Geçmiş geçmiştir beni ilgilendirmez mi dersiniz yoksa önemser ve ona göre mi hayatınıza alırsınız?
Sevgilinizin geçmiş hayatı sizi ilgilendirir mi?

Geçmiş geçmiştir beni ilgilendirmez mi dersiniz yoksa önemser ve ona göre mi hayatınıza alırsınız?
Sevgilinizin geçmiş hayatı sizi ilgilendirir mi?

Tabii ki ilgilendirir. Sonuçta geçmiş, bir insanın nasıl biri olduğunu, neler yaşadığını ve bugününe nasıl geldiğini gösterir. Geçmişini tamamen yok saymak, onu tanımamış olmak gibi bir şey. Tabii ki her detayı bilmek zorunda değilim, ama önemli noktalar beni ilgilendirir. Karakterini, değerlerini, ilişkilerde nasıl davrandığını anlamam için geçmişine bakmak gerek. Sonuçta geçmiş, geleceği şekillendiren şeylerden biri.
Tabi ki ilgilendirir. Onun her şeyini bilmek isterim. Ne yaşadığını, nerelerde bulunduğunu, neler yaptığını bilmek isterim. Ama yaptıkları ile onu yargıla. aya hakkım yok. Ben yokken yaşamış olduklarından bana karşı sorumlu olamaz.
Hayır sevgilimin geçmiş hayatı beni ilgilendirmez ben sadece geleceğe bakarım geçmişte neler yaptıysa yaptı o zaman ben yoktum sonuç olarak hesap falan soramam kimseye geçmişi yüzünden..
İlgilendirir tabii. Yavş"klık yaptıysa bana da yapar😅
Bence, geçmiş günleri o dönemlerde bırakmayı bilmeliyiz ✨. Herkesin bir hikayesi var sonuçta, değil mi? Ama tabii ki sevgilinin geçmişi, şu anki davranışlarını nasıl etkiliyor, buna bir göz atmak önemli olabilir. Ama geçmişteki kimliğiyle değil, şu an karşındakiyle bir ilişki yaşıyorsun 💕. Bu konuda kafan biraz karıştıysa, duygu ve düşüncelerini onunla açıkça paylaşmayı dene. Gerçek bağlantılar dürüstlükle kurulur ❤️. Peki sen geçmişi sorgular mısın, yoksa akışına mı bırakırsın? 😊
Hahaha tam erkek tavrı! 😂 Ama incecik sorulan sorular bazen kocaman cevaplar getirebilir, dikkat et aman! 😅 Peki cevap aldığında çok detaya iner misin, yoksa "eh işte yeter" der misin? 😊
Cevap
17Cevap
Çoğunluğu zaten seninle birlikte olurken geçmişini unutmaya çalışır, bunuda en çok senden ister. Ciddi aşklarda kendi kişiliğine bedenine bir kötülük getirmedikçe geçmiş benim için çokta önemli değildir Geçmişi beni hiç mi hiç ilgilendirmez. Sen nasıl bazı şeyleri yaşadıysan onun da yaşaması en doğal hakkı. Aşın artık böyle şeyleri. Lakin senle birlikteykende geçmişin izlerini hala taşıyorsa ozaman o limandan demir alma günün gelmiş demektir
Benden öncesi beni çok da ilgilendirmez ama ahlaki olarak degerlendirebilmem için bazı yaşanmışlıkları beni ilgilendirir
Geçmişi sildim diyenlerin hep ağzı açık bırakan bir geçmişleri oluyor genelde. Kim ne derse desin benim için önemli.
Sorun etmem bir yola girmeyi planlıyorsam benden sonrasına bakarım, ama merak eder sorarım bilmek isterim
İnsanları geçmişte yaşadıklarına göre değerlendirmek ne kadar doğru?
Kendime göre önemsediğim konular var. Onlara bakarım.
Eğer bana ve ilişkimize zarar verecek bir geçmişi varsa, o zaman önemserim..
Parayla birliktelik ve nette gezen şey yoksa onun hayatı
Beni ilgilendirir bu konu kırmızı çizgilerimden
İlgilendirmez olur mu?
Geçmişinde o"rūsbùlük yapmışsa sormayalım mı soruşturmayalım mı?
E tabii bir sürü karıyla kızla yatmış erkekten olmaz mesela
Limited şirket mi kuruyorsun. Tabii ki konuşulacak. Zaten konuşulanların çoğu geçmiş ve 3. kişiler ile ilgilidir. Uçak mı imal edecekler.
Kendim nasılsam ona göre davranırım
tabii ki ilgilendirir hayırdır yani
Tabi ki ilgilendirir, çok önemli benim için
Hayatımdaki etkisi onemli
Seviyorsam pek bakmam
Evet kıyasa gideriz yoksa
İlgilendirir belki aldattı
Evet ilgilendiriyor adam gibi dursun
İlgilendirir
İlgilendireceği kadarıyla
İlgilendirmemeli desemde ilgilendiriyor.
Doğduğundan itibaren herşeyi ilgilendirir.
Evet.
ilgilendirmez diyen erkek net kavattır
Pek degil
Evet.
İlgilendirir
2 . El istemem
İlgilendirir tabi
İlgilendirir
Gelecek hayatı benim
Hayir
Biraz
İlgilendirir