İlk başta hayırlı geceler dilerim Nasılsınız umarım iyisinizdir Hayatınızda her şey hayırlısı ile istediğiniz gibi yolundadır İnşallah her gününüz gönlünüze göre güzel geçer Hepinizin dünkü kadir gecesi mübarek olsun Ramazan ayının artık son günlerine gelmiş bulunmaktayız Bu sebeple sabredip tuttuğunuz her orucunuzu allah kabul etsin Gönlünüzden ne dualar, düşünceler geçiyor ise allah hayırlısı ile kabul etsin Her daim mutluluk yüzünüzden hiç düşmesin Aileniz ile birlikte hayırlısı ile huzur dolu anlar sizinle olsun Hem işte çalışma bakımından çabalamanıza ve gayretinize karşı bol bereketler eksik olmasın Kendinize çok dikkat edin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güzel geçti diyebilirim. Bi yerle iş konusunda anlaştım. Tam da ramazan bittikten sonra olması güzel oldu. Oruçluyken çalışmak zorlayıcı oluyor
Senin adına çok sevindim İnşallah her günün hayırlısı ile gönlüne göre güzel geçer Her daim mutluluk yüzünden hiç düşmesin Huzur dolu anlar ve bol bereketler seninle olsun
Amin. Teşekkür ederim güzel dileklerin için senin için de daha iyileri olur umarım
Yaa asıl ben güzel sözlerin için sana teşekkür ederim
Yok be ne dedim ki normal şeyler işte
Ne bileyim Siz teşekkür ettiniz ya Bende size teşekkür etmek istedim 🌹💫
Güzel şeyler söylemişsin o yüzden teşekkür edilir yani
Heh anladım O zaman sizde bana karşı güzel sözler söylediğiniz için bende size karşı teşekkür ettim
Rica ederim ☺️🙏🏻
🌹💫
Bir insanın hayatı ve imtihanı nasıl geçmesi gerekirse benim de öyle geçiyor. Yaradanımın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.
İnşallah her günün hayırlısı ile gönlüne göre güzel geçer Her daim mutluluk yüzünden hiç düşmesin Huzur dolu anlar ve bol bereketler seninle olsun
Hem hakkınızda ve gönlünüzde ne dualar, düşünceler geçiyor ise hayırlısıyla kabul olması dileğiyle
İnsanoğlu, Yaradanımızın kıymetini hiç bilmiyor. Ne varsa Yaradanımızda var. Ona güvenmekle doğru yoldasın. Bunu bil. Ama hayatını sadece ibadetlerden ibaret yaşama. Gerçekten Yaradanımızın bize öğütlediği yolda hayatını yaşa. Çünkü ibadetlerin bile arkasındaki asıl amaç, Yaradanımıza iman etmekle birlikte O'nun bizim için ne istediğini anlamakla da ilgilidir aslında. Şüphesiz ki Yaradanımız, iyiliği, adaleti, yakınlara bakmayı öğütler. Çirkinliği, fenalığı ve haddi aşmayı da yasak eder. O, düşünüp tutmamız için bizlere öğüt veriyor.
Evet sende haklısın Hayat dediğin sınavlar ve imtihanlarla doludur Yani allah kimseye geçemeyeceği hiçbir zorluğu vermez Yani bir işi yaparken illaki istemediğimiz şekilde karşımıza engeller çıkabilir Ama biz o engelleri aşmak için uğraşırsak elinde sonunda istediğimiz sonuca ve başarıya çoktan varmış oluruz Ya da direkt engel gördüğümüz an o işten vazgeçersek işte olduğumuz yerde başa sarmış olarak kendimizi buluruz
O engeller, bizim gelişmemiz için. Onların arkasında da bir hayır var emin ol. Daha iyi bir insan olabilmen için. Yaradanımız bizi o kadar seviyor ki anlatamam sana...
Yani bence kızların ve erkeklerin bu devirde en çok allaha sığınmaları lazım Hele ki flört, sevgili gibi saçma şeyleri yapmak yerine dua edip, kuran okumayı tercih etmeleri kendileri için daha iyidir Çünkü insanlardan bazıları nasıl bizi doğru yola götürürlerse bir o kadar da bazıları bizi yanlış yola götürürler Bu sebeple bana göre insanlara güvenmek ve sırtını o kişiye yaslamak yerine allaha karşı güvenip ve sırtını namaz kılarak, mukabelelere katılarak ve zikirlerde bulunarak yaslamak daha iyidir
Şu kadar olaydan geçmiş birisi olarak dediklerine son derece hak veriyorum. O kadar çok şey yaşadım ki hayatımda... En sonunda bu yaşadıklarım beni sadece şöyle bir sonuca çıkardı: Yaradanımı çok sevmem gerek ve yine Yaradanımdan başka kimseye o kadar da güvenmemem gerek. Bunu anladığın an olay bitiyor. Diyorsun ki "Dünya gerçekten boşmuş. Asıl güvenmemiz, rehberliğine uymamız gereken belli."
Yani en ideali budur Sonuçta benim bile bu zamana kadar hiçbir erkek arkadaşım ve kız arkadaşım yok Hani kuzenler den sadece iki tane kız olan kişiyle konuşuyorum Onlarla da çok fazla samimi olmuyorum Sonuçta insanoğlu bu içinden ne düşündüğünü ve aklından neler geçirdiğini bilemezsin Ama genelde ben konuştuğum kişilerin hep doğru yola gitmelerini isterim Hepiniz aynı kandan ve aynı soyisimden olmasak bile müslüman olarak kardeşiz Bu sebeple kimsenin başkalarından zarar görmesini ve yanlış yola gitmesini asla istemem Benim herkese karşı saygım çoktur Tabi bazı insanları karakter özelliği bakımından sevmesem bile gene de asla saygımı bozmam
Yunus Emre'nin bahsettiği "Yaratılanı hoş gör, Yaradan'dan ötürü." yolunu çok iyi uyguluyorsun. Ne güzel. Yaradanım seni hidayet yolundan ayırmasın inşallah.
Aynı şey senin içinde geçerli Yani sende hayırlısı ile ömrünün yettiği vakite kadar doğru yoldan asla ayrılmazsın Kendine çok dikkat et
Yaradanım bana ne buyurursa, son nefesime kadar bunun için mücadele edeceğim. O, biz insanlar için neler yapıyor... Bizim yaptıklarımıza da asla ihtiyacı yok. Ama bizden tek beklentisi bunlara rağmen kendisini anlamamız, kendisini sevmemiz, kendisinin kıymetini bilmemiz. İnsanların hala bu kadar basit bir dersin kıymetini anlayabilmiş değil. Ama biz uyanmışlar olarak Yaradanımın hidayet yolundan ayrılmayalım inşallah. Yaradanım, cümlemize en hayırlısı neyse onu nasip etsin. Sen de kendine dikkat et.
Güzel sözlerin için sana teşekkür ederim Şimdiden sana hayırlı geceler dilerim Eğer hemen uyuyacaksanız ise iyi geceler de dilerim Ondan allah rahatlık versin
Size de hayırlı geceler dilerim. Yaradanımın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.
🌹💫
Eh işte sisin nasildi
Olsun gene de inşallah her günün hayırlısı ile gönlüne göre güzel geçer Her daim mutluluk yüzünden hiç düşmesin Huzur dolu anlar ve bol bereketler seninle olsun
Benimde bugün allaha şükür istediğim gibi güzel geçti Sorduğun için teşekkür ederim
Rica ederim iyi aksamlar
Size de hayırlı geceler dilerim Eğer şimdi uyuyacaksanız ise iyi geceler de dilerim Ondan allah rahatlık versin
Umarim hayatiniz da yazdıklarınız gibi iyi olur
Aminn 🌹💫
💕