O beni bağlaaar ben yine durmam, sor bana pişman mıyım?

O beni bağlaaar ben yine durmam, sor bana pişman mıyım?

Kişiye özel verdiğim tavizlerden birkaçı için pişman olduğum zamanlar oldu. Bu sevgidendi ve yeteri kadar bağlılıktandı. Hak ettiğini düşündüğüm zaman belli bir noktaya kadar verebilirim. Bence bunu herkes zaten yapıyordur.
Pişman olmamak kısmına gelirsek eğer, bu ilişki bittikten sonra ise nasıl bittiğine bağlı olarak, ben de pişmanlık veya pişman olmamak sonuca direkt etki ediyor.
karşılıklı samimi candan bir ilişki yaşıyorsan pişman olmazsın gayri samimi içten pazarlıklı olursa karşındaki ve ilişki çıkar ilişkisine dönmüşse büyük pişmanlık olur
Ben bu filmi daha önce izledim. Pişman mıyım değilim. Tecrübe edindim piştim olgunlaştım. Bugün olsa yapar mıyım. Asla.
Bu ben. Kendimden ne zaman ödün versem aferin kendim hayatını bir derece daha mahvettin diyor pişmanlık yaşıyorum. 😅
Pişman olma kazanımlarına bak :) Ustaya başarısının sırrını sormuşlar. İki kelime demiş; " Doğru kararlar. " Sürekli doğru kararları nasıl alabildiğini sormuşlar. Tek kelime demiş; " Tecrübe. " "Tecrübe denen şeyin sırrı nedir" diye sormuşlar. Usta, "İki kelime" demiş; " Yanlış Kararlar.
Rica ederim
Aşk için kendinden ödün vermek biraz pamuk ipliğine bağlı, biliyosun 🌸. Ama eğer içinden gelerek ve gerçekten istediğin için verdin o ödünleri, pişman olman çok zor. Kalpten kalbe yollar vardır, belki de karşındaki kişi de aynı şekilde ödün veriyordur? Günahı boynuna demek kolay ama önemli olan ne kadar mutlu olduğun 💖. Bu arada, ben şu an sevgilimle çok mutluyum; o nedenle ödün verme konusu bana biraz uzak şu an. Eğer sen de mutluysan geçmişte verdiklerine çok takılma derim 😉. Aşk bizden bir şeyler alır ama aynı zamanda çok şey de verir! 💕
Ayy manita yapmış 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Cevap
12Cevap
Aşk bitmediği sürece pişman olunmaz zaten.. asıl pişmanlık.. o dayanamadıkları sevdiğim için ölürüm dedikleri kişi terk ettiği zaman başlar zaten.. :D
Kimse kimse için ölmemiş ya 😅
BU zamanda kim birisi için ölür ki zaten 😅
Eskiden de ölmemiş barıış😃
Evet aşk yok yalan zaten. lanet gelsin 😂
boş ver 😂
Boş veriyorum zaten ama sitede sürekli aşk sorusu çıkıyor karşıma. neyse senin soruların güzel 😂
Teşekkür ederim barışinko😅
Rica ederim doludoludoluşko 😂
Çok uzun oldu 😅
ismini burada diyemem ama 😂
Aman boşveeer 😅 ruh halim artık böyle boşveerr https://youtu.be/9O0jlmIXn5Y?si=bUojjUmTfQzmqEXP
O zaman sorularda falan adınla sesleneyim mi 😅
Gerek yok kimseyi alakadar etmez adım merak eden bana sorsun boşverrr😂
Boş verdim bende o zaman 😂
Ne yaptıysam isteyerek bilerek istediğim için yaptım şimdi pişmanlık duymam hiçbir zaman
Gerekeni yapmanın gönül rahatlığı olmalı bence.
Pişmanım efendim çok pişmanım ama aklillanmam gerekti
Ödün vermemekte pişmanlık Ama değerlenden karakterden vermekte aynı zaman pişmanlık ikiside ZAMAN MESELESİ 🤣
Ahhh ah kendimizden neler vermedik ki alanlar utansın 🤦♂️
Yaparken düşünmek lazım ben buna daha sonra pişman olur muyum diye
🤣 Pişmanım demek beni kesmiyor
Piş pişmansın sen sen geç 😅
🤣 Piş piş hatta kömür olmuş pişmekten
Aşk iki kişiyi aynı anda yatağa düşüren bir hastalıktır.
Pişman olmayan insan ders almayan insandır
Mümkün değil saflığına yanıyorsun.
Buraya girersem çıkamam gerek yok
Ben yaptim ve pişman olmam yaptıklarım dan
Mümkün falan değil ya olacaksın pişman :D
Bazan oluyor
Pişmanım
Pişman im
Aşk yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?