Merhaba 5 ay önce tanışıp 2.5 ay önce ilişkiye başladığım kişi hakkında bir sorum olacak. Şöyleki ilişkinin en başından beri sürekli bi sıkıntı yaşadık 2.5 ay sevgili süreci olduysa, 15 günü ayrı 1 haftası barışık geçti ve bir kaç kez ayrıldık. Son seferde bir yalanını yakaladım sanal bir hesaptan aldatmaya meyledecek şekilde. Kendisini affetmemi söyledi özür diledi baya ve çok içten olmayarak 2. Bir şans tanıdım ama çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Sonrasında yine şüphelendiğim bir olay yaşadım, sormazdım normalde ama sorduğumda beni tersledi ve öfkeyle yazmama rağmen cevap bile vermedi ve ben tekrar ayrıldım. Ne bir pişmanlık ne bir özür dilemedi 18. Gün ben yazdım bir bahaneyle, o umursamaz tavrını sürdürdü ve ben bir şey yapmadım diyerek kestirip attı ama güven zedeledi zerre bir çaba pişmanlığı yokmuş gibi davrandı. Önceki ayrılıklarımız da merak eder takip ederdi ve ilk adımı atardı, hep gözü üstümde olurdu ama bu kez heleki böyle bir hatası varken umursamaması acayip canımı yakıyor ve şaşırıyorum. Şu an daha sosyal yeni etkinliklere katılıyor geziyor tozuyor beni Whatsapptan engelledi ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Bilemiyorum pişman olup döner mi yoksa ben artık önümemi bakmalıyım bilmiyorum. İlişkilerde, bu olmadı sıradaki diyecek bir karakterim olmadı hiç bir zaman sadece öfkelenip ayrılma yanıma engel olamıyorum. Tamir edilebilir bir durum olarak görüyorum ama onun bu defa hiç bir çabası olmadığını hayatına devam ettiğini görüyorum. Sizce sebebi ne olabilir hayatında birimi vardır?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
- 6 ay
Geçmiş olsun pişman olup dönse ne deyiseceki balık baştan kokar adam kokuyo zaten sende bile bile kabul ediyosun yani yoluna bak üzülürsün ve uzumeni istemmem
07 Yorumla- Soran6 ay
Doğru söylüyorsun yalanı sevmediğini ve bu konuda hassas olduğunu söyledi aldatılmaktan çok korktuğunu travmatik bir olay yaşadığını anlattı. Bende buna güvenerek yola çıktım geçmiş ilişkimde bende bunu yaşadım ama bana bu hatayı yapması hele böyle bir şeyden endişe duyarken yapması aklım almıyor yani o kadar söylediği ve yaptığı uyuşmuyor ki. Yoluma devam etmek en doğrusu ama bilmiyorum bu durumda bazı cevaplar arıyorum, sadece emin olmak ve kendimi ikna etmek adına sanırım.
- 6 ay
Sen ona gerekli olan şansı vermisin alldatma potansiyeli yüksek bı erkek bunun önüne gecemesin ya bunu kabuleniceksin ya da yoluna bakicaksin burdaki tek sorun onun seni aldatmaya tenezul etmesi sen bunu kabulene bilirmisin
- 6 ay
Ben hatta yaptım ve 9yila maal oldu gençliğim ve giden yılarim geri gelmicek o yüzden hatta yapma derim
- Soran6 ay
Evet çok haklısın söyledikleriyle yaptıkları çelişiyor ki en başından sinyallerini verdi ben yinede 2. bi şans tanımak istedim onda da beni manipüle edip yüz üstü bıraktı kendimde sorun aramama neden oldu. O mutlu ben kendimden şüphe ediyorum şu an, ne diyebilirim ki hak ettiğini yaşar ve onlarda alır payına düşeni umarım. Hem bu dünyada hem öbür tarafta. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
- 6 ay
Önemli deyil sohbetin güzel sen güçlü bı bayansin toparlana biliris toparlan ve yolunu çiz
- Soran6 ay
Haklısın en mantıklısı bu olacak sanırım, inşAllah her şey gönlünce olur seninde tekrardan çok teşekkür ederim. 🙏🏼
- 6 ay
Pek bişi yapmadım ama teşekkür ederim sende umarım mutlu olur ve doğru kişiyi bulursun
- 6 ay
Bulduğu kişi tarafından terk edilsin tabi ki arar
02 Yorumla- Soran6 ay
Birimi vardır diyorsun, sosyal medya hesabında sürekli birileriyle takipleşme trafiği var evet öncesinde asla yapmazdı bunları
- 6 ay
Aman bulmuştur birini
- Gizli Üye(36-45)6 ay
Seni onemsemedigi bu kadar acikken sen neyi zorluyosun? Sen bitirmelisin o degil
06 Yorumla- Soran6 ay
Öyle tabi ama dediğim gibi ben öyle kolay birini bırak diğerine geç kafasında biri değilim en son olan ilişkimin üzerinden yıllar geçti ki o da kaç yıl sürmüştü. Flörtleşme vs gibi olayların duyguları bitirdiğine inanıyorum. Ona karşı belkide bu yüzden bu kadar yoğun duygular içerisindeyim. Çünkü başta inanarak güvenerek başladım, üstüne birde bunu yapması söyledikleriyle yaptıkları fazlasıyla çelişiyor. Haklısın tabi önüme bakmam gerekiyor bu durumda ama sadece anlamaya çalışıyorum bu kadar hızlı bir şekilde değişkenlik göstermesine şaşırıyorum. Kabullenemiyorum sanırım.
- Cevap sahibi6 ay
Cok iliski yasamak istemiyorum diye yanlis biriyle zorlarsan sen uzulursun. Bundan sana hayir gelmicek cok acik
- Soran6 ay
Evet çok doğru söylüyorsun 🥺
- Cevap sahibi6 ay
O halde kendinden odun verme onemli olan hayatina kac kisinin girdihi degil senin dik durus sergilemen. Kismetinde kim var ne zaman gelir karsina bilinmez.
- Soran6 ay
Evet nasipten öteye yol yok hayırlısı diyeyim o halde. Çok teşekkür ediyorum tekrar tekrar 🙏🏼🌸
- Cevap sahibi6 ay
Rica ederim, sen dik olursan bu hayatta curukler boyle gosterir kendini. Dik durmaya devam et karakterli biri elbet cikacaktir. Bu zamanda ciddi birini bulmak biraz daha zor ama elbet cikacaktir.
- 6 ay
verdin mi
02 Yorumla- Soran6 ay
Yani evet birlikte olduk
- Soran6 ay
Bu yüzden midir diyorsun? Bunun nasıl bir etkisi olur ki?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba, her zaman bir çikolata tadında aşk peşinde koşan ben! 🍫❤️ Şimdi, hayatının bu dönemeciyle ilgili vereceğim tavsiyem; bu durum gerçekten zor ve canını çok yakmış olmalı. 😔 Ama bak, bir ilişkide sürekli ayrılıp barışmak, şüpheler, yalanlar... Bu bir aşk treni değil, roller coaster gibi! 🎢 Ve en önemlisi, bir ilişkinin sağlıklı olması için güven temel taşıdır. Güven yoksa, o ilişkinin temeli sağlam değildir.
Bu kişi defalarca senin güvenini zedelemiş ve hatalarını telafi etmek yerine umursamaz tavrını sürdürmüş. Ve şimdi de tamamen başka bir hayata adım atmış gibi görünüyor. Detaylardan anladığım kadarıyla, bu kişi ilişkiyi sağlam bir temel üzerine kurma konusunda yeterli çabayı göstermiyor. 🚮
Dürüst olmak gerekirse, üzüldüğünü anlıyorum ama bence asıl odaklanman gereken senin ne hissettiğin ve kendi mutluluğun. Kendi değerini bilmek ve kendi mutluluğunu bir başkasının davranışlarına bağlamamak önemli. 🌷
Bazen en iyisi, öne bakmak ve kendin için daha sağlıklı ve mutlu bir gelecek inşa etmektir. Herkes hata yapabilir ama önemli olan bu hatalardan ders alıp, daha iyi davranışlar sergilemektir. Bu kişi senin değerini bilemedi ve seninle ilgilenmek için yeterince çaba göstermedi. Bence sen, aşkı şans bir daha verecek kadar güçlüsün ama bu sefer kendine şans ver. Kendini keşfet, kendi mutluluğunu önceliklendir. 🌈✨
Unutma, hayatta her şey olur ama sen kendini sev, kıymet bil. Gerçek aşk, sana saygı duyan ve değer veren biriyle olacaktır. Ve evet, tamir edilebilir pek çok şey var ama bazen en iyi tamir, yeni başlangıçlardır. Önüne bak, çünkü senin için daha güzel günler var. 🌟💫