• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgilinizin geçmişiyle ilgilenir misiniz?

kagaans
kagaans Takip Et
Xper 5 Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
143
Yapay Zekaya Sor

Gecmise takili kalmak bence sacmalik. Akip giden bi hayat varken gecmise takili kalip hayati kacirmak fikri bana sacma geliyor. Sizce durum nedir?

Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Sevgilinizin geçmişiyle ilgilenir misiniz?
Nedir Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • noliessensible
    noliessensible Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 100%
    1 yıl

Partnerinizin geçmişte yaşadığı olaylar, aile dinamikleri, önceki ilişkiler ve kişisel travmalar, mevcut ilişki dinamiklerini etkileyebilir. Bu deneyimler, kişinin nasıl ilişki kurduğunu ve problemleri nasıl ele aldığını anlamanıza yardımcı olabilir. Partnerinizle açık ve dürüst bir iletişim kurmak, geçmiş deneyimlerinin nasıl hissettirdiğini ve bu deneyimlerin ilişkiye nasıl yansıdığını anlamak için önemlidir. Geçmiş deneyimlerini anladığınızda, partnerinize daha fazla empati gösterebilir ve onun duygusal ihtiyaçlarını daha iyi karşılayabilirsiniz. Sevgilinizin geçmişini anlamak, ilişkinizi daha sağlıklı ve güçlü hale getirebilir. Ancak bu, partnerinizin özel hayatına saygı göstermek ve güven temelli bir ilişki kurmakla birlikte yapılmalıdır. Bu süreçte açık iletişim ve empati, sağlıklı bir ilişki için kritik öneme sahiptir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• benaslındayoğum35
    benaslındayoğum35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 98%
    1 yıl

Önemli tabiki geçmişte tek erkekle idare ettiyse istemem aynı anda bir çok erkeği kullandıysa isterim. Çünkü gelecekte de öyle olmasını istiyorum. Doyumsuz kadınları seviyorum. Evimize benim yanımda başka erkekleri de almalı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Haklısın ama ben çok kıskanç birisiyim. İlk sevgilim olduğundan sevgilimin geçmişini kiskanıyorum keşke hiç o kişilerle görüşmeseydi diyorum ve kaç kere kızıp kavga ettik. Anlaşma yaptık o bana hiç bir sey anlatmayacak ve ben sormamaya çalışıcam

0
    11 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Sen cildirmissin 😀 Bunun icin insan sevdigiyle kavga mi eder ya

Yorumla
    • Kardelen432
      Kardelen432
      1 yıl

Kiz senin hiç mi eskin yoookk

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Yok gibi konusuyor 😀😀😀

Yorumla
    • Kardelen432
      Kardelen432
      1 yıl

Yani olur bu kadar takılmaya gerek yok SHBXHDB

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Kardelen432 valla ilk sevgilim. Başkası olmadığı icin ona çok kızıyorum benimle ilklerini yaşamadığı icin🥲

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@kagaans kavga ederim sadece benim olsun istiyorum🥲 evet... bi psikopatlik var bende maalesef shshj

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Sende sizofrenlik var bence 😀😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ayyy allah korusun🥲 bence biz buna fazla sahiplenici tatlı bi kıskançlık diyelim😂

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Ula biz de kiskanciz sahipleniriz de bu da abarti lan😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yok yok değildir değildir🥲🥲

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Kardes isine baj nasil degil ya 🤣 adami mevlana kiskacina almissin resmen

Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Evet doğru söylüyorsun geçmişi takılıp ne anlamı var, hiç bir şey değmez. Geleceğine bakmalı. Öyle insanları takılıp kalıyorsa önem veriyorsa öyleleri yol vermeli.

0
    1 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Gecmisinden bilmen gerekenleri bileceksin ama gelecegine de zarar vermeyecek sekilde devam edeceksin

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Selam Kagaans! Geçmişe takılı kalmak gerçekten anlamsız, haklısın. Herkesin bir geçmişi var ve önemli olan bugünkü ilişkideki halimiz 🎢. Geçmişi kurcalamak yerine, şu anki anılarımıza odaklanmak en güzeli. Ayrıca, herkesin hataları ve tecrübeleri var; önemli olan ders almak ve güçlü bir ilişki kurmak. Geçmişi bırak, geleceğe bak 🌟💖!

1
    12 Yorumla
    • Alobar_
      Alobar_
      1 yıl

Hepinize toplu eğitim vereceğim. Geçmişim kimseyi ilgilendirmez diyen kadından olmaz. Erkeğe verdiği mesaj şudur: Ben seninle olurken de aklım, eski sevgilimde olabilir. Ona göre beni kabul et. Hayatına tüküreceğim senin. Seni her an bırakıp eski sevgilimden sinyal alırsam gözünün yaşına bakmayacağım demek bu. Bu yüzden bu tür kadınlar, evliliğe kadar partileyip sonra iyi bir salağın malına çöküp devlet güvencesi ile boşanırlar. Otuzuna kadar evlenmemiş güzel bir kadının geçmişinin pislik dolu olma ihtimali yüksektir. Bunların hepsi iyi ki başıma geldi. Size altın tepside deneyim sunuyorum. Peki erkeğin geçmişi ne olacak? Erkek, şoför gibidir; kadın araba. Erkek, sürdükçe usta olur; kadın, sürüldükçe eskir. Hayatın ve doğanın kanunu budur. İsterseniz kadınlara sorun, nerdeyse çoğu usta bir erkek isterler. Bu yüzden erkeğin geçmişi önemli değildir, geleceği önemlidir. Kadının ise geçmişi, ilişkinin istikâmetine karar verecektir.

Yorumla
    • tetere
      tetere
      1 yıl

Yok dayı, sana kötü bir haberim var. Biz öyle eline geçen her şeyle yatağa girmiş erkeklerden hoşlanmayız. Tecrübeli olur nasıl olur, 3-4 tane düzgün ilişkisi olmuştur, tek gecelik ilişkisi olmamıştır öyle olur. Kadınlar tarafından beğeniliyordur, ama öyle her önüne gelenle yatmıyordur, kriterleri vardır. Bu çekicidir mesela. İki cinsiyet için de öyledir. Ama öyle 100-200 tane kadınla yatmış adama sen yeni ne verebilirsin? Aşk, bağlılık duygusu kalmamıştır o herifin. Her deliğe girmiş küflenmiş turşu gibidir o adam. Gelir sana da virüs bulaştırır. birtakım ezik erkekler, inceller, kendilerini avutmak, yüceltmek, çiftleşme ihtimallerini arttırmak için erkekleri yüceltip kadınların değerini cinsel organına ve geçmişte yaşadığı ilişkilere indirgeyen, özgürlüğünü elinden alan redpil diye bir akım çıkarmışlar. +

Yorumla
    • tetere
      tetere
      1 yıl

Bu alanda size ders veren herifler de dolandırıcının, tacizcinin teki çıkıyor zaten. Sizin enayiliğinizi, zavallılığınızı kullanıp, size sahte hayaller, umutlar satarak zengin oluyorlar. Bu akımı gerçeğe uygulasak bile onlarca kadına sahip olacak erkekler sizin gibiler değil dayı. Zengin, yakışıklı ve başarılı erkeklerdir. Öyle bir dünyada asıl sizin gibiler yalnız kalır. Neden mi? Çünkü sen Brad Pitt değilsin dayı. Kaçınız Brad Pitt kadar ünlü, yakışıklı ve başarılı, andurzort teyt kadar zenginsiniz de onların yaşadığı hayatı yaşayacaksınız? Öyleyse adam ol, seni kel kafanla, bira göbeğinle, ortalama maaşınla sevecek bir kadın bul değil mi. O sizin salya akıttığınız kadınlardan hiçbiri zittirizortun teki kendisine araba diyor, cinsel performansı hakkında özgüvenli değil, güven problemleri, terk edilme korkuları var da o yüzden geçmişi olmayan kadın istiyor diye cinsel isteklerini görmezden gelip 30 yaşına kadar kendini ona saklamaz dayı. Öyle bir dünya yok. O bahsettiğin kadın da seni sevmemiş kullanmış, eski sevgilisine dönmese bile yenisini bulurdu. Karaktersiz insan karaktersiz, karakterli insan da karakterli kalacaktır. Kimsenin geçmişte yaşadığı ilişki de bunu değiştirmez. Olgun, aklı başında her insan bunu bilir. Sizin gibi ağlayanlar da böyle sağda solda rengini belli eder.

Yorumla
    • alicamhakkimi
      alicamhakkimi
      1 yıl

1. Siz 100 kişiyle yatağa yatınca sorun olmuyor 2. Brad gibi biri sizi ne yapsın o kadar zoruna gitmiski destan yazmışsın

Yorumla
    • alicamhakkimi
      alicamhakkimi
      1 yıl

Bizde 100 kişiyle yatandan hoslanmiyoruz

Yorumla
    • tetere
      tetere
      1 yıl

Benim nacizane fikrim kimin ne halt yediğinin kimseyi ilgilendirmediği, ama herkesin dengi dengine olması gerektiğidir kardeşim. Güzel de yazmışım ama sen bir halt anlamamışsın.

Yorumla
    • alicamhakkimi
      alicamhakkimi
      1 yıl

Anladım kardeş merak etme

Yorumla
    • tetere
      tetere
      1 yıl

Öyleyse üstüne alınman için bir sebep yok, ben yukardaki arkadaş gibi düşünenler için yazdım.

Yorumla
    • alicamhakkimi
      alicamhakkimi
      1 yıl

Tamam teyze

Yorumla
    • policeofficer35
      policeofficer35
      1 yıl

Saçma şeyler tetere saçmalamış

Yorumla
    • tetere
      tetere
      1 yıl

Sen de kendini şoför sananlardansın sanırım policeofficer35

Yorumla
    • alicamhakkimi
      alicamhakkimi
      1 yıl

Abla bişey sorcam GT yapsana

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

127

Cevap

95

Cevap

• İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Kişinin geçmişi ve yaşantısı karakterini ortaya koyar ve önemlidir.. Geçmişte ne yapmışsa yapmış artık geleceğe bakalım tarzında bir düşünceye sahip olmam imkansız..

3
    1 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Pismanlik ve tovbe varsa bence cokta imkansiz degil

Yorumla
  • Ekmek_Kırıntısı
    Ekmek_Kırıntısı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.

Saçma veya mantıklı olması önemli değil, sonuçta insanlar kendi iradeleriyle yapmıyor bunu

0
    3 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Neyle yapiyolar peki? İstemsiz mi oluyor yani

Yorumla
    • Ekmek_Kırıntısı
      Ekmek_Kırıntısı
      1 yıl

İstemsiz oluyor tabi. Sen öfkelendiğin zaman istemli mi oluyor. Sana öfkelenmen saçma dememin bir mantığı olur mu? ya da aşık olduğunda iradenle mi oluyorsun, sana aşık olman saçma dememin bir mantığı olur mu? hislerin seni zorluyor

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Karsi tarafa duyulan ilgi illa ki bi kiskanclik veya baska bi durumu tetikleyecektir mutlaka da orada ds cok takilmamak lazim bence

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.

Hayır ilgilenmem

0
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Takılmayabilirsin ama o geçmiş gelip sana takılmasın. Zira bazı şeyler vardır bunların altından kalkmak çok kolay olmaz. Bazen iki tarafında hayatını zehir edebilir. Bence bazı şeyler önemsenmeli. Mesela ilişkide bir tarafın geçmişte birlikteliği olmuş olsun ve bir cinsel hastalık bulaştı. Bu hastalığı kendi fark etmeyin sana veya sen karşıya bulaştırsan ne olur. Evliliği bir kenara bırak hayatın kayar belkide. Dolayısıyla bu sadece maddi boyutu. Birde başka sorunlar olabilir. Dolayısıyla geçmiş ile gerektiği kadar ilgilenin

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

bence saçmalık değil. ben gelecekteki aşık olacağım insana bile sadığım ve bunun da böyle olmasını isterim. birileriyle görüşmesi sevgili olması sıkıntı değil tabii ki ama sorunsuz, temiz ve ahlaklı bir geçmişe sahip olması kesinlikle önemli. hayatımdaki özel kişiye "hep seni bekliyordum" demenin güzelliğini yaşamak istiyorum. ve bence bu çok değerli. daha olmayan birine bile bir gün geleceğini bilerek temiz ve aklını yormayacak bir geçmiş bırakmak... var olan insana herkes iyi ve güzel davranır. önemli olan var olmayan ama olacağına inandığın kişiye de gönlünü rahat ettirecek şekilde davranmak ve şimdiden sadık olmak bence.

2
    0 Yorumla
  • Ahu010
    Ahu010 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

İlgilenmem sormam bilerek sadece unutamadığın biri var mı diye sorarım yok derse devam ederim onun dışında benimleyken geçmişi karşıma çıkıyorsa bitiririm. Kimsenin yara bandı olmaya gelmedim

7
    1 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Dogru cumle buydu. Kimseye yara bandi olmamak lazim

Yorumla
  • Renalzey
    Renalzey Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 87%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Herkesin geçmişi temiz olamaz olan varsada anlından öperim niyeti ne tövbe etmesi benim için önemli Allah onu affettiyse benim ne hakkım var onu affetmemeye ama tövbe etmesi ve çok pişman olması önemlidir benim için.

5
    29 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Yapilan yorumlardan cok bambaska bi yorum valla helal olsun

Yorumla
    • Renalzey
      Renalzey
      1 yıl

Benim bı arkadaş vardı ilişkiye girmişti ama çocuk gece gündüz namaz kılıyordu çok tövbe etmişti dediği tek şey çok pişmanim umarım Allah beni affetmiştir. Ben de dedim ki bunca cabana rağmen rabbim seni inşallah affetmiştir rabbim seni Hidayete erdirmiş ve ermişsin.

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

İnsallah affeder. Hatadan donmek hata yapmamakla esdeger derler

Yorumla
    • Renalzey
      Renalzey
      1 yıl

Ama bir sevgilin varken aldatmak bu bir hata değil tercihtir ben nasıl aldatmadiysam o da aldatmamali. Bak onu affetmem.

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Aldatma cok baska bi boyut ya onu affetmek kendine hakarettir

Yorumla
    • Renalzey
      Renalzey
      1 yıl

Aynn öyle. Aldatacagin zaman bence ayrılmak en mantıklısı şöyle dese eyw kral adam derim ilişkisi varken aldatan ve bunu söyleyen adam adamdır. Ben sen varken aldattım o yüzden ben bunu kendime yediremiyorum derse adamdır derim ama bunu aldattiktan hemen sonra söylemesi önemli.

Yorumla
    • Renalzey
      Renalzey
      1 yıl

Ama aldattiksan sonra o ilişki yürümez

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Bence iliskisi varken biriyle konusmasi bile sadakatsizliktir. Sabaha kadar itiraf etsin gozumde bi onemi celbiyesi yoktur. Eyvallahta cekmem suratina tukururum

Yorumla
    • Renalzey
      Renalzey
      1 yıl

Hani bianlik oluyor ya o aldatmalar bence bunu itiraf etmesi bile bir erdemlik geliyor bana çünkü kimse bu devirde yapmıyor bunu.

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Valla ben eski kafali oldugum icin bana erdem olarak bile gelmiyor. Durustluk ve sadakat zatwn olmasi gereken bi sey bunu yapti diye kendisini yuceltemem cunku ortada bi serefszlik soz konusu

Yorumla
    • Renalzey
      Renalzey
      1 yıl

Evet haklisin

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Tesekkur ederim

Yorumla
    • Renalzey
      Renalzey
      1 yıl

Recalar efenim

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Bilmukavemet

Yorumla
    • Renalzey
      Renalzey
      1 yıl

@cem__can_ bana mı dediniz?

Yorumla
    • Renalzey
      Renalzey
      1 yıl

@cem__can_ bana bir şey olmadıda hiçbir şey anlamadım dediklerinden neyse sana iyi delirmeler... ☺️

Yorumla
    • Renalzey
      Renalzey
      1 yıl

@cem__can_ ne gibi bir derdin var bilmiyorum ama psikatriye gitmelisin. İyi günler diliyorum. Umarım sağlığınıza kavuşursunuz.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

@cem__can_ var ya bunun yorumlari çok güzel kaldırılır, hesabı da çok güzel iptal olur 😂

Yorumla
    • cem__can_
      cem__can_
      1 yıl

@Nightwalk35 evet vallaha 😂

Yorumla
    • cem__can_
      cem__can_
      1 yıl

@Nightwalk35 bize normal insan denk gelmiyor ki 😂

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

@cem__can_ ben sana dedim yalnız. Millete bulaşma bence bu kadar

Yorumla
    • Renalzey
      Renalzey
      1 yıl

@Nightwalk35 benden mi bahsettiniz?

Yorumla
    • cem__can_
      cem__can_
      1 yıl

@Nightwalk35 sen kimdin kanka

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

@Renalzey hayır. Sen bisey dememissin ki diğer arkadaş saydırmış bir sürü

Yorumla
    • cem__can_
      cem__can_
      1 yıl

@Nightwalk35 😂 tanımadım , kız geldi pislik yaptı gitti ben napim

Yorumla
    • cem__can_
      cem__can_
      1 yıl

Bana diyor ruh hastası

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

@cem__can_ sen de onu şikayet et o zaman birbirinize sataşacsginiza şikayet edin. Bu kadar yoruma bi de 1 xpersin gider bu hesap net

Yorumla
    • Renalzey
      Renalzey
      1 yıl

@Nightwalk34 bu arkadaşın baya psikolojik sorunları var. Umarım tez vakitte iyileşir.

Yorumla
    • Renalzey
      Renalzey
      1 yıl

@Nightwalk35 bu arkadaşın baya psikolojik sorunları var umarım tez vakitte iyileşir.

Yorumla
  • birtanehelpalayim
    birtanehelpalayim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 80%
    1 yıl

Geçmiş denilen şeyi çok da basite almamak gerek bence. Çünkü geçmiş, geleceği biraz da kapı arasından gösterir bize. O yüzden fazla boş vermek de iyi değil. Takılı kalmam geçmişe ama fazla hata ve yanlış varsa başlamaz bile :) ben böyle düşünüyorum 😊❤️

1
    0 Yorumla
  • EvcimenOkuz
    EvcimenOkuz Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Ben çöpçü değilim. Başkasının kirini pisini attığını toplamam. Sevgilimi geçmişi temiz olacak. Geçmiş neyse gelecek de odur. Geçmişi kirli olanın geleceği temiz olamaz. Kimse kendini kandırmasın... Ne kadar geriye gidersen, o kadar ileriyi görürsün...

1
    0 Yorumla
  • Captain_M
    Captain_M Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 91%
    1 yıl

İsterse paylaşır, beni her şeyden kişiliği, bana olan ilgi ve sevgisi ilgilendirir. Sonuçta hepimizin geçmişi doğru ve yanlışlardan oluşuyor. Ve herkesin daha iyi olmayı, doğru ve yanlışlarından ders çıkarmayı seçmeye hakkı var. Seçer ya da seçmez bu kişinin "seçimi". Sizinle sevildiğini, kendini iyi hissetmesi önemli...

1
    0 Yorumla
  • suedaaa1
    suedaaa1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

geçmişi ilişki başlamadan flört zamanında öğrenmeye çalışırım muhabbet arasında falan. ve çok kötü bi geçmişi olmamışsa da fazla takmam ya hiçbirimizin tertemiz bi geçmişi yoktur tahminimce

2
    5 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Tertemiz gecmisten kastin nedir?

Yorumla
    • suedaaa1
      suedaaa1
      1 yıl

hiç karşı cinsle iletişimde bulunup görüşmemek vs.

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Hacim bu cok sacma geldi bana ya

Yorumla
    • suedaaa1
      suedaaa1
      1 yıl

niye ki üstte dediğim gibi biriysen takarsın ama senin de bir sürü sevgilin olup onla bir şeyler yaşadıysan karşındakinin yaşadığını öğrendiğinde de karışmaya hakkın olmaz

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Biriyle bulusup gorustu diye gecmisi kirli olmaz. Kirli dedigin sey karsi tarafta mide bulandircak veya kabul gormeyecek bi seydir. Bu benim yorumum tabi

Yorumla
  • Alobar_
    Alobar_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 91%
    1 yıl

Sen ne geniş adamsın? Bunlar yokluktan kaynaklanıyor. Pizza olsun, taştan olsun mantığı bu. Senin gibi standartları düşük erkekler yüzünden temiz kadın kalmadı. Kadının geçmişi her zaman travmadır. Ne kadar erkekle beraber olurlarsa uzun ve sağlıklı ilişki kurma becerileri o kadar azalır.

3
    28 Yorumla
    • tugce082000
      tugce082000
      1 yıl

Abinin doğruluk payı var

Yorumla
    • Melezbirkız
      Melezbirkız
      1 yıl

Evet ya bu çok doğru

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Kardes sen niye kadin uzerinden yorum yapiyorsun ki varsa bi yorumun yap karsi cinsi niye ortaya atiyorsun. Genislik filan da yok. İnsan hayatin her alaninda hata yapar hatasindan donup tovbe eden herkesin bi sandi daha var demektir. Yaradan tovbe et ben affedicem dedikten sonra senin gibilere laf dusmez.

Yorumla
    • Alobar_
      Alobar_
      1 yıl

Psikoloji üzerine doktoram var delikanlı. Bu beta erkek muhabbetine son ver. burada geçmiş önemli değil diyen kadınların hepsi pişman. Bağ kuramıyorlar bir sonraki erkekle. Hayatına bu şekilde aldığın bir kadın seninle de bağ kuramayacak. Kadın psikolojisi tövbeyi kabul etmez. Evlense de aklı eski sevgilisinde kalacaktır. Kadının kızlığının patlaması falan değil burada mesele. Yaşadığı ilişkilerin kendisinde bıraktığı izler. Bu izler, onun geleceğe bakmasına mani oluyor. Sayısız örnekle karşılaştım Türkiye ve Avrupa'da. Kadın olmak zor bu dönemde...

Yorumla
    • tugce082000
      tugce082000
      1 yıl

Birde güven sorunu var daha çok olur

Yorumla
    • Alobar_
      Alobar_
      1 yıl

Güvenden daha fazlası. Bu güvensizliğin oluşmasında kadının rolü büyüktür. Bad boy arayan kadınlar (benim ex gibi), bunlardan darbe yedikçe ruhsuzlaşırlar. İyi erkeklerle beraber olamazlar. Yeni erkekte öncekinin izini ararlar. Zamanla umutları tükenir ve evlilik yaşı gelince ya çok kaba kadınlar olurlar ya da temiz ve saf bir erkek bulup huzursuz bir evlilik yaparlar. Ben artık hayatıma giren kadınların benimle nasıl bir ilişki kurmak istediğine göre karşılık veriyorum. Çünkü ilişkinin mahiyetine kadın karar verir. Kadın ne istediğini bilirse o şekilde bir ilişki kurulur.

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Adamin doktorasi var ama kizlik zari diye bi sey olmadığını bilmiyor. Millete de genissin filan diyor. Uslup 0 tavir 0 ama doktorasi var. Tebrikler🤝

Yorumla
    • Alobar_
      Alobar_
      1 yıl

Bizim arkadaş iyice dibe vurmuş bakıyorum. Biraz erkek ol ve ölçütlerin olsun. Üslubum budur. Senin canını çok yakacaklar delikanlı...

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Tamam doktorcum.

Yorumla
    • Alobar_
      Alobar_
      1 yıl

Çok kibarsın. Teşekkür ederim.

Yorumla
    • Ayışığı1_11
      Ayışığı1_11
      1 yıl

Sen modern bir insansin bakma başka erkekler ne düşünüyor biz modern kadınlar oylelerinden kaçıyoruz. Bize ruh lazım, nesne almadığını bilen erkek lazım.

Yorumla
    • Alobar_
      Alobar_
      1 yıl

Bana yazdıysan ben, modern ilişkileri çözmüş geleneksel bir adamım. Bu yüzden yukarıdaki standartsızın siz kadınlarla beraber olmak için her şeye tamam diyebilecek kadar düşmesi midemi bulandırdı.

Yorumla
    • Ayışığı1_11
      Ayışığı1_11
      1 yıl

Sana modern demedim , Kaan için dedim. Ahlağı zar ile arıyorsunuz. Ben demiyorum ki her gece onla bunla olmak iyidir. Ama ilişkisi olan bir kızın ya da bir erkeğin severek yaşadığı bir şey ayrılsa dahi onu ahlaksız yapmaz. Biraz ruhları sevmeyi öğrenin. Ürün almıyorsun evlenirken. Ne bakireler var evlenip kaçıyor başka birine. Yani bu ahlak ruha bakıyor.

Yorumla
    • Alobar_
      Alobar_
      1 yıl

Kaan modern erkek, siz modern kadın. Kaan evlenince zarar görmez. Siz evlenince ilk deneyimleriniz ve ardından gelen deneyimleri asla unutamayacaksınız. Erkeğin geçmişi onu etkilemez. Kadının geçmişi ise geleceğe her zaman korkuyla bakmasına neden olur. Böyle devam edin. Nesne, obje... Sosyal medya kelimeleri bunlar. Unutmayın, erkekler geçmişini kolaylıkla unutur. Başarılar.

Yorumla
    • Ayışığı1_11
      Ayışığı1_11
      1 yıl

Erkekler unutur kadın unutamaz. Neden cinsiyetçilik yapıyorsunuz. Bir kadın aşık olunca herkesi unutur. Biz cinsellik için yaşamıyoruz. İlişkiye bizi bağlayan sevgi. Eskiyi sildiren de sevgisizlik. Kime varsa hislerimiz ona aitiz. Bence böyle bakın. Doğru kişiler ruhları ile aranır.

Yorumla
    • Alobar_
      Alobar_
      1 yıl

Bana şu anda cevap yazmanızı nedeni, sanırım, eski sevgiliniz ile ilgili. Onu unutamayacaksınız. Kadının doğası böyledir. Kadının kadın, erkeğin erkek olduğunu; bu iki cinsin birçok açıdan farklı olduğunu kabul etmemek günümüz dünyasının siz gençler üzerinde yaptığı propagandanın sonucudur. Bu konular çok uzun. burada tartışılmaz. Bir başka erkeğe gittiğiniz zaman eski sevgilinizi yoklayınca bana hak vereceksiniz. Bunun adı cinsiyetçilik değil, psikolojidir. Modern kadın mutsuz ve huzursuzdur. Eskisinden daha fazla üstelik...

Yorumla
    • Alobar_
      Alobar_
      1 yıl

Kadın, değerini korumakla, erkek ise değer yaratmakta sorumludur. İnsanlık bu şekilde geldi. Son yılların propagandası tamamen yalan. Hepsi siz kadınların daha fazla acı çekmesi, bunun sonucunda erkeklerle bağ kurmamasi içindir. Dediğim gibi ne kadar erkekle beraber olursanız gerçek ilişki yaşama şansınız o kadar azalacak. Benim eski sevgilimin böyle olduğunu anlamam geç oldu. Asla kızmadım. Onu affettim. Çünkü ne yaptığının farkında değildi. Hepinizin yolu açık olsun. Ben gerçek aşka inanıyorum. Bunu ise hayatımda son bir kişiye daha şans vererek kullanacağım. O da olmazsa aşksızlıktan ölmem. Zaten bu yaşıma kadar her şeyi yaşadım. Kendinize ve değerinize dikkat edin.

Yorumla
    • tugce082000
      tugce082000
      1 yıl

Ben neredeyse hiç ilişki yaşamadım 😂 bende bağ kuramıyorum

Yorumla
    • Alobar_
      Alobar_
      1 yıl

p*rno, erkekliği; sosyal medya, kadınlığı bitirdiği içindir. İnsanlar ihtiyacını burdan karşılıyor Tuğçe. Kadın ve erkek gerçek hayatta nasıl bağ kursun?

Yorumla
    • tugce082000
      tugce082000
      1 yıl

Burada bile kuramıyorum ben😂

Yorumla
    • Alobar_
      Alobar_
      1 yıl

Giyin, dışarı çık. Bir cafeye git. Canın sıkılıyor gibi yap. Kitap koy önüne. Kitapla ilgilenen bir erkek varsa cesaret ederse sorar. Sohbeti sürdürme yeteneği de varsa tanışırsınız. Ama evden çık. Ben şimdi öyle yapacağım. Kızın biri birkaç gündür sinyal gönderiyor bana. Her şey medeni şekilde olsun. Bu arada her erkeğin sekıs için yaklaştığı önyargısını bir süre ertele. Zamanla anlarsın zaten. Olmazsa bırakırsın. Kolay gelsin.

Yorumla
    • tugce082000
      tugce082000
      1 yıl

😂 ilişki düşünmüyorum şu anda ama evlilik düşüncem olursa düşünürüm

Yorumla
    • Alobar_
      Alobar_
      1 yıl

Bu cevabı sevdim.

Yorumla
    • tugce082000
      tugce082000
      1 yıl

Niye

Yorumla
    • Alobar_
      Alobar_
      1 yıl

Kendini bilmen güzel.

Yorumla
    • tugce082000
      tugce082000
      1 yıl

Haa anladım biliyorum kendimi ilişki falan yapamam zaten şu an için

Yorumla
    • Alobar_
      Alobar_
      1 yıl

Küçük Hanım anladım. Bakkal Mehmet dâhil herkese ilişki istemiyorum diyebilecek kadar otomatiğe bağlamışsın.

Yorumla
    • tugce082000
      tugce082000
      1 yıl

Bakkalın adı mithat Mehmet değil 😂😂

Yorumla
  • xzywomen
    xzywomen Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 94%
    1 yıl

Arkadaşım tabiki geçmiş adı üstünde "geçmiş" bitmiş akıp gitmiş geride kalmış geriye gidersek ileri gidemeyiz geri adım atarsak geri gideriz ileri adım atamayiz bu yüzden hiç gerek yok

1
    7 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Yahu adam belki defalarca aldatmis eski sevgilisini dolandirmis.

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Yine mi gecmis gecmiste kaldi diyip gelecege devam edeceksin

Yorumla
    • xzywomen
      xzywomen
      1 yıl

Karakter meselesi.. Asilamayacak sorunlar yoksa sıkıntı olmaz ama büyük problemler ileride sıkıntı çıkaracak durumlar varsa tabiki de konuşmayı kesersin olur biter hastalıklı bağı kopar at yani..

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Gecmis bi yerde gelecekle bagdaşiyor o yuzden gecmiste onemli

Yorumla
    • xzywomen
      xzywomen
      1 yıl

Dediğim gibi karşılıklı iki tarafa ileride sıkıntı yaratmayacak durumlar varsa geçmişin bı önemi yok fakat büyük problemler aşilamayacak durumlar varsa sıkıntı tabi..

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Direk yolu degistirmej gerekir oyle durumda ☺️

Yorumla
    • xzywomen
      xzywomen
      1 yıl

Katılıyorum 👍🏻

Yorumla
  • nєslıtukєnmısєrkєkk
    nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Onunla mutluysam bana iyi geliyor ise isterse beni hiç olmadığım kadar mutlu edecekse hiç kurcalamam mutlu edecek birini bulmak çok kolay değil çünkü

1
    5 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Ulan gece gece uzdun yaa

• nєslıtukєnmısєrkєkk
      nєslıtukєnmısєrkєkk
      1 yıl

İsterse eskort olsun, vermediği bir kahraman ordumuzun neferi kalsın her açıdan beni mutlu edecek düzeyde ise evlenirim bile onunla

• nєslıtukєnmısєrkєkk
      nєslıtukєnmısєrkєkk
      1 yıl

Hayat bu yapacak bir şey yok dostum herkese cömert değil maalesef

• kagaans
      kagaans
      1 yıl

Dur olum ya valla icimi parcaladin ya bu ne sevgi hasretidir be kardesim

• nєslıtukєnmısєrkєkk
      nєslıtukєnmısєrkєkk
      1 yıl

Ne demiş spinoza acı da iyi bir duygudur, çünkü incinen kısmın henüz çürümemiş olduğunu gösterir." Sevgi ruhta derin ve büyük bir yer kaplamalıdır.

• Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Yani önemli bir konu ama çok dakmam kafama bunu. Sonuçta hepimiz insanız geçmişte hepimizin yaptığı hatalar mutlaka vardır. Kimse mükemmel değildir maalesef..

1
    8 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Hataya takilmamak lazim elbette ama en azindan bilmek lazim yaron obur gun karsina ciktginda şok gecirmemek icin ogrenmeliyiz

• Necro12345
      Necro12345
      1 yıl

Herseyi bilmek iyi bir şey değil maalesef.. geçmişte hatasını bildiğinde ne olacak bişey mi değişecek.. fazla dürüst olunca da iyi olmuyor.. herkesin hassas olduğu konular var dir. İnsan bunları bilmemeli ama hassas olduğu konuları bilip sık boğaz ederse o zaman o insanı kaybeder..

• kagaans
      kagaans
      1 yıl

Karşı tarafin zayif noktasini bilmek iyi degil en ufak anlasmazlikta oradan vururlar

• Necro12345
      Necro12345
      1 yıl

ya da ona göre davranırlar

• kagaans
      kagaans
      1 yıl

Zayif noktandan mutlaka vururlar

• Necro12345
      Necro12345
      1 yıl

Yani işte oncin dedim geçmişi detaylı bilmek iyi bir şey değil.. herkesin zaten kendine göre hassas olduğu konular vardır..

• kagaans
      kagaans
      1 yıl

Hocam sevgiliye bahsedilmeyecek 2 konu vardir.

1- Aile arasindaki olaylar
      2- Maddi kazanç

Bunlari eger konusursan karsi taraf seni cok rahatlikla kirabilir

• Necro12345
      Necro12345
      1 yıl

Evet..

• Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Kendi geçmişim hızlıysa takılmam ve sade bir geçmiş karşımdakinden beklemem. Ama çok hızlı bir geçmişim yoksa karşımdakinden de aynı şekilde sade bir geçmiş beklerim. Geçmişinin doluluğu kariyeri ve başarıları olsun yeter ki ilişkiler olmasın:)

1
    13 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Kisas anlayisi biraz sert oldu sanki 🙂

• Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

İllaki böyle değil aslında bakışım ama genel beklentim bu şekilde olurdu:)
      Çok aşık olduysam bunlar kriter olmazdı🙂

• kagaans
      kagaans
      1 yıl

Haydi haydi anladık seni 😀 kan kusturursun adama sen cok bariz belli oluyor

• Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Neden ki🤣🤣🤣

• kagaans
      kagaans
      1 yıl

Kisas isine girenler genelde karsi tarafa can cektiriyor 😀 nereden bildigimi sorma

• Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Yok ya o kadar gaddar değilim😄😄

• kagaans
      kagaans
      1 yıl

Sende boyle bi dominant kadin havasi aldim niyeyseee

• Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Var genelde evet iş etkiside var biraz işim idari bir konumda.👍🏻☺️

• kagaans
      kagaans
      1 yıl

İşiyle ozel hayatini karistiran kadinlardansinnnn. Fazla yipranirsin uyarayim :))

• Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Hayır değilim dengede gayet:)
      Rahat tut zihnini benim için doğru zaman ve insanla👍🏻☺️☺️

• kagaans
      kagaans
      1 yıl

İnsallah mutlu olursun🙏

• Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Dileyen herkes olsun teşekkür🙂

• kagaans
      kagaans
      1 yıl

Amin☺️

• lavinya08
    lavinya08 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Tabi ki geleceği görmek için biraz da geçmişe bakmak gerekir. Gereksiz geçmiş bilgisi sevmem ama.

3
    2 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Her sey tadinda guzel fazlasi zarar 👌

Yorumla
    • lavinya08
      lavinya08
      1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • bonbon02
    bonbon02 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Evet, eskiden kuzum ya da suçlu olan bir adam istemiyorum. Ya da evli olan birini. Onun da geçmişinden kurtulup ilerlemediğine dikkat etmem gerek.

1
    1 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Simdikilerin evli veya nişanlı cikma olasiligi cok yuksek😀

Yorumla
  • Nazendee10
    Nazendee10 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Geçmişine takılı kalan oysa ben de takarım. Mesela eski sevgiliyle arkadaş kalmak hala takipleşmek vs.

1
    3 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Eski sevgiliyle takiplesiyorda bende eski sevgilisi olurum zaten 🤣

Yorumla
    • Nazendee10
      Nazendee10
      1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Genisligin luzumu yok

Yorumla
  • BilgiMeraklısıbirkız
    BilgiMeraklısıbirkız Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.

Takılı kalmam da bir şey ortaya çıkarsa neden olmuş neden yapmış bir düşünürüm konu her neyse

1
    2 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Didiklerim diyorsun yani 😀

Yorumla
    • BilgiMeraklısıbirkız
      BilgiMeraklısıbirkız
      1 yıl

Duruma bakar 😀

Yorumla
  • Chıld_Of_GOD
    Chıld_Of_GOD Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 93%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.

Neye takıldığın önemli burada. Geçmiş yakanı bırakmaz. Mesela yüz kızartıcı bir sabıkası vardır. Gittiğiniz her yerde sizi takip eder. Mesela evlenirsin işe giremez tek maaş bir ömür boyu mahkum olursunuz. Çocuğunuz devlet kurumuna giremez hayatını etkiler. Gayri ahlaki bir geçmişi vardır , bir yerde oturur yemek yersiniz, alkollü tanıyan biri çıkar , özetle bir şekilde bir yerden yakanıza yapışır. Bu yüzden geçmiş önemli.

1
    0 Yorumla
  • Հայերեն_և_քրդերեն
    Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Geçmiş geleceğin aynasıdır. Başkasının artığıni istemiyorum

3
    19 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Herkesin bi gecmisi yok mu onu nasil yapacaz?

Yorumla
    • Հայերեն_և_քրդերեն
      Հայերեն_և_քրդերեն
      1 yıl

Benim yok platonik aşık oldum ben nefsine hakim olduysam karşıdaki de olacak

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Hee şu meseleee. Oylesini bulmak zor ben kendimi duzgun biri olarak nitelendiririm ama benmde sevgilim oldu yani. Bakiri bulmak zor

Yorumla
    • Հայերեն_և_քրդերեն
      Հայերեն_և_քրդերեն
      1 yıl

O zaman bakiree hatun istemeyeceksin

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Sevgilim oldu dedim sabah aksam sevgilimle sevistim demedim ki

Yorumla
    • Հայերեն_և_քրդերեն
      Հայերեն_և_քրդերեն
      1 yıl

Olabilir sevgilisi olan hatun bulursun sen neysen karsindaki de odur

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Hastasiyim cemaatcilerin bu kafada olmasina😀😀😀

Yorumla
    • Հայերեն_և_քրդերեն
      Հայերեն_և_քրդերեն
      1 yıl

Ben cemaatçi değilim kendin geçmişi kirli birisin başka kadının senin gecmisini sorgulamasin istiyorsun ama gerçekler oylydegil sen nasıl biriysen öyle birisini bulursun her şey dengini bulur

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Ben temiz birini ariyorum demedim ki hic uydyr uydur konus anasni satyim 😀😀😀

Yorumla
    • Հայերեն_և_քրդերեն
      Հայերեն_և_քրդերեն
      1 yıl

tamam kendin gibi birisini bulacaksin

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

İnsallah kendin gibi sadik gecmisi temiz birini bulurum 😀

Yorumla
    • adaeternum
      adaeternum
      1 yıl

Abla sen süryani misin ermeni mi, hem kuran var hem de arka planda kraliyet amblemi var

Yorumla
    • adaeternum
      adaeternum
      1 yıl

Büyücü müsün abla

Yorumla
    • Հայերեն_և_քրդերեն
      Հայերեն_և_քրդերեն
      1 yıl

Senin gibi ahlaksız benim gibisini hak etmiyor

Yorumla
    • Հայերեն_և_քրդերեն
      Հայերեն_և_քրդերեն
      1 yıl

@adaeternum senin gibi bir insanim

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Ben ne ahlaksizlik yaptim be. Sasirdin herhalde 😀😀 eleman buyucu musun demis buyu filan yapiyon mu

Yorumla
    • Հայերեն_և_քրդերեն
      Հայերեն_և_քրդերեն
      1 yıl

Yapayım mı uckurunu bağlarım gaylara gidersin

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Yorumla
    • adaeternum
      adaeternum
      1 yıl

Benlik bir sorun yok değil mi?

Yorumla
  • iirosyy
    iirosyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 90%
    1 yıl

bilmek isterim ama pek takılmam, ama bu geçmişini geleceğe taşımamali.

2
    3 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Gelecege tasirsa zaten gecmis olsun🙂

Yorumla
    • iirosyy
      iirosyy
      1 yıl

çok katılıyorum size

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Sağ olasin

Yorumla
  • F-5Ferman
    F-5Ferman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 83%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.

Birileri cebimizdeki paraya takılıyor o nasıl olacak? Akıp giden bir hayat varken anı yaşamak varken "gelecek vaad ediyor mu" diye bir gereklilik beklerken ben geçmişle ilgilenince mi sorun oluyor? Geçmişle ilgilenirim bana uygun değilse şutlarım kuru laflar bunlar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Geçmişi geçmişte kalıyorsa sormam ama temcit pilavı gibi sürekli önüme düşüyorsa geçmişi kurcalarım

3
    1 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Aaa guzel bi yorum oldu. Beğendim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Çok kişiyle birliktelik yaşamamışsa ve aldatma söz konusu değilse takılmaya gerek yok ve hatta bunu sormak da biraz saygısızlık sevgilim sorduğunda ben de detay vermeden anlatmıştım sonra defalarca sordu ama hiçbir zaman net bir cevap vermedim çünkü ayrıntıları bilmesi gerekmiyor yani bir noktaya kadar önemli, saygıyı kaybetmemek lazım, sevdiğimiz insan üzerinde baskı oluşturmamak lazım.

1
    1 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Cok fazla detay verirsen yarin obur gun kavga ettiginizde yuzune vurabilir sorun yasayabilirsin

Yorumla
  • avigor
    avigor Takip Et
    Guru Yaş: 66 , eic 95%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Geçmişini bilirse geleceğimize yön verebilirim, haberim olursa yolda aniden karşıma çıkıp ben sevgilinin eski davasıyım derse gardımı almış olurum.

1
    0 Yorumla
  • Ebrruu1
    Ebrruu1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı.

Geçmişle yaşanmaz. zaten geçmişe bakarak koşarsan, düşersin

4
    0 Yorumla
  • Gökyüzü242
    Gökyüzü242 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.

Beni ilgilendiren bir durum olursa ilgilenirim ama normal şartlarda ilgilenmem. Geleceğe bakmak lazım.

2
    4 Yorumla
    • Senin_için_grldim
      Senin_için_grldim
      1 yıl

seni ne ilgilendirir mesela

Yorumla
    • unik16
      unik16
      1 yıl

Hey 18lik! Gelecegin cok parlak degil 👍

Yorumla
    • Gökyüzü242
      Gökyüzü242
      1 yıl

@unik16 Anlamadım?

Yorumla
    • unik16
      unik16
      1 yıl

@Gökyüzü242 sadece ileriye bakarak araba suremezsin, dikiz aynasindan arkayi da kontrol etmen lazim diyorum

Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı.

Geçmiş önemlidir hele ki geçmişi olmayan adamın sevdiği kadın ona özel olmalıdır

3
    0 Yorumla
  • Sineklertanrisii
    Sineklertanrisii Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Geçmiş önemsizdir. Karaktere önem verdiğimizde ve herşeyi tensel değerlendirmediğimizde daha sağlıklı ilişkilerimiz olur. Çünki samimi değiliz.

1
    0 Yorumla
  • Omurgasız
    Omurgasız Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Takıntı edilmemeli ama ilgilenmek gerekiyor. O kişinin şuanki benliğine kim nasıl etki etmiş ister istemez ilgi çekici bir konu

1
    1 Yorumla
    • adaeternum
      adaeternum
      1 yıl

Psikopat mısın acaba?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Çok ilgilendirir, geçmişi benim kadar temiz olan birini isterim yoksa hep tartışırız

1
    23 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Ne icin tartisacaksin. Gecmis kirli benmki temiz allah belani mi versin diceksin😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bizden olmaz bb dicem yapacak bir sey yok. Ufak şeyler göz ardı edilebilir ama geçmişi onun kim olduğunu gösterir

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

O zaman sana bi oradan bakinca benim gecmis nasil görünüyor bi yorumun var mi? Bb denir mi banada 😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Öğrenmem lazım nasıl bir geçmişin var öğrenemden yorum yapamam

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Tamam sen sor ben cevapliyim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Anlat djshshshdb aşk meşk ilişkilerini sorarım mesela. Neden ayrılmış, ne kadar sürmüş tespit yaparim

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Tamam mesaj at sor bakalim ne cikacak bende merak ettim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Mesela ilk izlenim olarak bana çok temiz geçmişi olan biri gibi gelmedin, geçmise takılı kalmayanlar genellikle kendi geçmişinden memnun olmayıp bu yüzden karşı tarafı da o şekilde kabullenenler çoğunlukla

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Bu bi fikir tabiki de

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Dogru veya yanlis

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Aynen öyle o şekilde, peki sen geçmişi kötü olan biri ile devam eder miydin öğrensen?

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Karsi tarafin pismanlik ve tovbe durumuna bakardim samimiyse tabiki de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O da önemli evet

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Ee sonucun ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sonucum bana göre sen geçmişinde yanlış bir şeyler yaşamışsın ve pişmansın veya hiç değilsin. İlişkiye gireceğin kişinin seni geçmişin ile yargılamasını istemiyorsun ve sende onu yargılayamazsın bu şekilde iyi geçinebilirsiniz. Sadece gördüğüm kadarıyla sonucum bu. Doğru veya yanlış ben bilemem sana kalmış

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Tek dogru tespitin yok inanir misin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Anladım o zaman bana sorma demek ben bilmiyorum jsjdjsjdj

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Sen onyargili davrandin cunku en basindan beri oyle dusunuyordun zaten sadece bi kac soru gecsin diye bekledin sonea bu yaziyi yazdin. Mesela kac sevgilin oldu ne kdar sürdü filan diye sormadin bile

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Tamam ön yargımı bir kenara bırakıyorum ve soruyorum. Kaç sevgilin oldu ve ne kadar sürdü? Bunları sormadım çünkü bunları sormak benim haddime değil, ben hiçbir şey değilim bana hesap vermek zorunda da değilsin. Ama çok istiyorsan hesaba çekeyim

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Bu benim ozelim cevaplayamam. İyi geceler sana :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sorunca da ayar çekiyorsun abicim sen de, sormama gerek yokmuş demek. İyi geceler

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Sag ol yegenim sanada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Rica

Yorumla
  • aesrr
    aesrr Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    1 yıl

Belli noktaya kadar sorarım. Anlatırım. Ancak ikili ilişkiler gibi hususlar beni ilgilendiren şeyler değildir. Benden sonrasına bakarım, öncesi zaten benim için 0 noktasının gerisidir

1
    1 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Guzel dusunce begendin👌

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Elimde olmaz çok çok merak ederim ama öğrenmek duymak istemem

1
    27 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Ne şimdi bu ikizler burcu dengesizligi mi 😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yükselenim evet😄

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

O kadar anlasiliyor ki o kadar yani😀😀😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Offf yaa😵‍💫

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Ben direk ikizler burcuyum ben napiyim😀😀 hatta yukselenim de Koç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Allah başka dert vermesin bize ne diyelim 😄

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Biriyle flort etmeden once burcumu ve yukselenimi söyleyerek flortu sonlandiriyorum😀😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

😄😄yaaa ben normalde çok takılmazdım bu burç olaylarına. Ama sanırım haklılar ben de anladım artık 😅

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Millet fena derecede kafaya takmis bu burc olaylarina yildizname filan var onlar zaten bambaska biyut

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Aman aman öğrendikçe batıyorum ben gerek yok 😁😁

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Terket buralari bence 😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yakındır bakalım 😅

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Yine bekleriz efendim. Kapimiz daima acik bi dm uzakliktayiz😀😀😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hahah teşekkürler çok kibarsınız 😁🙂

