Bi sebepten dolayı benden daha iyiisni bulamazsın dedi. Çok sinirlendim böyle biri değildi bende birini bulmak gibi amacım yok buda biraz ego bence dedim (sinirden daha iyi laf sokabilirdim ama) ama hala takipte hikayelerime bakıyor çıkartmalımıyım sizce? Bizden olmaz herhalde bundan sonra
çünkü biz sizin gibi kavga etmedik. o çok geç yaxıyodu umursamıyomuş gibi bende son yazdığı şeye sadece tamam yazdım cevap vermedim yani neyse oda beğenmiş sadece bende çıktım
ya çokta umursamıyomuş gibi değildi.. bi olay oldu sadece ona canı sıkıldı sonra geç yazmaya başladı. yani ben düzgün cevap verseydim şu an hala konusuyoduk
evettttt aynen o şekilim istek atsam mı yoksa atmasam mı diye günlerdir düşünüyorum. bazen diyorum at gitsin nolucak bazen diyorum kendine gel o kim ki.. offf artık ağlicam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Engelle gitsin ya sadrazamın sol daşağından mı o da ondan iyisi yokmuş
Najhahshajajsjaha
😀😀😀
Çoluk çocuksunuz insan gibi oturup konuşmaktan bile acizsiniz
Ama o aşırı sinir etti bnei yaa ondan
Ona karşı bir hissin var mı
Yok ama oluşmaya başlıyoduuu şu an yok ama nedenee yazmasınıda istiyorum ama sanırım yazmaz iddialı konuştu en son çünkü
Onun yazmasını isteme sebebin yanlız kalmamak olabilir
Evet ve alışkanlıkk
Ondandır başka biriyle konuş bence ama onu takipten çıkma
Ama zaten yazmıcak öyle hissediyorum yani sen bi erkek olarak kızı çıkarmıydın takşpten
Ben eski sevgilimi bile çıkarmadım ki
Hahahahah nedennn ama açık kapı bırakmak için mii
Yo hayır biten bitiyor bende ama neden çıkarmadığımı bilmiyorum
İşte yine yazarım diyedir benceee
Aklıma bile gelmiyor inan
çıkarma ben çıkardım pişmanım
Neden ama daha da yazmaz ki zaten
evet benimkide yazmıcaktı bende bi sinirle çıktım şimdi üzgünüm niye çıktım diye…
E yazmicakmış işte neden pişmansınn
çünkü biz sizin gibi kavga etmedik. o çok geç yaxıyodu umursamıyomuş gibi bende son yazdığı şeye sadece tamam yazdım cevap vermedim yani neyse oda beğenmiş sadece bende çıktım
ama gereksiz bi tepki vermiş olabilirim
Bencr iyi yapmışsın zaten seni umursamıyomuş ki işte
ya çokta umursamıyomuş gibi değildi.. bi olay oldu sadece ona canı sıkıldı sonra geç yazmaya başladı. yani ben düzgün cevap verseydim şu an hala konusuyoduk
Ozmn tekrar yaz dicem ama o ilkte ki heyecan olur mu :((
ya yazamam artık ama geri istek atsam mı diye düşünüyorum.. ama dediğin gibi o heyecan gitti artık. sadece ağlamak istiyorum şu an
Offf seni çoklk ama çokk iyi anlıyorum yaaaaa o pişmanlık yok muu? Aşırı kararsız kalıyosun felan yazsammı yazmasamm mı diye
evettttt aynen o şekilim istek atsam mı yoksa atmasam mı diye günlerdir düşünüyorum. bazen diyorum at gitsin nolucak bazen diyorum kendine gel o kim ki.. offf artık ağlicam
Bence atma ya bende atmicam sonra şey derler tükürdüğünü yaladı işte
aynen