birini sevmekten (çok sevmekten ama) pişman olduğunuz oldu mu? bu kadar değer verdiğim sevdiğim kafamı meşgul ettiğim için kafamı duvarlara taşlara vurasım, kalbimi çıkarıp çamaşır suyuyla yıkayıp o kişiyle alakalı tüm duyguları silesim var... hiç buna benzer birşey yaşadınız mı?
Cevabın nedir?
Böyle bir durumda pişmanlık hissetmek kulağa çok mantıklı gelmiyor. Birini çok sevmek onun bunu hak etmesi ile direkt olarak alakalı değildir. Sevmek hissi dünyadaki en güzel hislerden biridir belkide en iyisidir ve her insan buna ihtiyaç duyar. Hak etsede etmesede içinde sevgi hissi ile geçirdiğin seneler ömrünün boşa gitmeyen kısımlarını içerir. Deneyim vb kısımlarına girmiyorum bile.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kımseyı daha o kadar sevmedım kanks
022 Yorumla
Soran+1 yılkanks ne ya
Soran+1 yılne buluş ama..
Soran+1 yılyaşın kaç senin
Soran+1 yılçok beğendim seni
Soran+1 yıl:D yazık lan..
Soran+1 yılya da dalga gecmiycem Allah korusun cocugum senın gıbı olur fln..
Soran+1 yılbole olmak ıcın şu an kasıyomusun kendını yoksa hep mı bolesın dalga gecmek ıcınsormuyorum hep mı bolesın yanı
Soran+1 yılaklına gelen ilk şey...
Soran+1 yılaklın bole yanı.. bu
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılAllah bole yaratmazda... sen bole olmuşsundur... bırıne falan mı ozendın bu salak konusma tarzı ıcın.. kımden ılham aldın
Soran+1 yılyok cidden nası bir konuşma tarzı ya bu... erkek gibi desen değil kız gibi desen o da değil... çok malbi konusma tarzı... bence düzelt gercekten... sen bana yazdıgından berı ılk dusuncem bu.. dikkat cekıyo yanı...
Soran+1 yılnormaldede bole mısın pekı
evet yaklaşık 8 sene önce.. ama nasıl bir acıysa aynada ağlarken güzel olduğumu fark ettim ve bu defa selfie için ağlamaya devam ettim.. yani en büyük aşk acımın ömrü 5 dk.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
+1 yılPlatonik sevdiğim birisi vardı, ondan sonra pişman oldum.
Meğer zaman ne kadar diktatörmüş.
cut.042 Yorumla
Soran+1 yılonu severken ona yazdığın şeyler... o salak bir içtenlikle yazdığın şeyler... onları düşününce kendini öldüresin geliyomuydu
- +1 yıl
Kendime acıyorum sadece.
Soran+1 yılpeki sen şimdi erkeksin heralde... o olaydan sonra bütün kızlara karşı böyle bir nefret oldu mu. bu normal mi
- +1 yıl
Hayır, hiçbir şekilde nefret etmiyorum.
Sadece önüme öyle kalın set bir duvar ördüm ki o duvarın aşılmasına izin vermiyorum, bu normal değil. Cesaretsiz olmamak gerek, herkes bir değil sonuçta :)
Soran+1 yılheh !! o duvar evet boyle herkese karş bir duvar
- +1 yıl
Aynen öyle, ne kötüdür :)
Soran+1 yılşimdi napıcam bılıyomusun.. benden hoslanan ılk erkegın agzına sıcıcam ona varya o kadar kotu hıssetırcem kı bıdaha kımseyı sevemıcek
- +1 yıl
Niye öyle bir şey yapacaksın peki, onun intikamını başkasından mı alacaksın
Soran+1 yılherkesden alıcam
Soran+1 yıliçimde varya oyle bı durtu varkı durduramıyorm
- +1 yıl
Bence çok sıkılıyorsun, hepsi bu.
Dilediğini yap, bir şey diyemem, ama çözüm değil veya seni rahatlatacak bir şey de değil.
Soran+1 yılçok sıkılıyosun hepsı bu derken?
- +1 yıl
Tabisi ben böyle bir keyfi can sıkıntısından bahsetmiyorum.
Hayatında ki eksiklikler, olası şeylerin olanağı ile beraber talihsiz kişiler ile beraber gelen yersiz olumsuzluklar, her erkeği potansiyel şerefsiz olarak görmenin getirisi ile gelen cezalandırma duygusu, nefret var zaten an itibariyle, nefrette karşındaki insanın kötülüğünü istemektir, herkese senin kötülüğünü isteyen kişi gözüyle bakmaktır.
Hepsi bu derken belki basitleştirdim tabir olarak ama basite de almadım.
Soran+1 yılbu psikiyatrik bir hastalık mı acaba.. gercekten abartma falan degıl boyle hıssedıyorum.
- +1 yıl
İstersen bir uzmana görünebilirsin.
Nefret zaten bana göre bir hastalıktır. Başkasına da zarar verir ama insanın kendisine de apayrı bir zararı var.
Ne zamandır böylesin, nelerden dolayı böyle hissettin bilemem ama yörüngende, hayatında değişiklik yapmaya, bununla beraber kendini önemsemeye, kendini geliştirmeye , hayatından keyif almaya, daha güzel ve keyifli şeylere yönelmeye baya ihtiyacın var.
Hayatında bir erkek zaten olacağı varsa olur, bunu sen belirlersin. Bir erkeği elinde oynatmak da senin seçimin.
Soran+1 yılbazen boyle ne dusunuyorum bılıyomusun.. dua nıyetıne gecmesınde... bole kımseyle evlenmeden öliyim.. kız cok guzeldi hiç sevgilisi olmadı erkeklerden yana hıc yuzu gulmedı bı sevdıgı vardı oda onu sevmedı hayatını bok ettı yazık... arkamdan bole deniyo falan cenazede..
Soran+1 yılhayal tabi
- +1 yıl
Yok öyle bir hayal olmasın tabisi :))
Bence sırf bu odakla yaşama. Hayat bunun üzerine tek odaklı kurulu değildir.
Önümüzde uzun bir yaşantı var. Mücadele, uğraş, gelişme şeklinde gelişen bir yaşantı, çalışma, çabalama, kendini geliştirip bir şeyleri başarma, bir güç elde etmek, dünyada bir güç sahibi birisi olabilmek, sen kendine kıymet verirsen her zaman istenilen olursun. İstenilen olmak zaten umrunda olmaz, seveceğin birisini zaten seversin.
Ama önce sevmeye kendinden başla.
Soran+1 yıldünyada güç sahibi olmak falan güç başarı... zaten gidiciyiz bu hırs nıye
- +1 yıl
Hırs olarak değil.
Kendi hayatını yönlendirebilecek seviyede bir güçten bahsediyorum. Zaten gidiciyiz deyip kendini koyvermek niye, dilenciler acaba bu yüzden mi böle, peki ayakta kalmak niye, çünkü hala yaşam devam ediyor. Peki herkes böyle baksa hayata bugün bir ailemiz olur muydu?
Soran+1 yılama bunu yapıcam.. belki evlenicem.. ama onada yapıcam bıdaha bu duyguları kımse bılmıcek benı kımse hıc bı erkek tam olarak bılmıycek.. odun gıbı davranmıcam ama kotu davranmıcam ama o duygusuzlugu hıssedıcek bole...
- +1 yıl
Ne biliosun hep böle sürceğini :)
Soran+1 yılgıdıcıyız dıye kendını koyverme degıl hayatını temel ıhtıyaclarını karsılıcak kadar yasa yeter
- +1 yıl
Temel ihtiyaçların göreceli olduğu kanısındayım :)
Soran+1 yılbılıyorum... cunku cok kucukken ılkokuldayken buna benzer bısey olmustu ve ben hıc unutmamıstım o duvarı hıc atamamıstım... erkeklere karsı hep cok dıkkatlıydım.. cok.. bırıne deger verme ılgı duyma sevme.. bazen bole o hıs oluyo gıbı oluyoken sonra aynı kısıye karsı hıc bısey olmadan nefret oluyodu o kısıye karsı asırı sınırlı oluyodum bı ıkı kerede bole olmustum gercekten ama cok sınırlı oluyodum bole bakıslarım falan degısıyodu.. hatta o kısı bana baksa ılgılense falan ters cevap verdıgım bıleoluyodu sonra alaya alma kucuk dusurme... bunlar azcık hoslandıgım kısıye karsı yaptıklarımeskıden hep boleydı... ama bu farklıydı ole olmadı... ılk defa... ama.. buda ole olmaya basladı aynı siniri hıssedıyorum...
- +1 yıl
Bu siniri hissetmene sebep olacak ne yaptı peki
Soran+1 yılben onu gızlıden salak salak severken o baskasını seviyomus
- +1 yıl
Peki o sevginden haberdar değildi, onun kabahati neydi?
Soran+1 yılsonra benım onu sevdiğimi ogrenmıstı arkadasım yetiştirmisti oda ögrenmişti... ama o naptı o kızı sevmeye devam etti
- +1 yıl
Ben burada bir adaletsizlik göremedim.
O kişi seni sevmek zorunda değildi.
Soran+1 yılbilmiyorum...
Soran+1 yılböle deyince sanki zorunda deılmıs gibi... ama bu taraftan bakınca ole olmyo işte...
- +1 yıl
Sen iyi birisi, her daim bu sevgiyi verebilecek, onu hakedecek birisi olabilirsin.
Ancak karşındaki kişinin sana karşı hissiyatı kıpırdamıyorsa senin tarafında anlam ifade etmiyor.
Bu yüzden en başta kendini önemsemeli ve yoluna devam etmelisin.
Zira içindeki sahip olamayışın getirdiği kabullenememezlikten bütün öfken.
Soran+1 yılama benımkı hıc gecmıyo hııııc hıoc
Soran+1 yılofke basıt bısey hemen gecer benımkı hayatım boyunca suruyo
- +1 yıl
Peki hayatın çok mu durağan?
Soran+1 yılduragan dgil
- +1 yıl
Peki bu kişiyi takip ediyor, görüşüyor, iletişimini sürdürüyor musun?
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
Peki ne kadar zaman geçti ondan bu yana?
Soran+1 yılbirsüre tam olarak bende bılmyıor
- +1 yıl
-Zamana bırak.
-Hayatına bakmaya devam et.
-O içindeki sıkıntıların bir köşesine artık onun adını dahi koyma. Yani bir sıkıntıya girdiğinde onun adı olmasın, benliği de, onunla geçen zamanda olmasın. Bu kendini kandırmak değil aksine kendini daha iyi keşfetmene, asıl sıkıntının ne olduğunu ortaya çıkarır, keşfetmeni sağlar, en azından nasıl hareket edeceğini bilirsin.
''Gozlerindeki masumluga isiga asik olup, yalanlarini duyunca iste o an pisman oldum.''
Bu cevap çok kişinin yaşadığı şeydir.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneredeyse 5 yildir ayni kizin pesinden kosuorum hep reddettigi halde umutsuzca caresizce sence durumum dah kotu degil. mi?
021 Yorumla
Soran+1 yılbende 2 yıldır reddettiği halde
Cevap sahibi+1 yılbu bes yil icerisinde 3 erkek arkadasi oldu kendimi yedim kiskancliktan ama bisey diyemedim hel reddedildim hel uzaktan izledim ama seviorum hala daha seviorum vazgecemiorum ondan bakislarindan o siyah gozlerinden o yanaginin sag yarafini kullanarak yaptigi o utangac ve yaramaz cocuk edasindaki gulusunden olmuo denedim olmuo bitmio
Soran+1 yılhmm sen tipine aşık olmuşsun ozaman.. onun gecmesıde kolaay acısıda az.. bişey olmaz ondan
Cevap sahibi+1 yıltipine mi ben onla bir gezide tanistim ayni arabadaydik ben 13 numarali koltuktaydim onden bindi arabaya hani filmlerde bir sahne vardir adam asik olur ilk goruste hersey o bikac saniye agir cekim olur onu yasadim ben ilk gordugum saniye bu kiz benim evlenecegim. kiz dedim konusma firsati yakaladim konustuk favori filmimiz favori sarkimiz favori kitabimiz favori dizimiz hepsi ayniydi babalarimiz ayni meslegi hatta ayni isyerinde yapiolardi ilerledik konustuk bir firsat yakalayip sordum ayni sayida ve bir kiz bir oglan cocuk hayali kuruoduk ileride ama asla sevgilisi olamadim hee pisman miyim hayir nie mi o kiz benim kaderim cunku bunu biliorum ilk gordugum saniyede dedim cunku bunu
Soran+1 yılbu çocuk benim kaderim... buda o benım hayatıma ılk gırdıgınden berı soyledıgım seydi
Cevap sahibi+1 yılnolcaz biz boyle umutsuz caresiz
Soran+1 yılçareız falan deılız.. ilk onumuze gelenı ve sonrakılerı haledıcez hepsının ıcabına bakıcaz ben erkeklerı halledıyım sen kızları.. hepsını yok edelım dunyadakı butun sevgı zerrecıklerını bıtırelım kımse hıssedemesın sadece nefret olsun.. herkes buz gıbı olsun
Cevap sahibi+1 yılama herkes benim yasadigim gibi aski yasasin hissetsin istiorum nefret aski oldurur
Soran+1 yılaşk geberip gideli cok oldu
Cevap sahibi+1 yılhayir seninbyasadigin benim yasadigim var ornekleri belki az belki can cekisio ama var buna inanmak istiorum oldugune inanmak istemiorum
Soran+1 yılyok benim ki geberdi gitti senin kini bilemem.. bence seninkide gebersin
Cevap sahibi+1 yılgeberdimi oyle mi ilk firsatta yanina gelsem bana adresini versen ve sevgilim olur musun desem ne dersin? bunu ciddi soruorum ve cevap bekliorum
Soran+1 yıldefolgit
Cevap sahibi+1 yılnie defol dedin bilio musun cunku baska birini sevme veya baska birinin seni sevmesine bile katlanamiosun hala asiksin sen olmemis icindeki duygular
Soran+1 yılyok benim nefretım cok uzun surer yıllar surer
Soran+1 yılyanı nefret derken ona karsı degıl tum erkeklere tüm
Cevap sahibi+1 yılbutun erkeklerden mi nefret ediosun yani o dahil mi degil mi?
Soran+1 yılevt
Cevap sahibi+1 yılyapma bunu kendine o sana karsilik vermedi diye butun erkeklerden nefret etme yalvaririm sana eger ben gibi kaderim dediysen gerekirse ben gibi bes sene beklersin gerekirse on ama kaderin seni bulacak
Soran+1 yılbulmasın artık bulursada yazık ona artık gectı bor un pazarı.. bu saatten sonra... benı sevenlerın hepsı boku yıcek
Cevap sahibi+1 yılyapma bu evreni ayakta tutan sey ask onu reddetme lutfen
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yaşamıştım, silmem zaman almadı en çokta kolay unutmama bozuldu. Bu kadar mı sevdin beni falan dedi. Çok bile dedim bende :)
00 Yorumla
+1 yılGitmek gerekir bazen. Fazla yormadan daha çok bıktırmadan. Eğer vaktiyse ardına bile dönüp bakmadan.
00 Yorumlaçok bu moda girdigim olmuştur ama yüzünü görünce sesini duyunca hepsi siliniyor :D
00 Yorumla
+1 yılYa benim bir sevdiğim kız vardı çok seviyodum öyle böyle değil ama ismini unuttum ya ;)
00 YorumlaGozlerindeki masumluga isiga asik olup, yalanlarini duyunca iste o an pisman oldum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sevmekten pişmanmı olunurmuş hiç
00 Yorumla
+1 yılŞimdi sen öyle diyince...(Sevemedi)
00 YorumlaEvet nasil yalanina kandim.
00 Yorumla
+1 yılseven zikilir ziken sevilir
05 Yorumla- +1 yıl
deveye diken insana z*ken yaraşır da derler hocam :D
- +1 yıl
aynen herkes ıı gun dostu
Soran+1 yılbu platonikti ama o biliyodu benim bole butun bu safça duygularımı nasıl düsündügümü nasıl hissettiğimi biliyo ya onu bole yatırıp beyın ameliyatı yapıp benle alakalı o hafıza ettıgı yeri cıkarıp pişirip ona yedıresım var ya da ben yerım onda kalmasın
- +1 yıl
* dunyasında bunlar okadar boş şeylerkı durumun ıyuıken herkes yanında sadace kımseyemuhtac olmamaya bak askmıs sevgıyımıs dosltukmus hepsı hıkaye kızım
Soran+1 yılinsanları sevmıceksek deger vermıceksek burada olmanın bu dunyada olmanın ne anlamı varkı... bunlar hıkayeyse ne onemlı kı
olgunlaştırıyo insanı. o kadar
00 Yorumla
+1 yılHersey tecrube hersey.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet :(
Ama işte tek kanatlı kuş uçmuyor...00 Yorumlaohoooo sen ne diyon hacı hem de nasıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır olmadım çünkü gerçek sevgiyi tattım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher seferinde pişmanlık:S
00 Yorumla
+1 yıloldum...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerelisin?
019 Yorumla
Soran+1 yılne alaka şimdi
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim bir arkadaşta aynı şeyleri konuşmuştu mersinli sendemi mersinlisin genelde onlar böyle konuşuyor
Soran+1 yılböyle konuşuyo derken , nası konusuyorum ki
Cevap sahibi+1 yıloda ikide bir kafamı duvarlara taşlara vurasım geliyor der her lafında bir gün sormuştum bende mersindeyken ögrendim demişti iş yerinden arkadaş hakkaten mersinlimisin?
Soran+1 yılkafamı duvarlara taşlara lafını normalde kullanmam yanı nıye hep kullanıyım kı.. oyle tasa vurucak bı durum hep olmuyo cok sukur... şu an vurasım var... hatta demın tam vurdum ses cıktı yanodada arkadas uyuyoya neyse dedım
Cevap sahibi+1 yılnereli oldugunu söylermisin merak ettim gerçekten
Soran+1 yılmersınlı falan deılım
Cevap sahibi+1 yıltamam şehrinin baş harfini söyle madem :)
Soran+1 yılmal mısın
Soran+1 yılsanane
Cevap sahibi+1 yılrica ediyorum ya merak ettim
Soran+1 yılcok konusma
Cevap sahibi+1 yıleğer gerçegi söylemezsen ailen ölür inş
Soran+1 yılamin..:D yalnız böle boş boş beddua edınce sana dönüyo biliyon dıme
Cevap sahibi+1 yılben istanbulluyum neden nereli olduğunu söylemiyorsun zaten gizlisin rica ediyorum diyorum ya baş harfini söyle işte
Soran+1 yılniye sordugunu sole
Soran+1 yıldeminkı mersınlı zarfınıda yemedım ayrıca cok sacmaydı
Cevap sahibi+1 yılzaten gizlisin merak diyorum hala niye sorduğumu söyle diyorsun tamam sen bilirsin büyük ihtimal mersinlisin yalan söylüyorsun
Soran+1 yılhadı ben gızlıyım sen ne ayak
Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Oldu..
00 Yorumla
+1 yılAhhhh ahhh
00 Yorumla
+1 yılevet oldu.
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Birini sevmekten (çok sevmekten ama) pişman olduğunuz oldu mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler