Biten bir ilişkim hakkında yardımınıza ihtiyacım var?

Merhaba 5 ay önce tanışıp 2.5 ay önce ilişkiye başladığım kişi hakkında bir sorum olacak. Şöyleki ilişkinin en başından beri sürekli bi sıkıntı yaşadık 2.5 ay sevgili süreci olduysa, 15 günü ayrı 1 haftası barışık geçti ve bir kaç kez ayrıldık. Son seferde bir yalanını yakaladım sanal bir hesaptan aldatmaya meyledecek şekilde. Kendisini affetmemi söyledi özür diledi baya ve çok içten olmayarak 2. Bir şans tanıdım ama çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Sonrasında yine şüphelendiğim bir olay yaşadım, sormazdım normalde ama sorduğumda beni tersledi ve öfkeyle yazmama rağmen cevap bile vermedi ve ben tekrar ayrıldım. Ne bir pişmanlık ne bir özür dilemedi 18. Gün ben yazdım bir bahaneyle, o umursamaz tavrını sürdürdü ve ben bir şey yapmadım diyerek kestirip attı ama güven zedeledi zerre bir çaba pişmanlığı yokmuş gibi davrandı. Önceki ayrılıklarımız da merak eder takip ederdi ve ilk adımı atardı, hep gözü üstümde olurdu ama bu kez heleki böyle bir hatası varken umursamaması acayip canımı yakıyor ve şaşırıyorum. Şu an daha sosyal yeni etkinliklere katılıyor geziyor tozuyor beni Whatsapptan engelledi ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Bilemiyorum pişman olup döner mi yoksa ben artık önümemi bakmalıyım bilmiyorum. İlişkilerde, bu olmadı sıradaki diyecek bir karakterim olmadı hiç bir zaman sadece öfkelenip ayrılma yanıma engel olamıyorum. Tamir edilebilir bir durum olarak görüyorum ama onun bu defa hiç bir çabası olmadığını hayatına devam ettiğini görüyorum. Sizce sebebi ne olabilir hayatında birimi vardır?
Biten bir ilişkim hakkında yardımınıza ihtiyacım var?