Aşk İlişkileri Exime yazmalı mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Erkekler size de gece exe yazma perileri geliyor mu? Güncellemeler1 yıl Exiniz yazsa ne tepki verirsiniz? Dürüst olalım lütfen Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar ben yazdım ve şu an konuşuyoruz teşekkürler Exime yazmalı mıyım? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Hayır yazma 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Niye ki
Biriistekurcalama Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Yazma pişman olursun benimde yaşadım geldi senin yüzünden 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Benim yüzümden mi? Ne... Yorumla Biriistekurcalama 1 yıl Birisi yazmak isteyince benim de hevesim geliyor ama yazmam ona Yorumla
nosfi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hayır. Bugüne kadar hiç exime yazmadım, yazasım da gelmedi. 0 0 Yorumla
benbilmem0 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl yaz ya belki olumlu bi tepki alırsın kötü bişey derse sabah mesaja bakıp sarhostum pardon falan de ben hep böyle yapiyom 1 4 Yorumla Soran 1 yıl YA SENİ YERİM AMA BENN TEŞEKKÜR EDERİMM KESİNLİKLE BUNU DENİCEM 💞💞💞 Yorumla benbilmem0 1 yıl olumlu sonuç alırsan yaz bari merak ettim bol şanslar Yorumla Soran 1 yıl Temamm Yorumla Soran 1 yıl YAZDIM ŞU AN KONUŞUYORUZ Yorumla
__-_ıIıAıIı_-__ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı. Geçmişi kurcalamamak lazım 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Aşk nolcak abim kalp nolcak umutları ekmeğin arasına koyup mideye mi indirelim ha? Yorumla __-_ıIıAıIı_-__ 1 yıl Keşke tek derdimiz bu olsa :) Yorumla Soran 1 yıl Bayhan dinlemicektim işte uff Yorumla __-_ıIıAıIı_-__ 1 yıl https://youtu.be/QaJUf0JSLwc?si=wqvLTxa_5IeH928U:) Yorumla
Mhazalnn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bırakın şu işleri 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Abla yazmazsam içimde kalır ama rüyalarıma girer karabasan gibi çuvallanır üstüme nou yazcam
dhjkfsdj Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Çok Özel değilse neden ayrıldınız 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Uzak mesafe ilişkisi+kıskançlık Yorumla dhjkfsdj 1 yıl O zaman yaz djdjdjdjdj Yorumla Soran 1 yıl Ama sohbeti sarıyordu pubg oynuyorduk falan şimdi gitti boşluk hissi geldi Yorumla Soran 1 yıl AY DİMİ YAZİM BENCE DE Yorumla
Sessizvegizemli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Evvvet eski günleri hatırlıyorum 0 6 Yorumla Soran 1 yıl İŞTE ADAM GİBİ ADAM YA hadi git sende exine yaz bu haltı tek başıma yememiş olurum bende Yorumla Sessizvegizemli 1 yıl boş ver gel beraber konuşalım 😂 Yorumla Soran 1 yıl Kalıbının adamı ol be püü Yorumla Sessizvegizemli 1 yıl Exten next olmaz 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Sus oldururuz Yorumla Sessizvegizemli 1 yıl Etkileme gece gece Yorumla
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Yok yok yazma z salla 0 4 Yorumla Soran 1 yıl La niye hepiniz deccal exinizmiş gibi davranıyonuz biz kızlar yalnız mıyız bu konuda 🥹 Yorumla Bubifake24 1 yıl Yazmaaaa z sen beni dinleee:) Yorumla Soran 1 yıl Abi yazma diyorsun boşluk bırakıp z ekliyorsun yazmaz diye anlıyorum saman altından mesaj mı veriyorsun napıyorsun gözünü sevim Yorumla Bubifake24 1 yıl Aslanım benim :) yok o yanlışlıkla oldu.Y A Z M A...Sen yazma :) Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Umut varsa yaz 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Feleği şaşırsın diyorum yazayım ona da ekşın olsun Yorumla Hadiiyani 1 yıl Eksin heyecan verici olur Yorumla Soran 1 yıl +++ exiniz yazsa ne tepki verirsiniz? Ciddi olun beyler ona göre adım atcam Yorumla Hadiiyani 1 yıl Bir yemek yer dinlerim önce ne kadar ileri gittikçe biraz daha ilerisiniisterim cunki özlem var Yorumla Soran 1 yıl Biz o kadar medeni değiliz daha ona biraz var gibi şimdilik klavyeden lafları ve verilen sözleri yememeyii düşünüyoruz Yorumla
kodex_ll Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 67% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Adı üstünde, ex olmuş ölmüş gitmiş bitmiş tükenmiş 0 0 Yorumla
AdosumKalbim67 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Kaynanama yazasım var 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Böyle mükemmel bir kız doğurduğu için mi? Ama gece yazma bence sen yanlış anlar sonra Yorumla AdosumKalbim67 1 yıl Hayır, mükemmel olan Kaynanam zaten.. onu çok özlediğimi ve tekrar buluşmak istediğimi yazmak isterim fakat Mesajı Çocukları görür diye yazamıyorum Yorumla Soran 1 yıl Annen gibi sevdiğin için dimi? Yemekleri güzel olduğu için? Yorumla AdosumKalbim67 1 yıl Hayır, hayatımın anlamı olduğu için, kalbimin Sultanı olduğu icin ve birlikteliğimiz'de mükemmel olduğu için Yorumla Soran 1 yıl Exim dışındaki erkekler kapatılsın lütfen Yorumla AdosumKalbim67 1 yıl Buyur? Yorumla Soran 1 yıl Buyur değil afkurr Yorumla AdosumKalbim67 1 yıl Anlamdım neyse Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Hayır yazma 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ama nidenn Yorumla Bizden_Söylemesi 1 yıl Adı üstünde ex Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yazmıyorum 0 0 Yorumla
prblmss Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Yazma 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ama bana neden verin yoksa kendime engel olamam şafak operasyonu yapar gibi dalarım çocuğun hesabına... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır yazma
Niye ki
Yazma pişman olursun benimde yaşadım geldi senin yüzünden
Benim yüzümden mi? Ne...
Birisi yazmak isteyince benim de hevesim geliyor ama yazmam ona
Hayır. Bugüne kadar hiç exime yazmadım, yazasım da gelmedi.
yaz ya belki olumlu bi tepki alırsın kötü bişey derse sabah mesaja bakıp sarhostum pardon falan de ben hep böyle yapiyom
YA SENİ YERİM AMA BENN TEŞEKKÜR EDERİMM KESİNLİKLE BUNU DENİCEM 💞💞💞
olumlu sonuç alırsan yaz bari merak ettim bol şanslar
Temamm
YAZDIM ŞU AN KONUŞUYORUZ
Geçmişi kurcalamamak lazım
Aşk nolcak abim kalp nolcak umutları ekmeğin arasına koyup mideye mi indirelim ha?
Keşke tek derdimiz bu olsa :)
Bayhan dinlemicektim işte uff
https://youtu.be/QaJUf0JSLwc?si=wqvLTxa_5IeH928U
:)
Bırakın şu işleri
Abla yazmazsam içimde kalır ama rüyalarıma girer karabasan gibi çuvallanır üstüme nou yazcam
Çok Özel değilse neden ayrıldınız
Uzak mesafe ilişkisi+kıskançlık
O zaman yaz djdjdjdjdj
Ama sohbeti sarıyordu pubg oynuyorduk falan şimdi gitti boşluk hissi geldi
AY DİMİ YAZİM BENCE DE
Evvvet eski günleri hatırlıyorum
İŞTE ADAM GİBİ ADAM YA hadi git sende exine yaz bu haltı tek başıma yememiş olurum bende
boş ver gel beraber konuşalım 😂
Kalıbının adamı ol be püü
Exten next olmaz 🙂
Sus oldururuz
Etkileme gece gece
Yok yok yazma z salla
La niye hepiniz deccal exinizmiş gibi davranıyonuz biz kızlar yalnız mıyız bu konuda 🥹
Yazmaaaa z sen beni dinleee:)
Abi yazma diyorsun boşluk bırakıp z ekliyorsun yazmaz diye anlıyorum saman altından mesaj mı veriyorsun napıyorsun gözünü sevim
Aslanım benim :) yok o yanlışlıkla oldu.
Y A Z M A...
Sen yazma :)
Umut varsa yaz
Feleği şaşırsın diyorum yazayım ona da ekşın olsun
Eksin heyecan verici olur
+++ exiniz yazsa ne tepki verirsiniz? Ciddi olun beyler ona göre adım atcam
Bir yemek yer dinlerim önce ne kadar ileri gittikçe biraz daha ilerisiniisterim cunki özlem var
Biz o kadar medeni değiliz daha ona biraz var gibi şimdilik klavyeden lafları ve verilen sözleri yememeyii düşünüyoruz
Adı üstünde, ex olmuş ölmüş gitmiş bitmiş tükenmiş
Kaynanama yazasım var
Böyle mükemmel bir kız doğurduğu için mi? Ama gece yazma bence sen yanlış anlar sonra
Hayır, mükemmel olan Kaynanam zaten.. onu çok özlediğimi ve tekrar buluşmak istediğimi yazmak isterim fakat Mesajı Çocukları görür diye yazamıyorum
Annen gibi sevdiğin için dimi? Yemekleri güzel olduğu için?
Hayır, hayatımın anlamı olduğu için, kalbimin Sultanı olduğu icin ve birlikteliğimiz'de mükemmel olduğu için
Exim dışındaki erkekler kapatılsın lütfen
Buyur?
Buyur değil afkurr
Anlamdım neyse
Hayır yazma
Ama nidenn
Adı üstünde ex
Bu unu özel konuşalım
Yazmıyorum
Yazma
Ama bana neden verin yoksa kendime engel olamam şafak operasyonu yapar gibi dalarım çocuğun hesabına...