Pişman oluyorum, hiç bi insanın sevgimi hak ettiğini düşünmüyorum nede olsa oda bir gidicek herkes geçicidir nede olsa.

Pişman oluyorum, hiç bi insanın sevgimi hak ettiğini düşünmüyorum nede olsa oda bir gidicek herkes geçicidir nede olsa.

Duymuşluğum var iş arkadaşlarıma güvenip bazı şeylerimi söylemem ve sonrasında yalnızlaştırılmam. Ama herkes onlar gibi değildir. Yeni tanıştığın bir kişiyle hoşlantı varsa sadece o kişiye sülük gibi yapışma yoksa ters giden bir durum olduğunu anlar. Bir iş arkadaşımdan hoşlanmıştım zamanında ama... O insanlar için değmez boşverelim. Ama yine de herkesi aynı kefeye koymak doğru değil. İlla ki bir umudun olsun. Yahudiler iki bin yıldır hasret kaldıkları İsrail'i 1948'de kurdular çünkü bir umutları vardı hatta ulusal marşlarında bu umutlarından bahseder. Umudunu kaybetme sadece. Ben herşeyin olma ihtimali olduğuna inanan bir insanım hayat süprizlerle dolu tabi bu süprizler iyi olacak diye bir şey yok elbet. Hay amma uzun yazdım😉
Şu olur mesela görmezden gelir ya da beni cepte görür istediği gibi davranır kullanır en nefret ettiğim şeylerden biridir o bana pişmanlık hissettirir. Detayda da okudum gibi gerçekten senin değerinin farkında olanları görmek önemli
Ayırr pişman olmuyoyum çünkü onun gerçek yüjünü öğrenmiş oluyoyum
Evet
EİC için teşekkürler
Cevap
10Cevap
Evet duyuyorum.. çünkü hak etmiyorlar
Nankörlük yaparsa evet. Onun dışında hayır. Her insanın farklı bir hikayesi var. Kitap gibi okumayı tercih ediyorum ben. E herşeyin de bir sonu var. Her türlü ilişkinin de bitmesi çok normal.
Karşımdaki kişiden yeterli ilgi ve sevgiyi almadıysam evet ama bir yandan da gerçeği görmüş oluyorsun.
Herkesin geçici olduğunu, bir gün gideceği aklıma gelince -ki geliyor zaten- konulasım da pek gelmiyor açıkçası. Boşa zaman harcamak gibi geliyor.
Bu devirde kimseye ne ilgi ne sevgi göstericeksin. Bak tayfun bu saatten sonra kimseye eyvallahım yok
Biz sevelim deger verelim o insanlar kiymet bilmiyorsa onlarin ayibi. Pişman olmam.
Koz gibi düşünüyorum. O kozu karşı tarafa verdiğin an, zaten 1-0 geride başlıyorsun her şeye.
Evet değmeyecek insana değer vermişiz sonucu hep hüsran
Pişmanlık değilde gerekmezmiş demek ve zamanını boşa harcamak biraz kötü oluyor.
Aşk olarak mı yoksa genel olarak mı ilgi?
Genel olarak
Eskiden duyuyordum şimdi duymuyorum çok şükür
Duyuyorum
Duyduranlar utansın aşko
Hayvanlar dışında duyuyorum
Bazen
Hayır
Hayjr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?