Nisnalimla kavga ettik?

Merhaba..

öncelikle yazimi okudugunuz icin tesekkür ederim..

bidahaki aya nisanlimla dügünümüz var.. ev tuttuk, esyalari yerlestirmeye calisiyoruz, stresli günler yani.. nisanlim mühendis olarak calisiyor, bende yüksek lisansimi yapiyorum Şu an , bitmek üzere..

dün yanlis bisey yedigimden dolayi gida zehirlenmesi oldu, hastanede bir kac saat serum verdiler bana. serumda cok uyku yapiyormus, eve geldim, bana bir uyku basti bütün gün uyumusum. nisanliminda is partisi varmis, oraya gitti.. partiden sonra beni aradi, iyi geceler dedik yattik biz..

ama bu sabah aradi bana ne hakareler, ne hakaretler. bütün gün uyuyormusum, hastaligimi abartmisim. üniversteme önem vermiyormusum vs. hasta oldugumu hatirlattim yine, yerimden kalkamadim, bacakalrim tutmadi dedim..

yeni tuttugumuz daireyi de ben bütün temizledim, (sanirsam kaba temizligi erkek tarafi yapiyormus) ama ben yinede boş ver dedim bütün evin icini ben temizledim. kaynanam filan yardima gelmediler :( iki saat cam mi temizlenirmis, cok ismi yaptin diyor bana. ben calisiyorum sen calismiyorus diye hakaret etti bana. benim meslegim var tabi ama is bulmam biraz zaman alicak, bide farkli bir sehire tasiniyorum. bende evde yatip durmicam tabikide caliscam :(

sabahtan beri ne aradi ne yazdi, bende o kadar cok kirildimki , bende arayip sormuyorum. hep alttan alan ben oluyorum cünkü.

insan böyle yaparmi ya , hasta oldugumda biliyor, nasil byöle hakaret edebilir bana.

sizce ne yapmaliyim? ne yapmaya calisiyor? hersey gelinlik dahi alindi, 4 haftamiz kaldi ya :(

Nisnalimla kavga ettik?