Yeni başlayan güzel giden bir ilişkiniz var diyelim. Partnerinizin geçmişini merak eder miydiniz?
Yoksa benden öncesi geçmişte kalmıştır diyenlerden misiniz?
Yoksa benden öncesi geçmişte kalmıştır diyenlerden misiniz?
hayır Sevgilimin geçmişi benim için önemli değil. çünkü benden önceki hayatında doğal olarak ben yoktum. yani istediğini yaşayabilir. önemli olan benimle birlikteyken nasıl bir hayatı olduğu. benim için sevdiğim kadının karakteri önemlidir. geçmişine takılmıyorum ha merak eder miyim tabi ki merak ederim sorarım ama hiç bir şekilde yargılamam ya da sonra kıskançlık yapmam. Aynı şekilde partnerim de benim geçmişimi merak edebilir. aşk olduktan sonra bu tarz şeyler anlamsız, genellikle görüyorum geçmişi yüzünden ayrılıyor bu insanların gerçekten sevdiğini sanmıyorum. aba tabi ki herkesin kendi hayatıdır kimse karışamaz. şahsen beni sadece kendi hayatım ilgilendiriyor. zaten geçmiş geçmişte kalması için vardır. en güzel günler her zaman anı yaşarken gerçekleşir. hayal bile kursanız o hayali düşünürken değil yaşarken gerçekten mutlu oluyorsunuz
Geçmişe bakmam o kısım biten bölümüdür hatta geçmişiyle alakalı ileri geri laf edeni de sağlam bırakmam çünkü iki taraflı güven sadakat oluştuğu vakit kuru lakırtının da geçmişinde bir yeri olmaması kanaatindeyim iki tarafda birbirine güven sadakat aşıladıktan sonra mesele kalmaz
Ben geçmişi önemsediğim için yalnızım ama herkesin kendi hayatı kendi özel hayatıdır. Ben yalnızlığımla mutluyum Allah herkesi de sevdiğiyle mutlu etsin.
ilişkiye girmeden 1 adet renkli vesikalık fotoyla birlikte yazılı özet halinin istenmesi gereken bir şeydir.. mulakat da şart tabi.. önceki sevgililerin referansları mğmkünse bi de. olumlu olumsuz görüşler içeren raporlar ya da.. aslında geçmiş bizi biz yapan bizi geleceğe götüren bir birikimdir ve elbette önemlidir de sürekli geçmişi düşünmek kadar sakat bir şey de yoktur. ondan hepimiz bunak gibi bi sürü şeyi bilinç düzeyinde unutuyoruz. delirmeyelim filan diye.. en güzeli birlikte yaşanacak bir geçmiş olamayacağına göre birlikte yaşanacak bir gelecek oluşturmak. sevgilinin geçmişinde yer alamadım diye sıyırıp geleceğinde de yer alamamayı garantilememek...
Cevap
44Cevap
Merakımdan içim içimi yese de bilmek duymak istemem.
Geçmiş bitmiş demem takarım ben.😃
An ve geleceği benim için kâfi
Bilmek öğrenmek isterim ne yaşamış vs ama sorgulanan suclamam herkesin kendi hayatı benimle doğmadı ya bu adam elbette benden önceki bı hayatı vardı ilişkileri vardı veya yoktu herneyse çokda takmam yani benden öncesi sonuçta ama bilmek isterim merakliyimdir 😂😊
Geçmişini tabiki de merak ederim. Sonuçta ait hissettiğim insan, bütün olmak istediğim insan ama bu geçmişinde yaşadıklarını sorun edeceğim manasına gelmez. Etmem.
Evlilik yaptımı yapmadımı ya da eskiden birlikte oldugu biriyle gorusuyormu beni onunla yuzgoz olmak zorunda birakacakmi bunu merak ederim. Gerisi umrumda olmaz.
geçmişinden ders çıkaran biriyse önemsemem ama değilse bilmek isterim ne haltlar yediğini. d tekrar yapıpda üzmesin beni
Geçmişini merak ederim ama benden öncesi beni ilgilendirmez. Sadece birbirimize karşı dürüst olmamız yeterli
Geçmiş derken illa soruluyor ya bir süre sonra, ben şahsen merak etmiştim benden önce sevgilisi oldu mu vs o kadarca tanımak lazım diye düşünüyorum
Benden öncesi ilgilndirir tabiki de her yönüyle ilgilendirir baştan zaten s. ktırııı çekerimmm hiç uğraşmam
Benim için çok önemli gerisi beni enterese etmez🔑
Gelmişini geçmişini s.. evmeyecekseniz! hiç fazla kurcalamaya gerek yok.
Hayir takıntılı degilim, geçmişi geleceğini etkilemiyorsa...
Uzak tarih geçmişse dert etmem ama yakın geçmişse sıkıntı var demektir
Geçmişe takılmam unutulacak olanları merak etmem.
Aşırı uçuk şeyler yaşamadıysa sorun etmem ama İnternet de videosu varsa ya da grup deneyimi varsa ya da para karşılığı bir şeyler yapmışsa o zaman sıkıntı
Hani geçmiş geçmişte kalabilir ama ben içimdeki beni durduramazdım düşünsenize uzun bir ilişkisi oluyor ileriye gitmişlerde olabilir kendi bedenin temizken kendini temiz birakmaya ozen gosterirken ansizin sonucta beni ilgilendirmez ben yoktum o zamanlar hakkim yok konusmaya diyorsun ama için içini yer
Merak belki edebilirim ama sorun çıkarmam. Karşımdaki hakkında daha fazla şey öğrenmek istediğimden merak ederim yani, ısıtıp önüne koymam.
Evet. Bana göre mazi istikbali doğurur. Mazisini bilmediğim birisine istediğim gibi güven duyamam.
Ben ilgilenirim. Gecmisi onemli. Her halti yiyip sonra da Ben duzgun bir hayat istiyorum diye enayi avina cikan bir adamla ciddi dusunmem. Duzgun seviyeli iliskileri olmus olmasi Benim icin daha iyi.
Bakır olmayan adam bakire kızla evlenemez mi?
Geçmişte ki davranışı karakteri olarak çok merak ederim ama geçmişte yaşadığı ilişki bakımından her şey geride kalmış merak etmem
Merak ettiğim olur ama soracağimı sanmiyorum kendi anlatmak isterse orası ayrı onun disinda gecmisin geleceği yönlendirmesine izin vermemek gerekir.
Ben bu ara kimsenin geçmişi ile ilgilenecek halde değilim ki sevgili mi aşk mı onlar bana hiç uğramadı ki beni seven hiç olmadı ki 🥺
belli başlı şeylerle ilgilenirim evet ama bilmem gerektiği kadar kurcalamaya gerek yok
Yaptıkları yapacaklarının temınatıdır belkı o yuzden bılmem gerekır
Merak ederim elbette fakat geçmişe takılmam
Benden öncesinin hesabını sorma hakkım yok çünkü ben yoktum,😉
Gecmise karismamda vocuk vb gibi seyler varsa onceden demeli bna
illaki merak ederim ne yapıyormuş ne ediyormuş diye ama umursamam geçmiş geçmişte kalmış sonuçta
İllaki merak edilir ama bi sınırı olmalı bu merakın
Bir sevgilim/eşim olsa geçmişe değil, benimle birlikte olduğu andan itibaren olan birlikteliğe bakarım.
Geçmiş olsun sürekli karşıma çıkacağı için ilgilenirim tabii ki
Elbette merak ederim ama açık açık sormam o anları tekrardan hatırlamasını istemem
Yani gidipte geçmişinde o*rospuluk filan yapmadiysa sıkıntı olmaz geçmiş geçmişte kalır
İlgilenirim evet. Geçmiş gelecektir..
Tabi ki önemli. Geçmişi kirli birini istemem
abi araba alırken bile 3 ustaya gösteriyorum ekspere sokuyorum yani sen düşün
Biryere kadar önemli
Vala merak edeceğim geçmişi yok lise 1 de ilk sevgili dönemimizi yaşadık lise üni derken atanıp evlendik 😂
Onunla geleceği kurarken geçmişine bakmam bile
Önemserim Jigolo falansa istemem. çok net.
Evet
Ama
Ilgilenmemwy tercih ederim
Benden öncesi beni ilgilendirmez
İlişkileri olmus olabilir ama aldatmışsa ilgilenir ve birlikte olmam
Tabiki ilgilenirim bir insan 7 sinde ne işe 70 inde de aynıdır
Geçmişi geleceğini yansıtır ve önemserim..
Hayır kesinlikle beni ilgilendirmez
Evet benim için önemli
Sevgilimin benden öncesiyle ilgilenmem
ciddi düşünüyorsam evet
Öz geçmişi manukyan gibi değilse umrumda olmaz
Hayir dersem yalan olur
İlgilenmen isterse kendi anlatır
dürüst olmasını isterim tabi benim gibi
Evet geçmişi kirli insanlardan Allah’a sığınırım
Evet e-devletten bakarım
Sorun etmem.
İlgilenmem