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Aslinda kibar degilimdir oyle anlik geliyo gidiyor iste 😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çok iyi bilirim lanet olsun içimizdeki ikizlere 😅🥹

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Yok ya ben onunla mutluyum. Kotu yonlerini boş ver iyi tarafina bak. Enerjiksin gulumsuyorsun hayata iyi taraftan bakiyorsun bence boyle dusun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Orası öyle ama yolumu çok kaybediyorum, çok karışıyor her şey. Sanırım henüz baş etmeyi öğrenemedim tam olarak ☺️

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Bence biraz sakin kafayla yasamaya calis. Zihnini ancsk o sejilde toparlayabilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Denerim. Teşekkürler ☺️

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Her zaman ne demekkk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Son bişy sorucam. Bize en iyi gelen burç sence hangisi? Yani kimde daha iyi oluyoruzdur sence, var mı bi fikrin

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Buna bi cevabim yokta. Bize iyi gelmeyenleri soyliyim sana " Basak Balik Yengec " bunlar bize hic yaramiyor kafalar uyusmuyor hicbir sekilde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hmm 🤔 peki 👍😇

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

O zaman sana iyi gunler bayan 😀☺️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İyi günler bay 😄😄👋

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Sag ol gulum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Yuva kuracağım insanın geçmişi önemli. Ben bazı şeylere dikkat ederek yaşadım. O nedenle evleneceğim insanında öyle olmasını isterim lakin hiç güvenim kalmadı..!

2
    2 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Dogru bi bakis acisi. Harika👌

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ama güven bitti onu napıcaz

Yorumla
  • Lila_rüzgar12
    Lila_rüzgar12 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Geçmişinden bana ne geçmiş her zaman gećmişte kalmalı

2
    0 Yorumla
  • BiricikMinicik
    BiricikMinicik Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Kaç tane ilişkisi falan olmuş diye takılmam da, ileri düzey yakınlaşmaları olduysa geçmiş geçmişte kalmıştır demem. Canımı sıkar bu durum.

3
    3 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Ayrilir misin?

Yorumla
    • BiricikMinicik
      BiricikMinicik
      1 yıl

Ayrılabilirim belki, bilemiyorum.

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Hic yasadin mi böyle bi durum

Yorumla
  • Ayışığı1_11
    Ayışığı1_11 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

Hayır eğer ki tek gecelik ilişkiler yaşamasıyla, ilişkisinde yaşadıklarına takilmam. Benden önce başkası vardı normal. Ozgurdu ben yoktum bana sorumluluğu yoktu, karakter ve ilişkimizin olduğu zamanda ne yaptığı önemlidir bence iki cinsiyet için de oyledir

0
    4 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Guzel yorumm☺️

Yorumla
    • Ayışığı1_11
      Ayışığı1_11
      1 yıl

Ay bir yerde yazmamış doğru şekilde, ben bir tek tek gecelik ilişki yaşayan adamı sevgili yapmam diğer türlü geçmişi beni ilgilendirmez, tabi insan kıskanır yani ama yapacak bişey yok onun değerini etkilemez, ve teşekkür ederim 😃

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

İnsan altin misalidir camura ne kadar batarsa batsin degeri kaybolmaz

Yorumla
    • Ayışığı1_11
      Ayışığı1_11
      1 yıl

Öyle tabiki namus bekcilerine bakma ahlaklari yok ahlagi zarda arıyorlar ruhlarinda olmadığı icin

Yorumla
  • beyhandayanan_
    beyhandayanan_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    1 yıl

Takılmam geçmişine. Ama geçmişi de geleceğinde olmasın. Her türlü o zaman kavga oluyor. Eskiden hayatında birileri oldu diye suçlamaya hakkım yok ama yapım gereği kıskancım. Eski sevgililerini görüşmesini istemem. Eski sevgililerini hayatımda da istemem. O kadar da değil yahu.

0
    7 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Eski sevgiliden bahsediyorsa hayatindan eksik etmiyorsa zaten hic olmazzzz

Yorumla
    • beyhandayanan_
      beyhandayanan_
      1 yıl

Aynen öyle. Geçmişi geçmişte kalmalı , şimdideyse zaten ilişkide bir sorun vardır bana göre.

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Şu an cogu iliski bu eskiler yuzunden bitiyor zaten

Yorumla
    • beyhandayanan_
      beyhandayanan_
      1 yıl

Evet ve bunu modernlik adı altında normalleştiriyorlar. Ve bunu asla anlamıyorum. Eski yani adı üstünde , bir şeyler yaşadığın biriyle nasıl arkadaş kalabilirsin? Veya eski sevgili ile şimdi ki sevgilini nasıl aynı ortama sokabilirsin ki? Kadın erkek farketmiyor bu durumda. Bunu yapan benim nezlimde zaten hatalı.

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Bizmkiler modernligi gavtlikla karistiriyo o yuzden bu haldeyiz.

Yorumla
    • beyhandayanan_
      beyhandayanan_
      1 yıl

Gerçekten öyle o kadar modern değiliz diye takıntılı , sığ diyorlar ama zerre takmıyorum maalesef. Kabul etmeyeceğim bir şeyi nasıl kabul edeyim? Ben oldukça olaylara feminist yaklaşırım. Eğer bir erkek eski sevgilisini hala hayatında tutuyorsa şimdi ki sevgilisine hesap falan da soramaz. Böyle olunca da ben deliriyorum.

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Birak boş ver sığ desinler nolcak ya istemedigimiz bi seyi kabul edecek degiliz ya. Onlara kalsa biz zaten yobaziz 😀

Yorumla
  • PERI113
    PERI113 Takip Et
    Yoda Yaş: 126 , eic 100%
    1 yıl

Benim geçmişim temize onun geçmesi de temiz olmasını isterim

4
    1 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Kisas mantigi genelde is gorur. Guzel

Yorumla
  • Müslümpaksu
    Müslümpaksu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 93%
    1 yıl

Ne bi erkek icin ne bi kadin icin gbtsi torba yasası gibi olan kimseyle ciddi dusunulmez

1
    0 Yorumla
  • 1remtregun
    1remtregun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Genel olarak evet, kaç kişiyle çıktığı değil, onlarla iletişimi nasıldı, onları anlatırken nasıl ifade kullanıyor vs.

1
    1 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Guzel bi bakis acisi. Begendim

Yorumla
  • bfbfatih
    bfbfatih Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Benimle tanıştığı gün geçmişi sayılır gerisi beni ilgilendirmez

1
    0 Yorumla
  • Nslem
    Nslem Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Geçmiş geçmişte kalır gelecek önemli benim için

1
    0 Yorumla
  • Hsyn58
    Hsyn58 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Tabikide ilgilenirim
    Sonuçta insan zamanını nerede geçirdiği
    Neler yaptığı vs
    Dikkat ederim ona göre hareket ederim bende

1
    1 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Guzel bi bakis acisi

Yorumla
  • komila1
    komila1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Benimle olan geçmişte yaşanan bir şey ise çok takmam
    Benden önceki geçmişi ise hiç takmam

1
    7 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Diğer yorumlara cok tuhaf bi yorum oldu

Yorumla
    • komila1
      komila1
      1 yıl

Neden?

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Yorumlari okudun mu hic cogunluk ilgilendirir dedi ayrılırım diyen bile oldu😀

Yorumla
    • komila1
      komila1
      1 yıl

Şimdi baktım
      Ama bence saçma benden önceki kız arkadaşını neden merak edeyim ya da eski kız arkadaşıyla neler yaşamış neden merak edeyim. Geçmiş mi evet o zaman geçmişte bırakılmalı.
      Ki geçmişi konuşmak çok büyük hata bence geçmişi konuşanların ilişkisini samimi bulmuyorum.

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Herkesin dusuncesi farkli onlarda oyle dusunuyor

Yorumla
    • komila1
      komila1
      1 yıl

Saygım sonsuz :)

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Bizimde oyle 🙂

Yorumla
  • XAmigdalax
    XAmigdalax Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl

Geçmişe takılı kalmamak için geçmişi düzgün birisiyle birlikte ol ;) Aksi halde geçmişe takılmak saçmalık.

