Eşim artık eskisi gibi değil?

Merhaba ben yeni yeni üye oldum bu uygulamaya derdim var ama nasıl işin içinden çıkarım bilemiyorum kızlar ben 20 yaşında genç daha 1 buçuk senelik bir bayanım çocuğum yok çok şükür kime desem piskologa git diyorlar yardım al diyorlar tabiki olabilir ama ben buna gerek duymuyorum çünkü kendimi açıkça ifade ettiğimi düşünüyorum eşimle biz çok zor sartlarda evlendik oda ailelerden gizlice nikah kıydık gelinlik bile daha giymedim ne takı takıldı ne de bı tek taşım alındı ben eşimle bir zamanlar çok mutluydum aşıktım hala da aşığım ama fark ediyorum ki artık ona derdimi anlatmak çok zor geliyor artık beni çok zor anlıyor bu arada eşim 36 yaşında biliyorum herkes dedi yaş ilerde sorun olur dedi ama ben yaşı sorun etmedim hiç bir zaman eşim için herşeye katlandım herşeyi herkezi karşıma aldım bu evlilikte çok kavgalar oldu çok tartışmalar oldu ama bı şekilde atlattık şimdide kendisi atlatıyor ve ben çıkmazda kalıyorum eşim eve karşı ilgisiz değil tam tersine iş yapmasam yapar bulaşık yıkar yemek yapar çokta anlayışlıdır bir şiddeti yoktur bir küfürü bir hakareti yoktur ben onu herşeye rağmen çok ama çok seviyorum çok değer veriyorum tabi benimde hatam yok demiyorum ama ilgisiz bazen çok ilgisiz ilgisizlikten kastım bana güzel söz demiyor değil alasını diyor arasam bulamam böyle erkek ilgisiz dememdeki amaç hareketleri davranışları bazen bana hak veriyor telafi ediyor bazen çok soğuk ben ağlarken kendisi dönüp arkasını uyuyabiliyor artık eşim eskisi gibi değil çok umursamaz çok ilgisiz ve bağırmaya başladı tabiki alınganlık gösterecek kadar küçük değilim ama zoruma gidiyor eşimi eski haline döndürmek istiyorum kendisisi beni kıskanmıyor bile bir yere adam akıllı çıkmıyoruz artık evliliğimiz monotonlastı kaç kere boşanmak istedim ama onu sevmedigimden değil o cok şikayet ediyor sorumluluk almıyorum diye tamam haklı ama bende bir anda pat diye yapamam ki ben eşim için zamanında kendi aileme rest çekmiş biriyim onu nasıl eski haline dönderirim yorumlarınızı bekliyorum.🙏
Eşim artık eskisi gibi değil?