Ben hollandadanım. 3 aydır nişanlıyım. Benim nişanlım her hafta sonu arkadaşlarıyla dışarı çıkar sürter. Bana söz vermişti nişanlandıktan sonra bidaha çıkmam diye. Herneyse benim arkadaşım bir club'de nişanlımla karşılaşmış hemen bana mesaj attı nişanlın burada kızlarla dans ediyor coşuyor diye. Bende hemen hazırlandım süslendim club vie diye bir yer var oraya gittim. İçeri girer girmez onu aradım hemen buldum zaten. kızlarla sarmaş dolaş. Kızlarda bişeye benzese hani içim yanmayacak. bir 20 dakika onu izledim uzaktan sonra dayanamadım mesaj attım yanındaki kızlar kim canım?" Diye. Mesajı okuduktan sonra etrafına baktı beni gördü şaşırdı tabi hemen yanıma geldi nasıl sınırlı. Kolumdan tutup wcye götürdü ne yapıyorsun burada diye birde utanmadan hesap soruyor? Hem suçlu hem güçlü. Orda biraz tartıştık beni eve götürdü. Kapımın önüne park etti. O kadar sınırlıydım ki arabada tornavida vardı onunla koluna vurdum daha doğrusu koluna saplıyacaktım nerdeyse elimden aldı biz böyle itiştik kakıştık. Sonra arabadan inip arabasına zarar verdim. evimin önünde kavga etmeye başladık nerdeyse bütün mahalle, komşular duydu bizi :(. Eve gittim gece gece ablasını aradım herşeyi anlattım oda bana ben onunla konuşurum dedi.
O kadar arkamdan koştu beni elde etmek için o kadar uğraştı ilk başta ben onu istemiyordum bile. Neden şimdi böyle davranıyor. Ben nişanı atmak istemiyorum ama beni kaybetmekten korkmasını istiyorum. Biraz sürünsün acı çeksin pişman olsun istiyorum nasıl davranmalıyım ben buna. 17 kere aradı açmadım. Nasıl davranacağımı bilmiyorum o kadar sınırlıyım ki
O kadar arkamdan koştu beni elde etmek için o kadar uğraştı ilk başta ben onu istemiyordum bile. Neden şimdi böyle davranıyor. Ben nişanı atmak istemiyorum ama beni kaybetmekten korkmasını istiyorum. Biraz sürünsün acı çeksin pişman olsun istiyorum nasıl davranmalıyım ben buna. 17 kere aradı açmadım. Nasıl davranacağımı bilmiyorum o kadar sınırlıyım ki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer