Esimle eltim yuzunden kavga ettik bosanmalimiyim?

4aylik evliyim esimle eltim yuzunden kavga ettik biri ogretmen biri muhasebeci olmasina ragmen neymis efendim gecinemiyolarmis esim evlenmeden once evlerini bakiyordu evlenince kabul etmicegimi soyledim oda kabul etti anlastik gecenlerde para mevzusu oldu onlardan kaynakli kimsenin evini bakamam tek maasla kit kanat geciniyoz tartistik kaynanam cok fenadir parasini yiyeni seviyo hep onu kayiriyo uc eltiyiz digerini kotuluyo devamli ama para isteyince eltim sevdiginide kotuluyo esinle kavgalarimiz buyudu yengesinden arka cikti ilk firsatta ona gitti ama oyle kufurler ettiki kaniniz donar oros. Faise. Baska erkekler bilmemne sen soylesin oylesin paragoz kiskanc ailesinin dolmusunada geldi ölumle tehdit hakaret hersey var ailesine beni kotuledi gecen gun utanmadan beni almaya gelmisler kaynanamin yaptiklarini yuzune vurdum hatasi cok buyuk kopek gibi havlayip durdu ailem arkamda durdu rezil kari esim herseye ragmen bosanmaya yanasmiyo benim o adamdan umudum kalmadi zerre igrendim mahkemeye verdim son sans istiyo pislik fikirlerinizi soyleyin arkadaslar
Güncellemeler
+1 yıl
...
Esimle eltim yuzunden kavga ettik bosanmalimiyim?