1
    2 Yorumla
    • XAmigdalax
      XAmigdalax
      1 yıl

Kadının geçmişi, erkeğin geleceği iyi olmalı

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Bak bu guzel yorumdu begendim bunu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bir adamın sevdiği kızın geçmişinde bir başkasının s1kt1ğini öğrendiğinde gecmişi umrumda değil demesine geliyor bu konu. Geçmişinin ne kadar derin olduğuna bağlı. Bu konu çok tartışılır. Geçmişi derin olan bir insanın psikolojisi iyi olmaz.

1
    3 Yorumla
    • ezcanrojan
      ezcanrojan
      1 yıl

Namusu ile evlenip ayrilmissa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@ezcanrojan Kimse bilemez. E devletine bakmak lazım.

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Namusu ile evlenip ayrilana kim ne diyenilir ki @ezcanrojan

Yorumla
  • asdafadasf
    asdafadasf Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

İlgilenirim. Yararını en son ki hadi kaşar demeyeyim, kızda gördüm. Midemi bulandırıyorlar geçmiş önemli değil diyen kızlar.

1
    3 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Kardes 1 kadinin hatasi yuzunden koskoca bi cinsiyeti cokertmek cok abes oldu be

Yorumla
    • asdafadasf
      asdafadasf
      1 yıl

Bilader ben reel hayatta da burada da çok net gördüm. Kim ki geçmiş önemli değil diyorsa, bir ruhu geniştir (istediği kadar kişiyle takılmış yatmış önemli değil diyenlerden) bir de kendisi geniştir yatma gezme takılma muhabbeti çoktur.

Aksini söyleyenler zkimde değil kankam. Komple cinsiyet değil la sadece böyle olanlar işte her kadın geçmiş önemli değil demiyordur herhalde

Yorumla
    • asdafadasf
      asdafadasf
      1 yıl

Herkesin de kendi tercihi ha, orası da işte beni ilgilendirmez

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

İlgilenirim ama zina geçmişi varsa ilgilenirim çünkü öyle birisiyle evlenmem ben temiz kaldım namusumu korudum ne demek çürük çarık birisiyle evlenmek, soğan erkeği değilim ben sessiz kalacak kalitede.

1
    2 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Cumlelerin cok iyi giderken bi anda sapittin. Ne demek çuruk çarik domatesten bahseder gibi karsi cinsten bahsediyorsun. Kardes ne degiskk cumleleriniz var yav

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çürük çarık derken zina dedim işte gerisini öyle açıklamak istedim ama anlayamayacağını düşünemedim.

Yorumla
  • Utaka
    Utaka Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.

İlgilenirim çünkü geçmişinde neyse şimdide odur anlayışı var bende yani kirli bir geçmişe sahipse neden onunla zamanımı harcayayim sürekli şüphe etmektense ayrılırım

1
    0 Yorumla
  • sololevelinğ
    sololevelinğ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    1 yıl

Ne demek geçmişi beni ilgilendirmiyor demez ya hayat asla böyle işlemez sen hiç sabıkası olan birinin adam yaralama. Hırsızlık yapan insanlar iyi bir yerde çalışabilirlerdi sizce zaten her insan geçmişte ne yaptıysa bügün onu ceremesini çekmekle mükellef dir beni ilgilendirmez demek aynı şuçları işleyen insanlar dır bence

1
    0 Yorumla
  • Disiaslanımben
    Disiaslanımben Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 90%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Gecmısı pıslıkle doluysa tabı ılgılendırır. Neden ılgılendırmesın? Illa gonul meselesı olması gerekmıyo ılgılenırım neymıs neler yapmıs dıye

1
    5 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Pislikten kastin nedir?

Yorumla
    • Disiaslanımben
      Disiaslanımben
      1 yıl

Madde kullanımı olur kavga olur dıger ınsanlara neler yaptıgı olur hepsı

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Bunlara zaten bakman gerekiyor😀

Yorumla
    • Disiaslanımben
      Disiaslanımben
      1 yıl

E gecmıs sonucta hanı bakmamak gerekıyomus ya? Ellı kısıyle sevgılı olduguna bakmamak gerekıyosa bu da gecmıs buna da bakmamak lazım ozaman. Gecmıs gecmıstır dıye bı soz kabul etmıyorum ben kendı adıma onemlıdır

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Yoo ben gecmisine bakarim 😀

Yorumla
  • Şehzade333
    Şehzade333 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

O geçmiş sizinde gmişiniz olabilirdi ve yüzünüze çarpılması veya didiklenmesi ve yadırganmanız hoşunuz agitmezdi.. unutun geçmişi onlar birer tecrübeydi.. yarına bakın derim 🙏

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

İlgileniyorum. Aslında geçti bitti ama saçma bi şekilde takılı kalıyorum. Zaten kendi irademle yapabildiğim bişey değil istemsiz bunu sorguluyorum

2
    6 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Ooo sende takinti durumu var o zaman o da cok kotu be

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hı uzun süre tedavi de gördüm ben de çokta işe yaramadı sanırım

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Sizofren baslangici mi var sende nedir durum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Okb

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Gecmis olsun. Allah saglik verin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Saolasın 🙏🏻

Yorumla
  • The_Empress
    The_Empress Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 74%
    1 yıl

hayır ilgilenmem zira ilgilenmem diyen erkek duydum ama davranışlarında görmedim. platonik aşık olmamı bile sorgulamıştı

0
    1 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Anasinin gozu o da tam sizofrenmis he 😀

Yorumla
  • cancanjan
    cancanjan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 99%
    1 yıl

Geçmişi olmayanın geleceği olmaz demişler geçmişi bilmek iyidir ama çok kurcalamak sürekli geçmişi sorgulamak yorar insanı

0
    2 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Bileceksin ama kurcalamicaksin

Yorumla
    • cancanjan
      cancanjan
      1 yıl

Bileceksin ama ona göre davranacaksın kiminle arkadaşlık kurmuş, kiminle gezmiş bunu bildiğin zaman geleceği daha iyi kontrol edersin

Yorumla
  • gravenigger
    gravenigger Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    1 yıl

tabi ki ilgilenirim, ortak bir vizyon oluşturmak için benzer geçmişe ve tecrübelere sahip olmak önemli. örneğin geçmişte ünlü iş adamlarının çocukları ile lüks tatillere gitmiş bir kadını orta düzey gelire sahipseniz tatmin etme şansınız çok düşük. kadınlar hep daha fazlasını istemeye programlıdırlar, buna kısaca hipergami diyoruz. geçmişini bilmediğiniz bir kadının hipergaminin hangi basamağında olduğunu da bilemezsiniz.

0
    0 Yorumla
  • Manasızdidik
    Manasızdidik Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Geçmişinde normal sağlıklı şerefli ilişkiler olduysa tamam takılmayın. Ama grup yapan , sürekli yasak aşklar yaşayan birine de takılırsın

0
    2 Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

O kadari zaten kabul edilmez yav 😀

Yorumla
    • kagaans
      kagaans
      1 yıl

Grup yapmis diyenei de ilk defa gordum😀

Yorumla
  • Devamını Gör (162)
Devamını Gör(207)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizin geçmişiyle ilgilenir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilinizin geçmişiyle ilgilenir misiniz? 80 cevap verildi
Sevgilinizin geçmişiyle ilgilenir misiniz? 115 cevap verildi
Sevgilinizin geçmişi ile ilgilenir misiniz? 44 cevap verildi
Sevgilinin geçmişiyle ilgilenir misin? 27 cevap verildi
Sevgilinizin geçmişini umursar mısınız? 156 cevap verildi
Sevgilinizin geçmişini önemser misiniz? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Güneşe alerjin var mı?
  • Bugün benim doğum günüm, kutlama mesajı yazmak ister misiniz?
  • Temiz kalpli misin?
  • Can mı, canan mı?
  • Dişiniz ağrır mı?
  • En sevdiğiniz lezzet ikilisi nedir, hangi tatları yan yana olmadan düşünemiyorsunuz?
  • Gece gece yemek istediğin şey nedir?
  • Uykularınızı çalan birileri oldu mu?
  • Aşk olmadığınız birine dokunabilir misiniz?
  • Fiziğine hayran olduğunuz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