Kavga ettik sorun ben miyim?

Merhaba kızlar ben sınava hazirlanan biriyim 2 yıldır da güzel bir ilişkimiz var hiç 1 gün bile konuşmadığımız olmadı ama beni rahatsız eden bir kaç durum vardı her açtığımda kapiyordu artık dayanamadım dün 4 saat konuştuk sorunlar şunlar arkadaşlari gelince beni unutuyor yanıma bile ugramiyor. Hediye asla almıyor doğum günü hediyemi bile 3 ay sonra beraber aldık ki ben hep hediye alırım düşünürüm parası olup olmaması önemli değil bir yoldan bir çiçek bile koparmadı ( durumları çok iyi değil her buluştuğumuzda ben ödedim hesapları umrumda da değil ) her kavgamızı erkek arkadaşlarına anlatıyor ( ben 1 kere bile anlatmadım başkalarına ozelimiz bence) ve onları araya sokuyor ki ben çok rahatsız oluyorum tek muhatap olmak istediğim erkek sevgilim. 2 sene sevgililer gününü kutlamadık ders çalışalim falan diye gitmiş o gün kankalariyla buluşmuş yani ben bunları söyleyince ben nasıl değişebilirim beni böyle kabul et falan diyor yani seviyorum onu ama beni çok görüyor ayrılmak daha da yorucak 1 hafta konuşmayalım dedim ama napmam gerek hiç bilmiyorum

Kavga ettik sorun ben miyim?