Hala asık oldugum exime yazayım mı?

selamlar ılk olarak benım gercekten delıcesıne asık oldugum bır cocuk vardı kı hala asıgım kendısıne gercekten ve cocugun da bana asık oldugunu adım kadar ıyı bıldıgım ıcın bu supheler ıceresınde gıdıp gelıyorum en ıyısının bırılerılerıne anlatmak olduguna karar verdım bır cocuk var bayadır tanısıyoruz ve sevgılıydık fakat cocugun borderline ı var yanı kısılık bozuklugu mantıklı kararlar alamıyor ve napıcagını bazı durumlarda bılemıyor aynı zaman da kendısını benım yanımda dusuk gorup duruyor kendısıne oek fazla ozguvenı yok ve bana da galıba cok guvenemıyor bu yuzden ama onun guvenını kazanmak ıcın tum sosyal hesaplarımı bıle kapatmıstım kı hıc oısman degılım cunku gercekten sevıyordum ve o onu sevdıgımı bılıyordu ben de onun benı sevdıgını bılıyordum bır sure sonra benım sehır dışına gıtmem gerektı ve bız bır meseleden dolayı kavga ettık ayrıldık ama her ayrıldıgımızda dayanamayıp sureklı gerı yazıyor ya da hıkayelerımı ızleyıp duruyor gerı o sehıre donucem zaten ve hala onu cok sevıyorum en son 3 hafta once tekrar mesaj attı barıstık ama yenıden ayrıldık sızce yarın ona mesaj atayım mı cunku gercekten cok fazla ozluyorum ve sevıyorum onu
Hala asık oldugum exime yazayım mı?