Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun Hayırlı geceler dilerim Nasılsınız umarım iyisinizdir her şey yolundadır Bu haftanız inşallah istediğiniz gibi hayırlısı ile güzel geçmiştir Bugün cumartesi Yani hafta sonu Ondan işte çalışanlar ve okula gidenler için tatil vakti Belki yinede hafta sonu tatil yapmayıp Günlük işine gidenler ve dershaneye gidenler vardır Onlara bir şey diyemem tabiki Ama yinede işe gidenlere allah yar ve yardımcıları olsun Allah sabır versin Okula gidenlere de Allah zihin açıklığı versin İnşallah yarında güzel bir şekilde dinlenmeyi hak edersiniz Oruç tutanlara da Allah kabul etsin inşallah Bu ramazan-ı şerif-in yüzü suyu hürmetine gönlünüzden ne dualar, düşünceler, cümleler, sözler, kelimeler, fikirler geçiyor ise Allah hayırlısı ile kabul etsin Kendinize çok dikkat edin İyi geceler dilerim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
benim kötü geçti
Neyse öyle deme Kötü olsan bile Seni mutlu eden olayları düşün O seni azda olsa morelini düzeltir İnşallah bu günün istediğin gibi hayırlısı ile güzel geçer umarım Kendini bu kadar karamsar olarak düşüncelere daldırma Her daim pozitif olarak düşün
Evde zorunlu bekarlık yaşıyorum yalnizlik gerçekten çok zormuş
Neyse öyle deme Yalnız olsan bile Seni mutlu eden olayları düşün Bu kendi başına yaptığın olaylarda olabilir O seni azda olsa morelini düzeltir Ve içindeki sıkıntıyı yok eder İnşallah bu günün istediğin gibi hayırlısı ile güzel geçer umarım Kendini bu kadar karamsar olarak düşüncelere daldırma Her daim pozitif olarak düşün
Birgün nasibine kavuşacağına eminim Sadece yine sabretmen lazım
Yok kardeşim ailemle yaşıyorum zaten normalde bekarım ailem umreye gitti mecburen evde yalnızlık çekiyorum yoksa üzülmem artik buz gibi oldum karşı cinse tepkisizim yani
Ayyy ailen adına çok sevindim İnşallah sende birgün umreye gidersin Biliyor musun benim ablamda umreye gitti Ve oralar çok güzelmiş Fotoğrafları falan gösterdi Yani insan oraya gidince bir daha ayrılmak istemiyormuş Birgün bende gitmek istiyorum Tabi anca bu nasip işi
Ben düşünmüyorum oraya masraf yapmadan önce daha önemli yerlere harcamayı planlıyorum
Olsun oda iyi Seni ne mutlu ediyorsa onu yap tabi Ailen adına tekrardan çok mutlu oldum Allah kalplerinden ne dualar ve istekler geçiyor ise Ramazan-ı şerif-in yüzü suyu hürmetine kabul etsin Tabi senin içinde geçerli abi
Bilemem ananın babanın duası evladına kabul olur derler ama yaşayıp göreceğiz senaryonun devamında
Haha doğru diyorsun abi Bu arada sen bayağı tatlı ve hoş birisine benziyorsun Seninle arkadaş olan çok şanslı Umarım kıymetini biliyordur
Evet çevremdekiler sever beni bir Dostum var 1996 senesinden beri zaten kankilerimle çalışıyorum
Vay be bayağı havalı Senin adına çok sevindim abi İnşallah arkadaşlarınla her daim hep mutlu olursunuz Yüzünden asla tebessüm eksik olmaz
Bütün temennim bu yönde belki ilerde sende mutlu olduğun arkadaşlarınla çalışıyor olursun umarım iyi insanlara denk gelir ayağınada taş değmesin güzel kardeşim iyi geceler
Ayyy çok teşekkürler abicim Bu güzel dileklerin için Gerçekten çok mutlu oldum Beni düşündüğün için Haha sanada iyi geceler abi Bu 🌹 sana İnşallah sevdiğin kız tarafından da böyle bir gül alırsın Tabi aslında direkt onun sevgisi senin için yeterli olur
amin insallah sşze de hayırlı ramazanlar iyi sahurlar
Teşekkür ederim abla Güzel dileklerin için İnşallah bu günün istediğin gibi hayırlısı ile güzel geçer umarım Yüzünden tebessüm eksik olmasın Her daim mutlu olasın
Çok mutluyum 😃😃
Senin adına çok sevindim İnşallah yarın istediğin gibi hayırlısı ile güzel geçer umarım Yüzünden tebessüm eksik olmasın Her daim mutlu olasın
İyiydi, bugün dinlenerek kendimi dinleyerek
Senin adına çok sevindim abi İnşallah bu günün istediğin gibi hayırlısı ile güzel geçer umarım Yüzünden tebessüm eksik olmasın Her daim mutlu olasın
Teşekkür ederim iyi dilekler için. 🙏🏻
Haha ne demek abicim Bu 🌹 sana İnşallah sevdiğin kız tarafından da böyle bir gül alırsın Tabi aslında direkt onun sevgisi senin için yeterli olur
Teşekkür ederim
İftar daveti falan filan.
Ayy ne güzel abi Yarında bizim iftarımız var Yani akrabaları bizim eve çağırdık İnşallah sorunsuzca atlatabilmişsindir
Sıkıcıydı, sarmıyor beni.
Yani evet abi Büyükler hep ya parti hakkında konuşuyorlar ya da işte dedikodu ediyorlar Ama yinede kalabalık ortam iyi Sonuçta iftarda illaki yalnız kalmamışsındır Kuzenlerin falan da vardır Ondan bence kuzen olduğu sürece sıkıcı geçmez Diye düşünüyorum
Yalnızlığa o kadar alışmısım ki kalabalık beni yoruyor.
Neyse öyle deme Yalnız olsan bile Seni mutlu eden olayları düşün Bu kendi başına yaptığın olaylarda olabilir O seni azda olsa morelini düzeltir Ve içindeki sıkıntıyı yok eder İnşallah bu günün istediğin gibi hayırlısı ile güzel geçer umarım Kendini bu kadar karamsar olarak düşüncelere daldırma Her daim pozitif olarak düşün
boş ver... Benim durum koca bir boşluktan ibaret.
Peki ama asla yalnız olduğunu düşünme İllaki seni düşünen birileri var Mesela ben seni tanımasam bile şu an çok tatlı biri olarak gözüme geldin abi Yani sevecen Ve böyle çok havalı birisi Haha kesin benim gibi düşünen başka insanlarda vardır Ama sen bilmiyorsundur
8 senedir bu sitedeyim, hiç denk gelmedi😃
Haha illa bu siteden değil Normal hayattan da vardır Ama dediğim gibi sen bilmiyorsundur Sonuçta belki sana söylemeye çekinen birisidir Belli mi olur Ama inşallah öyle birisini bulursun
Normal hayatim yok ki benim, asosyal bir insanım. Reelden koptum iyice, sarmıyor.
Hmm yani telefonda aslan gibisin Ama normal hayatta kedi gibisin Öyle mi Ne kadar da tatlı Ben seninle normal hayatta tanışsam Asla seni bırakmam abi Çünkü bana göre böyle asosyal olan insanlar genelde iyi birileri oluyorlar
Emin misin? Psikolojik olarak pekte iyi değiller ama.
Öyle deme ya Onlarda böyle olmalarını hiç istemediler ki Hayatlarında hep aile baskı ve şiddet gördüler Arkadaşlarından kazık yediler Sevdikleri tarafından terk edildiler Yani bence Sen onlara karşı iyi davranırsan Ve tekrardan hayata tutundurursan Aslında kalplerinde ki iyiliği göreceksin Aslında hiçbir insan kötü değildir Sadece hayat onları böyle yapıyor Birde insanlar
Çok iyi kalplisin ama böyle olma. Canın yanar.
Haha düşündüğün için teşekkürler Dikkate alacağım Birazda olsa morelin yerine geldi mi ya da yorgunluğun geçti mi
Gelmez o düzelmez.🤔
Hmm başka ne yapabiliriz ki Bilemedim şimdi Ha buldum Sen çok harika birisisin Biliyorsun değil mi Mükemmelsin, havalısın Hatta hem tatlı bir kedi oluyorsun Hemde bir anda vahşi bir aslana dönüşüyorsun Bu o kadar hoş ki Kimse seni sevmese bile Veya da herkes senden nefret etse bile Ben seni seviyorum Tabi tanımasam bile İlla tanımama gerek yok Çünkü şuanda bile aslında ne kadar iyi niyetli olduğunu biliyorum Sadece kendine bunu yediremiyorsun Çünkü artık hasar almak istemiyorsun
Yorumundan sonra tepkim:
Yaa haha bak Beni bile güldürdün Gerçekten tatlı birisin abi Ama sen başkalarını değil İlk önce kendini güldürmen lazım Oda sevdiğin şeyleri yaparak
İyi deneyeyim madem, sanmıyorum ama.
Bence çok kolay Başarabileceğine inanıyorum Bak sende görüceksin Artık bundan sonra gülmek istemesen bile Gülmen gelecek
Hayırlısı bea.
Neyse abi hadi kendine dikkat et Bu 🌹 sana hediyem olsun İnşallah sevdiğin kişi tarafından da böyle bir gül alırsın Tabi onun sana karşı sevgisi yeter de artar bile Hadi seni seviyorum İyi geceler
İyi geceler hanımefendi sizede.
Haha tatlı şey seni 💕
Berbat otesi
Neyse öyle deme Günün kötü geçse bile Seni mutlu eden olayları düşün Bu kendi başına yaptığın olaylarda olabilir O seni azda olsa morelini düzeltir Ve içindeki sıkıntıyı yok eder İnşallah bu günün istediğin gibi hayırlısı ile güzel geçer umarım Kendini bu kadar karamsar olarak düşüncelere daldırma Her daim pozitif olarak düşün
Nefret ettiğim insanlar var çevremde
Öyle deme ya Onlarda böyle olmalarını hiç istemediler ki Hayatlarında hep aile baskı ve şiddet gördüler Arkadaşlarından kazık yediler Sevdikleri tarafından terk edildiler Yani bence Sen onlara karşı iyi davranırsan Ve tekrardan hayata tutundurursan Aslında kalplerinde ki iyiliği göreceksin Aslında hiçbir insan kötü değildir Sadece hayat onları böyle yapıyor Birde insanlar
Güzel söylemişsin. Ama bazen insanlar kötüdür. Sadece kotu
Normaldi.
Senin adına çok sevindim abla İnşallah bu günün istediğin gibi hayırlısı ile güzel geçer umarım Yüzünden tebessüm eksik olmasın Her daim mutlu olasın
Amin teşekkürler
Ne demek abi 🌹
Sen nasılsın
Çok şükür elhamdülillah iyiyim abi Sorduğun için teşekkürler