4aylik evliyim esimle eltim yuzunden kavga ettik biri ogretmen biri muhasebeci olmasina ragmen neymis efendim gecinemiyolarmis esim evlenmeden once evlerini bakiyordu evlenince kabul etmicegimi soyledim oda kabul etti anlastik gecenlerde para mevzusu oldu onlardan kaynakli kimsenin evini bakamam tek maasla kit kanat geciniyoz tartistik kaynanam cok fenadir parasini yiyeni seviyo hep onu kayiriyo uc eltiyiz digerini kotuluyo devamli ama para isteyince eltim sevdiginide kotuluyo esinle kavgalarimiz buyudu yengesinden arka cikti ilk firsatta ona gitti ama oyle kufurler ettiki kaniniz donar oros. Faise. Baska erkekler bilmemne sen soylesin oylesin paragoz kiskanc ailesinin dolmusunada geldi ölumle tehdit hakaret hersey var ailesine beni kotuledi gecen gun utanmadan beni almaya gelmisler kaynanamin yaptiklarini yuzune vurdum hatasi cok buyuk kopek gibi havlayip durdu ailem arkamda durdu rezil kari esim herseye ragmen bosanmaya yanasmiyo benim o adamdan umudum kalmadi zerre igrendim mahkemeye verdim son sans istiyo pislik fikirlerinizi soyleyin arkadaslar
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
saçma sapan birşey için sıkıntı yapma güzelce konuş eşinle
Son bi konusma yapip sartlar koyucam ama hic guvenim kalmadi igrendim oyle seyler dediki buraya bile yazilmaz cok pislik bi adammis herseyi gorup bildigi halde kör gibi davrandi yengemde yengem dedi baska bisi demedi aldi beni babamin evine koydu yengesine gitti cok deisik bosanma davasi actim anlasmali kopek gibi agladi tazminat hakkim var ettigi hakaretlerden istesem alirim surundururum pasa pasa geldi ama guvenim kalmadi iste
sana yardımcı olmak isterdim ama gizlisin yazamıyorumm
Burdan yazabilirsin sonra soruyu silerim yazisma gider
burdan olmaz sen bilirsin gelsen konuşrduk dertleeşirdik yardımcı olmaya çalışırdım
gelicekmisin?
bir cvp gelmediii
neyse yazarsanız gelirseniz yardımcı olmaya çalışırım
cvp verseydiniz keşke
Hayatlarınızı ne kadar ucuz harcayabilirsunuz ya aynen boşan
Eltin yüzünden eşinle arayı açma sana bişey sormak istiyorum
Bana soyledigi hakaretler icin bosaniyorum sor
Boşanma burda sormasam lütfen evlilik le ilgili
?
Burda sorun soruyu silicem zateb
Burda sormasam lütfen evlilik le ilgili önemli lütfen rica ediyorum
Önemli bişey bır evlilik söz konusu