Nişanlimla aramiz çok açık , yani geçmişini falan anlata biliyor bana ilk günden benimle tam açık olup biteni anlatmasını istemiştim. Geçmişinde de çok çapkın birisi olmuş zaten uzaktan tanıdığım için biliyordum. Her neyse uzak mesafe ilişkisi olduğu için hepp telefonla konuşuyoruz bi gün şehirler arası bi sipariş geldi 4 kızı daimi müşterisi başka bir şehire götürmeliydi onları. Konuştuğumuz zaman telefon geldi kızlardan bende hiç öyle sıkmıyorum. Oda benimle olan biten herşeyi anlatıyor. Dediki canım aradılar sipariş vardı gitmedim. Işte 4 kızlar hepsini de önceden tanıyorum amma huzursuzluk çıkmasın diye götürmedim. Neden dedim ben öyle kıskanç birisi değilim ki sonuçta işin bu. Israrla yok dedi bana şüpheli gelmeye başladı. Nedenini sordum cevap vermezse kavgaya gideceğini biliyordu Dediki eskiden geçlik yapmışım o yüzden olmaz. Bende birini götürme dedim. Hayır öyle değil dedi. Ayrı ayrı hepsiyle birlikteliğim vardı , hepsi de biliyordu bi gün yoldayken otelde durduk kendileri çağırdılar zaten hepimiz biliyoruz ki 4 müzle öyle ilişkin var ve aynı oda tutmuşlar hepsi ayni zamanda. Neyse işte bunları anladıktan sonra garip oldum bide bana ne olmuş Rusyada böyle şeyler normal dedi. Çok sogudum bilmiyorum neden Anlatması için ben ısrar ettim keşke yapmasaydım evlenmeye hazırlaştigimiz bi anda böyle bi olay oldu. Ayrılmak bile aklıma geliyor ne yapayım? Lütfen yardım edin tiksinicek gibi oluyorum
Normal
Normal değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat