Sizler de kıskanç mısınız? Kıskançlık krizinde neler yaparsınız? Linki izlemeyi unutmayalım.. 😄

Sizler de kıskanç mısınız? Kıskançlık krizinde neler yaparsınız? Linki izlemeyi unutmayalım.. 😄

Ben sevdiğim kadına güvenirim.. güvendiğim için de gereksiz kıskançlık yapmam.. onu korurum sahiplenirim eğer kıskanacağım durum varsa bu onun iyiliği içindir.. ama kısıtlamam hiç bir şekilde.. ikimiz de zaten çizgilerimizi biliriz
Kiskanclik krizine girmem, once garantiye alirim. Bi yere gidiyorum derse karismam ama gittigi yerin adini falan sorarim. Sonra o mekana dedektiflik yapip dogru mu soyluyor, orada neler yapiyor iyice incelerim. 10 kere falan yaparim bunu. Emin olup rahatlarim. Bu ornek sadece, kiskandigim her konu icin once onu kirmadan kendim gormeye calisirim. Seviyosam tabii. Sevmiyosam bensiz tuvalete bile gidemez. Belki nude aticak belli mi olur? İzlerim belki ben gelince taklit yapiyodur diye emin olurum. Tuvaletini yapmazsa ayrilirim. Ya buyik ya kucuk o tuvalet gozumun onunde yapilacak arkadas. Boyle masumum iste
Bu bir hastalık.. 🙄🙄
Tesekkur ederim iltifat olarak algiliyorum bunu.
Kıskançlık genellikle toplumda bir sevgi göstergesi olarak görülmektedir Sevgi dolayısıyla olduğu durumlar olsa da kıskançlık genellikle kaybetme korkusu, sahip olma isteği, kendinde olmayana istek ve özlem duyma gibi nedenlerden kaynaklanmaktadır. Kıskançlık, bir aşamaya kadar normal sayılabilecek bir duygudur.
İçimden ceneeeevar çıkıyor 😀😀
Aa bu tıpkı ben.. 😂
Aynen bize kurban olsunlar.. 😅
😂😂
Evet ben seçtim.. 😅
Rica ederim şekerim.. Baya birikmişti.. 😅
Cevap
12Cevap
Kıskançlık krizi yaşayacak noktaya gelmedim hiç
Kıskanç değilim ama yapmaması gereken bişeyde yapsın istemem mesela cahilliği sevmem bi erkeğin de kız arkadaşı olabilir düzgünse ayrı kıskanılacak şey şudur seni biriyle aldatırsa kıskanırsın veya senden çok o kıdla buluşmuş olur haklı olursun öyle olursa şu an cidden seveni bulamazlar zor baya
Hesap sormalar, kime bakıyorsun demeler (bakıyorsa yol verilir, kıskançlık sergilenmez) bağırmalar çağırmalar, ilişki dışı kıskançlıklar benlik değil. Sadece ait hissedeni paylaşmak istemem, bu da çok ilkel bir yerden yeşerdiğimi hissettirir. Güzelleşiyoruz..
Çok kötü bir insana dönüşüyorum. Bilen bilir. Ama kendimi frenliyorum artık.
😂😂😂😂 seven kıskanır, kıskanınca ben benlikten çıkıyorum 🫣
Aynen bende öyle oluyorum.. 😅 Gözlerim kör oluyor adeta.. 😅
Normalde çok konuşkanım ama kıskanırsam tek bir harf bile etmem ve yanlız kalınca heralde hesp sorarım 😂😂😂birde ben çok kıskanç biri değilim yani coook büyük bir şey olması gerek ki kıskanayım 🤣🤣🤣
Önce uyaran tekrar yapma diyen
Sonra sabrımı zorluyorsun diyen
Olmuyorsa terk edip ilişkiyi sonlandıran.
Aşırı kıskanç değilim ufaktan bi rahatsız oldum tavrına girerim anlaşılır zaten
Yerine göre ama rahatsız olduğum bir durum varsa toplum içinde rencide etmem
Uyarmama ragmen devam ediliyorsa aninda uzaklasirim.
Ben sevdiğim veya kıskandığım birine güven problemi yoksa kıskanmam ama bana güven vermezse kıskanırım sürekli napiyor diye gün içinde diye takip ettiririm arama kayıtlarına bakarım 😂
Belli ederim prtnerime bunu kırmadan incitmeden konuşmamla davranışımla oda anlayış gösteirr genelde
Hayır kıskanç biri değilim pek fazla
Genelde belli etmem
Son derece sakin kalırım
İçimden gollum çıkıyor
Kıskanırım ama çok kıskanç degilim
Öküze
Gelin hanımın yardımcısı olsun o zaman.. 😄
Saatli bomba. 💣
Sakin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?