Yeni başlayan güzel giden bir ilişkiniz var diyelim. Partnerinizin geçmişini merak eder miydiniz?
Yoksa benden öncesi geçmişte kalmıştır diyenlerden misiniz?
Yoksa benden öncesi geçmişte kalmıştır diyenlerden misiniz?
Eskiden olsa çok katı kurallarım vardı ilk aşamada onları konuşurdum ve olumsuzsa keser atardım kimi zaman ben bile adım atabilirdim tanışmak adına fakat şimdi daha farklı bakıyorum..
Beni tanımak isteyen, kendisi adım atar diyorum. Atmıyorsa, yeteri kadar istemiyordur diyorum.
Onu tanımak, anlamak ; yaralarını , acılarını, sancılarını bilmek ve destek olmak isterim.
Herşeyiyle olduğu gibi kabul edebilirim...
Lâkin bana şeffaflığından emin olmam gerek. Samimi ve kararlı olması gerek.
O insanı kazanmaktan yana olurum o vakit...
G3cmisle ilgile devam ettirdigi sorunlar yoksa hani hala etkisi yoksa hayir gecmiste yasamis ve bitirmis ilgilenmem. benden oncesi benimleyken devam etmiyosa ilgilendirmez beni sadce yasadikalrini belki pyalsiriz sorun etmeyiz buda guvenle sevgiyle ilgili bisey.
Gecmisteki iliski hortlarsa ilgilendirir aksi halde sormam gecmisini bilmem gereken bisi varsa anlatirsa dinlerimm sonra da ogrenirsem gvenim incinir ona karsi
ilgilenirsem eğer o ilişkinin boku çıkar en iyisi hiç karıştırmamak
Cevap
63Cevap
Benim için geçmiş önemli ancak çok sevdiğim takdirde göz ardı edemeyecek olduğum hiçbir şey yok.
ben merak ederim ama sorun etmem geçmiş geçmişte kalmıştır
Elbette geçmiş geçmişte kalmıştır kimseyi geçmişiyle yargılamam ama geçmişinde çok fazla hata yapan birine de güvenemem bu yüzden geçmişini öğrenirim. Kendisine sormam kendisi şunu şu sebepten yaptım bilmem ne diye kendini masum gösterir.
Hayır. Asla sormam. Geçmiş geçmiştir. Benimle birlikteyken ne yaptığı önemli. Geçmişin "g" sini açmam. İlk defa benimle birlikteymiş gibi yaklaşırım. Doğrusu da budur.
Eğer kadının geçmişi yoksa erkeğin de geçmişi olamaz. Geçmişi olan erkekler de zamanında her Türlü pisliği yiyip geçmişi olmayan kadın arayışına girmesin!
Geçmişinden kopamamışsa zaten sevgili denmez. Kopmuşsa da sana hissettirmez. Yani banane ya. Araba mı alıyoruz da kilometresine bakalım.
Her bireyde iki laf alma durumu olur ama ben sotmamistim sevgilim anlatmıştı onu bu yüzden çok sevmistim çünkü çok saygılı ve düşünceliydi
Benim geçmişim olmadığı için onun da olmasın isterim. O benim ilkim olacağından bende onun ilki olmalıyım. Kısasa kısas yani...
Geçmişi ile yüzleşen, orda bitirirse sorgulamam. Geçmişten gelen bir olgu halen devam eder ise işte o zaman kızarım.
Geçmişi beni ilgilendirmez ilk konustugumuzdan sonra bakarım
Geçmişini bilmek iyidir ama geçmişe göre muamele yapıcaksa eğer zaten gerek yok onunla konuşmaya
geçmiş beni o kadar ilgilendirmez ben günüme ve geleceğime bakarım.
dün dündür bugün bugündür, haticeye değil neticeye bakarım
Erkek icin neysede kadın icin sınır aşıldıysa bu ilişkiyi hemen bozabilir aslında kadında erkekte evlenmeden önce hickimseyle cıkmamıs olsa daha güzel olurdu
Beni benden sonrasi ilgilrndirir zaten boş insanla sevgili olmam.. ( canım olup salaga yatan )
Benim geçmişimi kurcalamasın yoksa işin içinden hiç çıkamaz
Geçmiş önemli çünkü benden önceki kişiye olan tavrını bilmem gerekir ya da onunla ne yaşadığını
evettt gecmisi temiz olcak erkeginn ama sevgiliye karsiyimm
Geçmiş geçmişte kalmıştır.
Sevgili istemez.
Her önüne gelenin altına yattiysa istmez.
Gecmis adi uzerinde
Gelecege bakmak. lazim tozlu raflarda kaybolup kafayi kirmaya gerek yok
Çok büyük haltlar yemediyse.. geçmişi beni enterese etmez..
Geçmişinden dolayı sürekli kavga çıkarrm takımtılıyım
Merak ederim ve kendim öğrenmeye çalışırım. Ona sormam.
Gecmisi inemli degil ama gecmisi kotu olanlar genelde sevgiliykende rahat durmuyolar
Önemli olan ben varkendir herkesin geçmişi kendini ilgilendirir
Hayır ilgilenmem beni de ilgilendirmez mumkunse olcak sevgilim de benim geçmişimi merak etmesin 😊😊😊😊😊
Ilk başta öyle diyosun ama sonradan onunla hayaller kurunca yikiliyo herşey hiç bişey bilmesin anlatmama gerek yok zaten
Nasil yani anlamadim?
Yani bardakta icki var onu içtin sonra ne hale girdin milletemi saldırdın gobekmi attin yerleremi yattin üstünü basını mı yirttin anladinmi mtllkss
Geleceğimizi etkileyecek bir geçmişi yoksa ilgilenmem
ilk sevgilim olacak kadının eşim de olmasını istediğim için ederim. araştırırım soruştururum
Tabiki ilgilenirim bakire olması ilk şart daha sonra fazla erkek arkadaşı olmasını istemem
Fazlasıyla gecmişte biri ile ileri derece bişey yaşamış olmasın benim soğumama neden olur
Ben sadece bir kişiyle çıktığım için onunda kimseyle çıkmadığını ve birlikte olmadığını öğrenmek isterdim
sadece kendısıne sorarım , benım ıcın gelecek kadar gecmıs de onemlıdır
Tarihi bilmeyen bir milletin coğrafyası başkaları tarafından çizilir. Nokta 😄
temiz kız yok denecek cok cok azdir o sans bizde olmaz
sonuna kadar hemde. Mümkünse öpüşmüş, elleşmiş kendini bakire sınıfına koyanlar da dürüst olsun
Oncelikle merak ederim neden ama eski partneri onu uzmus olabilir bende bu tecrubenden yararlanarak devam ederim
Gelmişini geçmişini severim
Evet ama çok önemsemem
O anlatmadan stalkla buluruz bizz
İlgileniri, geçmiş önemli.
Benden öncesi geçmişte kalmıştır 🙈
İlgilenirim, geçmişi önemli.
Merak etmem sorgulamam benden sonrası önemli
Hayır ilgilenmem. Geçmiş geçmişte kalmıştır
Hiç sevgilim olmadığı için zoruma giderdi biraz
Belli ölçüde belli bir yere kadar
Geçmişi geleceğe taşınırsa ilgilenirim.
adı üstünde geçmiş işte. olmuş bitmiş.
Eeee tabikide olmazsa olmazlardan,
Merak ederim ama geçmişte kaldığından önemsemem.
Geçmişi önemli.
Ilgilenirim gecmiside önemli.
Takılmam anlatmak isterse de dinlerim ama
Ederim tabi
Ortalık malı istemem
İlgilenmem benleyken onemli
neyi nasıl tükettiği önemli..
Anlatırsa dinlerim yoksa hiç sormam.
İlgilenmem, benden sonrasına bakarım.
Ilgilenirsem ben zararlı çıkarım. ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar