin temiz olması lazım
Aynen. Mesela benim 1 kiz arkadasim oldu. Karsimdaki kisinin gecmisini umursarim.
Evlenip boşanmış falan çıkarsa ya napacaksın o zaman? :)
umursamam
ne demiş üstad: masum değiliz hiç birimiz.
Geçmiş geçmişte kalmıyor bazen çok mide bulandiriyor...
umursamam önemli olan beni tanıdıktan sonra ki zaman..
Geçmişi beni ilgilendirmez benle birlikteyse gerisi boş.
Geçmiş geçmişte kaldı şimdi ben varım. beni bu ilgilendirir
Geçmiş geçmiştir. Kafalar önemli uyuyorsa gerisi fasa fiso
Geçmiş bilinmeli ders alınmalı
ama geçmişte yaşamamlı
aslında geçmiş geçmişte kalmis , kurcalamanin ne anlamı var ki.
Tabi umarsarım hatta en önemli şeydir benim için kızla evleniyorum diyor beni şimdiye kadar 10 kişi si kti sen ondan sonra nasıl sevcen bu kızı
yok ya ne umursuycam demi kaç kişinin altında yattıgını tabikide önemli değil evlenincede yapsın hatta
Umursarim karşımdaki bana boşver gelecek umrumda değil dersede o kişi iyi aile babasi ve es olamaz. Geniş mideli. biriyle aile kurulmaz
Umursamam aslında ama geçmeyen geçmiş varsa sıkıntı büyük 😏
umursamak hiç bişey kazandırmaz çok şey kaybettirir.
Geçmişi beni pek alakadar etmez mühim olan ben ve benden sonrası :)
tabi mk. oldu sen zikis. ben sahip. cıkarim. diyemem.
umursarım ama öğrenmek istemem bazen bişileri bilmemek bilmekten daha hayırlıdır
Geçmişe takılı kalan geleceği yaşayamaz.
sonunu düşünen kahraman olamaz değil miydi o :dkjh
Bu konuyu açmadığı müddetçe takmam. Eski sevgilim ya da çıktığım dediği an umursamamak imkansız.
evlenceksem bakire olmalı evlenmıyceksem gecmısı onemsız paralı asker bıle olabılır no problem
Sen ne kadar pisman isen yaptiklarindan biz o kadar umursamayiz gecmisini vesselam
Hyr o geçmişte takili kalmadı sürece bende takilmam...
Meraktan nasıl bir geçmişi olduğunu sorarım ana geçmiş geçmiştir problem yok.
Yani ne kadar umursamaz gibi görünmeye çalışsamda kemirir içimde biyerleri
Yani evlenmelyi düşündüğüm bir hatunsa yani geçmişi önemli :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar