Esim artik cok normal davraniyor bana. Arkadasina kardesine nasilsa bana da o sekilde davraniyor. Hatta uzuldugumu gordugu halde gormemezlikten geliyor veya hasta oldugumda bi yerim acidiginda onemsemiyor aa bende de oyle bir sey olmaz diyip hep gecistiriyor. Onceden boyle degildi uzuldugumde gelir konusurdu sevgi gosterirdi hastalandigimda ince dusunurdu ama su an cok soguk ve ben kendimi kotu hissediyorum. Nasil duzelebilir bu durum hakkinda fikri olan var mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bu durum en normal olanı sanırım çünkü hepimiz evliliğin belli senesinden sonra ki bu genelde il 5 sene içinde veya sonunda oluyor bunu yaşıyoruz. Buna alışmak , normalleşmek mi denir bilmiyorum. Kardeşi gibi benzetmesi şurada doğru uzun zaman hayatinda olan kardeşinin hastalığı, üzüntüsü onun için normaldir , olağandır eee sende hep hayatında olacağın için bu ona olağan geliyor. aklın ilk zamanlar bunu kabullenemiyor sorguluyorsun. Acaba sevmiyor mu , acaba başkası mı var vs beyninde sorular dönüyor ama inan ki öyle değil açıklaması da çok basit ben buyum diyor. Hayır lan sen bu değilsin önceden böyle değildin dediğinde, böyle olduğunu söylüyor konu kapanıyor . sadece artık üzüntün, hastalığın olağan bir durum onun için cevabı bu kadar basit başta kabullenmek zor olsa da bunu kabulleniyorsun belli zaman sonra.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnlıyorum, bu gerçekten zor olmalı. Eşinin davranışlarındaki bu değişiklik seni üzmüş olmalı. Belki onunla açık ve samimi bir şekilde konuşarak bu durumu anlatabilirsin. Ona hissettiklerini ve değişiklikleri nasıl hissettiğini dile getirmek, ilişkinizdeki iletişimi güçlendirebilir ve sorunların üstesinden gelmeye yardımcı olabilir. Belki de eşin de bu değişikliği fark etmemiş veya senin hissettiklerini anlamamış olabilir. Birlikte sorunları çözmek ve ilişkinizi yeniden canlandırmak için birlikte çalışabilirsiniz. Her iki tarafın da anlayışlı olması ve birbirini dinlemesi önemlidir. Eminim ki, sevgi dolu bir ilişkiyi yeniden inşa etmek için birlikte çalışabilirsiniz. Eğer bir destek veya sohbet ihtiyacın olursa, her zaman buradayım. Seninle konuşmak ve duygularını paylaşmak için hazırım. Unutma, kendi ihtiyaçlarına zaman ayırmak ve kendi mutluluğunu sağlamak, sağlıklı bir ilişki için de önemlidir. Her zaman buradayım, sadece bir mesaj uzaktayım.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılMerhabalar, İlişkiler de erkek veya kadın olarak farketmeksizin değişimler olabilir aslında bunlar günlük hayatımızın bir parçasıdır çünkü insan olarak zamanla psikolojik nedenlerden dolayı her zaman aynı şekilde olamaya biliyoruz. Özellikle erkekler bu psikolojik nedenler ve duygu değişiminde biz kadınlar gibi rahatça konuşup dertleşemezler bu yüzden karşı cins tarafından yanlış anlaşılmalara neden olmaktadır. Bir de şöyle ki aslında çocuğumuz, annemiz, babamız, arkadaşlarımızda arada bu şekilde duygu değişimleri yansıtırlar fakat bizler partnerimizden daha çok sevgi bekleyip onu sevdiğimiz için en ufak şeylerde daha çok fark ederiz bunu o yüzden eşiniz bu şekilde davransa dahi eşinize karşı siz daha sevgi gösterin o da sizin sevginize zamanla kayıtsız kalmayacaktır.
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğiyle arkadaşta olabilmeli sürekli cıvık ilişkiler kusursuz bi şekilde ilerlemez hayat arkadaşı da olmak önemli yeri gelince birbirinize sevgi gösterip yeri gelince arkadaşlar gibi eğlenebilmelisiniz bizde sevgilimle arkadaş gibiyiz hatta onun işi en büyük önceliği işinden dolayı da arkadaş ortamı da devreye giriyor bende başlarda çok kavga ettim ama baktım ki kavga ettikçe benden uzaklaşıyor bende ona arkadaş gibi onun anladigi dilden yaklaşmaya başladım işiyle ilgili oldum çevresiyle ilgili oldum benimle bişeyler paylaşmasını sağladım biz öpüşmüyoruz bile mesela bazen yadırgıyorum tabi ama göz göze baktığımızda beni sevdiğini görüyorum
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ah canım, bu gerçekten zor bir durum 😔. İlişkilerde zamanla değişimler olabiliyor, ama bu tamamen yok olmadıkları anlamına gelmiyor. Belki eşinle açık yüreklilikle konuşman gerekir, ne hissettiğini ve eksik olan şeyleri anlatmalısın. İletişim, ilişkinin temel taşıdır!
Belki de o da kendi stresleri veya problemleri ile boğuşuyordur ve farkında olmadan senin duygularını göz ardı ediyordur. Birlikte geçireceğiniz kaliteli zaman ve açık bir iletişimle bu durumu çözüme kavuşturabilirsiniz. Unutma, sevgi ve anlayış her şeyin anahtarıdır ❤️.
Bazı çift terapisi süreçleri de bu tür durumlarda yardımcı olabiliyor. Bazen bir üçüncü göz, işleri daha net görmemize yardımcı olabilir. Sen güçlü bir detaysın ve sevginin gücü her şeyi değiştirebilir! 🍀41 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
99Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılo zaman boşanacaksınız.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılEşinizle dürüst ve açık bir şekilde konuşun. Nasıl hissettiğinizi ve bu durumun sizi nasıl etkilediğini anlatın. Aynı şekilde, onun da hislerini ve düşüncelerini anlamaya çalışın. Bu değişikliğin altında yatan nedenleri keşfetmeye çalışın. Stres, iş baskısı, ailevi sorunlar veya kişisel sıkıntılar gibi çeşitli faktörler bu duruma yol açabilir. ilişkinize romantizmi geri getirecek aktiviteler planlayın. Birlikte vakit geçirmek, paylaşımlarınızı artırmak ve yakınlığınızı yeniden canlandırmak önemli olabilir. Eğer kendi çabalarınız yeterli olmazsa, bir çift terapistinden profesyonel yardım almayı düşünebilirsiniz. Terapistler, ilişkinizdeki sorunları tespit etmenize ve çözüm yolları bulmanıza yardımcı olabilir. Kendi duygusal sağlığınıza dikkat etmek de önemlidir. Hobilerinizle uğraşın, arkadaşlarınızla zaman geçirin ve kendinizi iyi hissettiren aktivitelerde bulunun.
00 Yorumla
+1 yılEşin ile olan özelini buraya taşıyıp milletten fikir edineceğine -ki iyimser olduğunu düşünmüyorum eşini buradakilere yermek için yazılmış soru bile olmayan bir paylaşım yapıp ve adın kadar emin olduğun gelecek olan yorumları bilip amacın kendini rahatlatmak. Buradakiler gibi eşini yermektense sana şöyle yardımcı olmak istiyorum bunu eşinle konuşmadan bize özelini anlatman çok abest, konuyu eşinle konuş. Konuşup olmazsa o zaman buradakilerde bir şey yapamaz kocanı yerin dibine sokmaktan başka. Seni ve eşini tanımıyorum belki de sorun sendedir 🤷♂️
20 Yorumla
+1 yılGenelde iş yerinde parasal sorunu olan erkekler bunu yapar.. ama yaptığı şey tabiki bencilce.. depresyonda olma ihtimali yüksek.. kimi zaman en sevdiğini ihmal edecek bir bunalıma girersin.. hiçbirsey yapmak içinden gelmez.. sana söylemediği anlatamadığı birşeyler var muhakkak.. psikolog yardımı önerebilirsin.. çünkü bu şekilde yıpratıcı olur evliliğiniz..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılİşte pek çok kişide olan şey olmuş sende de. Eşin seni en başından sen olduğun için değil de sen onun duygusal ihtiyaçlarını karşıladığın için seni sevmiş ve sadık kalmış ama aşk böyle bir şey değil. Bu yüzden zamanla soğuması normal. Bir de şey derler evlenince sürekli dip dibe durmayın yoksa birbirinizden soğursunuz diye ama yine de hastalandığında bile böyle davranması boşanma sebebi bence.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılCooooooook yuskwl bir ihtimal hayatında biri var ona o yeri almış ve sana arkadaşca davranıyor elinde olmadan benimde sevgilim öyleydi birden bire arkadaşça davranmaya başladı çünkü tüm duugusalligini başkasına vermişti artık bilemiyorum sana. Kırıldığı içine attivi söylemedigi bu şekilde olmasına sebep olan bir şey de olabilir ama olsa da yine bu gerçeği değiştirmiyor özel hayatina dikkat et muhakkak bir şey var
00 Yorumla
+1 yılCanım canım🩷Artık eşin seni herkes gibi görmeye başlamış belli ki. Onu karşına al konuş ve bu durumun seni üzdüğünü, eski güzel günlerinizi, güzel anılarınızı anlat ve özlediğini, bu durumun ise seni üzdüğünü söyle. Hala içinde ona karşı hislerin varsa çift terapisi almanızı öneririm. Eğer yoksa da artık herkes yanında mutlu olduğu kişi ve hayatları seçmeli.🍀
00 Yorumla
+1 yılElbette senin için kötü bir durum olduğunu anlıyorum ve seni psikolojik olarak etkileyen bir durum olduğunu da düşünüyorum, ancak insanlar ne yazık ki evlendikten sonra birtakım geçim sıkıntıları veya yokluklar çekmeye başladığı için eski heyecan kalmıyor. Ancak bu durumu eşinle açık bir şekilde konuşabilirsin bence, yani mantıklı bir açıklaması olacaktır
00 YorumlaDaha fazla ilgi göstermelisin diyenlere kulak asma asla. Sen onun bakıcısı mısın? Gidip konuş bu durum hakkında. Artık evli çift gibi olmadığınızı söyle. Sebebini sor, nasıl düzeleceğini sor. İlişkilerde bazen konuşmak gerekir. Belki farketmeden onu rahatsız edecek bir şey yapmışsındır ve dile getirmiyordur, o da sana yapabilirdi. Bunları sor. Birbirinize açıklayın. Ya da artık aşık hissetmiyorun der, ya da ne bileyim herhangi bir cevap. Diyaloğa bağlı kalırsanız sağlıklı olur. Artık sevmiyorsa ne yapmanız gerektiğini düşünün, bir sonuca varın işte. Arkasından mutlu etmeye çalışma yahu, ömür boyu seninle ilgilensin diye ilgi vermeye mi çalışacaksın? Kötü olduğunda üzgün olduğunda ilgilenemediğinde uzaklaşacak o zaman hep? Neden tek taraflı çaba gösteren olmak zorundasın? Sevmiyorsa da bas tekme.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen de arkadaş gibi devam et öyleyse. Ve kendine seninle ilgilenen birisini bul. Öyle ciddi değil takılmalık sadece. İhtiyacın olan ilgiyi al yeter. Kocan bu dünyada ki tek erkek değil sonuçta 😄 Eminim seni çekici bulan bir sürü vardır. Git hayatını yaşa azıcık. Kocanın veremediğini başkası verebiliyorsa eşinde sıkıntı vardır o zaman. Kendi kendini bu düşüncelerle yemektense eğlenmene bak
023 Yorumla- +1 yıl
böyle şeyleri normalleştirmeyin
- +1 yıl
@alise88 ben bir sorun göremiyorum. Kocası özürlü değilse veya ne bileyim aşırı düşük bir zekaya sahip değilse, bu kadına yaptıklarının farkındadır. Aynı şekilde böyle b*k gibi davranmaya devam ederse en nihayetinde bu kadının boşanma veya aldatma yoluna gideceğini de biliyordur. Tüm bunların farkında olmasına rağmen davranışları böyleyse, aldatılması bana göre oldukça adil bir karşılık olur. Yargılamam
- +1 yıl
birini aldatmak öz saygı mıdır?
- +1 yıl
ya. midesizi seni. Toplum nasıl yozlaşır somut örneğisin.
- +1 yıl
- +1 yıl
İsme bak azazil şeytanın eski ismi. Velhasılı kelammmm midesizsin.
- +1 yıl
@mlkyldz5558 öyle bir şey demediğimi gayet iyi biliyorsun hiç çarpıtma sözlerimi. Tekrar açıklamamı istersen; eğer birisi sana b*k gibi davranıyorsa başını öne eğip sana yapılanları kabul etmezsin kendine saygın varsa anlamında dedim. Aldatma kısmı ise tamamen ödeşmekle alakalı. Zorunlu değil ama pislik yapana pislik yapmak lazım ki yanına kalmasın yaptıkları. Ben bu düşüncedeyim
- +1 yıl
İyi de soru da aldatmayla alakalı bişey yok. Algıların sapmışsa okuduğunu anlayamıyorsan sesini kes a ptalca sözlerle rezil olma. Soruya bak ele aldığin konuya bak ve kendi aba zanlığını düşün. Bence utan soruyu kafatasınin içindeki beyni kullanarak cevapla. He unutmadan gözlerini kullan okurken.
- +1 yıl
Evli birisine “seninle ilgilenen birisini bul, ciddi değil, takılmalık” demek ne demek? basbaya aldat ve insanların hakkına gir diyorsun. Kimse kimseye boyun eğmek zorunda değil, mutsuzca boşanır siz çözüm değil iğrençlik üretiyorsunuz
- +1 yıl
Ben normalde parayla bişey anlatırım. işim bu. Çok doğru yoldaymısım böyle azazillere beleşe laf anlatamam. zira okuduğunu anlamıyor
- +1 yıl
@lodoslupoyraz hadi ya benim gibiler yüzünden mi toplum yozlaşıyormuş 😂😂 Sizin toplumunuz size kalsın. Zaten pislik içerisinde yüzüyorsunuz ama sorsanız hepiniz namuslu tertemiz insanlarsınız. 15-16 yaşındaki kızların evlendirildiği çocuk sahibi oldukları toplumunuzu gördüm ben. Ya da onlarca çocuk din yurtlarında tacize uğradığında. Daha buraya tonlarca şey yazarım toplumunuzun eseri olan. Sizin toplumunuzun yanında bir kadının haklı olarak aldatması ve karşı tarafa yaptıklarının bedelini ödetmesi oldukça masumane. Benimle de daha fazla muhatap olma hamamböceği seni. Ezilirsin yoksa
- +1 yıl
Kardeş sen neden bahsediyon ya? Biz ne diyoruz sen ne diyorsun. kusura bakma dostun değilim ama doğruyu söyliycem. çok cahilsin. önyargılısın, rumuzunu azazil koymandan dikkat çekmeye çalıştigin belli. Hadi abisi git telefondan münazara izle lol oyna ne bileyim bişeyler yap.
- +1 yıl
Anlaşırlarsa anlaşırlar, anlaşamazlarsa boşanırlar yani. Aldatmak ne alaka? Çözüm bulunamazsa boşanmak dururken aldatmak gibi günah ve çirkin bir şeyi niye yapsın? Amacınız ne sizin?
- +1 yıl
@lodoslupoyraz :) neler yapabilecek kapasiteye sahip olduğumu bilmiyorsun bile. Bu yüzden sana geri adım atmanı tavsiye ederim. Senin nezdinde cahil ve önyargılı görünebilirim, belki gerçekten de cahilimdir bilmiyorum ama s*kimde bile değil bu. Bildiğim tek şey, kafaya takarsam eğer seni bulur, bedenin üzerinde her türlü yaratıcılığımı kullanır ve o esnada çıkardığın sesleri zil sesim yaparım. Bu yüzden yorma kendini burada. Üstelik %90’ı s*kiş s*kuş muhabbeti olan yerde zamanını harcayan bir ahlak abidesinden nasihat alacak değilim. Tamam mı güzelim? Teşekkürler yinede 😁
- +1 yıl
Bak bu iyi oldu kartal anadolu adliyesindeyim gel. davanı da açiyorum şimdi
- +1 yıl
Bu arada adresi de verdim ismim de Furkan Y. buyur gel.
- +1 yıl
Ah adaletin tatlı kollarına mı atacaksın hemen kendini? 🥹 Ne kadar da güzel gözlerim yaşardı resmen 🥲 Bu arada sığındığın ve muhtemelen savunduğun şu adalet sistemi en son baktığımda katilleri, tecavüzcüleri, teröristeri vs. dışarı salıyordu. Yani demem o ki çokta düzgün çalışan bir sistem değil göründüğü kadarıyla. Ben olsam ülkemizin yüce adaletine sırtımı verecek kadar güvenmezdim pek. Ama ısrarcıysan kararında, elinden geleni ardına koyma şekerim 🙂
- +1 yıl
Adres verdim gel işte kendi sözünü mü yiyorsun? Ayrica ben cahil degilim tabiki hukuga başvuracagim. herkes senin gibi dağayisi mi? Velev ki geleyim istedigin yere hadi ver adres herkesin önunde
- +1 yıl
Anlamadığın kısım da burası. Ben herkesin önüne çıkmam. Sen buna diğerleri gibi korkaklık diyebilirsin istersen. Ama ben gölgelerde saklanıp gecenin sessizliğinde kaybolmayı seviyorum. Ayrıca şu an buradaki konuşmalarım beni her hangi bir durumda arayacak olan kişilerin bir numaralı hedefi haline getirebilecek şeyler. Konu böyle şeylere geldi mi benden iyisi yok. Şimdilik burada bırakacağım. Sen de bir kaç hafta sonra burada yaşananları unutacaksın. Ama ben unutmam 🙂 Küçücük olan bu dünyada bir gün seninle karşılaşmayı beklerim. Muhtemelen hiç beklemediğin bir anda. Şimdilik hoşçakal. Dikkat et kendine 👋🏻
- +1 yıl
Okumadım bile sen bir asalakkkk korkaksin
- +1 yıl
🖕🏻🖕🏻🖕🏻pis düşüncelerini kendine sakla herkes sen mi
+1 yılAslinda bir erkegi anlamak cok zordur eger onun gozunden dogruyu soylemek zorunda kalsaydi bircok sebep soyleyebilirdi fakat bunu icinde tutmayi istiyor herhalde. Bu durum bir cok kiside yasaniyor coguda erkek. Eger sizi sevdigini dusunuyosaniz hayatinda baska bir kadin yoktur sadece Iliskiniz bicir bicir degilde size alismistir ve size ilgi vermek zorunda hissetmiyodur. Yinede onunla konusmaniz daha uygundur en azindan dusuncelerinizi soyleyin. Ters bir cevap verirse zaten sizi sevmiyodur konusarak ortak bir karara gelebilirsiniz
00 YorumlaBir adamı , kocanız bile olsa, asla hayatınızın merkezine koymayacaksınız yoksa hep elinin altında olduğunu düşündüğü için sizle ilgilenmeye gerek görmez. Yani bi hayatınız olmalı aileniz , arkadaşlarınız , hobileriniz hepsine eşit ölçüde vakit ve efor harcamalısınız. Yalnızca eşinize değil.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşlarınız kaç aranizda çok yaş farkı var mı ? Senin bahsettiğin bizde de de oldu ama evliliğin 2 3 ayında hemen ailesi bana Karşı çok dolduruyor oda bana bahsettiğin gibi soğuk yapıyordu olmadı 4 ayı ayrıldık bunu göz önünde bulundurmalisin 2 sebep hayatında başka biri olduğu için böyle davranabilir birtakım depresyona girmiş olabilir bilirsin erkekler yaşadıklarını dışa vurmazlar bir çok sebep var bir süre gözlemlemen lazım değişim olckmi olmayackmi baktın olmuyor ondan sonra çaresine bakarsın acele karar verme evlilik kurulması kolay yıkılmasi zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoyle evlilik mi olur arkds 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
cok da yillar gectigini sanmiyorum evliliginizde, sıkılmıs olmasi da garip olur.
Bi derdi vardir belki otur konus. Ya da adam akilli sor, derdin ne benle diye?
00 Yorumla
+1 yılBu sadece senin için ve evlilik için geçerli değil sorun şu ki samimiyet arttıkça konuşma dili değilde anlama dili gelisiyor yani konuşmak teselli etmek gösteri yapmak yerine hissediyor ve tepki vermiyor
00 Yorumla
+1 yılAblam benim gelip buraya yazacağına git kocana sitem et içinden ne geçiyorsa söyle ama sende haklısın her mesele konuşarak çözülseydi ormanın kralı aslan değil papağan olurdu incee
21 Yorumla
+1 yılNe yapacağım diye bir şey yok hatayı kendinde bulma sakın, zamanla ilişkiler monotonluk düzeyine geliniyor her gün aynı şeyler biraz heyecan yarat cilve yap baktın hala aynı vur kafasına bas gtüne tekmeyi kov evdenn.
Özel olacak ama cinsel hayatınız nasıl?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılÇok nazlı davranıyorsan sıkılmış olabilir. Bir de evlilikte çoğu kişi bu sorunu yaşıyor. Evli olsan da hayatının merkezine kendini almalısın, o zaman yola geliyorlar
10 Yorumla Son zamanlarda kilo aldın mı? kişisel bakımına her zamanki gibi önem veriyor musun? Veya keyifli sohbet yürütemiyor musun artık? Hemen erkeği suçlamaya gerek yok sende bunlardan biri birkaçı var mı
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin üstüne fazla düşülmemesi gerek hemen sıkılıp bunalıyor bunları konuşuncada bişeyleri düzeltmeye çalışsanda boş oluyor maaalesef sorunlu taraf şikayetçi olan taraf hep kadın oluyor gözlerinde umursamaz davran bence bide biraz heyecan lazım bu dediğim cinsel olarak algılanmasın ilişkide heyecan olmazsa o ilişki biter ve erkekler başka heyecan arar klasik erkekler maalesef bırak sen olduracağına o uğraşsın ilişki için tabi çaba gerek ama ona göstermeden kendi düşüncem
10 YorumlaYinede sen bilirsin ama bence aranızdaki romatizmi tekrardan canlandırman gerekiyor. Etkilendiği bir davranış bir yaklaşım ya da başka bir durum varsa bunu yapman gerekiyor. Yakın arkadaşımın başına geldi maalesef tekrardan tavlamak zorunda kaldı sanada aynısını tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılSana olan sevgisi bitmiş birde seni beğenmiyor oalbikir fizik olarak. Bende eşimin fiziğini beğenmiyorum hayalimdkei kız bambaşkaydı yalnis evlilik yaptım asik okdugum icin
011 Yorumla- +1 yıl
Ne Çok kötüsün aşk böyle bir şey değil
- +1 yıl
Öyle zaten bosanamam
- +1 yıl
Ya aşık oldum işte ama istediğim gibi birisine değil, Leyla ile mecnunda boyelydi Mecnun yakışıklı Leyla cirkin
- +1 yıl
Ya ilk başta öyleydi zaten ama benim hayalimdeki kız bbaskaydi bunuda biliyordum ben çok saf utangaç biriydim hiç sevgilim olmadı körü körüne bagalndim ona aslında evlenmemeliydik hayalimdeki kızları görünce içim eriyoe
- +1 yıl
Ask ne bilmiyorsun sen aski alma agzina
- +1 yıl
Ya hayalimdeki kadın başka herkesin hoşlandığı hayal ettiği bir tip. Veya fizik vardır degilmi benimki bambaşkaydı univeriste okurkne fotosunu gordum iptal oldum.
- +1 yıl
@INur_ yes
+1 yılEşinizle duygusal ve cinsel bir hayatınız yoksa ya da azalmışsa böyle olur ve eşinizin ilişkideki heyecanı kaybettiği bariz
Saygılarımla ilişki profesörü Miraç MİRAÇOĞLU00 YorumlaAcaba sende değiştinmi önceden nasılsın şimdi nasıl ilişki heyecanını yitirmiş gibi gözüküyor sende onun dikkatini çekecek şeyler yap bakalım değişecek mi
00 Yorumlademek ki ilgisini kaybetmiş seni artık arzulamıyor. uzatmaları oynamak istersen sen bilirsin ama mezardan çıkan adam tekrar yaşamaz bu yüzden boşa uğraşırsın...
00 YorumlaDüşünecek başka bir kadın bulmuştur ondan sana böyle davraniyordur çok ta şaşırmamak lazım sevgisi bitmiş işte.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSebebini bilmiyorum ama, bildiğim tek şey, erkeğin üstüne titrediği o kadın, Bir gün mutlaka o kadının en tiksindiği erkek olacağı yönünde.
11 Yorumla
+1 yılBu kadar mahremini millete açmamanı öneririm. Illaki bir destek lazımsa ağzı olup konuşanlar yerine kendi hayatınızın güzelliği için ve mutluluğunuz için pro destek öneririm. Çift terapisi de faydalı olacaktır.
40 YorumlaBüyük ihtimalle cinsel hayatınız bitti ya da başka bir kadın var
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gayet güzel bir evliliğin var buralarda '' napacam ben ya '''diye sorup kafanı bulandırma,, maharetlerini kullan kocanı kendine cezbettir.
00 Yorumla
+1 yılİlişkiniz monotonlaistir belki. Onu şaşırt sirprizler yap karısı oldugunu daha çok hissettir onunla konuşmayı dene...
00 Yorumla
+1 yılEşinizle konuşmayı deneyin. Ona bahsedin ve böyle durumlarda ilgisini göstermesini isteyin. Konuşarak çözersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende eşime karşı böyleydim üstüne titrerdim ama baktım olmuyor sürekli tartışma kavga gürültü bende akışına bıraktım gittiği yere kadar biz erkeklerde beli bir noktadan sonra üzülüyoruz kırılıyoruz önemsemiyoruz kesin sizdede bu oldu
00 Yorumla
+1 yılArkadaş olmalısın eşinle dertleş sıcak samimi davran sevdiğini iyi günde kötü günde yanında olduğunu hissettir
00 YorumlaSebebi ne, ne zaman böyle olmaya başladı? Onunla oturup konuşman bir çift terapisi alman Gerekiyor. En son çare yokluğunun hissetmesi lazım.
00 Yorumla
+1 yılErkekler bazen kendi problemlerini belli edemezler onun için etrafındakilere soğukluk umursamaz tavırlar sergilerler
00 YorumlaBaşka biri var gibi canım üzme kendini biraz bekle eğer aldatma varsa dahi gün yüzüne çıkar Allah bildiği gibi yapsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin merhaba nasılsın canım benim ya
02 Yorumla
Soran+1 yılHep oyle dusunen kadinlara uzulurdum hep sunu derdim cok sukur benim esim oyle degil ya olsaydi ne yapardim simdi de ben yasiyorum
+1 yıldemek ki senden soğumuş eve iki arkadaş gibi olmuşsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet gercketen oyle tamamen iki arkadas gibi son zamanlarda da koltukta uyuya kaliyor ben uyandiriyorum yataga gel diye.
- +1 yıl
bence dişiliğini kullan yoksa ya boşanırsınız ya da aldatılırsın
+1 yılOnun için herkes gibi olmuşsun. Bitirmiş sayılır
03 Yorumla
Soran+1 yılNedeni ne olabilir ki veya nasil duzelebilir
- +1 yıl
Monotonluk sıkmış olabilir , yaşadığınız bir olay etkilemiş olabilir, stresli olabilir bunların hepsi sebep yani konuşmak lazım eğer müneccim değilseniz o söylemeden anlamazsınız. Boşanmak istemiyorsanız ve konusamiyorsaniz çift terapisi deneyin derim. Ama öncelik konuşmak bence
Soran+1 yılDaha bu sabah dun gece de konusmaya calistim konuyu kapatti. Bilmiyorum su an farkli hissediyorum uzak oldugunu da soyledi. cift terapisine gittik ama cok etkisi olmadi. Heyecanlandirmam gerektigini dusunuyorum yoksa iliskimiz gercekten bunaltici hale gelicek belki de geldi
+1 yılKadınlık yapmıyorsan olabilir. Arayışı dışarıdadır.
05 Yorumla
Soran+1 yılMesela ne gibi olabilir? Elimden gelenin en iyisinin iyisini yapiyorum. Ev temizligi, yemek, cocuk bakimi, kendi bakimim, yeni is hayatina atiliyorum nailart isini yapiyorum, ehliyetim var. Kendi sorumluluklarimi yerine getiren biriyim. Evet tartismalarimiz oluyor ama durup dururken cikmiyor esimin inadi ve bu tur sorunlari kucuk goruyor ben de bozuluyorum ilgisizsin sevmiyorsun gormuyorsun diye o da kucumsuyor ne yaptim buna da bozulmazsin falan diyor
Soran+1 yılBen gozunun disarida oldugunu da dusunmuyorum. Genel bi isteksizligi var artik gezmeler alisverisler veya beraber vakit gecirmek artik ilgisini cekmiyor. Sadece isine odakli ve benimle en cok benim isim veya kendi isi hakkinda konusuyor
- +1 yıl
Aynılarını eşim de yapıyor ama benimde gözüm dışarıda. Yemek Temizlik Ütü vb şeyler erkeklerin ihtiyacı olan bir şey değil. Güzel bi yatak odası beklentisi
Soran+1 yılO beklentisi hic yok. Yemek bekler yatak odasindan kacar. Libidom dusuk seninle ilgisi yok diyor
- +1 yıl
Belki o zaman sıkıntıları vardır. Maddi manevi olabilir otur konuş. Bizimde ayrnı durum var bende ilgi göstermiyorum ama bizim sıkıntı yatak odası. Diğer konularda hakkı ödenmez hep iyidir.
+1 yılSende ondan uzaklaşıyor gibi davran kaybediyorum desin
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil yapabilirim ki cocugum var ona bagli oldugumu biliyor. Bosaninca gidecek saglikli bi aile evimin olmadigini biliyor. Hatta bana arada soruyor bile biz bosansak sen ne yapabilirsin veya ben oldugumde ne yaparsin diye sorular soruyordu
- +1 yıl
Çalışıyormuş veya mezuniyet
+1 yılYani bence bu sorunu beyefendi ile sakın bir şekilde konusmalısınız.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsanki onu değilde kendini düzeltmelisin. mesela haftanın 7 günü hasta ve ilgi bekliyorsan hep daha fazla istiyorsan oda bir insan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim ki de evlendiğimizin 3. Ayı falan öyle oldu hala öyle nedeni bilmiyorum ama kadın gibi hissettirmiyor.. Kankan mıyım ben * diyprum içimden
21 Yorumla- +1 yıl
Senin icin üzücü Bi durum görücü usulü mü evlendin? Kac yıllık evlisin
Ya ömür boyu böyle gitmesine katlanacaksın ya da başkasına vereceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Direk aldat; harika bir çözüm..
00 Yorumla
+1 yılÖyle birisi ile daha fazla zamanını harcama derimm Bosan gitsin
00 Yorumla
+1 yılCinsel birliktelik durumunuz nasıl birlikte oluyomusunuz peki
013 Yorumla- +1 yıl
Birlikte olsalar biler erkek işini görür sevgi saygı olmadan devam eder evlisiniz galibaa bunu bilmeniz gerek
- +1 yıl
Evet öyle bu herkes için aynı konu değil kimi var eşini aldattıgi için eşine yaklasmak istemez çevremde böyle duyumlar çok var
- +1 yıl
Sence soruyu soran kişinin eşi mi aldatıyor?
- +1 yıl
her şey olabilir
- +1 yıl
Sevgi saygı bitmiştir olabilir ya da aldatiyorda olabilir
- +1 yıl
Bence bunu tek taraflı düşünmemek gerek belki erkek kadından biseyler hissedemedigi için ondan uzaklaşmış olamaz mı
- +1 yıl
10yilik evlilik sıkıntısız sürerken bazen kimi evliliklerin ortalarında ilişki beraberlik korkusu bile olabiliyor evet neden ilk başta olmadı ve daha sonra oldu dersin tabi bu insanların yaşam tarzı iç güdüsü duygusal anlamda etkileniyor
- +1 yıl
Bu dediğinde olabilir
- +1 yıl
Siz kaç yıllık evlisiniz?
- +1 yıl
Önemli olan iki tarafın birbirini dinleyip samimi bir şekilde birbirlerini anlamaları lazım bunu yaparlarsa eminim ki evliliklerinin düzenini toparlayacaklardır
- +1 yıl
8 yıl oldu tabi uzman değilim sadece çevremden çok gördüğüm için
- +1 yıl
Aslında olması gereken bu dediğiniz gibi iki tarafta birbirini dinlemeli anlamalı. İlk adımı kim atmali
- +1 yıl
8 yıllık evlisiniz demek çevreniz ve kendi yaşadıklarınizdan. Kac yaşındasınız da 8 yıllık evlisiniz 18 yaşında mi evlendiniz
Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. O sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran bir süre sonra nedeni belli olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. senden sogumus aranızda olan birseyler sebeb olmus olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her zaman canım cicim olmaz evliliğin yeni rayına oturuyor
00 Yorumla
+1 yılVallahi dikkat et Bizim gibi abi kardeş olma eşinle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sende hak edene hak ettiği değeri vereceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO sana biz boşansak ne yapabilirim dediğinde ben güçlü bi kadınım çalışırım kendime bakarım de. Eğer sana eskisi gibi ilgi vermiyorsa onun ilgisine muhtaç olmadığını hissettir güzel olmaya çalış ama yanaşma ona o sana yanaşır ertele onu görmemezlikten gel veya o sana ne kadar geliyosa sende o kadar ona git erkekler önemsenilmedipinde ilgi veriyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yatak performansı yüzünden olabilir mi? Ona daha kadınsı ve dişiliğini göster... Tahrik etmeye çalış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılBirden mi boyle hal aldi ne kadar suredir evlisin8z?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılburada ki insanlardan gerçekten akıl alabileceğini mi düşünüyorsun )))
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Arkadaş gibi de davranmıyor sanki😬😬 seks nasıl
00 Yorumlala evlenmek çoğunun hayaliyken evlenenler de bulmuş bunuyor
03 Yorumla- +1 yıl
Aga ama söyle düşün evlenmeden önce ki kadınla evlendik ten sonra ki kadının arasın da dağlar kadar fark olursa soğumak olabilir böyle düşün ben hiç evlenmedim hayalim de değil
- +1 yıl
Sonuçta evlilikte tanıyosun kadını tanışma sohbetler yeterli gelmeye bilir benim düşüncem böyle
- +1 yıl
@emre190505 tabi ki öyle kardeşim haklısın bende biliyorum, çevremde çok çünkü böyle olup boşanan, hem de 5 yıl sevgiliyken evleniyor 1 yıl içinde boşanıyor, biz evlenmediğimiz için bize hava hoş geliyor nasıl böyle olup boşanıyorlar diyoruz ama demek ki evin içinde farklı her şey hemde tahmin edemeyeceğimiz kadar
- Devamını Gör (127)
Devamını Gör(172)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim eskisi gibi değil, bana arkadaş gibi davranıyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler