- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere gratise girecektik istemedi başta ısrar ettim neyse... bir kadın ismi dedi hatırlamıyorum nasıl sinirlendiysem. İşte onunla girdim bir kere sıkılıyorum sen gir dedi. Başımdan ayağıma sinir yüklendi önceki sevgililerinden biri sandım meğer ablasıymıs😄
03 Yorumla- +1 yıl
ablasının ismini bilmiyor muydun 🙄
- +1 yıl
Biliyordum ama ablam demeyip direkt isim deyince başkası sandım 😄
- +1 yıl
insan çıldırır haklısın çiçeğim 😃
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi iki farklı kıskançlık var. Biri sevgilime sarkıntılık yapan biri ve sevgilim de o kişiyi istemediği reddettiği halde yapan biri diğeri ise sevgilimin beni kıskandırmak için yaptıkları. Eğer ilki olursa o kızı sert bir şekilde uyarırım baktım olmuyor dayak manyağı yapmaktan başka seçeneğim kalmaz ama ikincisi olursa sevgilim dediğim o kişiye anında yol vermem gerektiğini anlarım ve pişman olurum böyle birisini seçtiğim için.
00 Yorumla
+1 yılPek çekilir bir hâl almıyorum. O yüzden kıskandırmaya çalışan bir sevgili de bana göre değil. Yani bakıyorum da son 10 sene içinde bu yönden değiştim. Önceden olsa içime atardım, belli etmezdim. Hatta bu yüzden bir keresinde "Sen, beni hiç sahiplenmiyorsun" demişti sevgili olduğum biri ama karşılık vermedikçe birikip birikip soğudum. Artık eskisi gibi değilim. Daha kavgacı bir hâl alıyorum. Sabrım tükenmiş.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılKıskandığımda kolundan tutup kaçırasım geliyor, böyle hırçınlaşıyorum ama sevdiğime karşı değil, artık ne sebebiyse artık dndkdkdmnx. Böyle sıkı sıkı sarılıp "sen benimsin, millet de bilsin rahat bıraksın seni" diyesim geliyor.
Çıldırıyorum. Böyle ufak bir kaybetme korkusu ve sahiplenme isteği, elinden tutup asla bırakmama, kollarımın arasına alıp kimin sevgilisi olduğunu gösterme isteği geliyor01 Yorumla- +1 yıl
mantıklı geldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kıskanınca ben yine benim dönüşmem. Karşı cinsle mesafesini korumayıp aldığı tepkiyi kıskançlık olarak görüyorlar. Kıskanmak farklı saygısızlığa uğramak farklı şeyler..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılMevcut düşünce yapımdan uzaklaşıyorum, gözlerimden alevler fışkırıyor..
01 Yorumla- +1 yıl
düşünemiyorum ben de beyin iptal
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Kıskanınca tehkileli olurum :D
02 Yorumla- +1 yıl
nasıl mesela 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sahipleniciyim sevdiğim kadını her zaman korur yanında olur sahiplenirim ama onu kısıtlamam ya da onunla konuşma veya bu kıyafeti giyme.. ya da o kişiyi arkadaşlıktan çıkar da demem. ona güvenirim.. birbirimize karımayız ve zaten iki insan da karakterliyse yanlış bir şey yapmazlar.. ve biri gelir sevgilime olmadık bir söz söylerse de cevabını veririm.
17 Yorumla- +1 yıl
daha küçüksün ablam büyüyünce kıskanırsın 😃
- +1 yıl
@merakettimmiste bunun yaşla bir ilgisi yok :D gereksiz ergen gibi kıskançlık yapmam
- +1 yıl
vay pe şimdi bizler ergen mi olduk küçük bey 😒
- +1 yıl
Hayır bazıları her şeyi kıskanır aşırı kıskanç olur ya o anlamda :/ Dozunda olmalı yani her şey
- +1 yıl
Sizin nesil eski gerçi biraz :D
- +1 yıl
onlar ruh hastaları
- +1 yıl
Katılıyorum

Gibi🙄
31 Yorumla- +1 yıl
çok iyi 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılTek kıskançlığım var o da sevdiğim insana karşı ortaya çıkıyor abartmam ama asla yükseldiğim an dururum ne oluyor bana diye sormuşluğum çok var bazıları sevdikleri kişinin hayatından tüm karşı cinsleri çıkarmasını istiyor aşırı gereksiz buluyorum sen güvendikten sonra o kişi kendini bildikten sonra ne farkeder ki hayatında kaç tane kadın olduğu ya da erkek olduğu. Güvenle çok içli dışlı bir konu bu ya
10 Yorumla Şimdi neden kıskandığım durumda önemli açıkçası konu nedir ona göre bu durumun seviyesi artıyor.
07 Yorumla- +1 yıl
aklına ilk ne geliyor
- +1 yıl
çok hak verdim biliyor musun 😂
- +1 yıl
koydum da yanıtladım fark etmiş olman lazım 😃
- +1 yıl
genişlikler günümüzde medeniyet olmuş komşular 😃
Biraz asabi, biraz kırıcı biri olabiliyorum maalesef..
07 Yorumla- +1 yıl
kırıcı neden oluyorsun
- +1 yıl
Kıskanç birisin. d
- +1 yıl
Öyle değilim demedim ki @Gökyüzü242
- +1 yıl
Kötü anlamda demedim, iyi anlamda dedim.
- +1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bu konuda kontrollü davranırım, kıskanabileceğim durumlarda karşı tarafa söylerim belki farkında olmayabilir. Hastaliklı ruh haliyle karşımdakinin hayatını zehir etmem bu sevgi değil çünkü bencillik ve ezikliktir.
09 Yorumla- +1 yıl
nasıl bi kıskançlık ezikliktir
- +1 yıl
çok haklısın ben de bu konuda hem fikirim ama benim bahsettiğim kıskançlık o değil hani onda gördüklerini görecekler ona senin gözün ile bakacaklar diye ödün kopar paylaşamazsın ya işte o gibi durumlar
- +1 yıl
hiç mi kıskanmazsın hm anladım
- +1 yıl
zaten kıyafet kısıtlayan o şekilde olanlar kıskançlık değil nefretlik
- +1 yıl
gizli kıskanmayı ben beceremem
+1 yılKıskanç biri değilim. Çok nadir kıskanan bir yapım var. Eğer kıskanıyorsam beni o hale soktuysa vay haline. O ilişki bitmiştir benim için. Yani kıskandırılmayı sevmem, gelemem öyle şeylere. Direkt yolu gösteririm:d
00 Yorumla
+1 yılyay burcu olarak kıskanç değilim. saçma sapan huylarım yoktur.
Ama gerekiyorsa o işi benden daha iyi yapacak bir insan evladı olamaz.. Kill Bill serisine 3. filmi çekeriz dert değil
02 Yorumla- +1 yıl
yay burcuyum kıskancım burcumu artık değiştirmek istiyorum hakime hanım 😂
- +1 yıl
mine ölmeze bi danış derim
+1 yılKorkunç olabilirim, beni tanımaya bilirler. Şüpheler artar kafamda kurmaya başlarım elimden kimse kurtulamaz. Bu halimi sevmiyorum sanırım 2-3 kez yaşadım daha da yaşamak istemem
10 YorumlaYa daha sessiz oluyorum ya da daha gürültülü. Kolay kolay kıskanan bir insan değilim zaten belli başlı şartlarım var. 😅
12 Yorumla- +1 yıl
ne olmalı mesela 😃
- +1 yıl
Halka arz etmesek şartlarımızı daha sağlıklı mesela 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖlüm sessizliği gelir bana🥺 ağzına burada mı mıçayım yoksa eve gidince mi diye düşünürüm 😂
22 Yorumla- +1 yıl
sıçmak daha ideal geldi 😂
- +1 yıl
O zaten mecbur😂 onsuz olmaz 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen hala aynı ben oluyor , bazen içim içimi yiyor içimde ne fırtınalar ne volkanlar patlıyor ama bişi diyemiyorum bazen de hehehe..
02 Yorumla- +1 yıl
niye korkuyon mu da diyemiyorsun şaşırdık 😂
- +1 yıl
Korkma değil de o kıskanç yönümü kontrol etmeye çalışırım ki benim kıskançlığım boğucu değildir
+1 yılValla içimde fırtınalar kopuyor ama dışa yansıtmıyorum pek. Sadece yüz şeklim ve konuşma tarzım değişiyor. 😅 İçerideki fırtınayı dışarıya taşımak istemem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sevdiğimi sahiplenirim. Benim istediğim şekilde beni sakinleştirmesi gerekiyor. Aksi ve zıt şekilde olursa benim kıskançlık seviyesi ultra seviyeye geliyor ortalık karışıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zaten hassas olan şartellerim ansızın atabilir yüksek voltajla çarpılır 😄 kıskanınca ben, ben değilim.
02 Yorumla- +1 yıl
benimde aynısı 😃
Ne partnerim görsün ne de kendimi o şekilde hayal edeyim. İçten kıskanırım bir de ben. Arabayla ezsen daha az hasar verir benim kıskançlığa göre bence.
00 YorumlaBöyle 😄
01 Yorumla- +1 yıl
ahahaha
+1 yılKıskanırsam o gün hayatı zehir ederim sevdiğim kıza...😄 Bu arada şaka yapmıyorum gerçekten zehir ederim o günü ona...
03 Yorumla- +1 yıl
Tabi Eğer ona o gün hayatı zehir ettiğim için bana karşılık verirse kendisine zehir ettiğim gün sayısı artar buna da karşılık verirse ayrılmaya kadar bile gider... Sevdiğim kıza başkası yanaşamaz yanaşanı doğduğuna pişman ederim...
- +1 yıl
ee ya ayrılırsanız böyle oldu diye 😃
- +1 yıl
Ayrılırsak ayrılırız yapacak bir şey yok kendisine başka erkeği yaklaştıran kızla işim olmaz zaten 🙂
+1 yıl02 Yorumla- +1 yıl
t-rex mi bu 😂
- +1 yıl
Hahha evet :))
Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Önce çaktırmamaya çalışırım sonra dayanamayıp duygularımı ele verip çok güzel saçmalıyorum
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSinirli,, normalde sakin olan kişiliğimden eser kalmaz, ve trip atmayı sevmediğim halde o an en “muhteşem” tripleri de sıralarım
10 Yorumla Bunu görselle anlatmam lazım 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Ay korktum evet tam olarak böyle bir adama dönüşüyor.. 🤣🤣
- +1 yıl
Evet yaşayınca bilmemek mümkün mü.. 😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. İçi içini kemiren ama duruşuna da zeval vermemeye çalışan bir çınar ağacına dönüşüyorum 😂
113 Yorumla- +1 yıl
hep merak ediyorum bu kıskanıp içinde fırtınalar koparken dışından belli etmeyen insanlar bunu nasıl başarıyor 😃😂
- +1 yıl
aslan burcu bu kadar kıskanç mı ya kendilerini sevmekten fırsat kalıyor mu 😎😬
- +1 yıl
ben de asla öyle şeylerde kıskançlık olmaz en fazla özenirim ama sevinirim karşı taraf ne güzel elde etmiş vs gibi
- +1 yıl
enişteyi kıskanıyor musun peki 😃
- +1 yıl
ya ucundan söyle ya 😂
- +1 yıl
yazıklar olsun 🥺🥺🥺 çok kırdın
- +1 yıl
ben olsam söylerdim kuduruyorum enişteni kıskançlığımdan derdim enişte yok gerçi 🥺😂
+1 yılBöyle birine
10 YorumlaGenelde izlerim.
Gözlem yapıp beni kıskandırmaya çalıştığını mı, yoksa gerçekten karakteristik olarak öyle davrandığını mı çözmeye çalışırım.00 Yorumla
+1 yılKıskançlık çoğu şey için en büyük motivasyon kaynağıdır zaten bu yüzden cinayetlerin birçoğunun sebebi kıskançlık.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir bakış herşeyi anlatır.
Asabi olmam davranışım değişmez.
Bazen konuşmadan da birşeyleri anlatabilirsiniz.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar kıskanç birisiyim ki eski sevgilimi kız yeğeninden çok kıskanmıştım
04 Yorumla- +1 yıl
yok anasının gözü 🙄
- +1 yıl
Evet :(
- +1 yıl
bu kadar da olma ya 😃
- +1 yıl
Eğer evcil hayvan besliyorsa ondan da kıskanırım :D elimde olan bir durum değil gerçekten
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl
Gereksiz kiskançligim yok o yüzden abartmiyorum
Ama kiskanç bir insanim04 Yorumla- +1 yıl
nasıl oluyor öyle
- +1 yıl
Oluyor işte
- +1 yıl
ilginç 🤨
- +1 yıl
😉😉
kıskanılmayı adilikle karıştırmayalım adilik karşısında buz gibi olurum. onun bir payı yoksa bunda ben de resimdeki gibi oluyorum
00 Yorumla
+1 yılFazlası soğutuyor bence bu dediğim kıskanılan içinde kıskanan içinde geçerli bence
01 Yorumla- +1 yıl
bence de
Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. ben biraz kıskanç biriyim.. yani vahşileşirim ama sonuçta sevdiğim için kıskanıyorum o yüzden sorun yok sdsjdjsd
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanınca çok şirret bir insan oluyorum ya allah affetsin sjdjd
07 Yorumla- +1 yıl
beni de affetsin ama ben de nalet oluyorum
- +1 yıl
Kıskandırmasınlar napalım sjdjd
- +1 yıl
dövelim mi 😃
- +1 yıl
Ellerime kıyamam
- +1 yıl
ben kıyarım ellerime keşke yolabilsem
- +1 yıl
Ay asla değmez aşkım boşvet
- +1 yıl
zaten şu sn kıskandığım bir şey yok kıskanınca diyorum 😃
Kıskanınca içimdeki Michael Myers ortaya çıkıyor 😄
05 Yorumla- +1 yıl
o kimdi ya 🙄
- +1 yıl
ayy hatırladımmm hatta dizisi çıkmıştı onun
- +1 yıl
dizisi var izledim sma ismini hatırlamıyorum şimdi
+1 yılBen ben olmaktan çıkıyorum yerime Ebu Cehil gibi bir şey geçiyor 😂
01 Yorumla- +1 yıl
benim de 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce çaktırmadan o neymiş ki diyorum. Sonra hala devam ediyorsa 😄
07 Yorumla- +1 yıl
peki sonraaa 😃
- +1 yıl
Aklı olan sonrasında ortalıkta olmaz 😂
- +1 yıl
naparsın
- +1 yıl
Çiçeğim neden canavar ruhumu göstermem için beni zorluyorsun 😄 ben minnoş minnoş takılıyorum
- +1 yıl
canavar kadın seviyorum ben 🤪
- +1 yıl
Bir soru sormuştum 😄 ne olurdu partnerimiz işe gidince gözüne perde çekip, eve gelince açsak. 😂😂 bu bence kıskançlık değil haktır
- +1 yıl
helal bee yürü be 😃
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Bazıları daha değişik kıskanç birine dönüşüyor. Karşılıklı sevgi saygı güven olusmadiysa bazı sorunlar cikiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKendimi yiyorum genelde. Sonra karşı tarafa patlıyorum. Sonra sönüyorum.
10 Yorumla Değmeyen insanlar olduğu için kendimi uysallaştryorum genelde soğuyorum sonrada..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sevdiğimi kıskandığım zaman içimdeki yaramaz fırlamanın çıktığı doğrudur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İçimde fırtınalar kopuyor. Bir noktadan sonra patlarım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılFazla kıskanç olup ota bka saracaksa hiç olmasın daha iyi..
00 Yorumla Kırmızı delisi boğaya dönüyorum. Önümdeki herşeyi deler geçerimm o derecee
00 YorumlaSevdiğimi kıskanırım ama ne derece olur bunu henüz bilmiyorum. Duruma göre değişir.
00 Yorumla
+1 yılBen kıskanmam. Şüphelenirim. Ve genelde de haklı çıkarım
00 Yorumla
+1 yılGelecekteki kocam hariç kimseyi kıskanmıcam kendi enerjimi sömüremem ben
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmam. Fakat kıskanan her insan çekilmez moda dönüşür.
00 Yorumla
+1 yılOrtada baya ciddi olay varsa panterin panteri çıkar 😅
00 Yorumla
+1 yılHulk gibi oluyorum ben direkt pata küt dalıyorum kimse sevdiğime yaklaşamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen kıskansam ne olacak kıskanmasam ne olacak bir şey yapamam ki zaten :(
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilim malum yerime keçeli kalemle işaret koyuyodu
06 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Haftada 1 duş alıyorsun heralde
- +1 yıl
@meralmaral duş alınca haber veriyodum yenisini uapiyodu karaliyodu fotosunuda çekiyordu aynını yapmakta imkansız
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz kiskançligim yok o yüzden abartmiyorum
Ama kiskanç bir insanim00 Yorumla Benimde içimdeki aslan uyanıyor ahhah 😂
03 Yorumla- +1 yıl
aslanlar uyumaz ki
- +1 yıl
he bak o olur su uyur düşman uyumaz 😬
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Mantıklı konuşmalar yaparım aslında da.
01 Yorumla- +1 yıl
ne gibi
Ya ben zaten çok kıskancım benim sevdiğim adamın kızlarla ilgisi olamaz kuzeni olamaz üvey kız kardeşi olamaz erkeklerle takılamaz ve sinirden deliye dönüyorum
00 YorumlaCekilmez oluyorum, tavir koyarim, laf atarim canini sıkarım. Pislige bakar gibi de ters ters bakarim 😅
04 Yorumla- +1 yıl
boka bakar gibi bakarım 😂
- +1 yıl
rahat ol okul müdüresinin karşısında değilsin
Ben değil de birisi var her kötülüğü yapacak kapasitede
12 Yorumla- +1 yıl
belalın mı 😃
- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri