Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun Nasılsınız umarım iyisinizdir her şey gönlünüzce göre olsun Bu gününüz istediğiniz gibi hayırlısı ile güzel geçmiştir İşe gidenlere allah yar ve yardımcıları olsun Allah onlara sabır ve dayanma gücü versin İşlerinde her daim güzel sonuçlar ve başarılar elde etsin Okula gidenlere de allah zihin açıklığı versin Derslerinde her daim güzel sonuçlar ve başarılar elde etsin Bugün ramazan-ı şerif-in bittiği an Yarın ise ramazan bayramına giriş sağlıyoruz Ondan herkesin ramazan bayramı mübarek olsun Ve ramazan-ı şerif-iniz güzel ve hayırlısı ile geçmiştir O yüzden bu ramazan bayramının yüzü suyu hürmetine gönlünüzden ne dualar, düşünceler, cümleler, sözler, kelimeler, fikirler geçiyor ise Allah hayırlısı ile kabul etsin Kendinize dikkat edin
AI Persona’ya Sor

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Amin, alışveriş ve Medine'de su hayırı yaparak geçti vs 😊herşey şükür yolunda
Senin adına çok sevindim abla İnşallah hep böyle mutlu olursun Ve yüzünden tebessüm eksik olmaz Hayatın her daim istediğin gibi ve güzel geçer Her daim iyilik senin yanında olsun
Bilmukabele kardeşim 🌹🌹
Bu 🌹 benden sana Umarım sende sevdiğin kişi tarafından böyle bir gül alırsın abla Tabi onun sana karşı sevgisi yeter de artar bile
Allah razı olsun kardeşim 🌹🌹gül bana Peygamber efendimizi hatırlattığından
Abla sana hayırlı geceler dilerim
Çok güzeldi, süper bir arefe günüydü
Senin adına çok sevindim abi İnşallah hep böyle mutlu olursun Ve yüzünden tebessüm eksik olmaz Hayatın her daim istediğin gibi ve güzel geçer Her daim iyilik senin yanında olsun
Yaaa çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum, böyle bişey beklemiyordum, en iyi dileklerim senin için
Haha ne demek abi Asıl ben sana teşekkür ederim Güzel dileklerin için Bu 🌹 benden sana Umarım sende sevdiğin kişi tarafından böyle bir gül alırsın abi Tabi onun sana karşı sevgisi yeter de artar bile
Allah senin gönlüne gore birini nasip etsin, boyu boyuna huyu huyuna, suyu suyuna, güçlü kuvvetli, seni her anlamda taşıyabilen biri olsun inşallah
Haha abi güzel dileklerin için Çok teşekkürler Bu arada sen gece dışarı çıkar mısın abi
Arada bazen cikarim
Hmm o zaman dışarı çıktığında çokda geç kalma Birileriyle falan sohbete dalıp gitme Hani eve erken gitmek senin için daha iyi Ve dışarıda çok serseriler var Ondan başına bela almazsın Sonuçta haberlerde hergün daha kötüsünü görüyoruz Ama yinede kendine çok dikkat et abi
Ya sen cansın can, nerelisin merak ettim
Samsunluyum abi Yani aslında dışarıda belalar eksik olmuyor ya Ondan dedim Hani başına bir gelir falan Ailen de bu duruma üzülür Ama özellikle de anneler çocuklarına bir şey olduğumu kafaya çok takarlar Sana bir şey olsa annen hastalanır Ve işler git gide büyür Ondan en iyisi kimseye katışmadan evine sağ sağlim varmak Bu arada dışarıda sana birisi laf ederse Sakın takma Cevap bile verme Sadece önüne bak Ve oradan uzaklaş O kişi anca konuşup durur Bu senin iyiliğin için daha iyi
Çok iyisin
Sen benden daha iyisindir kesin abi
Yok ya Böylesi daha iyi Zaten bu hesabı öylesine açtığım için Bir ara sileceğim Ondan hiç gerek yok Hem bu arada sende konuşurken insanın yüzünde tebessüm bırakıyorsun Ondan bu konuda bayağı iyisin abi
Şansıma grib oldum iyimi, bayramda.
Çok geçmiş olsun abi Kendine çok dikkat Aslında annem bana her zaman grib olduğumda limonu sıkar bir bardağa koyar Ve içine bal katarak içmem için verirdi En çok da sıcak mercimek çorbası yapıp İçine limon sıkar Ve öyle önüme koyardı Hatta hibiskus çayı da yapardı Çünkü onun içinde genelde faydalı otlar bulunurdu İstersen sende kendine bunlardan birini yap Umarım sağ sağlim iyileşirsin abi Belki bunları biliyorsundur Ama yinede söylemek istedim Yani yanlış anlama abi
Knk üniversitedeyim geri dönüş yapıcam bu dediklerini bugün yapamam yine eywallah sağol.
Peki yinede kendine iyi bak Havalar daha ısınmadı Ondan üşütmemeye dikkat et Hatta akşamları bazen serin oluyor En iyisi biraz da olsa üstünü kalın giyinmeye bak Hayırlı geceler dilerim abi
Dünün aynısı.
Yani kötü mü geçti abi
Ben aktifim
Ne dicemi bilmiyorum
Yani yine kötü mü geçti abi Ya abi inşallah Allah ne sıkıntın ve derdin varsa Onları feraha erdirir Ve yorgunluğunu hafifletir Her daim yüzünden tebessüm eksik olmaz Ve her daim mutlu olursun
Enayi gibi hissediyorum
Neden ki Niye kendine öyle diyorsun Yani sen enayi değilsin Bana göre harika birisisin abi
Kızlar hep kullandılar beni
Herkes illaki bazı hatalar yapar Ama yeterki o hatayı anlayıp Bir daha tekrar etmemektir Ondan eminim ki artık arkadaş edinirken Yaptığın hatalara bir daha uymazsın Ve kendine seni kullanmayan bir arkadaş bulursun Oda senin elinde olan bir şey abi
Bulamıyorum
Ee yani onuda zamana bırakacaksın Demek ki daha vakit var Ondan biz bir şey yapamayız Ama yinede denemekten zarar gelmez Aynı faydası olmadığı gibi