Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun Nasılsınız umarım iyisinizdir her şey yolundadır Bugün haftanın ilk günü Ondan inşallah gününüz istediğiniz gibi hayırlısı ile güzel geçmiştir Yaptığınız işlerde güzel sonuçlar ve başarılar elde edersiniz İşe gidenlere Allah yar ve yardımcıları olsun Allah onlara sabır versin Ve dayanma gücü versin Okula gidenlere de Allah zihin açıklığı versin Allah onlara da sabır versin Ve dayanma gücü versin Umarım bir sorun olmadan gününüzü geçirmişsinizdir Hakkınızda ne varsa hayırlısı ile olsun Bu ramazan-ı şerif-in yüzü suyu hürmetine kalbinizden ne dualar, düşünceler, sözler, cümleler, kelimeler, fikirler geçiyor ise Allah hayırlısı ile kabul etsin Oruç tutanlara da Allah kabul etsin Tabi daha iftara çok var Ama şimdiden afiyet olsun diyelim Yüzünüzden tebessüm hiçbir zaman eksik olmasın Her daim mutlu olasınız Kendinize çok dikkat edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evden çıkmadım sana 12 gibi kalktım başım felaket agrıyordu saat 5 gibi çıktım çarşıya gitmem gerekti sitenşn kapısına kadar gittim geri geldim geri gittim kapıyı gecemesim geri eve çıktım hala balımın ağrısı geçmedi
660 Yorumla- +1 yıl
Benim annem babam neyse boş ver ben aklım yetti yeteli ben yanlızım bu yaştan sonra anayı babayı ne bilim dilim varmıyır bile ana baba demeye bu saatten şordada evlilik zor gibi görünüyor kadın erkekge Allah'ın amenetidir derler demekki Allah bana kısmet etmesiğine göre emanet etmek istemiyor bende yanlız ölürüm nasıl olsa ölmeyecekmiyiz ha bir ailen olmuş ha yanlız ölmüşüz
- +1 yıl
Ya kusura bakma abi Galiba seni üzecek cümle kullandım Benim hatam Ve bu arada öyle karamsar olma İllaki evleneceğin kişiyi bulamadın diye Hayatın boyunca yalnız yaşayacak değilsin ya Demekki daha vakti var Elinde sonunda seni seven birisini bulacağına eminim abi Sadece sende buna inan yeter
- +1 yıl
En iyisini yaparsın abi Tabi eğer böyle bir fırsat bulduysan sakın kaçırma Ama tabikide karşıdaki kişinin sana karşı davranışlarına dikkat et Sonuçta sana karşı sevgisini veriyor mu Seni önemsiyor mu Senin her konuda arkanda duruyor mu Bunlara dikkat et Gerisi zaten koy verdim gibi geliyor abi
- +1 yıl
Hmm o zaman dışarı çıktığında çokda geç kalma Birileriyle falan sohbete dalıp gitme Hani eve erken gitmek senin için daha iyi Ve dışarıda çok serseriler var Ondan başına bela almazsın Sonuçta hem yorgun oluyorsun Ve daha da yorulup da hasta olma Birde tek yaşıyorum diyorsun Sana bakan da olmaz Ama yinede kendine çok dikkat et abi
- +1 yıl
Cok teşekkür ne kadar düşünceli sin benim arkadaş cevrem yok en güzel yer benim evim zamanında gezdik tozduk 19 ülke gördüm evinin ekmegi peşinde olmayan insanlarla da işim olmaz benim bunları sana söylemem gerekirken senin bana söylemen cok güzel valla sen nasıl bir insansın kız yoksa sen melek misin canım ya kardeşim olsan bukadar sevemezdim seni
- +1 yıl
Yani aslında dışarıda belalar eksik olmuyor ya Ondan dedim Hani başına bir gelir falan Ailen de bu duruma üzülür ya da üzülmez Ama özellikle de anneler çocuklarına bir şey olduğumu kafaya çok takarlar Sana bir şey olsa annen hastalanır Ve işler git gide büyür Ondan en iyisi kimseye katışmadan evine sağ sağlim varmak Bu arada dışarıda sana birisi laf ederse Sakın takma Cevap bile verme Sadece önüne bak Ve oradan uzaklaş O kişi anca konuşup durur Bu senin iyiliğin için daha iyi
- +1 yıl
Hmm peki Sorularını cevaplayayım o zaman Samsunluyum ve samsunda yaşıyorum Zaten yaşımı söyledim diye hatırlıyorum Ama söylemediysem de 18 yaşındayım Lise sona gidiyorum Eşit ağırlık bölümünü okuyorum Sınıf öğretmeni olmayı çok istiyorum Tabi hayırlısı bakalım Bir şeye ihtiyacım yok Olsa bile ailem her daim yardım ediyor Ve merak etme Benim arkamda babam zaten dağ gibi duruyor Fazlasına gerek yok
- +1 yıl
Birlikte yatıyoruz Birlikte cama çıkıp insanları ve arabaları seyrediyoruz Birlikte yemek yiyiyoruz Bazen bir yere gittiğimde Evde kim varsa O kişiyi arıyorum Anında kedimi göstermesini isteyip Nerelere gittiğimi gösteriyorum Hatta onla hergün fotoğraf çekiniyorum Hatıralar çoğalsın diye
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Öğleden sonra ayakta uyudum resmen
03 Yorumla- +1 yıl
Neden abi Yoksa uyamakta mı zorluk çekiyorsun Eğer öyleyse sana biraz tavsiye verebilirim Eğer uykun gelmesi için İlk başta ılık bir duş alabilirsin Sonra klasik müzik dinleyebilirsin Ve sakinleştirici olarak papatya çayı içebilirsin Bunları yaptıktan sonra kesin uykun gelir Genelde bende uykum gelmesi için Sana söylediklerimi yapıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBasım ağrıyor ve kemiklerim de ağrıyor gibi tuhaf bunaltı da var
16 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🥲
- +1 yıl
Ah güzel kız bana dua et evleneyim beni seven benim sevdiğim değer veren koruyan sahiplenen bir eş nasip olsun bana huzur dolu bir ailem olsun mutlu iş yerinde de huzur istiyorum bunlar için dua edersen sevinieim
- +1 yıl
Tabiki de abla Onun içinde ederim İnşallah allah nasibini tez vakitte senin karşına çıkarır Ve ömür boyu birbirinizi seversiniz Saygı duyarsınız Ve destek çıkarsınız Bu arada iş yerinde de güzel sonuçlar ve başarılar elde edersin abla Hakkında ne varsa hayırlısı ile kabul olsun
+1 yılçok sağolun
01 Yorumla
+1 yılİyiyiz yeğen
03 Yorumla- +1 yıl
Helal lan
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İğrençti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılNe desem bilemiyorum
089 Yorumla- +1 yıl
Evimde boş boş oturdum
- +1 yıl
Ama canım sıkılıyor
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Birlikte yatıyoruz Birlikte cama çıkıp insanları ve arabaları seyrediyoruz Birlikte yemek yiyiyoruz Bazen bir yere gittiğimde Evde kim varsa O kişiyi arıyorum Anında kedimi göstermesini isteyip Nerelere gittiğimi gösteriyorum Hatta onla hergün fotoğraf çekiniyorum Hatıralar çoğalsın diye
- +1 yıl
🥺🥺🥺🥺
- +1 yıl
Yok çok güzel bir hayatın var
- +1 yıl
Abi deme yeter
- +1 yıl
Konuşabilirsin
- +1 yıl
Üniversitede bu olaya benzer bı arkadaşım var kendisiyle dost gibiyiz tahmin et kaç yaşında
- +1 yıl
44 yaşında
- +1 yıl
24 yaş var aramızda
- +1 yıl
Ama adam hiçbir zaman küçük görmedi beni
- +1 yıl
Sanki kankasi gibi takıldık
- +1 yıl
Ben çok iyi empati kurarım
- +1 yıl
Dediğim gibi helal olsun o zaman Haha sen gerçekten tuhaf ve tatlı bir insansın abi Hem konuşmaların aslında insanın içini karamsarlaştırsa Benim hiçbir zaman öyle olmadı Hatta her yazdığına tebessümle cevap veriyorum Çünkü sonuçta sende iyi birisisin Ve seni böyle yapan Hayatın ta kendisi Birde insanlar
- +1 yıl
Ben de sizden biriyim beni üstün kılan bişey yok
- +1 yıl
Doğru hepimiz aynı eşitlikteyiz Hem abi sen ailen ile mi yaşıyorsun Eğer öyleyse Hani evde canım sıkılıyor diyorsun ya Annene yardım edebilirsin Sonuçta ramazan-ı şerif-deyiz Ve illaki size misafirler gelir Ondan yemek konusunda annenle birlikte yapabilirsin Hem annenide çok sevindirmiş olursun
- +1 yıl
Annem çalışıyor babam emekli tek yaptığı uyumak
- +1 yıl
Tekim ve 18 yaşına geldigim zaman kardeşlerimin annemin karnında öldüğünü öğrendim
- +1 yıl
Ya kusura bakma abi Galiba seni üzecek cümle kullandım Benim hatam Ve bu arada öyle karamsar olma İllaki hayatını ömür boyu geçireceğin birisini bulamadın diye Hayatın boyunca yalnız yaşayacak değilsin ya Demekki daha vakti var Elinde sonunda seni seven birisini bulacağına eminim abi Sadece sende buna inan yeter
- +1 yıl
Yok ya üzülmedim ama bana abi demeye devam edersen üzülcem
- +1 yıl
Soylersin nasılsın Taha
- +1 yıl
Taha günün nasıl geçiyor
- +1 yıl
Üff konuyu değiştirmeye çalıştım Oda olmadı desene Sende amma inatçıymışsın abi ya Hadi onu bunu boş ver Kapatalım burada Başka birşeyler hakkında konuşalım Mesela şimdi düşününce sen gelecekte hayatını ömür bıyu geçireceğin bir kız olmasını ister miydin Veya da nasıl birisi olmasını isterdin
- +1 yıl
Tabi isterdim efendi beni düşünen biri 2 şeyden nefret ederim yalan ve aldatılma
- +1 yıl
Haklısın bende onlardan nefret ederim Ayy o zaman senin adına çok sevindim İstediğin bir şey var demekki İnşallah nasibine tez vakitte kavuşursun abicim Ve şimdi böyle düşününce senin sevgilin olursa eğer O benim yengem gibi bir şey mi oluyor Genelde arkadaşlarım hep sevgililerine yenge dedirttiriyorlar
- +1 yıl
Ne yenge ne abla
- +1 yıl
Ne ikilemesini anlamiyorsun
- +1 yıl
İsmiyle hitap edeceksin
- +1 yıl
Gitsinler
- +1 yıl
Küçük bebislerin olur
- +1 yıl
Ayşe mi oldu Ayşe der gecersin
- +1 yıl
Dişi mi
- +1 yıl
Bana da istediğini de abi hariç
- +1 yıl
Dişiyse sıkıntı olur
- +1 yıl
Hayatım boyunca başka isimler takilmasindan alıştım artık
- +1 yıl
Yusuftan tut ayıya ayıdan tut kelebeğe kadar hitap edildim
- +1 yıl
Ne kırmasi canım ben de gülüyorum
- +1 yıl
Tek yalnız kalınca böyleyim
- +1 yıl
Başkalarına karşı hep neseliyim
- +1 yıl
Bana araba çarpmıştı karşıdakini kırmamak için gülüyodum
- +1 yıl
Haha tuhaf biri olduğunu söylemiştim değil mi Ve hemde çok tatlı biri olduğunu da söylemiştim Sen her zaman böyle gülmeye devam et Ama unutmaki içindeki sıkıntılarını ve dertlerini de birilerine paylaş Onlar sana dert ortağı olsunlar Yani acını gülerek yok etme Bazen ağladığın zamanlar da olacak Bunda tuhaf bir şey yok Herkes illaki bazen ağladığı olur
- +1 yıl
Yok be abartma
- +1 yıl
Ben de kendinden büyük kişilerle böyle konuşanı gormedim
- +1 yıl
Nasil güldürdüm
- +1 yıl
Olabilir hep gül
- +1 yıl
Genelde bana böyle derler ztn
- +1 yıl
Umarım rahatsız olmuyorsundur insanların birşeyleri gizlemesini hiç sevmem
- +1 yıl
Okuyor musun
- +1 yıl
Hangi bölüm
+1 yılLeşşş.
015 Yorumla- +1 yıl
Gece uyuyamadim. Sabah uyuya kaldım. İşe geç kaldım. Hala yorgunum ve uykum var. Ama cafede oturdum tavla oynuyorum. 🤦
- +1 yıl
Hmm aslında sana tavsiye verebilirim Eğer uykun gelmesi için İlk başta ılık bir duş alabilirsin Sonra klasik müzik dinleyebilirsin Ve sakinleştirici olarak papatya çayı içebilirsin Bunları yaptıktan sonra kesin uykun gelir Genelde bende uykum gelmesi için Sana söylediklerimi yapıyorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim canım benim. Şimdi sosyal tesise geldim. Bir şeyler yiyip eve geçerim. Yalnız yaşıyorum. Daha çok dışarıda yiyorum. 🤷🏻♂️ Evde bir kaç anime izler sonra uyurum. 😊
- +1 yıl
Tamam ama çokda geç kalma Hani eve erken gitmek senin için daha iyi Ve dışarıda çok serseriler var Ondan başına bela almazsın Sonuçta hem yorgunsun Ve daha da yorulup da hasta olma Birde tek yaşıyorum diyorsun Sana bakan da olmaz Tabi anneni çağırsan o gelip sana bakar Orası ayrı Ama yinede kendine çok dikkat et abi
- +1 yıl
Ailem memlekette. Yalnızlığın dayanılmaz hafifliğindeyim. 😊 Sen ne kadar samimisin ya. Şaşırdım. Keşke normal hayatta da arkadaşım olsaydın. Beni iyi kötü disipline ederdin. 😊 İletişimde kalmak isterim sen de uygun görürsen..
- +1 yıl
Yani aslında dışardasın ya Ondan dedim Hani başına bir gelir falan Ailen de bu duruma üzülür Özellikle de anneler çocuklarına bir şey olduğumu kafaya çok takarlar Sana bir şey olsa annen hastalanır Ve işler git gide büyür Ondan en iyisi kimseye katışmadan evine sağ sağlim varmak Bu arada dışarıda sana birisi laf ederse Sakın takma Cevap bile verme Sadece önüne bak Ve oradan uzaklaş O kişi anca konuşup durur Bu senin iyiliğin için daha iyi
- +1 yıl
Çok şükür yaşamadım öyle bir şey. Pek kimseyle işim olmaz zaten. Bir nevi asosyal yaşıyorum. Takıldığım yerler genelde aynı. Yaşın kaç senin bu arada. Çok anaçsın.
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Pek sevgi aramıyorum artık. Anlasabilmek ortak istekleri paylaşmak daha bir önem kazandı. Nerdensin bu arada. İstanbul mu?
- +1 yıl
Hmm üzüldüm. İstanbul'a geliyor musun hiç. Gelme planın var mı? Ne diyicem mesaj atsana. Konuşalım.
- +1 yıl
Yani İstanbul 'a hiç gelmedim Ve gelsem de gidecek yerim yok Hem ailemde izin vermez Başka şehirlere gitmeme Ve bu arada üzgünüm Ama ben genelde insanlara mesaj atmıyorum Bu uygulamaya da eğlenmek ve eğlendirmek için açtım Yani öylesine zaman geçsin diye Yani umarım yanlış anlamışsındır Ve anlayışla karşılarsan sevinirim abi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kimler aktif Bugün haftanın ilk günü Ondan gününüz nasıl geçti Umarım her şey yolundadır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler