Gelin görümce kavga ettik?

Gelin dün geldi annemlerin yanında işte kalkıp bulaşık yikamiyosn sarma sarmiyosun ben dogum yaptım gecmisolsun demedin sürekli laf sokuyorsun her şeye karisiyorsun vs dedi benden 5 yaş küçük ben baştan sevmedim isinamadim çünkü evlenirken halalari bizden çok şey istediler şu olacak bu olacak diye dogum yaptı hastaneye 7sulalesjni topladı bir haftadır evde temzlk yapiyorm arayp sormaz eve gelir yemeğini yer içtiği bardağı yikamadan gider. Neyse dün cekirdi bana ben de bugün dedim dün niye böyle dedin hemen senle muhatapolmayacagm artık senin yüzünden bosancm nrdeyse çık git odana bu ev benim vs dedi (tapu abimin üstündeydi onlar kirada) ben de sinirlendim bir şeyler dedim annemler araya girdi hala bile sinirliyim tabi annemgil her suçu ben de buluyorlar
Güncellemeler
1 yıl
Düğüne 2 hafta kala halalari bizden 7 sülalede çeyiz yeniden altın bilezikler vs istedi tabi yapmadık çünkü evi adan z ye biz yapmistik onlar hiçbir şey almadılar tencere tabak dışında. Ben de sinirlendim her şeye halalarini karıştırıyor diye gıcık oluyordum şimdi gelmiş sen anneni doldurursun diyor e onun anasini da halalari dolduruyordu
Gelin görümce kavga ettik?