8 ayBence şöyle söyleyeyim; senin anlattıklarından gördüğüm kadarıyla eşin artık sana eskisi gibi ilgi göstermiyor, hatta senin duygularını küçümseyici bir şekilde duygu sömürüsü gibi çirkin sözler söylemesi seni derinden yaralıyor. Bu, evlilikte insanın en çok ihtiyaç duyduğu şey olan sevgi ve değer görme ihtiyacının karşılanmadığı anlamına geliyor. Evet, sorumlulukları artmış olabilir, aile içinde yaşanan sıkıntılar da onu yormuş olabilir ama bu hiçbir şekilde senin duygularını hiçe sayma, seni önemsemediği durumunu haklı çıkarmaz. Çünkü evlilikte zor dönemler beraber atlatılır, biri yorulduğu zaman diğeri omuz verir. Sen onun yükünü anlıyorsun, ama o senin kalbini anlamak istemiyor gibi görünüyor.
Düzelir mi? Bu tamamen onun gerçekten isteyip istememesine bağlı. Eğer eşin farkına varır, ben eşime haksızlık yapıyorum diyerek çaba gösterirse elbette düzeltebilir. Ama tek taraflı senin sabır ile düzelmez. Bir evlilikte sevgi, saygı ve anlayış iki taraftan da gelmeli diyorum Senin günahın yok, sen sadece sevilmek, değer görmek istiyorsun. Bunu istemek asla fazla değil. Şimdi önemli olan onunla sakin bir şekilde konuşup, kırıldığını, , böyle devam ederse ilişkinin seni bitecek olduğunu anlatmak. Eğer hâlâ umursamaz tavırla devam ederse o zaman gerçekten düşünmen gerekir: Ben böyle sevgisiz, değersiz hissettiğim bir evliliği sürdürebilir miyim? diye düşün. Yani bence, sorun tamamen sende değil, onun tutumunda. Senin tek yapabileceğin şey, duygularını net bir şekilde ifade etmek ve karşılığında gerçekten seni önemseyen biri olup olmadığını görmek umarım zaman içinde iyi olur.
06 Yorumla
Soran8 ayBeni artık eskisi gibi umursamıyor bir şeyi anlatsamda benı dınlemıyor anlamıyor hep kendimi haklı görüyor
- 8 ay
O zaman öyle insana bay bay demenin zamanı gelmiştir öyle insanla mutluluk olmaz En kısa zamanda yollarını ayır net söylüyorum düşünmeye gerek yok narsız kişiliklerle arkadaşlık dostluk sevgililik evlilik olmaz tabii narsisttim onu da bilmiyorum ama bencillik olduğu kesin Eğer anlattığın gibiyse uzak durmanda fayda var
Soran8 ayEvet öyle ama iyi oldugundada cok iyi 2 aydır böyle aşırı yıprandık kendininde mahkeme süreci var babası gitti evdede hızur bulamıyor bıktı galiba
- 8 ay
Bilemiyorum Allah yardımcınız olsun umarım çözülür sıkmayın canınıza ölüm haricinde her şeyin bir çaresi var
Soran8 ayUmarım hayırlısı bilmiyorum insanın eşiyle bu durumda olmaso çok zor
- 8 ay
Eminim zor
En İyi Cevaplar
8 ayBen böyleyim, beni böyle kabul et demesi doğru bir şey. Sadece sana şunu sormak istiyorum Evlenirken nasıldı, sonrasında nasıldı? Bir de, onu değiştirmek için mi evlendin? Çünkü birilerini değiştirmek için evlenirsen, o kişi değişmez. Sonradan düzelir dediğin özellikler var mıydı evliliğin ya da ilişkinin başında?
02 Yorumla
Soran8 ayEvlenirken böyle değildi kırılsam gönlümğ alırdı evlendıkten sonrada öyleydi, babası kaçtı sonra eşimşn mahkeme süreci baslado aradada bız kavga ettık 2-3 aydır böyle umursamaz değişik bir hal aldo
- 8 ay
"Erkeklerde böyle durumlar olur. Önceden böyle bir şey yoksa, ben size erkeklerimde çocuk olma aşamasında birçok durumu yaşadığını söylemeliyim. Çünkü psikologlar bile çocuk olma dönemimde erkeklerin de sizin gibi bir psikolojik varoluş sancısı çektiğini aklınızdan çıkarmayın. Ev siz etkilemiyorsunuz ama eşiniz bu süreci zor geçiriyor olabilir. Çünkü erkekler için kadın tarafından sağlanan bazı hormonlar eşdeğer olduğu durumlar vardır. Sorumluluk bilimci yükselen bir erkeğin aynı evde farklı bilişsel düşünce kalıpları vardır. Hamile olmanız bu süreç için zor, hatta uzmanlar, kadınların yaşadığı bazı olayları ve durumları erkek bedeninde incelemiştir. Hatta buna bir isim vermiştir. Erkeklerde size benzer bir durum yaşar, hatta bazen göğüs uçlarından beyaz bir sıvı gelir; çünkü erkeklerin de bir varoluşsal sancısı var, çocuk aşamasındadırlar. Siz de zor bir durum yaşadığınızı söylüyorsunuz. Lütfen iletişim kurmayı deneyin ve lütfen sizden ricam, hamilelik aşaması ve çocuk dünyaya gelinceye kadar ikinizin de bir varoluşsal sancı yaşadığını unutmayın Çünlü erkekte yanındaki. kadın ile farklı bir. varoluşsan sancıyaşar hatta kortizol hormanu erkeklerde daja fazla artsr çünkü tedtestoron seviyesi bu durumu tetikler.. uzun süre devam edebilir lütfen sizden ricam tek yürek olmanız gereken bir zamandasınız. sizinde yaşadıklarınız normal sadece.. doğru iletişimde bulunmayı unutmayın. testestron ve östürejen farklı şekilde işlev gösteriyorr. olabilir.
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hmm aslında zor bir durum sen elinden geleni yap ve gerisini ona bırak çünkü kaçan kovalanır ve şöyle bir söz de vardır
Harama bakan Allah helalini sana haram yapar aslında ne kadar bir çoğu insan dine inanmasa ve takmadan ama bu söz doğru
Bir çoğu kişi eşini artık eskisi gibi sevmez çünkü gözü dışarıya kaydı) :ondan olabilir mi?
Veya sorunları var diyeceğim ama sen ağlaadiğin da çirkin şeyler demez veya duygu sömürüsü ne alaka ben de çok ağlayan biriyim çabuk alınırım kızarsa direk göz yaşlarım sel olur ama bu onun bunu demeye haki var demek değil her inanan hassastır ve yapısı farklı dir
04 Yorumla
Soran8 ayEvet öyle söylüyor önceden gelir sarılır öperdi hersey cok değilti
Soran8 ayHadi istemiyorsa kendınden bile vazgeçmiş durumda şu an o öyle söylüyor ya umursamzsa
Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Yanlış anlama da adamın babası batmış, yurt dışına kaçmış, abisi desen ondan aşağı kalır yanı yok, adamın şu an etrafa çiçekler dağıtmasını mı bekliyorsun?
Neden adamı anlamak yerine sürekli ilgi bekliyorsun? Ben hiç ilgi göstermesin demiyorum ama bu süre zarfında sürekli kanlı bıçaklı değilsinizdir -ki yazdıklarından onu anlıyorum. Çok güzel sevilmişsin ve haliyle onu araman da normal ama şu an eşin o kişi değil. Onun sana yaptığı gibi sende ona sabır ve merhamet göstersen?
Kaldı ki arabaya onu almadan ve bir şey demeden gitmişsin, ne kadar onur kırıcı olduğunun farkında mısın?04 Yorumla
Soran8 ayDogru ama bana yinede bu şekilde davranması dpgru mu anlatıyım sana bastan Ya aslında hiç bir sorun yoktu gece bana biley yap cocuk olmasın dedi * evlendıgımızden beri hep cocuk cocuk dıye benı baskılıyor mesela bende ilaç kullandıgımı söyledim sonra sabah işe gıtmeden ona gösterdim aramızda gizli saklı olmasın diye oda sinirlendi cougun olmayacak hasta olacaksın dedi bende sen korun o zaman dedim ondsn sonra bana ne yaparsan yap olmasın baskasından peydahlarım dedi iyi ki olmadı dedi bende arabası yok bastım almasan gittim beni geryerden engellemis sadece normal mesajdan engellememiş bende mesaj attım yaptıgı yanlısları cevap vermesi aksam gelınce senın nazını cekemem dedi konustu biraz sonra bir arkadasımızın kotu alıskanlıgı var onu ornek gostererk ben o kadar kotu muyum baba olamıyorum dedi beb agladım duygu somurusu yapma dedi o kadar farklı dusuncelrde ko
- 8 ay
Baba olmak istiyor ve sen korununca gururu incinmiş. İlaçlı korunmak gerçekten de zararlı, ilerleyen zamanlarda isteseniz de belki olmayabilir bile. Son dönemlerde de zor anlar yaşadığı içinde git gelli durumları fazla. Nasıl bebek gibi sevilip ilgi gördüysen sende biraz anlayış göster. Zıtlaşmak yerine anlamaya çalış. Belki zor veya ağır gelecek ama sonsuza kadar böyle sürmeyecek
Soran8 ayİnan anlayış gösteriyorum çoğu zaman şakaya vuruyorum ama söylediği şey çok ağırdı ben kırılacak edecek diye her kpnustuguma dikkat ediyorum o bu şeişde konnusup kırıyor benımle , baba olmak istiyor evet ama bana gecesinde bişeyler yap olmasın dedi sonra onun öncesi böyle direkt çocugumuz olsun dedi sonra neyse cokta önemli değil dedi baştan beri ne kadsr cok istediğini biliyorım ama ben hassas biriyim bu hareketşerne dayanamıyorum agır konuşuyor bunun üstğne o psikolojıyle hıc kaldıramm
- 8 ay
Seni anlıyorum. Onun psikolojisi normal olmadığından sana da eğrili doğrulu davranıyor, haliyle sende etkileniyorsun. Boşanmak istemediğini söylediğin için biraz daha sabretmen gerekiyor. Olaylarını küçümsemiyorum kesinlikle ama şans verilmeyecek bir durum değil. Biraz daha alttan almaya çalış bakalım, ne zaman toparlanacak
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, gerçekten çok üzücü bir durum içerisindesin ve hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Bir evlilikte böyle şeyler yaşamak hiç kolay değil 💔. Eşinle aranızdaki iletişim eksikliği ve onun şu anda hissettirdiği ilgisizlik, seni bu kadar üzmüşken yalnız olmadığını hissettirmek istiyorum. Bir ara ailenizle yaşadığınız sıkıntı onun üzerinde de bir yük yaratmış olabilir ama bu asla seni böyle hissettirmesini haklı çıkarmaz.
Bu durum düzelebilir mi? Belki de evet, ama bunun için öncelikle birbirinizi dinlemeniz ve ne hissettiğinizi açıkça paylaşmanız gerekiyor. Onun da bu durumu fark etmesi çok önemli. Belki sakin bir anında onun duygularını anlamaya çalışıp kendi hislerini nazikçe paylaşabilirsin. Cevap vermekte zorlanıyorsa profesyonel bir destek almaktan çekinmemelisiniz.
Peki senin en çok zorlandığın şey tam olarak ne? Belki birlikte daha detaylı çözebiliriz 🌸.02 Yorumla
Soran8 ayKonusuyorum ama cabalamıyor düzgün konusuyor sonra ben böyleyim umrumda değil diyor
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen8 ayAh canım, bu sözler çok yıpratıcı ve insanın kalbine dokunan türden 😔. Sevdiğin biri böyle bir tavır içinde olduğunda çaresiz ve değersiz hissetmen çok doğal. Ama unutma, sen değerli birisin ve sevgiyi hak ediyorsun. Evet, herkes böyleyim diyebilir ama ilişkinin iki kişiyle yürüdüğünü unutmamak lazım. "Ben böyleyim" demek hiçbir şeyi çözmez 😕.
Ama artık onun söyledikleriyle kendini suçlamayı bırakmalısın. Sen elinden geleni yapmışsın belli ki. Hala denemek istiyorsan, ona ciddi şekilde sınırlarını ve beklentilerini açıkça belirt. Eğer hala "umrumda değil" derse demek ki sorun başka yerde. Böyle durumlarda dışarıdan bir uzmanın rehberliği işleri kolaylaştırabilir. Çözüm bulman çok mümkün, ama asla kendini bu duygularla baş başa bırakma 💪✨. Enerjini hep koru!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u 8 ayboşanabilirsin
01 Yorumla
Soran8 ayAma istemiyorsam
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
8 aypnun sorumluluklarına el atabilirsin , bir kısmını sen hallet ufak şeylerde olsa , onu mutlu edecektir , hemen tepki bekleme , sonuçta hayatı birlikte yaşayacaksınız, ayrıca fazla duygusal olma bu durum seni biraz daha aşağı çeker , kendinden emin ve net olmaya çalış ona karşı , birde bu durumu konuşmaya çalış , bence şu an o hayatta yanlız kaldığını düşünen bir adam gibç davranıyor
02 Yorumla
Soran8 ayEvet o da bana biraz yardımcı ol diye istiyor ama ben ailesine abısıne her ay para verdıgı ıcın istemıyorum 3 eve bakıyorum ben diyor, ben aşırı duygusal biriyim dayanamıyorum ağlayıncads duygu sömürüsü yapma diyor, yalnız kaldıgını düşünmüyor sadece anne babası var onjn oyle soyluyor bana
- 8 ay
çok uzun sürmez boşanırsınız bemce
8 ayHer evlilikte ila inisler cikislar olacaktir , ben hic dort dortluk giden bir evlilik gormedim. Yok cunku inan , bende " ask " evliligi yaptim. 7 sene sonra bosandim simdide yani oglum olmasa keske evlenmeseydim dicem ama positief yonu oglumun olmasi diyebilirim.
Cok ustune dusme derim , bir birak kendi haline.03 Yorumla
Soran8 ayBırakınca dahada soguyoruz gibi ama sonradan o geliyor aramızda bır cekım oluypr kuste olsak onsan sonra barısıypruz
- 8 ay
Yok bazen boyle bir salmak gerekiyo , yani trip ya da soguk yapma tabiki. Gerektigi zaman konus , ki. sen elinden geleni yaptigini dusunuyorum. Gerisini ona birak
Soran8 ayBen kırgınım sadece ondan bişey bekliyorum oda hep kendını haklı görüyor
Gizli Üye(45 üstü)8 ayBu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
01 Yorumla
Soran8 ayYa utanmadan yazdın mı bunu babamla aynı yaştasın
- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
8 ayKonuş, nedenini sor, gözlemle, aynı devam ediyorsa mesafe koy, hala aynıysa ultimatom ver boşanmak için mi böyle davranıyorsun de. Sonrası belli olur zaten. Tabii her bir adıma 1 ay zaman ver. Hiçbir şey anında olmaz.
14 Yorumla- 8 ay
Yorumları okudum da ablacığım bence zamana bırak. Beklentini düşür. Sadece hislerini söyle davranışından hoşnut olmadığını söyle. Ayrılmayı düşünme. Daha çok yenisiniz. Eşin belli ki tepkisini konuşarak değil bu şekilde gösteriyor. Hoş değil doğru değil ama bir erkek sonuçta. Huylu huyundan da zor vazgeçer. Eşini anlamaya Neden öyle davrandığını düşünmeye bak bence. Çocuk konusu nedeni olabilir. Oturun bunu bir konuşun. Sen düşün ne istediğine karar ver. Ha deyince çocuk olacak değil zaten. Birbirinizi tanımaya bakın derim.
- 8 ay
1 yıl çok kısa bir zaman. Evlilik zamanla oturur. Hızlı karar vermemek lazım
Soran8 ayAy bilmiyorum son bir kaç aydır böyle benide çok zorluyor böyle olması hiç sabırlı değilim tamam psikolojisi normal değil ama sanki acısını benden cıkarıyor ya da benı gözden çıkardı o yüzden böyle davranıypr bu cok kırıcı böyle oluncada ben nasıl çocuk isteyebilirim ki
- 8 ay
Bunu ona söyle. Şu konuda soru işaretlerim var çocuk konusunda de. Karşındaki kişi soru işaretlerini yok etmek zorunda. Konuşmazsan çözüm bulamazsın ki çözüm eşinde. Belki eşinle konuşacak birilerine konuyu basitçe açabilirsin YA da ortak tanıdıklardan akıl alabilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 8 ayHangi sorunu yaşadıysanız onu çözün. Onu çözmediniz diyelim kırgınlıklar kalır içinizde. Soğukluk oluşur güzel bir dille suçlayıcı bir tonda olmamak şartıyla eşinizle konuşun kahve yapın gönlünü alın. 💖
014 Yorumla
Soran8 ayAma oda benım kalbımı kırdı ve nazını cekemem artık dedı bana
- 8 ay
Konu ne tam olarak
Soran8 ayYa aslında hiç bir sorun yoktu gece bana biley yap cocuk olmasın dedi * evlendıgımızden beri hep cocuk cocuk dıye benı baskılıyor mesela bende ilaç kullandıgımı söyledim sonra sabah işe gıtmeden ona gösterdim aramızda gizli saklı olmasın diye oda sinirlendi cougun olmayacak hasta olacaksın dedi bende sen korun o zaman dedim ondsn sonra bana ne yaparsan yap olmasın baskasından peydahlarım dedi iyi ki olmadı dedi bende arabası yok bastım almasan gittim beni geryerden engellemis sadece normal mesajdan engellememiş bende mesaj attım yaptıgı yanlısları cevap vermesi aksam gelınce senın nazını cekemem dedi konustu biraz sonra bir arkadasımızın kotu alıskanlıgı var onu ornek gostererk ben o kadar kotu muyum baba olamıyorum dedi beb agladım duygu somurusu yapma dedi o kadar farklı dusuncelrde ko
- 8 ay
Neden çocuk istemiyorsunuz ki bir tane doğurun eşiniz çok hevesli gibi Baba olmaya öyle yumuşar size. Konuşun fikrim değişti dersiniz bu konuda. İhanet olmadan arayı bulun.
Soran8 ayAma o da kararsız bana emin değiş gibi geldi ama cok heveslıydı hep ben istemedim diye mi böyle oldu acaba
- 8 ay
Sen istemedin diye tabi
Soran8 ayAma söylediği şeylerde çok ağır olmazsa olmasın baskasından ne demek
- 8 ay
Kırıcı ancak Öfkeyle demiştir bence. Öyle görünüyor tepkisinden.
- 8 ay
Sizi çok seviyorsa gidip hemen başkasından çocuk düşüncesine girişmez bir adam. Çok soğursa belki ihanet eder bu sebeple onun da gönlünü hoş tutmakta fayda var.
Soran8 ayBöyle bir şey yapmaz zatrn onu bence öfkeyle söyledi sonradanda söyledi sinirle diye ama sonrasında sinirlenince yine aynı şeyi tekrarladı ve ben kötü müyğm o kadar dedi
- 8 ay
Bak ben dedim. Erkek psikolojisinden anlarım ben az çok. O baba olmayı çok istiyor O bakımdan çevreye bakıp imreniyor şu şu oluyor da ben neden olamadım diye belki içten içe üzülüp bunu size yansıtmıyor isteğini böyle ifade ediyor. Sizden olumlu pozitif hamle gelirse bu konuda adam illaki zamanla yumuşar. 💗
- 8 ay
Her erkek yapısı aynı değil mesela sizin eşiniz biraz tepkisel sert biri. O sebeple duygularını bu şekilde ifade eder, size yansıması bu olur. Ama kimisi var naiflik var diyelim O sizinle uzlaşarak konuşur, belki de "hayatım haklısın, çocuk kararı iki tarafın da istemesine bağlı sen ne zaman hazır hissedersen O zaman olsun " der.
Soran8 ayİstemiyorum diyor ama istiyor ben istemediğim için ondan istemediğim ister istemez zoruna gidiyor beniyaralıyor
- 8 ay
Kız anlamadın mı ters psikoloji yapıyor adam 😄 diyecek yok yok ki sen çocuk olayına sıcak bak diye 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
8 ayBana kalırsa senden soğumuş. O olaydan sonra ne yaparsan yap gözüne batıyor olabilirsin. Bir ara şikayetlerini, vızırlarını bırak bakalım neler olacak? Bir de böyle dene…
00 Yorumla Sen elinden gelen cabayı göster ama çocuğun yoksa bu esnada hele ki düzelir umuduyla çocuk yapmayın. Zaman tanıyın birbirinize
01 Yorumla
Soran8 ayBen dikkat ediyorum ama o kötğ davranıyor dünde zor bir durum yasamıs
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
8 ayO zaman bu konuyu onunla konus sorun nedir neden böyle oldun diye baktın düzelmez o zaman ayrıl elden başka 1 şey gelmez maalesef..
04 Yorumla
Soran8 aySebepleri aile meseleleri kendi mahkeme süreci ve bizm kavgalarımız tuz biber oldu tamamen hayattan kopmuş gibi
- 8 ay
Tamam ama böyle kişiyle de hayat yaşanmaz. Ayrıl ondan ailenin yanına git orada yaşamaya çalış..
Soran8 ayAyrılsam niye aşlemin yanına gideyim eşimden ayrılmak istemiyorum herseyım o benim
- 8 ay
O zaman bu konudan şikayetçi olmayacan ona katlanacan madem herseye rağmen onu seven.
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Geçmiş olsun her ailede bazen böyle durumlar olabiliyor ama seninki sanki biraz önce olmuş. Zamana bırak belki düzelir.
05 Yorumla
Soran8 ayYa düzelmezse ben sadece eski huzurumuzu istiyorum
Soran8 aySabredemıyorum ya sanredemıyorum buda benım ımtıhanım heralde
Soran8 ayHayır sanmıyorum ya zorlu bir süreçten geçtik kendinin bir mahkeme süreci vardı bende hep kavga ettim herseyden yoruldu galiba en kolayoda gözüne ben geldim heralde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 ayKlasik evlilik. Cicim ayları bitince öyle olur. Bundan sonra böyle hatta zamanla daha da vasat olacak
014 Yorumla
Soran8 ayNereden biliyorsun gerçekten mi niye herkesin evliliği düzgün
- 8 ay
Nereden biliyorsun düzgün olduğunu? Bizde kol kırılır yen içinde kalır. Dışarıya gösterilene bakma sen. Dışı seni içi beni yakar demişler
Soran8 ayBilmiyorum ben sadec eski kocamı istiyorum böyle bambaşka biri gibi
- 8 ay
Senin yaşın kaç ve ilk kaç yaşında evlendin?
Soran8 ay26 yas 25 te evlendik
- 8 ay
Bu evliliğini sormuyorum ilk evliliğini, ilk evlendiğin yaşı soruyorum.
Soran8 ayİşk evliliğim zaten 2. Old nereden cıkardın
Soran8 ay25 yasında işte
- 8 ay
Eski kocamı istiyorum derin ya ondan dolayı. Yani ilk kocanı
Soran8 ayKocamın eskı halını
- 8 ay
O öldü artık bir daha yeri gelmeyecek. Onu unut yeni haline alış ve kabullen
Soran8 ayBence biraz ilgiyle düzelir benden hep ilgi ve sevgi yanında olmamı bekledi artık onu dile getirmiyor
- 8 ay
Dene bakalım çok da bir şey farketmeyecek. Değişse bile kısa süreli olup geçecek sonra yine aynı
Soran8 ayBilmem bayagı iç acıcısın
8 ayEvlendigin kişi eskisi kadar iyi davranmıyorsa sevgisini göstermiyorsa deger vermiyorsa boşan
04 Yorumla
Soran8 ayBence bu kolay bişey değil
- 8 ay
Bak ben seni tanımıyorum. Soruyu soran sensin. Evlilik saygı ve sevgi oldugunda güzeldir. Evlendigin kişi sana karşı fazla şiiddet egilimi varsa ya da seni sevmiyorsa neden evli kalıyorsun? Sana deger vermiyorsa neden evlisin. Emin ol onun aklı başka bir insandadır. Bu yüzden sana karşı böyledir. Başkası olmasaydı böyle davranmazdı.
- 8 ay
2 ay sonra gelip aldatıldım diyip aglama ozman
Soran8 ayMahkeme süreci var yargıtayda be olacak belli değil kamer a olmadıgı ıcın iftira atıldı üstğne babası battı anne ve abısınjn yükü ve kendı evımızin yuku ona kaldı arabası hacizle gitti evimizde sence bunlar kolay seyler sıclusu ben değilim ama işte olay bana patlak verdi bunların arasında da birşnş bulduysa helal olsun
Gizli Üye(36-45)8 ayAşk evliliği değilde adamın yokluğuna denk gelip seni aldığı bir evlilik gibi olmuş
012 Yorumla
Soran8 ayHayır aşk evliliğiyldi
Soran8 ayYokluk olsa 3 yıl mı beklenır
Cevap sahibi8 aySoruda 1 yıllık evliyim yazmışsın
Soran8 ayGörüp hemen evlenılmıyor ya hani yoklukta demişssin ya pkudugunu mu anlamıyorsun
Cevap sahibi8 ayEvlenmeden önce defalarca takıldık sıkılsa orada sıkılır diyorsun yani
Soran8 ayİğrenç zihniyetinle yorumlama hadi yol al burası senlik değil
Cevap sahibi8 ayYol alacak birisi varsa oda sensin sanki ama buradan değil evinden 😃😃😃 adam sana yol verecek haberin yok umrunda değilmişsin
Soran8 ayNiye hemen popon yandı sana giren çıkan ne ki bu şekilde yorum yapıyorsun hala bişeyler görüyorum ki çözüm arıyorum demek ki böyle kirli iğrenç kalbinle iki yakan bir araya gelmesin çekmediğin dert kalmasın
Soran8 ayYani bir yol ayrımı olacaksa zaten bu beraber kararla olur düzelmiyorsa zaten zorlanmaz ama sen bu kalbinin iğrenç karasıyla yüzün ömür boyu gülmez inşllah
Cevap sahibi8 ayAhaahahhaaa kudurrr kapıda kaldığında beni arama zuhahahahaha 😃😃😃
Soran8 aySen kimsin qq og lu sana gelip ağlayım hangi devirdeyiz kapıda kalıcam sen herkesi gücsüz fallk qnan mı sandın acaba
Cevap sahibi8 ayAhahahhahaa çıldırdı çıldırdı kötü yola düşmede zuhahahaa herif başkasını bulmuştur çoktan
8 ayçok fazla üstüne düşme. sen üstüne düştükce o geri çekilir.
24 Yorumla
Soran8 ayÜstüne düşmeyincede aramız iyice soguyor gibi ama cocuk gibi onu almayınca benı engellemıs her yerden
- 8 ay
engellemek nedir karı kocasınız. evliliğin ilk 5 yılı sakat bilgin olsun.
Soran8 ayDaha 1 yıl oldu
Soran8 ayValla anneme soyledım cpcuk gibi ne bu dedi
8 ayBunları onunla da konuşmalısın
12 Yorumla
Soran8 ayAnlamıyor ki kendşni haklı görüyor ben yanında olammısım hiç oda böyle viei olmus
- 8 ay
Bu çözülmezse boşanmaya gidecek bir sorun ama anlamamak gibi bir lüksü yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ayBilmiyorum ya evinde bakara suresi oku bol bol
11 Yorumla
Soran8 ayTemizlikte falan açarım bilmiyorum niye böyle oldu
8 ayBu yüzden evlilikten korkuyorum
17 Yorumla
Soran8 ayHaytının askıyla evlendıgını düşünüyorsun bu hale geliyor
- 8 ay
Bu yüzden aşk yetmiyor diyorum işte adamın karakteri duruşu geçmişi işi yaşam tarzı huyu suyu ve çevresi çok önemli yani bunlara bakmanız gerekiyor
Soran8 ayBaşta böyle değildi işte aileside iyyidi ne biliyim böyle birisi olduğunu
- 8 ay
Aslında belli ediyorlar canım iyi gözetlemelisin
Soran8 ayBilmiyorum ki belkide
- 8 ay
Umarım ya düzelir ya da kurtulursun tez zamanda
Soran8 ayİnşallah düzelir
8 ayBaşka birisi olabilir
01 Yorumla
Soran8 ayHayır yok
8 ayAile terapisi şart olmuş sizin için
03 Yorumla
Soran8 ayFayda eder mi sence
- 8 ay
Ediyor sorunlarınız var çözülür iyi birini bulursanız ama eşinde istemeli
Soran8 ayHep aklımda ama hayat telaşından ayarlayamıyordum
çok taze düzelir. evliklikd eolur..
01 Yorumla
Soran8 ayNasıl düzelir peki 2 - 3 aydır böyle
8 aySeni sevmiyor aldatıyor
01 Yorumla
Soran8 ayTamam
Aşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı. Zor durumdasın hayatta başarılar dilerim
01 Yorumla
Soran8 ayEvet teşekkür ederim
8 ayEvlilik zaten böyle bişey
03 Yorumla
Soran8 ayEvli misin
- 8 ay
Öyleydim şu an değilim
Soran8 ayNeden ayrıldınız
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
8 ayEvlenince artık eyvallah bitmiş gibi bir durum
016 Yorumla
Soran8 ayAma 2 aydır böyle önceden ilgi doluydu
- 8 ay
İki ayda başına ne gelebilir yeni bir aşk mj yaşıyor senden neden soğur ki bir anda
Soran8 ayZannetmiyorum nereden bulacak cogunlukla yan yanayım telefon bende
- 8 ay
Hım anladım işe güce gitmiyor mu hani belki de o anlarda
Soran8 ayNasıl yapsın haberi yok her hesabı bende acık işyeri saglık calısanı
- 8 ay
O o zaman nedeni sen demek ki kötü itici çirkin bir kadınsın başka neden kalmıyor adam da ne yapsın sorunu sende buluyorum o vakit adam işten eve evden işe
Soran8 ayHayır o bagırıp çagırmadıkca gayet iyi güler yüzlüyüm ben her istedigini yapmaya calısırım onun tipine göre fazlayım bile neden çirkin itici olayım
- 8 ay
Ne bileyim fazla ya da eksik hani ama adam sessiz sakin işte sen den korkmuş demek ki değmez demiş bu strese
Soran8 ayStres cekmek istemiyorum uğraşmak istemiyorum artık dedi
- 8 ay
Bence de haklı
Soran8 ayBırwkıp gidiyim mi
- 8 ay
Bırak git bence hayatını yaşa sende
Soran8 ayBen hayatımı onunla yaşamak istiyorum ama
- 8 ay
O vakit bu şekilde kabul ederek ne kadra mutlu olursan idare etmek lazım
Soran8 ayOda olunursa
- 8 ay
Bakalım yaşayıp gorecek olan sen mesaj atar haber eder sorularda
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Başkasını terk ettiğinde düzelir
012 Yorumla
Soran8 ayO mu düzelecek
Soran8 ayBaskasını terk ettıgınde ne demek
Soran8 ayÖyle oldugunu düşünmüyorum ya bu kadar sıkıntı sorunun içinde onunla mı uğraşacak
Soran8 ayBilmem ki ya eşim öyl değil hep ne yaparsan onu yasarsın der
Soran8 ayKimse yasamsın
Soran8 ayYani birbirimize bunu yasatmayalım dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
8 ayDaha 1 yılda böyle ooo
05 Yorumla
Soran8 ayMaalesef üst üste sıkıntılar geldi bizde kavga ediyorduk hep zaten boyle oldu
- 8 ay
Aileler olunca bi de kavga falan, ortak çözüm bulunamayınca bi daha geri dönülmez bişey oluyor herşeyden soğursun
Soran8 ayEvt eşimde bunu hissediyorum sanki her şey üst üste gele gele böyle oldu sanki
- 8 ay
Çözüm odaklı bişey yok mu yani ortak Bi akıl şunu değiştirelim vs şöyle yapalım
Soran8 ayKavga istemiyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Düzelmez. Kendi değerini kendin belirlersin
010 Yorumla
Soran8 ayYani ne yapmak lazım
Soran8 ayBöyle aramız kötü olunca umursamıyorum zaten ama böyle evlilik cok sacma değil mi
Soran8 ayKendiside aynısını yapıyor küsünce bensiz plan yapıyor yabancı biri gibi oluyor
Soran8 ayOraları değiştirerek söyle merak ettim
Soran8 ayTerbiyesizce
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. acikcasi duzelmesi imkansiz boyle karakterlerin
036 Yorumla
Soran8 ayAma önce böyle değildi neredeyse 2 aydır böyle oldu umursamaz
Soran8 ay1 yıldır mı göstermedi ama ilgili sürekli hediye alan bensiz zaman geçirmek istemeyen birisiydi
Soran8 ay2 aydır böyle oldu işte hiç düzelecek gibide durmuyor
Soran8 ayHayır yok ama öncesinde böyle değildi diyorum sürekli sürpriz yapan ince düşünen birisiydi olaylar oldu agır geldi üstüne kavgalarımız aöa evliliğimizin sucu ne
Soran8 ayBabası battı dolayısıyla abisi işsiz kaldı babası yurt dısına kactı kactıktan sonra babası yuzunden o kadar sorunlt oldu kı sılahla bıle tehdit edıldık 2 ailenin yükü bindi üstüne eşimin babası yuzunden arabası gitti ama hala babamda babam diyor ve çok yıprandı üstğne bizşmde aramızda anlasmazlık oldu herseyden nıktı artık kaybedecek hiç bir seyim yok diyor
Soran8 ayKendi kabuguna çekildi sanki herseye karsı böyle vurdumduymaz oldu benden daha cok beklentıye girdi galıba ne biliyim aramız kötğ yani
Soran8 ayPsikolojik olarak hiç iyi değil
Soran8 ayEski haline nasıl dönecek artık eskıden benım yaptığım rahatsız odlıgu konulafı soylerfı simdi onj bile soylemıyor
Soran8 ayAramızda en ufak bir tartışma cıkınca evet
Soran8 ayÇok iyi o konularda
Soran8 ayEvet normal zamanda kavga ettıgımızde oyle
Soran8 ay26
Soran8 ayYa sacma seylerden kavga edıyoruz o diline hakim olamıyor dün bana ilaç kullanma dedi mesela ben o kadar kötü müyşm cocuk olmasın diye uğraşıyorsun dedi sonra sinirlendi olmasa olmasın baskasından yaparıım dddi sinirlenince ne dediğini bilmiyor arabası yok bende onu işe almadan gittim heryerden engellemiş beni
Soran8 ayDuygusal bag mı
Soran8 ayYok cinsellik var
Soran8 ayKavga etmediğimiz xamn gayet iyiyiz
Soran8 ayKavga etmeden güzel işte
Soran8 ayBu ne alaka
Soran8 ayKonu o olsan onuda yazardım
8 aydu halde düelmez. biraz ayrı kalmalısınız
019 Yorumla
Soran8 ayAyrı kalmak istemiyorum ondan
- 8 ay
ona hizmet etmeyi bırak o zaman. kendini acındır biraz. şuram ağıyor buram ağrıyor de ilgi bekle.
övüyor musun hiç onu?
Soran8 ay2 gündür yapmıyorum muhattap olmuyorum o da haklıymıs gibi kendince davranıyor arabası babası yuzunden gitti benım arabamı kullanıyordu sanah işe giderken bana kırıcı bişey soyledı bende almadan gittim benı aynı evın ıcınde heryerden engellemıs bende onu engellemedigi yerden engelledım ve muhaattap olmuyorum , övmüyorum övmemi hep isterdi sürekli sürpriz falan yapardı bana sürekli hediyeler alırdı ben karsılıgını vermezdım sıkıldı heralfe benım bu ılgısızlıgımden bırıke bırıke boyle oldu devran tersine döndü galiba
- 8 ay
seni yola getirmeye çalışıyor sanırım. söylediğin gibiyse hata sende tabi.
güleryüz tatlı dilini sunmak yerine yaptıklarına karşı nankörce davranırsan yüzüne bile bakmaz
yaptığı küçük şeyler için bile teşekkür et memnun oolduğunu göster. iyi ki kocamsın de. ilişkiye girerken de çok iyisin harikasın kocaaaam vs kelimelerle övmelisin onu. tartışma sessiz kal
Soran8 ayHep bunları söylememi isterdi şimdi söylememin vakti gectı onunda beklentısı gectı galiba dün tartışırken çocuk istemiyorum ben o istiyor ben o kadar kötümüyüm benden habersiz korunuyorsun dedi ama bana davranısların kötü dedim ve cocuk isterken bıle bana gercek duygulsrını söylemoyor bana istemıyorum diyor ama icten ıce ıstıypr
- 8 ay
onu çok iyi anlıyorum. böyle devam edersen nasıl olacağınızı söyleyebilirim :)
ama yakında kocan KS ye girer :)
Soran8 ayNasıl yanı ne düsünüyor sence neyı anlıyorsun nasıl olacakmışız
- 8 ay
:) kendimden biliyorum :)
Soran8 ayE soruyorum ya
- 8 ay
yaptığı iyi şeyleri yapmayı bırakır. gözünde düşersin. yakında seni kadın olarak bile görmez. asık suratın asabi konuşmaların yüzünden senden nefret eder.
gülüü güzel kadınlara bakar , becerebilirse görüşür de birileriyle. senin ruhun bile duymaz.
Soran8 ayAsık suratlı değilim ki kavga etmediğimizde gayet neşeliyim ben birden ne oldugunu anlamadıgım kavga cıkıyor
- 8 ay
çıkar , çünki hazırda bekliyorsun kavga için , küçük şeyleri sorun ediyorsun , hiç bir kusuru görmezden gelmiyorsun :)
Soran8 ayEvet oda öyle söylüyor herseyı sorun ediyosun zaten iyi değilim diyor
- 8 ay
tartışarak düzelmeyecek küçük sorunlar için birbirinize evi dar etmeyin.
aman boş ver kocam de , sen halledersin de.
ona güvendiğini herşeyin üstesinden geleceğini söylersen ona rahat edersin.
her ne kadar böyle söylesemde ülkem kadınlarının bunu diyemeyeceğini biliyorum :) eminim sende sorunlu bir ailede büyüdün ve evliliği eş olmayı bilmiyorsun. hep haklı olma çabası içindesin.
ama evlilik satranç tahtası değil. kocanı düzeltmeye kendine uydurmaya çalışmak yerine uzlaşmacı olsan daha güzel olacak. hayat kısacık zaten. o evi *mutlu bir yuvaya dönüştür. bu senin elinde.
şimdi ona güzel gülüşlü bir fotoğrafını at altına seni özledim kocaaaam adamım yaz.
Soran8 ayBeni heryerden engelledi
- 8 ay
akşam gelince güleryüzlü ol
Soran8 ayAma kocam benım kalbımı kırdı dün ilaç kullandığımı görünce cocuk olmaz ded sonrada olmasa olmasın baskasından peydahlarım dedi bana sonra bende sinirlendim işe onu almadan gittim ondaan sonra benı heryerden engellemıs eve gelıncede nazını çekemem senin dedi etrafımızda bır arkadaşımızın kötü alıskanlıkları var onu örnek gösteeerk ondanda mı kötüyüm dedi ben nıye baba olaıyorum dedi sitem ederek yine iğrenç konustu
- 8 ay
olur böyle sitemler. daha ne istiyorsun adam seninle evlilikten memnun ve çocukları olsun istiyor. Bu gayet normal.
ona kocacım biraz daha seni yaşamak istiyorum beraber az daha vakit geçirelim istedim diye karşılık verebilirdin
Soran8 ayAma sinirlenince iyi ki olmadıda diyor hemde cocuk istiyor benden anlamadım cok gilgetli
Adam değil mi ş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySakin cocuk yapma. Yapmadan ayril derim
02 Yorumla
Soran8 ayYapmıyorum zaten ondan çocuk istememmde zoruna gidiyor
Cevap sahibi8 ayHarika dogruyu yapiyorsun. Haketmiyor o. Peki neden ona bu kadar tahammul esiyorsun
Gizli Üye(30-35)8 ayCilve ile getir kendine
05 Yorumla
Soran8 ayAramız kavgalıykrn nasıl yapayım adam onu almadan gittim diye benı engelledi
Cevap sahibi8 ayErkek dayanamaz
Soran8 ayAma buz gibi bana Şu an
Cevap sahibi8 ayIsıtmak senin elinde
Soran8 ayBirbirimizde engelliyiz barıssak bile uzak duruyor bana sabahtan aksama kadar babasıyla mesajlaşıyor
8 ayEşinle konuş
11 Yorumla
Soran8 ayKonuşamıyorum dinlemıyor simdide ben sustum
8 aySoğumuş hem cinsel hem kalben
08 Yorumla
Soran8 ayNereden biliyon
- 8 ay
İnan bana biliyorum.. konuşmak istersen yazabilirin bana akıcı konuşuruz yardımcı olabilirim bu konuda sana
Soran8 ayOff ynıldıgın icin nereden biliyosun dedim
- 8 ay
Sen öyle san
Soran8 ayTamam
- 8 ay
Napiyon nasılsın
Soran8 aySanane
- 8 ay
Umarım araniz düzelir mutluluklar
maalesef başka arayışlarda
01 Yorumla
Soran8 ayYok ya yapmaz öyle herseyı gözümün onunde hangi ara yapsın
- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
8 ayGörücü usulü mü evlendiniz
026 Yorumla- 8 ay
Cevap versene
- 8 ay
Bişey sorcam
Soran8 ayHayır severek
- 8 ay
Ne kadar sevgili kaldınız peki
- 8 ay
Ve yaşlarınız kaç
Soran8 ay2 yıl falan 26
- 8 ay
İyi peki cocuk var mı
- 8 ay
Hayatında biri olabilir mi
Soran8 aySanmıyorum oldugunu ama bılemem tabı
Soran8 ayKüsmolmadıgımızda gayet iyi ama ona sakayla karısık hemen sonuyorsun dedim onu kafasına takmıs dün tartısrken onu bana soyledo
- 8 ay
Sonuyorsun derken iniyormu yani
Soran8 ayAy abı bu kadarı senı ılgılendırmez ben sakayla soyledım esıme şak yaptım
- 8 ay
Hee normalde öyle bir sıkıntısı yok yani
Soran8 ayHayır
Soran8 ayYa ne alakası sence sorun bu mu
- 8 ay
Bence buda bir sorun
Soran8 aySorun onla alakalı değil ama yatak odamı burada herkesd açamam heralde mahrem konu sorun ondan olsa söylerim
Soran8 ayYa ben senle bunu niye konusayım napıcam özel hayatımı anlatıp özelden seni mi tatmin edicem sanane bundan
- 8 ay
Ne alaka eşinle ilgili soru sorcam
Soran8 ayBuradan sor özele ne gerek var bak herkes buradan herşeyi yazıyor
Soran8 ayEvet ya da hayır neyi değiltirecek bu
- 8 ay
Ona göre yorum yapacam
Soran8 ayBu onunla alakalı bişey değil seni ilgilendirmez
- 8 ay
Ozaman niye sor diyorsun
Soran8 aySpr demedim bastan beri seni ilgilendirmez bu konu dıyorum sen ısrarla spruyorsun
- 8 ay
tamam kalsın
8 ayUmarım...
02 Yorumla
Soran8 ayUmarımla olmuyor
- 8 ay
Çaba göstermekli
Düzelmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayDüzelir belki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayYapman gereken basit
04 Yorumla
Soran8 ayNe ayrılmak mı istesem onu yaparım zaten
Cevap sahibi8 ayHayir o değil sen niye gizlisin yaa yaxamadim ki
Soran8 ayNe peki
Cevap sahibi8 ayYazabilirsen soleyim sövemiyorum burdan sovmmem gereken yerler var xjsj
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 aybal aynı bıtmıs
05 Yorumla
Soran8 ayBitti maalesef
- 8 ay
yapcak bıse yok okadr ınce dusunme artı kkendıne zarar verırısn
Soran8 ayAma evlilik böyle olmaz ki
- 8 ay
valla tecrubem yok o kunda bıse dıyemıcem senınde ılk tecruben hayallınle gercek uyusmuyosa uzulmemek lazım
Soran8 aySonradan hayallerimden çıktı işte
8 aySende Davranma
02 Yorumla
Soran8 ayYani o davranmayınca bende davranmıyorum
- 8 ay
İşte o kadar. Muhatap da olma
8 ayKonuşun
05 Yorumla
Soran8 ayNasıl konusalım
- 8 ay
Tatlı dille ikna ederek ve anlayışla eğer olmuyor ise bir süre düşünün ve karara varın
Soran8 ayHersey o kadar zor kş
- 8 ay
Allah yardımcınız olsun
Soran8 ayAmin sağolun
8 ayTükenmiş lik vardır
01 Yorumla
Soran8 ayO ne demek napıcaz peki
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği