2 yildir evliyiz, regl sancılarim var sabah kahvalti hazirladim yinede halim yoktu ozendim esimi kaldirdim, 1 haftadir dislerini fircala diyorum fircalamiyor bende ictigi bardaktan icmedim artik anlasin diye, sigarada kullaniyor igrenc agiz kokusu yapiyor. sonra bana sinirlendi tabagini kaldir bari dedim zaten karnim agriyor dedim , ufledi pufledi kaldirdi , isi oldugu icin cikmaliydi ustunu degismeye gitti bende neoldu niye sinirleniyosun diyorum rahat birak beni diyor biraz anlayisli davransana dedim, inadindan disini yine fircalamadi, sonra tabaklari masadan kaldirmamama laf etti yan gelip yat anca diyor halbuki alakasi yok, dun hasta olcagimi bildigim icin evi yukardan assagi sildim supurdum, tertemiz evim , beni assagalamaya basladi aglamaya basladim olaylar iyice buyudu ben kotu oldum esim sayesinde panik ataklar geciriyorum , bosanalim artik biktim diye bagirdi ya anlasmali ya da anlasmasiz istemiyorum yeter dedi vurdu kirdi ben yapma diye bagirdim bikere gelip sarilmadi o halimi gordukce bana aciyarak bakti, annenede gelmiyorum birazdan kendin git dedi, annenede soyle bana laf etmesin dedi , kadinin hicbisey dedigi yok ayda 1-2 def anneme gidiyorum zaten okadar seyler dediki asiri zoruma gitti sonra kendine gel cabuk git elini yuzunu yika su haline bak dedi , sonra cekti gitti
ben sana naptim dedim ne kotuluk yaptim sana dedim surekli boyle oluyor kavgalarimiz okadar üzülüyorumki ruhum dayanmiyor yapamiyorum simdi yanlizim evde buyuk ihtimal eve gelince yuzume bile bakamdan oyun oynamaya geccek neyapmam gerekiyor benim? cok kotuyum hic iyi degilim artik. asiri inat ve asla kabul etmiyor cok merhametsiz duygusu yokmus gibi hissediyorum bazen..
ben sana naptim dedim ne kotuluk yaptim sana dedim surekli boyle oluyor kavgalarimiz okadar üzülüyorumki ruhum dayanmiyor yapamiyorum simdi yanlizim evde buyuk ihtimal eve gelince yuzume bile bakamdan oyun oynamaya geccek neyapmam gerekiyor benim? cok kotuyum hic iyi degilim artik. asiri inat ve asla kabul etmiyor cok merhametsiz duygusu yokmus gibi hissediyorum bazen..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer