Güncellemeler
1 yıl
Düğüne 2 hafta kala halalari bizden 7 sülalede çeyiz yeniden altın bilezikler vs istedi tabi yapmadık çünkü evi adan z ye biz yapmistik onlar hiçbir şey almadılar tencere tabak dışında. Ben de sinirlendim her şeye halalarini karıştırıyor diye gıcık oluyordum şimdi gelmiş sen anneni doldurursun diyor e onun anasini da halalari dolduruyordu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen haksızsın kusura bakma da
Neden
Sen sevmeys bilirsin bazı nedenlerden dolayı zaten kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama kardeşinin huzuru için ne olursa olsun bu şekilde soğuk davranmamalısın başta yaptığını yazdığın şeyleri yapmamalıydın orası ayrıca onun değil anladığım kadarıyla senin annenin evi
Aslında olayın tamamını yazmadım uzun olunca kimse okumuyor diye. Nisanlandiktan 1 Y sonra çalıştığı markete gittim bana hıı noldu falan dedi ağzını eğerek ki ortada hiçbir şey yoktu o zamanlar ben de zaten alinganim bir de ailesini vs sevmedim diye pek yakınlık can ciğer olmadım ama bize geldiğinde önüne her şeyi koydum hizmet ettim bulaşığı yikamadan giderdi ya da yardım edeyim derdi bazen yok derdim başlarda sonra yemek yapardım çağırırdm bunun evini bile annem temizliyor 2 aydır halilari yikatmaya verin dedi tık uok en sonunda gitti yıkamaya kendi bir de ev almaliymisz ev istiyor daha 1 aylık evliyken babası haber gondediydi bi evi alın diye. evlendiği gün eve geldiği gün ilk şunu dedim sen artık bu evdensin hoş geldin dememe bile Grek yok daha sana. Aynen bunu yeminle ama o istiyor ki herkes etrafında dönsün her şeyini yapsın falan ki regl Ken çok sinirli olurum bazı dönemler ona denk gelir bir de bunun yaptığı bazı şeyler aklıma gelince sinirden bakmam bile yüzüne ama çayını corbasini koyarım onune
1- sen o ara yanlış anlamış olabilirsin ön yargından dolayı 2- Bence annen çok fazla karışıyor demek ki isterse evini bk götürsün kimene
3- Ev mezusun da her anne baba çocukları ev alsın ister kira da oturmak zor imkan var ki diretiyorlar.
3- Kardeşinizi seviyorsanız tabii ki etrafında döneceksiniz gelininizin
Annem karışmaz dogum yapacak diye halıları dogumdanonce verin dedi yıkamaya onlarda vermediler kadın da misafirler gelecek diye yıkamaya gitti. Herkes evi olsun ister ama biraz karşıyi düşünmek lZin bizim maddi durumumuz düğüne mobilyaya anca yetti üstelik gelin bu eve geldiyse her şeye yardim etmeli etrafında dönmek mi zorundaymisiz yerinden bile kadiramiyo kendini
Hayatta her şey karşılıklıdır diye düşünüyorum aileniz elinden gelen desteği verdiyse gelin olarak o da biraz özveri de bulunabilir ama kimseye de zorla hizmet ettiremezsin. Peki çok mu içli dışlısınız yani beraber vakit geçirme açısından bir de abinizin tepkisi ne oluyor ya da karışıyor mu bu durumlara
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!