Herkese hayırlı akşamlar dilerim Nasılsınız umarım iyisinizdir Her şey gönlünüzce göre olsun Bu gününüz istediğiniz gibi hayırlısı ile güzel geçmiştir Birkaç saat sonra pazartesinin ilk gününe girmiş bulunacağız Bu sebeple şimdiden işe gidenlere allah yar ve yardımcıları olsun Allah onlara sabır ve dayanma gücü versin İşlerinde her daim güzel sonuçlar ve başarılar elde etmelerini sağlasın Okula gidenlere de allah zihin açıklığı versin Derslerinde her daim güzel sonuçlar ve başarılar elde etmeyi nasip etsin Gönlünüzden ne dualar, düşünceler, cümleler, sözler, kelimeler, fikirler geçiyor ise allah hayırlısı ile kabul etsin Ailenizle birlikte hayırlısı ile huzur dolu anlar geçirmeniz dileğiyle Hem işte çalışma bakımından hayırlısı ile çabalamanıza ve gayretinize karşı bol bereketler eksik olmasın Kendinize çok dikkat edin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Valla günüm evde bir oda dan diğerine geçerek, gayet renkli bir şekilde geçti bugün.
Siz neler yaptınız peki?
Yani oda iyi bir şey Hem senin adına çok sevindim İnşallah her günün hayırlısı ile gönlüne göre güzel geçer Her daim mutluluk yüzünden hiç düşmesin Huzur dolu anlar ve bol bereketler seninle olsun
Hem benim bu günüm rahat ve huzurlu bir şekilde geçti Ondan sorduğun için sana teşekkür ederim
Rica ederim Nisanurcum. Asıl ben teşekkür ederim böyle içten bir karşılama adına sana. 🙏
Sende hep evde miydin peki bugün?
Hiç çıktın mı dışarıya
Hmm aslında hafta sonları evde takılmayı seviyorum Yani dışarıya falan da çıkmadım
En güzeli aslında. En azından kış için evet böyle. Kar da yağmur da soğuk ta Ne yapacaksın dışarıda.
Sıcacık evinde, sıcacık polar battaniyenin altında güzel bir film izlemek varken mesela ;)
Valla kedim yanımda olduğu için evde hiç sıkılmıyorum Yani kedimle bir sürü aktiviteler yapıyorum Sevgi olsun, ilgi olsun veya da oyun oynamak Bu sebeple insanın evcil hayvan dostu olması kadar güzel bir şey yok Tabi bu benim kendi şahsi düşünceme göre öyle
Benim de bir kedim 🐈 var biliyor musun
Ama şu an hasta veteriner de kalıyor. İnşallah bir an önce iyileşir. Bazen uyurken gelip yatağımın içine girer, benim sıcaklığımla uyumak ister o da.
Hayvan sevgisi gerçekten çok özel bir duygu. İnsanın kalbini yumuşatıyor 🤍🤗
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin İnşallah kedi dostun hayırlısı ile iyileşir Hem evet hayvanların geneli çok tatlı ve sevecendir Bu sebeple ben hayvanları çok ama çok seviyorum
Eminim senin kedin çok daha tatlıdır. Sen de ona iyi bak olur mu. Sevgine ihtiyacı var onun.
Bazen biz insanların bile ihtiyacı oluyor bu sevgiye 🤍
Ayy benim kedi çok tatlı ve sevecen Şuanda 4 yaşında Hem ben ona zaten oldukça iyi bakıyorum Çünkü kedimi çok ama çok seviyorum O benim en iyi arkadaşım Bu sebeple kedime her gün ilgi gösteriyorum
Eminim o da seni çok seviyordur. Merak ettim şimdi gerçekten kedini. O da eve girerken senin geldiğini hissedip anlıyor mu?
Benimki başkası geldiğinde kıpırdamaz ama ben kapıyı açacak olursam hemen koşup kapıya gelir
Ayy tabiki de benim kedim ben eve gelir gelmez kapıda nöbet tutuyor Hatta diğer aile üyelerine kendini sevdirtmezken sadece bana yaklaşıp sevgi ve ilgi vermemi istiyor
Bence sende biraz ona benziyorsun. 🤭 Farkında mısın bilmiyorum
Hmm bilmem Hiç farkında değilim
Farkında olmadığının farkındayım zaten. Ama onunla birlikte bu kadar çok vakit geçirdiğin için belki de
Benzemişsin sende ona 🤭
Peki dediğin gibidir heralde
Teşekkür ederim 🙏☺️
🌹💫
🥰🌸
Seninde Nisa
🌹💫
Tek taş yok ama 😂
Ee demek istediğim gül her zaman hoş bir kokuya sahiptir Bu sebeple insanın içindeki karamsar ve kötü düşünceleri yok etmesini sağlar Buda aslında sembolü olarak hayatında seni doğru yola sürükleyen bir dostun olması veya çıkmasına vesiledir
Yıldızda geceleri gökyüzünde bazen hafif bazen de çok parlaklık verdiği anlar olabilir Bu sebeple kendimizi başarısız ve işe yaramaz birisi gibi hissettiğimizde bazen yıldızları geceleri gökyüzünde saymaya başlar ve hayatımızın bir yıldız gibi parlamasını istememize ve bu anda kendimize olan güvenimizin çoğaldığını fark ederiz Ondan buna sembolü olarak da derslerimize ve iş hayatındaki sınavlara çalışıp çabalamamıza vesile olmasıdır
Ondan dolayı size attığım emojilerin benim kendi şahsi düşünceme göre ne anlama geldiğini açıklamak ve bu sebeple neden gönderdiğimi dile getirmek istedim Yanlış anlaşılma olmasın
❤️🌹
Seni seviyorum nisa 🌼
Tanımadığınız birisini kolaylıkla sevebilme özelliğine falan mı sahipsiniz
Güzel kalbin yeter senin
Güzel sözlerin için sana teşekkür ederim İnşallah hayatında şans eseri de olsa hayırlısı ile seni doğru yola sürükleyen ve derdine derman olan bir arkadaş bulursun Yani gönlünden ne geçiyorsa hayırlısı ile duanın kabul olması dileğiyle
Senin gibi biri çıkarım inşallah
İnşallah hakkınızda ve gönlünüzde ne dualar, düşünceler geçiyor ise hayırlısıyla kabul olması dileğiyle
Çok teşekkür ederim 🙏🌹
Rica ederim
Zor geçiyor ya
Yani bugün günün kötü geçmiş olabilir Ama bu hep her gün için tekrarlanacak diye bir kuralda yok Ondan inşallah diğer günlerin hayırlısı ile gönlüne göre güzel geçer Her daim mutluluk yüzünden hiç düşmesin Huzur dolu anlar ve bol bereketler seninle olsun
Cümlemizinn
🌹💫
Senin nasıldı 😊
Benim bu günüm rahat ve huzurlu bir şekilde geçti Ondan sorduğun için sana teşekkür ederim
Rica ederim umarım seninde hayatın hep mutlu geçer 😊
Güzel sözlerin için sana teşekkür ederim
Rica ederim sende çok güzel tatlıs yaziyorsunn
Hmm aslında normal hayatta da insanlarla konuşurken bu şekilde cevaplar veriyorum Yani karakter özelliğim de falan var desek doğrudur heralde Ondan sadece yazı yazarak cevap vermekle kalmıyorum
Seninle muhabbet hoş olur
Yani sohbet ve muhabbet etmek her daim insanın iyi hissetmesini sağlar Sonuçta aklındaki kötü ve karamsar düşüncelerin azda olsa gittiğinin hem içinin bir anda rahatlama ve ferahlama geldiğinin farkına varırsın
19 yasindamisin daha olgun konuşuyorsun
Evet tam tamına 19 yaşındayım Peki neden sordun ki
Konuşman daha olgun o yüzden sordum
Hmm bilmem Hiç farkına varmadım
Yazarmisinnn bana 😊
Neden sana yazayım ki
Muhabbet sohbet ederdik arkadaş ca
Bence gerek yok
Peki hanfendi
Anlayışın için sana teşekkür ederim
Rica ederim
Senin nasıl di günün
Aslında bu soruyu sormuştun Bende sana cevap vermiştim Ama bir daha cevaplasam da benim sorun olmaz Benim bu günüm rahat ve huzurlu bir şekilde geçti Ondan tekrardan sorduğun için sana teşekkür ederim
Biliyorum muhabbet olsun diye sordum😄
Anladım
Memnun oldum bu arada
Bende seninle konuştuğuma çok memnun oldum
😊😊
Nerede yaşıyorsun
Bence nerede yaşadığımı bilmene gerek yok
Üni okuyomusun
Aslında geçen sene istediğim puanı tutturamadığım için bu haziranda tekrardan üniversite sınavına gireceğim Ondan şuanlık kuran kursuna falan gidiyorum
Ne güzel
Hangi bölüm istiyorsun
Evet bence de kuran kursuna gitmek çok güzel Hem orada en sevdiğim hoca arkadaşım var Yani resmen bir hoca yerine arkadaşmışız gibi sohbet ve muhabbet ediyoruz Buda aramızdaki saygıyı ve sevgiyi güçlendiriyor
Sevindim senin adına
Hmm eğer üniversite sınavını kazanırsam ilahiyat bölümünü okumak çok isterim
Marmara ilahiyat efso olur umarım başarirsinnn
İnşallah bakalım zamanla göreceğiz Hakkımızda hepimiz için hayırlısı olsun
Aminnnnnn