Kişilik & Karakter Kıskanırken nasıl bir kişiye dönüşüyorsunuz? Alieñ9 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Koç doğru valla😀 Güncellemeler+1 yıl SS💥 Kıskanırken nasıl bir kişiye dönüşüyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben sevdiğim kadını sahiplenirim ama kısıtlamam hiç bir şekilde.. yani onu bunaltmam güvenirim her zaman.. ve yanında olurum 1 1 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Adam😇
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Mağara da büyüdüm evet İkizler 1 1 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Ahhaja güzel😂 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. İnsanlığımı evde bırakıyormuşum, terazi... 1 1 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Yakışır😂 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Görsel eşittir ben.. 😂 Gözüm hiçbir şey görmez.. 1 6 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Görmesin iyidir😂😂 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Emin misin.. 😅 Ben benlikten çıkıyorum bazen.. 😅 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Ben insanlıktan çıkıyorum ❤️🔥😂 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Kıskanılan kişiye Allah sabır versin inşallah.. 😅 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Ahahah inşallah✨️ Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl 😅😅 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Hiç tavsiye edilmeyecek bir yapıya bürünüyorum.. Allah kimseye nasip etmesin bu halimi.. 1 1 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Hahah yakışır❤️🔥😂 Yorumla
zar46 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 97% +1 yıl Patlarım bir anda , yakar yıkarım ortalığı karşımda ki kaçacak delik arar. Mecazen tabiki bunu sözlerimle yapıyorum şiddet bana göre değil. 1 2 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Yap yap 💥😃 Yorumla zar46 +1 yıl Hak edene hakkını veririm Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sessiz ve agresif oluyorum. Belli etmemeye çalışsam da hayattan bezdiriyorum. ~ kova 1 1 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Sende iyisin sjsjsj Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Koç olarak haber veriyorum. Mağra dönemine dönüyorum 1 1 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Ahahh aynen bende 😆 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Kendimi yiyip en son patlıyorum. Sonra köşeme çekiliyorum. Böyle de çılgın bir insanım işte. 1 1 Yorumla Alieñ9 +1 yıl 😂 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Benim olan, benimdir. Çok kıskancım, öyle ki sağ gözümü sol gözümden kıskanırım. 1 1 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Olması gereken sjsj Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Birini kıskanmayalı çok uzun zaman oldu. Nasıl biri olduğumu unuttum 1 1 Yorumla Alieñ9 +1 yıl 🙂
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Kıskanmam kimseyi sadece bilerek kendimi öyle gösteririm.😏 1 4 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Sevgilini de mi?😀 Yorumla isabella181919 +1 yıl O ayrı Yorumla Alieñ9 +1 yıl Konu o işte sevgiliyi kıskanmak🙂 Yorumla isabella181919 +1 yıl Kolay kolay kıskanmam Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Sadece kıskanmamda sorun yok kafada da plan proje çalışmışsa ayarlar kaçabilir. 1 1 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Ahahah Yorumla
Relaksss Takip Et Xper 4 Yaş: 51 +1 yıl Nasıl desem korkutucu olacak biraz ama ejderhaya dönerim bu elimde değil 1 2 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Olsun iyidir🤣 Yorumla Relaksss +1 yıl Teşekkür ederim yapısal işte Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. İçimden canavar çıkabiliyor ~☆ 1 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Terminator çekimleri mi var 😂😂😂 1 1 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Ahahha Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. insanlıktan çıkarım : ) 1 1 Yorumla Alieñ9 +1 yıl İyi yaparsın 😀 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. İnsanlığmı bırakıyormuşum bende😂 1 2 Yorumla Alieñ9 +1 yıl 😂 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Yakışır sjsj Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Çok beter bir kişilik olur 1 1 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Olsun😆 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Şeytan oluyorum 😄 1 1 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Olsun😂 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Yırtıcı hayvana dönüşüyorum 😂 1 3 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Yakışır kardeşim😂 Yorumla Semih6934 +1 yıl Sağol kardeşim 😂 Yorumla Alieñ9 +1 yıl 😂 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. İçimden cani biri çıkar.. 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Dönüşecek kadar abartmıyorum kıskançlığı. 1 0 Yorumla
İrsisback Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dırdırcı :D 1 1 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Bu da güzel😂 Yorumla
IamTamo23 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kıskanma yok 1 1 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Ben şok Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Aynen öyle koçlar 1 1 Yorumla Alieñ9 +1 yıl Aynen dbsnsn Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şüpheci olurum ama darlamam 1 0 Yorumla
fr9292 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aslan 2 1 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Aman aman aslan mı tehlikeli :) Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Canavar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben sevdiğim kadını sahiplenirim ama kısıtlamam hiç bir şekilde.. yani onu bunaltmam güvenirim her zaman.. ve yanında olurum
Adam😇
Mağara da büyüdüm evet İkizler
Ahhaja güzel😂
İnsanlığımı evde bırakıyormuşum, terazi...
Yakışır😂
Görsel eşittir ben.. 😂 Gözüm hiçbir şey görmez..
Görmesin iyidir😂😂
Emin misin.. 😅 Ben benlikten çıkıyorum bazen.. 😅
Ben insanlıktan çıkıyorum ❤️🔥😂
Kıskanılan kişiye Allah sabır versin inşallah.. 😅
Ahahah inşallah✨️
😅😅
Hiç tavsiye edilmeyecek bir yapıya bürünüyorum.. Allah kimseye nasip etmesin bu halimi..
Hahah yakışır❤️🔥😂
Patlarım bir anda , yakar yıkarım ortalığı karşımda ki kaçacak delik arar. Mecazen tabiki bunu sözlerimle yapıyorum şiddet bana göre değil.
Yap yap 💥😃
Hak edene hakkını veririm
Sessiz ve agresif oluyorum. Belli etmemeye çalışsam da hayattan bezdiriyorum. ~ kova
Sende iyisin sjsjsj
Koç olarak haber veriyorum. Mağra dönemine dönüyorum
Ahahh aynen bende 😆
Kendimi yiyip en son patlıyorum. Sonra köşeme çekiliyorum. Böyle de çılgın bir insanım işte.
😂
Benim olan, benimdir. Çok kıskancım, öyle ki sağ gözümü sol gözümden kıskanırım.
Olması gereken sjsj
Birini kıskanmayalı çok uzun zaman oldu. Nasıl biri olduğumu unuttum
🙂
Kıskanmam kimseyi sadece bilerek kendimi öyle gösteririm.😏
Sevgilini de mi?😀
O ayrı
Konu o işte sevgiliyi kıskanmak🙂
Kolay kolay kıskanmam
Sadece kıskanmamda sorun yok kafada da plan proje çalışmışsa ayarlar kaçabilir.
Ahahah
Nasıl desem korkutucu olacak biraz ama ejderhaya dönerim bu elimde değil
Olsun iyidir🤣
Teşekkür ederim yapısal işte
İçimden canavar çıkabiliyor ~☆
Terminator çekimleri mi var 😂😂😂
Ahahha
insanlıktan çıkarım : )
İyi yaparsın 😀
İnsanlığmı bırakıyormuşum bende😂
😂
Yakışır sjsj
Çok beter bir kişilik olur
Olsun😆
Şeytan oluyorum 😄
Olsun😂
Yırtıcı hayvana dönüşüyorum 😂
Yakışır kardeşim😂
Sağol kardeşim 😂
😂
İçimden cani biri çıkar..
Gözüm hiçbir şeyi görmez.
Dönüşecek kadar abartmıyorum kıskançlığı.
Dırdırcı :D
Bu da güzel😂
Kıskanma yok
Ben şok
Aynen öyle koçlar
Aynen dbsnsn
Şüpheci olurum ama darlamam
Kovayim. Hiç alakam yok. Kiskanclik sevmem
Aslan
Aman aman aslan mı tehlikeli :)
Canavar
Koç katılıyorum :)