3 ay

Sevgılımle kavga ettık?

Arkadaşlar çok uzun ama özet geçicem sevgilimle 1.5 yıldır birlikteyiz çok aşığız aileler tanıştı her şey okey ama geçmişi çok kötü club birileriyle birlikte olma çok gece hayatı vs vs baya kötü aşırı yani ama konuştuk hallettik. Neyse kızın cumartesi doğum günü ben güzel hediyeler aldım yemeğe çıkartıcaktım bana dedi ki arkadaşlarım da olsun gidelim bi mekana içelim dans edeyim ben hiç sevmem onun da istemesini istemem ama dedim 1.5 yıldır 1 kez yani tamam. Bugün kıyafet bakıyodu saçma sapan bi korse bakmış üst ful açık almadı. Çıkarken bi şey bulamazsam bunu alırım o kadar değil bi şey yok dedi yılda 1 kez buna da karışma heves kaçırma dedi. Ben de yok dedim çok açık bunu giyersen ayrılırız dedim yani sonumuz olur. O zaman cumartesiyi bekleme ayrıl dedi kaybetme korkusu yok tartıştık baya sonra gittim fakat yolda karşılaştık. Bi daha konuştuk tartıştık baya ben dedim ne zaman gece dışarı çıkma olsa saçma sapan giyiniyosun o da diyo ki gece o mekanda herkes öyleymiş hem ben yanındaymış cart curt dedim yeter çok sinirlendim sen hep açık şeyler beğeniyosun oranı buranı gösterme dedim çok sinirlendi hadi ordan git falan dedi çok büyük kavgada hep diyo da bi daha yüzümü görme sakın yazma aşağılık pislik sakın yazma ezik gurursuz falan dedi her yerden engelledi mevzu bu napcam bilmiyorum çok aşığım kaybetmek istemiyorum ama o beni kaybetmekten asla korkmuyor yazmasam geri çeksem kendimi doğum günü geliyo sonra düzelmek daha zor e yazsam bu sefer hep koşan oluyorum daha da boka sarıyo yardım edin ya

Sevgılımle kavga ettık?