1 yılPartnerinizin geçmişte yaşadığı olaylar, aile dinamikleri, önceki ilişkiler ve kişisel travmalar, mevcut ilişki dinamiklerini etkileyebilir. Bu deneyimler, kişinin nasıl ilişki kurduğunu ve problemleri nasıl ele aldığını anlamanıza yardımcı olabilir. Partnerinizle açık ve dürüst bir iletişim kurmak, geçmiş deneyimlerinin nasıl hissettirdiğini ve bu deneyimlerin ilişkiye nasıl yansıdığını anlamak için önemlidir. Geçmiş deneyimlerini anladığınızda, partnerinize daha fazla empati gösterebilir ve onun duygusal ihtiyaçlarını daha iyi karşılayabilirsiniz. Sevgilinizin geçmişini anlamak, ilişkinizi daha sağlıklı ve güçlü hale getirebilir. Ancak bu, partnerinizin özel hayatına saygı göstermek ve güven temelli bir ilişki kurmakla birlikte yapılmalıdır. Bu süreçte açık iletişim ve empati, sağlıklı bir ilişki için kritik öneme sahiptir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÖnemli tabiki geçmişte tek erkekle idare ettiyse istemem aynı anda bir çok erkeği kullandıysa isterim. Çünkü gelecekte de öyle olmasını istiyorum. Doyumsuz kadınları seviyorum. Evimize benim yanımda başka erkekleri de almalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHaklısın ama ben çok kıskanç birisiyim. İlk sevgilim olduğundan sevgilimin geçmişini kiskanıyorum keşke hiç o kişilerle görüşmeseydi diyorum ve kaç kere kızıp kavga ettik. Anlaşma yaptık o bana hiç bir sey anlatmayacak ve ben sormamaya çalışıcam
011 Yorumla- 1 yıl
Kiz senin hiç mi eskin yoookk
- 1 yıl
Yani olur bu kadar takılmaya gerek yok SHBXHDB
Cevap sahibi1 yıl@Kardelen432 valla ilk sevgilim. Başkası olmadığı icin ona çok kızıyorum benimle ilklerini yaşamadığı icin🥲
Cevap sahibi1 yıl@kagaans kavga ederim sadece benim olsun istiyorum🥲 evet... bi psikopatlik var bende maalesef shshj
Cevap sahibi1 yılAyyy allah korusun🥲 bence biz buna fazla sahiplenici tatlı bi kıskançlık diyelim😂
Cevap sahibi1 yılYok yok değildir değildir🥲🥲
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet doğru söylüyorsun geçmişi takılıp ne anlamı var, hiç bir şey değmez. Geleceğine bakmalı. Öyle insanları takılıp kalıyorsa önem veriyorsa öyleleri yol vermeli.
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Kagaans! Geçmişe takılı kalmak gerçekten anlamsız, haklısın. Herkesin bir geçmişi var ve önemli olan bugünkü ilişkideki halimiz 🎢. Geçmişi kurcalamak yerine, şu anki anılarımıza odaklanmak en güzeli. Ayrıca, herkesin hataları ve tecrübeleri var; önemli olan ders almak ve güçlü bir ilişki kurmak. Geçmişi bırak, geleceğe bak 🌟💖!
112 Yorumla- 1 yıl
Hepinize toplu eğitim vereceğim. Geçmişim kimseyi ilgilendirmez diyen kadından olmaz. Erkeğe verdiği mesaj şudur: Ben seninle olurken de aklım, eski sevgilimde olabilir. Ona göre beni kabul et. Hayatına tüküreceğim senin. Seni her an bırakıp eski sevgilimden sinyal alırsam gözünün yaşına bakmayacağım demek bu. Bu yüzden bu tür kadınlar, evliliğe kadar partileyip sonra iyi bir salağın malına çöküp devlet güvencesi ile boşanırlar. Otuzuna kadar evlenmemiş güzel bir kadının geçmişinin pislik dolu olma ihtimali yüksektir. Bunların hepsi iyi ki başıma geldi. Size altın tepside deneyim sunuyorum. Peki erkeğin geçmişi ne olacak? Erkek, şoför gibidir; kadın araba. Erkek, sürdükçe usta olur; kadın, sürüldükçe eskir. Hayatın ve doğanın kanunu budur. İsterseniz kadınlara sorun, nerdeyse çoğu usta bir erkek isterler. Bu yüzden erkeğin geçmişi önemli değildir, geleceği önemlidir. Kadının ise geçmişi, ilişkinin istikâmetine karar verecektir.
- 1 yıl
Yok dayı, sana kötü bir haberim var. Biz öyle eline geçen her şeyle yatağa girmiş erkeklerden hoşlanmayız. Tecrübeli olur nasıl olur, 3-4 tane düzgün ilişkisi olmuştur, tek gecelik ilişkisi olmamıştır öyle olur. Kadınlar tarafından beğeniliyordur, ama öyle her önüne gelenle yatmıyordur, kriterleri vardır. Bu çekicidir mesela. İki cinsiyet için de öyledir. Ama öyle 100-200 tane kadınla yatmış adama sen yeni ne verebilirsin? Aşk, bağlılık duygusu kalmamıştır o herifin. Her deliğe girmiş küflenmiş turşu gibidir o adam. Gelir sana da virüs bulaştırır. birtakım ezik erkekler, inceller, kendilerini avutmak, yüceltmek, çiftleşme ihtimallerini arttırmak için erkekleri yüceltip kadınların değerini cinsel organına ve geçmişte yaşadığı ilişkilere indirgeyen, özgürlüğünü elinden alan redpil diye bir akım çıkarmışlar. +
- 1 yıl
Bu alanda size ders veren herifler de dolandırıcının, tacizcinin teki çıkıyor zaten. Sizin enayiliğinizi, zavallılığınızı kullanıp, size sahte hayaller, umutlar satarak zengin oluyorlar. Bu akımı gerçeğe uygulasak bile onlarca kadına sahip olacak erkekler sizin gibiler değil dayı. Zengin, yakışıklı ve başarılı erkeklerdir. Öyle bir dünyada asıl sizin gibiler yalnız kalır. Neden mi? Çünkü sen Brad Pitt değilsin dayı. Kaçınız Brad Pitt kadar ünlü, yakışıklı ve başarılı, andurzort teyt kadar zenginsiniz de onların yaşadığı hayatı yaşayacaksınız? Öyleyse adam ol, seni kel kafanla, bira göbeğinle, ortalama maaşınla sevecek bir kadın bul değil mi. O sizin salya akıttığınız kadınlardan hiçbiri zittirizortun teki kendisine araba diyor, cinsel performansı hakkında özgüvenli değil, güven problemleri, terk edilme korkuları var da o yüzden geçmişi olmayan kadın istiyor diye cinsel isteklerini görmezden gelip 30 yaşına kadar kendini ona saklamaz dayı. Öyle bir dünya yok. O bahsettiğin kadın da seni sevmemiş kullanmış, eski sevgilisine dönmese bile yenisini bulurdu. Karaktersiz insan karaktersiz, karakterli insan da karakterli kalacaktır. Kimsenin geçmişte yaşadığı ilişki de bunu değiştirmez. Olgun, aklı başında her insan bunu bilir. Sizin gibi ağlayanlar da böyle sağda solda rengini belli eder.
- 1 yıl
1. Siz 100 kişiyle yatağa yatınca sorun olmuyor 2. Brad gibi biri sizi ne yapsın o kadar zoruna gitmiski destan yazmışsın
- 1 yıl
Bizde 100 kişiyle yatandan hoslanmiyoruz
- 1 yıl
Anladım kardeş merak etme
- 1 yıl
Tamam teyze
- 1 yıl
Saçma şeyler tetere saçmalamış
- 1 yıl
Abla bişey sorcam GT yapsana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılKişinin geçmişi ve yaşantısı karakterini ortaya koyar ve önemlidir.. Geçmişte ne yapmışsa yapmış artık geleceğe bakalım tarzında bir düşünceye sahip olmam imkansız..
31 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılSaçma veya mantıklı olması önemli değil, sonuçta insanlar kendi iradeleriyle yapmıyor bunu
03 Yorumla- 1 yıl
İstemsiz oluyor tabi. Sen öfkelendiğin zaman istemli mi oluyor. Sana öfkelenmen saçma dememin bir mantığı olur mu? ya da aşık olduğunda iradenle mi oluyorsun, sana aşık olman saçma dememin bir mantığı olur mu? hislerin seni zorluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır ilgilenmem
00 Yorumla Takılmayabilirsin ama o geçmiş gelip sana takılmasın. Zira bazı şeyler vardır bunların altından kalkmak çok kolay olmaz. Bazen iki tarafında hayatını zehir edebilir. Bence bazı şeyler önemsenmeli. Mesela ilişkide bir tarafın geçmişte birlikteliği olmuş olsun ve bir cinsel hastalık bulaştı. Bu hastalığı kendi fark etmeyin sana veya sen karşıya bulaştırsan ne olur. Evliliği bir kenara bırak hayatın kayar belkide. Dolayısıyla bu sadece maddi boyutu. Birde başka sorunlar olabilir. Dolayısıyla geçmiş ile gerektiği kadar ilgilenin
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbence saçmalık değil. ben gelecekteki aşık olacağım insana bile sadığım ve bunun da böyle olmasını isterim. birileriyle görüşmesi sevgili olması sıkıntı değil tabii ki ama sorunsuz, temiz ve ahlaklı bir geçmişe sahip olması kesinlikle önemli. hayatımdaki özel kişiye "hep seni bekliyordum" demenin güzelliğini yaşamak istiyorum. ve bence bu çok değerli. daha olmayan birine bile bir gün geleceğini bilerek temiz ve aklını yormayacak bir geçmiş bırakmak... var olan insana herkes iyi ve güzel davranır. önemli olan var olmayan ama olacağına inandığın kişiye de gönlünü rahat ettirecek şekilde davranmak ve şimdiden sadık olmak bence.
20 Yorumlaİlgilenmem sormam bilerek sadece unutamadığın biri var mı diye sorarım yok derse devam ederim onun dışında benimleyken geçmişi karşıma çıkıyorsa bitiririm. Kimsenin yara bandı olmaya gelmedim
71 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herkesin geçmişi temiz olamaz olan varsada anlından öperim niyeti ne tövbe etmesi benim için önemli Allah onu affettiyse benim ne hakkım var onu affetmemeye ama tövbe etmesi ve çok pişman olması önemlidir benim için.
529 Yorumla- 1 yıl
Aynn öyle. Aldatacagin zaman bence ayrılmak en mantıklısı şöyle dese eyw kral adam derim ilişkisi varken aldatan ve bunu söyleyen adam adamdır. Ben sen varken aldattım o yüzden ben bunu kendime yediremiyorum derse adamdır derim ama bunu aldattiktan hemen sonra söylemesi önemli.
- 1 yıl
@cem__can_ var ya bunun yorumlari çok güzel kaldırılır, hesabı da çok güzel iptal olur 😂
- 1 yıl
@Nightwalk35 evet vallaha 😂
- 1 yıl
@Nightwalk35 bize normal insan denk gelmiyor ki 😂
- 1 yıl
@cem__can_ ben sana dedim yalnız. Millete bulaşma bence bu kadar
- 1 yıl
@Nightwalk35 benden mi bahsettiniz?
- 1 yıl
@Nightwalk35 sen kimdin kanka
- 1 yıl
- 1 yıl
@Nightwalk35 😂 tanımadım , kız geldi pislik yaptı gitti ben napim
- 1 yıl
@cem__can_ sen de onu şikayet et o zaman birbirinize sataşacsginiza şikayet edin. Bu kadar yoruma bi de 1 xpersin gider bu hesap net
- 1 yıl
@Nightwalk35 bu arkadaşın baya psikolojik sorunları var umarım tez vakitte iyileşir.
1 yılGeçmiş denilen şeyi çok da basite almamak gerek bence. Çünkü geçmiş, geleceği biraz da kapı arasından gösterir bize. O yüzden fazla boş vermek de iyi değil. Takılı kalmam geçmişe ama fazla hata ve yanlış varsa başlamaz bile :) ben böyle düşünüyorum 😊❤️
10 Yorumla
1 yılBen çöpçü değilim. Başkasının kirini pisini attığını toplamam. Sevgilimi geçmişi temiz olacak. Geçmiş neyse gelecek de odur. Geçmişi kirli olanın geleceği temiz olamaz. Kimse kendini kandırmasın... Ne kadar geriye gidersen, o kadar ileriyi görürsün...
10 Yorumlaİsterse paylaşır, beni her şeyden kişiliği, bana olan ilgi ve sevgisi ilgilendirir. Sonuçta hepimizin geçmişi doğru ve yanlışlardan oluşuyor. Ve herkesin daha iyi olmayı, doğru ve yanlışlarından ders çıkarmayı seçmeye hakkı var. Seçer ya da seçmez bu kişinin "seçimi". Sizinle sevildiğini, kendini iyi hissetmesi önemli...
10 Yorumlageçmişi ilişki başlamadan flört zamanında öğrenmeye çalışırım muhabbet arasında falan. ve çok kötü bi geçmişi olmamışsa da fazla takmam ya hiçbirimizin tertemiz bi geçmişi yoktur tahminimce
25 YorumlaSen ne geniş adamsın? Bunlar yokluktan kaynaklanıyor. Pizza olsun, taştan olsun mantığı bu. Senin gibi standartları düşük erkekler yüzünden temiz kadın kalmadı. Kadının geçmişi her zaman travmadır. Ne kadar erkekle beraber olurlarsa uzun ve sağlıklı ilişki kurma becerileri o kadar azalır.
328 Yorumla- 1 yıl
Abinin doğruluk payı var
- 1 yıl
Evet ya bu çok doğru
- 1 yıl
Kardes sen niye kadin uzerinden yorum yapiyorsun ki varsa bi yorumun yap karsi cinsi niye ortaya atiyorsun. Genislik filan da yok. İnsan hayatin her alaninda hata yapar hatasindan donup tovbe eden herkesin bi sandi daha var demektir. Yaradan tovbe et ben affedicem dedikten sonra senin gibilere laf dusmez.
- 1 yıl
Psikoloji üzerine doktoram var delikanlı. Bu beta erkek muhabbetine son ver. burada geçmiş önemli değil diyen kadınların hepsi pişman. Bağ kuramıyorlar bir sonraki erkekle. Hayatına bu şekilde aldığın bir kadın seninle de bağ kuramayacak. Kadın psikolojisi tövbeyi kabul etmez. Evlense de aklı eski sevgilisinde kalacaktır. Kadının kızlığının patlaması falan değil burada mesele. Yaşadığı ilişkilerin kendisinde bıraktığı izler. Bu izler, onun geleceğe bakmasına mani oluyor. Sayısız örnekle karşılaştım Türkiye ve Avrupa'da. Kadın olmak zor bu dönemde...
- 1 yıl
Birde güven sorunu var daha çok olur
- 1 yıl
Güvenden daha fazlası. Bu güvensizliğin oluşmasında kadının rolü büyüktür. Bad boy arayan kadınlar (benim ex gibi), bunlardan darbe yedikçe ruhsuzlaşırlar. İyi erkeklerle beraber olamazlar. Yeni erkekte öncekinin izini ararlar. Zamanla umutları tükenir ve evlilik yaşı gelince ya çok kaba kadınlar olurlar ya da temiz ve saf bir erkek bulup huzursuz bir evlilik yaparlar. Ben artık hayatıma giren kadınların benimle nasıl bir ilişki kurmak istediğine göre karşılık veriyorum. Çünkü ilişkinin mahiyetine kadın karar verir. Kadın ne istediğini bilirse o şekilde bir ilişki kurulur.
- 1 yıl
Sen modern bir insansin bakma başka erkekler ne düşünüyor biz modern kadınlar oylelerinden kaçıyoruz. Bize ruh lazım, nesne almadığını bilen erkek lazım.
- 1 yıl
Sana modern demedim , Kaan için dedim. Ahlağı zar ile arıyorsunuz. Ben demiyorum ki her gece onla bunla olmak iyidir. Ama ilişkisi olan bir kızın ya da bir erkeğin severek yaşadığı bir şey ayrılsa dahi onu ahlaksız yapmaz. Biraz ruhları sevmeyi öğrenin. Ürün almıyorsun evlenirken. Ne bakireler var evlenip kaçıyor başka birine. Yani bu ahlak ruha bakıyor.
- 1 yıl
Kaan modern erkek, siz modern kadın. Kaan evlenince zarar görmez. Siz evlenince ilk deneyimleriniz ve ardından gelen deneyimleri asla unutamayacaksınız. Erkeğin geçmişi onu etkilemez. Kadının geçmişi ise geleceğe her zaman korkuyla bakmasına neden olur. Böyle devam edin. Nesne, obje... Sosyal medya kelimeleri bunlar. Unutmayın, erkekler geçmişini kolaylıkla unutur. Başarılar.
- 1 yıl
Erkekler unutur kadın unutamaz. Neden cinsiyetçilik yapıyorsunuz. Bir kadın aşık olunca herkesi unutur. Biz cinsellik için yaşamıyoruz. İlişkiye bizi bağlayan sevgi. Eskiyi sildiren de sevgisizlik. Kime varsa hislerimiz ona aitiz. Bence böyle bakın. Doğru kişiler ruhları ile aranır.
- 1 yıl
Bana şu anda cevap yazmanızı nedeni, sanırım, eski sevgiliniz ile ilgili. Onu unutamayacaksınız. Kadının doğası böyledir. Kadının kadın, erkeğin erkek olduğunu; bu iki cinsin birçok açıdan farklı olduğunu kabul etmemek günümüz dünyasının siz gençler üzerinde yaptığı propagandanın sonucudur. Bu konular çok uzun. burada tartışılmaz. Bir başka erkeğe gittiğiniz zaman eski sevgilinizi yoklayınca bana hak vereceksiniz. Bunun adı cinsiyetçilik değil, psikolojidir. Modern kadın mutsuz ve huzursuzdur. Eskisinden daha fazla üstelik...
- 1 yıl
Kadın, değerini korumakla, erkek ise değer yaratmakta sorumludur. İnsanlık bu şekilde geldi. Son yılların propagandası tamamen yalan. Hepsi siz kadınların daha fazla acı çekmesi, bunun sonucunda erkeklerle bağ kurmamasi içindir. Dediğim gibi ne kadar erkekle beraber olursanız gerçek ilişki yaşama şansınız o kadar azalacak. Benim eski sevgilimin böyle olduğunu anlamam geç oldu. Asla kızmadım. Onu affettim. Çünkü ne yaptığının farkında değildi. Hepinizin yolu açık olsun. Ben gerçek aşka inanıyorum. Bunu ise hayatımda son bir kişiye daha şans vererek kullanacağım. O da olmazsa aşksızlıktan ölmem. Zaten bu yaşıma kadar her şeyi yaşadım. Kendinize ve değerinize dikkat edin.
- 1 yıl
Ben neredeyse hiç ilişki yaşamadım 😂 bende bağ kuramıyorum
- 1 yıl
Burada bile kuramıyorum ben😂
- 1 yıl
Giyin, dışarı çık. Bir cafeye git. Canın sıkılıyor gibi yap. Kitap koy önüne. Kitapla ilgilenen bir erkek varsa cesaret ederse sorar. Sohbeti sürdürme yeteneği de varsa tanışırsınız. Ama evden çık. Ben şimdi öyle yapacağım. Kızın biri birkaç gündür sinyal gönderiyor bana. Her şey medeni şekilde olsun. Bu arada her erkeğin sekıs için yaklaştığı önyargısını bir süre ertele. Zamanla anlarsın zaten. Olmazsa bırakırsın. Kolay gelsin.
- 1 yıl
😂 ilişki düşünmüyorum şu anda ama evlilik düşüncem olursa düşünürüm
- 1 yıl
Niye
- 1 yıl
Haa anladım biliyorum kendimi ilişki falan yapamam zaten şu an için
- 1 yıl
Bakkalın adı mithat Mehmet değil 😂😂
Arkadaşım tabiki geçmiş adı üstünde "geçmiş" bitmiş akıp gitmiş geride kalmış geriye gidersek ileri gidemeyiz geri adım atarsak geri gideriz ileri adım atamayiz bu yüzden hiç gerek yok
17 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılOnunla mutluysam bana iyi geliyor ise isterse beni hiç olmadığım kadar mutlu edecekse hiç kurcalamam mutlu edecek birini bulmak çok kolay değil çünkü
15 Yorumla- 1 yıl
Ulan gece gece uzdun yaa
- 1 yıl
İsterse eskort olsun, vermediği bir kahraman ordumuzun neferi kalsın her açıdan beni mutlu edecek düzeyde ise evlenirim bile onunla
- 1 yıl
Hayat bu yapacak bir şey yok dostum herkese cömert değil maalesef
- 1 yıl
Dur olum ya valla icimi parcaladin ya bu ne sevgi hasretidir be kardesim
- 1 yıl
Ne demiş spinoza acı da iyi bir duygudur, çünkü incinen kısmın henüz çürümemiş olduğunu gösterir." Sevgi ruhta derin ve büyük bir yer kaplamalıdır.
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılYani önemli bir konu ama çok dakmam kafama bunu. Sonuçta hepimiz insanız geçmişte hepimizin yaptığı hatalar mutlaka vardır. Kimse mükemmel değildir maalesef..
18 Yorumla- 1 yıl
Hataya takilmamak lazim elbette ama en azindan bilmek lazim yaron obur gun karsina ciktginda şok gecirmemek icin ogrenmeliyiz
- 1 yıl
Herseyi bilmek iyi bir şey değil maalesef.. geçmişte hatasını bildiğinde ne olacak bişey mi değişecek.. fazla dürüst olunca da iyi olmuyor.. herkesin hassas olduğu konular var dir. İnsan bunları bilmemeli ama hassas olduğu konuları bilip sık boğaz ederse o zaman o insanı kaybeder..
- 1 yıl
Karşı tarafin zayif noktasini bilmek iyi degil en ufak anlasmazlikta oradan vururlar
- 1 yıl
ya da ona göre davranırlar
- 1 yıl
Zayif noktandan mutlaka vururlar
- 1 yıl
Yani işte oncin dedim geçmişi detaylı bilmek iyi bir şey değil.. herkesin zaten kendine göre hassas olduğu konular vardır..
- 1 yıl
Hocam sevgiliye bahsedilmeyecek 2 konu vardir.
1- Aile arasindaki olaylar
2- Maddi kazanç
Bunlari eger konusursan karsi taraf seni cok rahatlikla kirabilir - 1 yıl
Evet..
1 yılKendi geçmişim hızlıysa takılmam ve sade bir geçmiş karşımdakinden beklemem. Ama çok hızlı bir geçmişim yoksa karşımdakinden de aynı şekilde sade bir geçmiş beklerim. Geçmişinin doluluğu kariyeri ve başarıları olsun yeter ki ilişkiler olmasın:)
113 Yorumla- 1 yıl
Kisas anlayisi biraz sert oldu sanki 🙂
- 1 yıl
İllaki böyle değil aslında bakışım ama genel beklentim bu şekilde olurdu:)
Çok aşık olduysam bunlar kriter olmazdı🙂 - 1 yıl
Haydi haydi anladık seni 😀 kan kusturursun adama sen cok bariz belli oluyor
- 1 yıl
Neden ki🤣🤣🤣
- 1 yıl
Kisas isine girenler genelde karsi tarafa can cektiriyor 😀 nereden bildigimi sorma
- 1 yıl
Yok ya o kadar gaddar değilim😄😄
- 1 yıl
Sende boyle bi dominant kadin havasi aldim niyeyseee
- 1 yıl
Var genelde evet iş etkiside var biraz işim idari bir konumda.👍🏻☺️
- 1 yıl
İşiyle ozel hayatini karistiran kadinlardansinnnn. Fazla yipranirsin uyarayim :))
- 1 yıl
Hayır değilim dengede gayet:)
Rahat tut zihnini benim için doğru zaman ve insanla👍🏻☺️☺️ - 1 yıl
İnsallah mutlu olursun🙏
- 1 yıl
Dileyen herkes olsun teşekkür🙂
- 1 yıl
Amin☺️
Tabi ki geleceği görmek için biraz da geçmişe bakmak gerekir. Gereksiz geçmiş bilgisi sevmem ama.
32 YorumlaEvet, eskiden kuzum ya da suçlu olan bir adam istemiyorum. Ya da evli olan birini. Onun da geçmişinden kurtulup ilerlemediğine dikkat etmem gerek.
11 Yorumla
1 yılGeçmişine takılı kalan oysa ben de takarım. Mesela eski sevgiliyle arkadaş kalmak hala takipleşmek vs.
13 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılTakılı kalmam da bir şey ortaya çıkarsa neden olmuş neden yapmış bir düşünürüm konu her neyse
12 Yorumla- 1 yıl
Duruma bakar 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
1 yılNeye takıldığın önemli burada. Geçmiş yakanı bırakmaz. Mesela yüz kızartıcı bir sabıkası vardır. Gittiğiniz her yerde sizi takip eder. Mesela evlenirsin işe giremez tek maaş bir ömür boyu mahkum olursunuz. Çocuğunuz devlet kurumuna giremez hayatını etkiler. Gayri ahlaki bir geçmişi vardır , bir yerde oturur yemek yersiniz, alkollü tanıyan biri çıkar , özetle bir şekilde bir yerden yakanıza yapışır. Bu yüzden geçmiş önemli.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş geleceğin aynasıdır. Başkasının artığıni istemiyorum
319 Yorumla- 1 yıl
Benim yok platonik aşık oldum ben nefsine hakim olduysam karşıdaki de olacak
- 1 yıl
O zaman bakiree hatun istemeyeceksin
- 1 yıl
Olabilir sevgilisi olan hatun bulursun sen neysen karsindaki de odur
- 1 yıl
Ben cemaatçi değilim kendin geçmişi kirli birisin başka kadının senin gecmisini sorgulamasin istiyorsun ama gerçekler oylydegil sen nasıl biriysen öyle birisini bulursun her şey dengini bulur
- 1 yıl
tamam kendin gibi birisini bulacaksin
- 1 yıl
Abla sen süryani misin ermeni mi, hem kuran var hem de arka planda kraliyet amblemi var
- 1 yıl
Büyücü müsün abla
- 1 yıl
Senin gibi ahlaksız benim gibisini hak etmiyor
- 1 yıl
@adaeternum senin gibi bir insanim
- 1 yıl
Yapayım mı uckurunu bağlarım gaylara gidersin
- 1 yıl
Benlik bir sorun yok değil mi?
bilmek isterim ama pek takılmam, ama bu geçmişini geleceğe taşımamali.
23 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Birileri cebimizdeki paraya takılıyor o nasıl olacak? Akıp giden bir hayat varken anı yaşamak varken "gelecek vaad ediyor mu" diye bir gereklilik beklerken ben geçmişle ilgilenince mi sorun oluyor? Geçmişle ilgilenirim bana uygun değilse şutlarım kuru laflar bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGeçmişi geçmişte kalıyorsa sormam ama temcit pilavı gibi sürekli önüme düşüyorsa geçmişi kurcalarım
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok kişiyle birliktelik yaşamamışsa ve aldatma söz konusu değilse takılmaya gerek yok ve hatta bunu sormak da biraz saygısızlık sevgilim sorduğunda ben de detay vermeden anlatmıştım sonra defalarca sordu ama hiçbir zaman net bir cevap vermedim çünkü ayrıntıları bilmesi gerekmiyor yani bir noktaya kadar önemli, saygıyı kaybetmemek lazım, sevdiğimiz insan üzerinde baskı oluşturmamak lazım.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Geçmişini bilirse geleceğimize yön verebilirim, haberim olursa yolda aniden karşıma çıkıp ben sevgilinin eski davasıyım derse gardımı almış olurum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Geçmişle yaşanmaz. zaten geçmişe bakarak koşarsan, düşersin
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
1 yılBeni ilgilendiren bir durum olursa ilgilenirim ama normal şartlarda ilgilenmem. Geleceğe bakmak lazım.
24 Yorumla- 1 yıl
seni ne ilgilendirir mesela
- 1 yıl
- 1 yıl
@Gökyüzü242 sadece ileriye bakarak araba suremezsin, dikiz aynasindan arkayi da kontrol etmen lazim diyorum
Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Geçmiş önemlidir hele ki geçmişi olmayan adamın sevdiği kadın ona özel olmalıdır
30 Yorumla
1 yılGeçmiş önemsizdir. Karaktere önem verdiğimizde ve herşeyi tensel değerlendirmediğimizde daha sağlıklı ilişkilerimiz olur. Çünki samimi değiliz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Takıntı edilmemeli ama ilgilenmek gerekiyor. O kişinin şuanki benliğine kim nasıl etki etmiş ister istemez ilgi çekici bir konu
11 Yorumla- 1 yıl
Psikopat mısın acaba?
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok ilgilendirir, geçmişi benim kadar temiz olan birini isterim yoksa hep tartışırız
123 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBizden olmaz bb dicem yapacak bir sey yok. Ufak şeyler göz ardı edilebilir ama geçmişi onun kim olduğunu gösterir
Cevap sahibi1 yılÖğrenmem lazım nasıl bir geçmişin var öğrenemden yorum yapamam
Cevap sahibi1 yılAnlat djshshshdb aşk meşk ilişkilerini sorarım mesela. Neden ayrılmış, ne kadar sürmüş tespit yaparim
Cevap sahibi1 yılMesela ilk izlenim olarak bana çok temiz geçmişi olan biri gibi gelmedin, geçmise takılı kalmayanlar genellikle kendi geçmişinden memnun olmayıp bu yüzden karşı tarafı da o şekilde kabullenenler çoğunlukla
Cevap sahibi1 yılAynen öyle o şekilde, peki sen geçmişi kötü olan biri ile devam eder miydin öğrensen?
Cevap sahibi1 yılO da önemli evet
Cevap sahibi1 yılSonucum bana göre sen geçmişinde yanlış bir şeyler yaşamışsın ve pişmansın veya hiç değilsin. İlişkiye gireceğin kişinin seni geçmişin ile yargılamasını istemiyorsun ve sende onu yargılayamazsın bu şekilde iyi geçinebilirsiniz. Sadece gördüğüm kadarıyla sonucum bu. Doğru veya yanlış ben bilemem sana kalmış
Cevap sahibi1 yılAnladım o zaman bana sorma demek ben bilmiyorum jsjdjsjdj
Cevap sahibi1 yılTamam ön yargımı bir kenara bırakıyorum ve soruyorum. Kaç sevgilin oldu ve ne kadar sürdü? Bunları sormadım çünkü bunları sormak benim haddime değil, ben hiçbir şey değilim bana hesap vermek zorunda da değilsin. Ama çok istiyorsan hesaba çekeyim
Cevap sahibi1 yılSorunca da ayar çekiyorsun abicim sen de, sormama gerek yokmuş demek. İyi geceler
Cevap sahibi1 yılRica
Belli noktaya kadar sorarım. Anlatırım. Ancak ikili ilişkiler gibi hususlar beni ilgilendiren şeyler değildir. Benden sonrasına bakarım, öncesi zaten benim için 0 noktasının gerisidir
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılElimde olmaz çok çok merak ederim ama öğrenmek duymak istemem
127 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYükselenim evet😄
Cevap sahibi1 yılOfff yaa😵💫
Cevap sahibi1 yılAllah başka dert vermesin bize ne diyelim 😄
Cevap sahibi1 yıl😄😄yaaa ben normalde çok takılmazdım bu burç olaylarına. Ama sanırım haklılar ben de anladım artık 😅
Cevap sahibi1 yılAman aman öğrendikçe batıyorum ben gerek yok 😁😁
Cevap sahibi1 yılYakındır bakalım 😅
Cevap sahibi1 yılHahah teşekkürler çok kibarsınız 😁🙂
Cevap sahibi1 yılÇok iyi bilirim lanet olsun içimizdeki ikizlere 😅🥹
Cevap sahibi1 yılOrası öyle ama yolumu çok kaybediyorum, çok karışıyor her şey. Sanırım henüz baş etmeyi öğrenemedim tam olarak ☺️
Cevap sahibi1 yılDenerim. Teşekkürler ☺️
Cevap sahibi1 yılSon bişy sorucam. Bize en iyi gelen burç sence hangisi? Yani kimde daha iyi oluyoruzdur sence, var mı bi fikrin
Cevap sahibi1 yılHmm 🤔 peki 👍😇
Cevap sahibi1 yılİyi günler bay 😄😄👋
Gizli Üye(36-45)1 yılYuva kuracağım insanın geçmişi önemli. Ben bazı şeylere dikkat ederek yaşadım. O nedenle evleneceğim insanında öyle olmasını isterim lakin hiç güvenim kalmadı..!
22 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAma güven bitti onu napıcaz
1 yılGeçmişinden bana ne geçmiş her zaman gećmişte kalmalı
20 Yorumla
1 yılKaç tane ilişkisi falan olmuş diye takılmam da, ileri düzey yakınlaşmaları olduysa geçmiş geçmişte kalmıştır demem. Canımı sıkar bu durum.
33 Yorumla- 1 yıl
Ayrılabilirim belki, bilemiyorum.
1 yılHayır eğer ki tek gecelik ilişkiler yaşamasıyla, ilişkisinde yaşadıklarına takilmam. Benden önce başkası vardı normal. Ozgurdu ben yoktum bana sorumluluğu yoktu, karakter ve ilişkimizin olduğu zamanda ne yaptığı önemlidir bence iki cinsiyet için de oyledir
04 Yorumla- 1 yıl
Ay bir yerde yazmamış doğru şekilde, ben bir tek tek gecelik ilişki yaşayan adamı sevgili yapmam diğer türlü geçmişi beni ilgilendirmez, tabi insan kıskanır yani ama yapacak bişey yok onun değerini etkilemez, ve teşekkür ederim 😃
- 1 yıl
Öyle tabiki namus bekcilerine bakma ahlaklari yok ahlagi zarda arıyorlar ruhlarinda olmadığı icin
1 yılTakılmam geçmişine. Ama geçmişi de geleceğinde olmasın. Her türlü o zaman kavga oluyor. Eskiden hayatında birileri oldu diye suçlamaya hakkım yok ama yapım gereği kıskancım. Eski sevgililerini görüşmesini istemem. Eski sevgililerini hayatımda da istemem. O kadar da değil yahu.
07 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle. Geçmişi geçmişte kalmalı , şimdideyse zaten ilişkide bir sorun vardır bana göre.
- 1 yıl
Evet ve bunu modernlik adı altında normalleştiriyorlar. Ve bunu asla anlamıyorum. Eski yani adı üstünde , bir şeyler yaşadığın biriyle nasıl arkadaş kalabilirsin? Veya eski sevgili ile şimdi ki sevgilini nasıl aynı ortama sokabilirsin ki? Kadın erkek farketmiyor bu durumda. Bunu yapan benim nezlimde zaten hatalı.
- 1 yıl
Gerçekten öyle o kadar modern değiliz diye takıntılı , sığ diyorlar ama zerre takmıyorum maalesef. Kabul etmeyeceğim bir şeyi nasıl kabul edeyim? Ben oldukça olaylara feminist yaklaşırım. Eğer bir erkek eski sevgilisini hala hayatında tutuyorsa şimdi ki sevgilisine hesap falan da soramaz. Böyle olunca da ben deliriyorum.
Benim geçmişim temize onun geçmesi de temiz olmasını isterim
41 Yorumla
1 yılNe bi erkek icin ne bi kadin icin gbtsi torba yasası gibi olan kimseyle ciddi dusunulmez
10 Yorumla
1 yılGenel olarak evet, kaç kişiyle çıktığı değil, onlarla iletişimi nasıldı, onları anlatırken nasıl ifade kullanıyor vs.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Benimle tanıştığı gün geçmişi sayılır gerisi beni ilgilendirmez
10 YorumlaGeçmiş geçmişte kalır gelecek önemli benim için
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Tabikide ilgilenirim
Sonuçta insan zamanını nerede geçirdiği
Neler yaptığı vs
Dikkat ederim ona göre hareket ederim bende11 YorumlaBenimle olan geçmişte yaşanan bir şey ise çok takmam
Benden önceki geçmişi ise hiç takmam17 Yorumla
1 yılGeçmişe takılı kalmamak için geçmişi düzgün birisiyle birlikte ol ;) Aksi halde geçmişe takılmak saçmalık.
12 Yorumla- 1 yıl
Kadının geçmişi, erkeğin geleceği iyi olmalı
Gizli Üye(25-29)1 yılBir adamın sevdiği kızın geçmişinde bir başkasının s1kt1ğini öğrendiğinde gecmişi umrumda değil demesine geliyor bu konu. Geçmişinin ne kadar derin olduğuna bağlı. Bu konu çok tartışılır. Geçmişi derin olan bir insanın psikolojisi iyi olmaz.
13 Yorumla- 1 yıl
Namusu ile evlenip ayrilmissa
Cevap sahibi1 yıl@ezcanrojan Kimse bilemez. E devletine bakmak lazım.
- 1 yıl
Namusu ile evlenip ayrilana kim ne diyenilir ki @ezcanrojan
1 yılİlgilenirim. Yararını en son ki hadi kaşar demeyeyim, kızda gördüm. Midemi bulandırıyorlar geçmiş önemli değil diyen kızlar.
13 Yorumla- 1 yıl
Bilader ben reel hayatta da burada da çok net gördüm. Kim ki geçmiş önemli değil diyorsa, bir ruhu geniştir (istediği kadar kişiyle takılmış yatmış önemli değil diyenlerden) bir de kendisi geniştir yatma gezme takılma muhabbeti çoktur.
Aksini söyleyenler zkimde değil kankam. Komple cinsiyet değil la sadece böyle olanlar işte her kadın geçmiş önemli değil demiyordur herhalde - 1 yıl
Herkesin de kendi tercihi ha, orası da işte beni ilgilendirmez
Gizli Üye(25-29)1 yılİlgilenirim ama zina geçmişi varsa ilgilenirim çünkü öyle birisiyle evlenmem ben temiz kaldım namusumu korudum ne demek çürük çarık birisiyle evlenmek, soğan erkeği değilim ben sessiz kalacak kalitede.
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇürük çarık derken zina dedim işte gerisini öyle açıklamak istedim ama anlayamayacağını düşünemedim.
Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. İlgilenirim çünkü geçmişinde neyse şimdide odur anlayışı var bende yani kirli bir geçmişe sahipse neden onunla zamanımı harcayayim sürekli şüphe etmektense ayrılırım
10 Yorumla
1 yılNe demek geçmişi beni ilgilendirmiyor demez ya hayat asla böyle işlemez sen hiç sabıkası olan birinin adam yaralama. Hırsızlık yapan insanlar iyi bir yerde çalışabilirlerdi sizce zaten her insan geçmişte ne yaptıysa bügün onu ceremesini çekmekle mükellef dir beni ilgilendirmez demek aynı şuçları işleyen insanlar dır bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılGecmısı pıslıkle doluysa tabı ılgılendırır. Neden ılgılendırmesın? Illa gonul meselesı olması gerekmıyo ılgılenırım neymıs neler yapmıs dıye
15 Yorumla- 1 yıl
Madde kullanımı olur kavga olur dıger ınsanlara neler yaptıgı olur hepsı
- 1 yıl
E gecmıs sonucta hanı bakmamak gerekıyomus ya? Ellı kısıyle sevgılı olduguna bakmamak gerekıyosa bu da gecmıs buna da bakmamak lazım ozaman. Gecmıs gecmıstır dıye bı soz kabul etmıyorum ben kendı adıma onemlıdır
1 yılO geçmiş sizinde gmişiniz olabilirdi ve yüzünüze çarpılması veya didiklenmesi ve yadırganmanız hoşunuz agitmezdi.. unutun geçmişi onlar birer tecrübeydi.. yarına bakın derim 🙏
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlgileniyorum. Aslında geçti bitti ama saçma bi şekilde takılı kalıyorum. Zaten kendi irademle yapabildiğim bişey değil istemsiz bunu sorguluyorum
26 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHı uzun süre tedavi de gördüm ben de çokta işe yaramadı sanırım
Cevap sahibi1 yılOkb
Cevap sahibi1 yılSaolasın 🙏🏻
1 yılhayır ilgilenmem zira ilgilenmem diyen erkek duydum ama davranışlarında görmedim. platonik aşık olmamı bile sorgulamıştı
01 YorumlaGeçmişi olmayanın geleceği olmaz demişler geçmişi bilmek iyidir ama çok kurcalamak sürekli geçmişi sorgulamak yorar insanı
02 Yorumla
1 yıltabi ki ilgilenirim, ortak bir vizyon oluşturmak için benzer geçmişe ve tecrübelere sahip olmak önemli. örneğin geçmişte ünlü iş adamlarının çocukları ile lüks tatillere gitmiş bir kadını orta düzey gelire sahipseniz tatmin etme şansınız çok düşük. kadınlar hep daha fazlasını istemeye programlıdırlar, buna kısaca hipergami diyoruz. geçmişini bilmediğiniz bir kadının hipergaminin hangi basamağında olduğunu da bilemezsiniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılGeçmişinde normal sağlıklı şerefli ilişkiler olduysa tamam takılmayın. Ama grup yapan , sürekli yasak aşklar yaşayan birine de takılırsın
02 Yorumla - Devamını Gör (162)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat