Sevgilimin geçmişi, yaşadıkları aklımı kurcalıyor. Sevgilinizin geçmişinde olup bitenden haberdar olmak istiyor musunuz?

Kız arkadaşım var, 1 seneye yakın beraberiz. Baya ciddi düşünüyorum, ayrı şehirlerde olduğumuz için fazla görüşme imkanımız olmuyor. 3-4 defa buluştuk ve benim de ilk sevdiğim bu kız. Geçmişimde hiçbir şey yaşamadım, hep kendimi frenledim.

Neyse gelelim kız arkadaşıma. Sevgilimin geçmişiyle alakalı neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Bu kız meslek lisesinde okumuş. Bir gün buluştuğumuzda lise hayatını anlattıracam dedim, ama bitanem lise hayatım berbattı ve ben de berbattım dedi...Sonra benim kötü biri olduğumu öğrenirsen benden soğur musun, bırakıp gidermisin dedi, 2-3 defa seni seviyorum tamam mı sen benim kararmış hayatımda doğan güneşimsin sen batarsan ben naparım dedi...Sonra dedim ki senin geçmişinde ne olduğunu bilmiyorum ama ufak tefek şeyleri kafaya takmam dedim, o da, ufak tefek değil ki ben sensiz naparım dedi...

Ondan sonra hem ben sana lise hayatımı anlattıktan sonra beni bırakmasan bile senin yüzüne bi daha nasıl bakicam, ben de geçmişine pek fazla takmam önemli olan benimle olduğun zamanki hayatın diye teselli etmeye çalıştım ama o da senleyken senden başka bişey düşünmedim ki ben hem sana gelene kadar aklım başıma gelmişti...çok hatalar yaptım diyor, çok pişmanlıklar yaşadım diyor, sonra bana attığı mesaj şu: mesele de o ya yaptım..Devam ettirmiyorum, çook pişmanlıklar yaşadım ama değiştiremiyorum işte onları yaşadım hayatımın en büyük hatalarını orda geçmişimde duruyo ne kadar kendimden utansam da nefret etsem de ne kadar o sayfayı kapatıp hiç yaşamamış gibi devam etsemde yeniden açılıyor işte olsun yine de çok mutlu oldum, bu mutluluk anlattığımda sona ercek olsa da..

Arkadaşlar, artık ben korkmaya başladım. Yani neler yaşamış ki kendinden bu kadar nefret ediyor. Bunları söyleyince bir tuhaf oldum, sürekli anlatmayayım falan diyor. Ama ben bunları öğrenmediğimde kafamda birçok soru işareti kalıyor, ben nedense çok takıyorum bu geçmiş meselesine, kendim hiç birşey yaşamadım, lisedeyken hep frenledim durdurdum, hiç kimseyi sevmedim, ama bunu 2-3 çıktıkları olmuş onlar da şerefsiz çıkmış flan işte...

Off arkdaşlar çok uzun oldu kusura bakmayın kafanızı da şişirdim ama sabırla okuyanlara çok teşekkür ederm. Ne yapabilirim sizce? Anlattırsam bir daha yüzüme bakamayacağını söylüyor, anlattırmasam kafamda hep ömrümüzde acabalarla yaşayacağım, ne yapabilirim?
Sevgilimin geçmişi, yaşadıkları aklımı kurcalıyor. Sevgilinizin geçmişinde olup bitenden haberdar olmak istiyor musunuz?