Eşimle hızlı bir evlilik yaptık tam anlamıyla aslında birbirimizi tanımıyorduk ama yine evlenmek istedim çünkü sevdim ve hala seviyorum. Evlendikten 3 ay sonra rüyamda eski erkek arkadaşımı gördüm ve ona yazdım çok çocukca aptalca bir davranış idi. Aslında amacım cidden rüyada ki gibi hasta olup olmadığını sormaktı ama tabi işler değişti, ben ailemle çok sorun yaşıyordum bu daha önceden bildiği için onunla konuşmadığım zaman yaşadığım şeyleri anlattım o da anlattı yavaş yavaş evlendiğime şaşırdığını ailemden kaçmak için evlendiğimi söyledi ama ben öyle olmadığını sevdiğim için evlendiğimi dile getirdim çok şey konuştuk açıkcası ama tek sorunum beni kullandığını anlamadım bana cinsel içerikli sorular yöneltti konuşmak istemediğimi dile getirmeme rağmen devam etti bu sefer ben aynı şeyleri sordum ve bu sfer ben yöneltmiş oldum. Tabi bu süre içinde eşimin haberi yoktu o çalışıyordu ve kendisi kamu sektöründe çalışıyor. Benden şüphelendi zaten evliliğimizin ilk başları inişli çıkışlıydı iyice kötü oldu kız arkadaşımla konuştugumu onu aldatmadığımı söyledim ama sabah işe gittikten sonra benim telefonuma ulaşıp bütün konuşmaları bulmuş tabi bir kısmını turkcellden kaç kere konuştuğumu herşeyi bulmuş olan oldu. Ağladı onu aldattığımı söyledi.
Aslında cidden amacım o değildi hiç arkadaşım yoktu eşimlede herşeyi paylaşamıyordum bu yuzden onu arkadaşım olarak görüp onunla konuştum tabi cinsellik konuşmak çok yanlıştı. Şimdi sürekli olarak telefonumu kontrol ediyor eskiden giysilerime karışmayan kişi giysilerime oyunda ses açtım diye niye ses açtığımı mesjda ailemle kız arkadaşlarımla konuşsam bile bunu kıme yazdın gibi şeyler soruyor daha çok şey ama fazlasıyla şüpheleniyor evet ona o olaydan sonra yalanlar söyledim yapmak istemediklerimi yok dedim sesi açmadım dedim ama açtım butun yalanlarımı yakaladı aslında kendımı düzeltmek için çok şey yaptım ama küçük bir olay olsa sen yaptın senın yuzunden bu hale geldim gibi şeyler söylüyor. baskıcı davranışlarından kaynaklı bayıldım hasta oldum kriz geçirdim hatamdan pişmanım bir evli kadın olarak eski erkek arkadaşıma yazmamalıydım ama yaptım evet kötü birşey baya bir ama cidden onu seviyorum ama benım butun davranışlarımı yanlış anlıyor benım yerıme dusunuyor aslında dusunmesem bıle kesın bunu dusunuyorsundur telefonu 1 dk geç açıyorum lavabodayım niye geç açtın bana bahane uretme tarzı şeyler çok daraldım şimdide artık o kızlarla konuşacakmış eve geç gelecekmiş artık bana guvenme dıyor ne yapmalıyım ben Şu an bu dedıklerınden snra sessiz kaldım ama bu işin sonu belli ama böyle olsun istemiyorum ama bu kadar baskı bu kadar tartışma ınsanı yoruyor...
Aslında cidden amacım o değildi hiç arkadaşım yoktu eşimlede herşeyi paylaşamıyordum bu yuzden onu arkadaşım olarak görüp onunla konuştum tabi cinsellik konuşmak çok yanlıştı. Şimdi sürekli olarak telefonumu kontrol ediyor eskiden giysilerime karışmayan kişi giysilerime oyunda ses açtım diye niye ses açtığımı mesjda ailemle kız arkadaşlarımla konuşsam bile bunu kıme yazdın gibi şeyler soruyor daha çok şey ama fazlasıyla şüpheleniyor evet ona o olaydan sonra yalanlar söyledim yapmak istemediklerimi yok dedim sesi açmadım dedim ama açtım butun yalanlarımı yakaladı aslında kendımı düzeltmek için çok şey yaptım ama küçük bir olay olsa sen yaptın senın yuzunden bu hale geldim gibi şeyler söylüyor. baskıcı davranışlarından kaynaklı bayıldım hasta oldum kriz geçirdim hatamdan pişmanım bir evli kadın olarak eski erkek arkadaşıma yazmamalıydım ama yaptım evet kötü birşey baya bir ama cidden onu seviyorum ama benım butun davranışlarımı yanlış anlıyor benım yerıme dusunuyor aslında dusunmesem bıle kesın bunu dusunuyorsundur telefonu 1 dk geç açıyorum lavabodayım niye geç açtın bana bahane uretme tarzı şeyler çok daraldım şimdide artık o kızlarla konuşacakmış eve geç gelecekmiş artık bana guvenme dıyor ne yapmalıyım ben Şu an bu dedıklerınden snra sessiz kaldım ama bu işin sonu belli ama böyle olsun istemiyorum ama bu kadar baskı bu kadar tartışma ınsanı yoruyor...
İnsanların kendi yönlerinden masum davranışları eşleri tarafından aldatma olarak nitelendirildiği zaman bu yaşadıklarınız maalesef ortaya çıkıyor. Bu gerçekten zor bir durum.
Eşinizin inanmaması sürekli olarak sizi suçlaması, söylediklerinize bu şekilde tepkiler vermesi kötü. Sizi dinlemesi sizi anlamasını sağlayabilecekken böyle davrandığı zaman bunu ortadan kaldırıyor düşüncesindeyim. Aslında yapılması gereken en iyi davranış birlikte bir evlilik terapisi almanız.
Evlilik terapisi aldığınız zaman hiç olmazsa başka bir göz evliliğinizi değerlendirir eşinizin size haksızlık ettiğini gösterir. Sonuçta bu sonrandan pişman olduğunuz bir davranış ama buna rağmen eşiniz bunu devam ettiriyor.
Yapamıyorsa ayrılması gerekirken hem evliliği devam ettirip hemde size böyle davranması sonuçta evliliğinizi çok daha kötü sonuçlara götürecek bir durum. Çünkü size karşı böyle davrandığında artık sizde tepki vermeye başlayacaksınız ve karşılıklı olarak birbirine tepki veren insanlar olacaksınız. O yüzden benim önerim; gecikmeden bir terapistten yardım almanız şeklinde.