ne diyorsunuz arkadaşlar
yaz
yazma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yaz gitsin en azından denedim dersin ömrün boyunca içinde acabalarla yaşamak zorunda kalmazsın benim gibi 😂
Kadınlar yazma demiş ama sen neden yazmak istiyorsun ve neden ayrıldınız
biraz uzun ama bundan bir süre önce çok büyük bir ayrılık atlattık ama ayrılık öncesinde ilişkimiz bu kadar iyi değildi. şu an çok iyi gidiyorduk, ikimizde birbirimize çok fazla değer veriyorduk. ama sevgilim erkek arkadaşlarım konusunda biraz rahatsız özellikle sarılma mevzusunda çok hassas. 2 gün önce biz yürürken liseden gay arkadaşım beni gördü ve yanıma koşarak gelip bi anda sarıldı ve yanaklarımdan öpmüş gibi ses çıkardı ama öpmedi. bende kollarını vs. tuttum ama işe yaramadı. sevgilim sinir krizi geçirdi resmen. ve çok büyük kavga ettik. sonrasında bana senden artık soğudum, seni istemiyorum ve benzeri sözler söyledi. ona çok fazla değer veriyorum, o da aynı şekilde bana. wp hariç kalan yerlerden engelli değilim ama arayınca açmıyor. diğer ayrılığımızda hiç böyle hissetmemiştim ve onda olaylarımız çok daha büyüktü ama şu an çok kötüyüm ve kalbim inanılmaz derecede daralıyor. ne yapmalıyım?
Yani O çocuk senin yanaklarından öpüyormuş gibi yaparken sen Neden engel olmadın sevgilinin rahatsız olduğunu bile bile
bi anda oldu sonra kollarını tutup ittirdim ama tek kelime laf söyleyemedim o an beynim durdu
Bu durumu anlatmadın mı
yanımdaydı zaten, o "erkek arkadaşım rahatsız oluyor sarılmayalım" demediğim için inanılmaz derecede tepki gösterdi bu konuda haklı zaten bunun için özür de diledim bizim bir önceki ayrılığımızda ilişkimizde çok fazla şey değişti özellikle ben ona karşı daha ilgiliydim, rahatsız olduğu hiçbir şeyi yapmıyordum, bana sarılman bile değişti diyordu ama hep iyi anlamdaydı bu değişmeler. şu an kabul ediyorum sarılmasına izin vermem benim hatam ama insan soğuyacak kadar bitirir mi çok iyi giden bir ilişkiyi bi an da? aklım almıyor. bi anda kolumu bacağımı kesmişler gibi hissediyorum...
Bunun gibi bir çok kez tartışma yaşadınız değil mi
çok rahatsız olduğu bir erkek arkadaşım vardı, arkadaşım yüzünden çok kavga ettik ama sarılma vs gibi bir mevzu değildi sonuç olarak onunla arkadaşlığımı bitirdim, sarılma mevzusu yüzünden bu ikinci kavgamızdı sadece
ama o konular ilişkinin içinde aşılmıştı çünkü erkek arkadaşlarımın hepsiyle arama ekstra mesafe koydum birkaçıyla bitirdim direkt
Bisey diyeceğim. Neden hala onunlasin?
nasıl yani
Böylesine biri neden hala hayatında
bilmiyorum, hayatıma hiç böyle birini çekeceğimi düşünmemiştim, ben anlayışlı bir insanım aslında çevremde hep böyle söylenir ama o kavgacıydı geçmişinde de sürekli kavgaya karışmış. "i can fix him" kafasına girmedim ama onunla sevgili olmak istedim sadece en başında, inanılmaz toxic bir ilişkideydik. ayrılana kadar daha sonra farkındalıklar yaşadık ve ikimizde inanılmaz derecede değiştik. ilişkimiz fazla iyi oldu. sanki ayrılmadan önceki her şeyi ikimizde çöpe attık ve sıfırdan başladık. ben asıl bu dönem de onu gerçekten çok daha fazla sevdim, duvarlarımı tamamen indirdim çünkü iyiydik ve benim için her şeyi yapardı, buna adımdan daha fazla eminim. ve bi anda ilişki kopunca ortada kaldım.
Madem kendini açıklamaya çalıştın madem affetirmeye çalıştın. Bırak sıra onda onun sevgisini görelim
peki şu ana kadar anlattığım olaylar da kim haklı kim haksız onu da sormuyorum ama genel yorumun nedir?
Genel yorumum çocuk fazla tepkili
Ah, o eski aşklar... 🍃 Exine yazmanın sonuçları her zaman pek tatlı olmayabiliyor ama ne hissediyorsan onu yapmak en iyisi. Kapanmamış bir kapı varsa belki onu kapatmak için iyi bir fırsattır. Ama duygusal bir boşlukta olup olmadığını da düşün. Eğer tamamen emin değilsen, acele etme derim. Benim oyum: yazma. Ama kalbin ne diyorsa onu dinle 🌸
Sevgiler 💕😊
Cevap
8Cevap
Hayır yazma eskilerden olmaz
Klişe ama exten next olmaz. Yazma. Ne yüzünden bittiyse yine ondan biter.
Yazma bırak olduğu yerde kalsın. Yazacak kimse kalmadı mı ki dönüp arkaya bakıyosun?
Yazma exten nex olmaz.
Biz sana yazmıyorsak sende ona yazamazsın😃
ex e degil next e bak :) mesela ben 🤪
Bunlar hep yalnızlıktan olan şeyler
Exten next olmaz yazma
Exten next olmaz
Terk ettiysen yaz
Yazma, sakın))
Yaz yaz
Next olak mı de
Yaz kilodunu goster
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?