AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Senle ayrı bir hayatı var mı ya da yatakta senden ayrımı
En başta iyi olup sonra soğuk olması çok zor çok kötü haklısın konuşmayı dene onla eğer yanaşmıyor sa ilgisi bitmiş olabilir ya da başkası vardır belki ya da hiç biri yoktur morali bozuk olduğu için öyledir
Sana olan ilgisi, duygusu sevgisi azalmış yahut tamamen bitmiş olabilir bence karşına al konuş bu durumu
Sizde ilgisiz gibi davranırsanız eşiniz nasil bir tepki verecek deneyimleyiniz.
Bunun birçok sebebi olabilir ama sadece burada yazdığın kadarıyla sana bir şey söylemek çok yanlış olur O yüzden yanında güvendiğin destek alabileceğin birisi varsa onunla konuşmanı tavsiye ederim.. Umarım her şey gönlünce olur 😊
Belkide canını sıkan bir durum vardır bence kötü düşünme kardesınede öyle davrandığına göre morali bozuk. konuş onla en sevdiği yemeği yap hediye al mutlu et onu moralini düzelt
Ay soruyu bıraz yanlıs anlamısım ona göre yorum yazmısım çok pardon ama dedıgım gıbı onu mutlu edicek şeyler yap
Sen de aynısını yap ve neden öyle yaptığını da sorma umursama bak nasıl önemsiyo
Ne güzel işte sıkmıyor. Darboğaz etmiyor. Arayipta bulamadığım 😂
Aldatıyor iste seni belkide hayatında başkası var ayrıl gitsin
Aldatıyor iste seni belkide hayatında başkası var ayrıl gitsin
Genel bir şey sana ozgu değil evlilik bu alışma be monotonluk
Ya neden bu tarz ilgisiz adamları buluyorsunuz.. Çok üzüldüm adınıza. Benim eşim olsa tüm ilgimi hayatımı ona adardım ya
Ilk basta oyleydi pervane olurdu etrafimda surekli gezmeler tozmalar askimlar canimlar her sey muthisti ama simdi baaaambaska biri cok degisik
başkası vardır. Benim aklım almıyor keşke eşim olsa başka kimseye bakmam tümm hayatım onun olur ya
Demek ki hep yapmacık davranılmış, cicim ayları da bitmiş, kendi haline dönmüş
Bazı konularda fazla üstüne gitmemelisin bu onu darlar ve senden uzaklaşır ona biraz zaman ver o zaman fark edeceksin sende eminim
öyle bi yazdın ki el bebek gül bebek gibi davranmış sana. sen ona nasıl davranırdın o yok bak
Biraz klişe olucak ama sende ona arkadaş gibi davran bakalım o dayanabilecek mi ilişkiye girme mesela
Başkasıyla konuşuyor olabilir ne kadar üzücü bir durum olsada yinede sen telefonunu falan kontrol et hep bir ihtimal tabi
bence senin sevginle beraber bir yerleri kalkmis ya da hayatinda baska biri var onla askini gideriyor olabilir dikkatli ol
Onu bunaltmayacak şekilde ilgili ama hareketlerinde kontrol et fark ettirme den çünkü çünkü aldatan bu nu yapar
yeni bir imaj yarat kendine eve geldiği zaman seni arzulasın göster ama elletme ona rağmen böyle ise başkası vardır aklında
Esin bence başka bahçelerde geziyo sende ondan ev içi uzaklaş yakın durma bak peşine düşüyor sende onu umursama
Sana duyarsız davranıyor bide ceptesin kafasına göre davranıyor işte
Ben de oyle dusunuyorum beni kaybetmekten korkmuyor cunku ben tum hayatimi evliligime adadim ve cocugumuz var bence dusuncesi benden ayrilamaz o yuzden de cok da onemsemiyor
Çocuk olmasaydı kolayca bitirebilirdin de olan çocuklara olacak bence siz konuşun sorunu halledin
Cocuk olmadigi zamab deli tarafim tutunca cekip gidecegimi bildigi icin korkardi simdi cocugum icin bosanmayacagimi biliyor ama bu durum benim canimi cok yakiyor artik ruyalarimda bile esimin eski halini goruyorum
Ne diyim Allah yardımcınız olsun erkekler çoğu öyle evlendikten sonra gerçek yüzler ortaya çıkıyor
Daha bakımlı olup ilgi çekici giyin evde. Birazda kendini daha geriye çek. Bakalım nasıl değişicek davranışları.
Anlamıyorum evlendikten sonra eşine karşı ilgisi azalan insanları
Bide onlami ugraşican la konuş mantıklı nedeni yoksa boşa gitsin
Kalacağını almış senden bıkmış artık iyice bir ara vermeniz gerekiyor bir süre ayrılsan olmaz mı
Çok üzüldüm ve bu durumlarda ne denir hiç bilmiyorum. Umarım her şey eskisi gibi olur 🥺
Yeni birini bulmuş abla geçmiş olsun. Sana ilgisi kalmamış ayrılık yakındır.
Düzeltmek çözüm olmaz bazen hayatına bak başkalarıyla konuşmayi dene seni sevecek erkeklerle
Bana yaz onu nasıl kapından köle edicegini anlaticam
Kaybetmeden kıymet bilmez konuş eğer hala devam ederse üzülerekte olsa boşanmak zorundayız de
Genelde erkekler böyle yapıyorsa ya başkası vardır ya da soğumuştur üzgünüm ama öyle
Sende üstüne düşme aynı öyle davran hatta onu görmemezlikten gel o zaman seni görmeye başlar
tipik evlendikten sonra ki erkekler ne diyeceksin
Biri var hayatında kesin
Hayir zannetmiyorum sabah aksam yanyanayiz belirli is saatleri var telefonu ortada gizli sakli bir sey yapsa anlarim
Eşin tam bir baş belası
Bende aynı durumu yaşadım
Görmezden gelmeyi dene sende evde yokmuş gibi davran köpek gibi geri geliyorlar :)
Geldi mi seninki
Evet
Iyi sevindim
Evlilikte zaten hep böyle olmaz mı? Küçükken kardeşi doğduğunda da başta iyi davranıyordur ama zamanla değişmiştir. Yani gayet normal
Çok sıradan ve monoton olmuş gibi
Evet bu beni gercekten cok uzuyor istemiyorum boyle olmasini onu gercekten cok seviyorum ve onun degerlisi olmak istiyorum
Konuşabilirsiniz ya da değiştirmek için adım atabilirsin
Nasil bir adim
Burdan zor olabilir
Farklı yerden tercih edersen anlatabilirim
Pek düzeleceke benzemiyorum
Bilimsel olarak aşk birkaç ay içinde biter geriye sevgi kalır
Arkadaş arkadaşı gurbette s****
bu durumu onunla konusmalisin bence
Sen ona gösteriyor musun ilgi peki?
Başkası var ablam geçmiş olsun
İlişkide üzülen tarafsaniz ayrılmanız sizin için daha iyi olur
Kesin seks hayatınızda yok al karşına konuş
ahaha komik knk... Evlenene kadardı o iş evlendikten sonra ne olmasını bekliyodun
maalesef canım maalesef ki karakterleri bu
Aman yaa dert ettigi şeye bak klasik erkek modeli
yatak odası bittiyse sonuç böyle oluyor.
Aranizda kavga gürültü oldu mu birden mi degisti
Arkadaş derken 🤔🤔🥲🥲
Başkası vardır ya da sevgisi bitmiştir
Boşanacaksın hayat devam ediyor
seks durumu nasıl?
başkası var hayatında kesin net ve o kızdan hoşlanıyor olabilir
Kendini sorgula onu değil
Kapının önüne atılma vakti gelmiş
Kaç zamandır evlisin?