Eşim eskisi gibi değil ?

Hemen hemen bir yıllık bir evliliğm var

Eşim şuana kadar bana sürprizler hediyeler almadı pahalı hediyeleri geçtim bir demet çiçekle bile eve geldiği olmadi ewt birbirimizi seviyoruz saygı gösteriyoruz ama bende ufak tefek şeyler den mutlu olmak istiyorum herkes gibi bu gibi şeyler beni çok mutlu eder çevremden görüyorum ne güzel sevilen kadınlar var küçücük subrizler ile sevinenler var Bir kaç defa anlayacağı dilden dile getirdim parantez içinde lafın gelişi konuştuğum da oldu yine aynı bir tık yok evliliğimiz görücü usulü oldu birbirimizi sevdik aşık olduk onay verdik hayırlısı ile evlendik eşim sadece nişanlı iken gül almıştı evlendikten sonra bir kere gül almışligi oldu hediye ise çok istediğim altın baget yüzük onun üzerinde de bileklik aldı bir dedini ikiletmem ne saygıda nede sevgide kusur etmem hatta ondan çok ben ona Ufak sürprizler yaparım bazen oturup düşünüyorum bende mi hata var diye ne yapmalıyım diyede düşünüyorum kış aylarında işi olmaz çok az bir gelir vardır kira elektrik doğal gaz evin ihtiyaçları derken bazen elde hiç kalmıyor ama Yaz aylarında işi açıldığı için çok şükür herşeyi alck durumdayız desem ki sevmiyor gerçekten seviyor bunu hisediyorumm ama bu gibi durumlarda hiç yok

Eşim eskisi gibi değil ?