Nişanlımla kavga ettik aramız düzelirmi?

dün akşam nişanlımla yemeğe gitmiştik. bende o alyansmıdır nedir onu takmadım. her taktığımda çok rahatsız ediyor parmağımın derisi soyuluyordu. ayrıca arabamın vites kolunu ve direksiyonundaki kılıfını maf etti bu şey. o yüzden 2 ay takmadım hiç. neyse nişanlımla yemeğe gittik masada oturuken alyansın nerede diye sordu bende takmak istemiyorum rahatsız ediyor sevmiyorum dedim. sonra tartıştık. vay efendim niye takmıyormuşum o bir sembolmüş çapkınlık yapıyormuşum işte sen beni aldatıyorsun. sen beni sevmiyorsun. evlenincede takmazsın, ben niye takıyorum sanıyosun falan dedi. yav dedim bir demir parçasıyla sevgi olurmu? takanlar hiçmi capkinlık yapmıyor parmağında yüzükle karısını aldatan onlarca insan var dedim. sonra sende takma gerek yok dedim. utanmaz rezil dedi ve masadan kalktı gitti. ya arkadaşlar demir parcasıyla sevgi bağ olurmu? ben inanmam hayatta boyle şeylere. rahatsız ediyor diyorum anlamıyor beni. illa takacam. ne yapmam gerek nolur bana bir yol gosterin. nişanlimı çok seviyorum. benden ayrılmasını istemiyorum.

Nişanlımla kavga ettik aramız düzelirmi?