3 yıllık ilişkim bitti. Hemde çok kötü bir şekilde, kavga ederek ayrıldık. Şimdi çok özledim. Yazmaya çekiniyorum ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
kaybedenler kulübüne merhaba de... acı çek ve büyü şimdi... büyürken zaten önemsiz olduğunu farkedeceksin... ama büyümen şart...
yıllar sinene yaslanır
hatıraların paslanır
bu deli gönlün uslanır
unutursun mihribanım
hayat böyle bu gemide
eskiler yiter yeni de
onu değil sen seni de
unutursun mihribanım...03 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel bir şiir, koptum :)
En İyi Cevaplar
- +1 yıl00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
28Cevap
- +1 yıl
Son sıralar moda bu ayrılıp özlemek, pişman olmak, haddinden fazla soru gördüm bu sitede. Git söyle ona ya da sus unutmaya çalış.
00 Yorumla asıl önemli olan neden bittiği, sen mi bıktırdın? yoksa o mu kaçtı? bunlar biliniyor olsa yardım edebiliriz ama.
00 YorumlaEski sevgili unutmanın en iyi yolu yenisini bulmaktır.
03 Yorumla- +1 yıl
3 yıllıkdı ama.
her aşk bir gün biter... ama aranızda saygı varsa bu sevgiye dönüşür kopamazsınız.. lakin saygı yoksa herşey boş... ilişkinin temeli saygıdır...
02 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur
Bence arama bitir yeni birii bul onla devam et. Bitmeseymis
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
kim suçlu?
sanırım onunda aklından aynısı geçiyordur. keşkelere başlama, bitmez. sen en iyisi sor. nasıl hareket edeceğini ancak böyle öğrenirsin. 3 sene kolay değil00 Yorumla belliki suçlu sensin, gitmeyeceğini düşünerek yaptıklarınla bu haldesin, umarım daha çok acı çekersin
00 YorumlaAyrılma sebebine bağlı kım haklı kım haksız şimdi hök diye mesaj atda diyemeyiz
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru haklısın
ya haalen seviyorsan eger konuşmalısın çünkü 3 yıllık ilişk öyle pat diye bitmez yani
01 Yorumla- +1 yıl
Çok fena kavga ettik kin kustuk resmen
- +1 yıl
Çok zor donemler Allah yardımcın olsun. Ne kafa oldu ayrılalı
02 Yorumla- +1 yıl
2 ay :(
- +1 yıl
Hiç konuşmadın mı iki ay boyunca. Kavga ettiğnizde geri barışabiliyo muydunuz daha önce aynı yontemleri dene ya da iki ay olmuş az daha sabret alışırsın. Kendine sevdiğin ilgi alanları bul ve uğraş
- +1 yıl
Nasıl oldun üstünden 1 yıl geçmiş kız arkadaşım benden ayrıldı 3 yıl olmuştu bizimde atlatabildin mi ben çok kötüyüm seni o kadar iyi anlıyorum ki her gün onla uyuyorum uyanıyorum yine onla aklımdan hiç çıkmıyor
00 Yorumla 3 yıl içinde elbette kavga ettiniz nasıl çözdüyseniz aynı şekilde
02 Yorumla- +1 yıl
Çözülcek bir şey olsa barışmıştık çoktan.
:(
İlişkiler cam bardak gibidir bir araya getiremezsin kırıldımı getirsende mutlaka biryerden sızdırır yenısını almak en ıyısı tabi acısını unutabılırsen unutmasanda o acıyla yaşamaya çalışacaksın
00 YorumlaNe diye ayrıldınız kavga nereden çıktı 3 yıllık bir konumuydu?
00 YorumlaNiye ayrildiniz sen ozledgne gore suc sende heralde
00 Yorumlabnde 3 yıllık kız arkadaşla ayrıldım. İnsanın içi burulsada alışıyor. Ben atlattım umarım sende atlatırsın
00 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle geçmiş olsun sorun değil unutursun bence.
02 Yorumla- +1 yıl
Bakalım deniyorum
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
çekiniyorsan yazma boşver hem yeni ayrılık döneminde olur böyle şeyler
00 Yorumla Unutursun merak etme. Hem hayat üzülmeye değmeyecek kadar kısa. Elbette birileri çıkar karşına
00 YorumlaÇok güzelsin birak o seni kaybettiğine yansin guzelim :)) sen daha çok can yakarsin
00 Yorumlahaksızsan özür dileee
02 Yorumla- +1 yıl
Özledim sadece haksızda değilim
- +1 yıl
Seviyorsan git konuş bence :)
00 Yorumla Kim bitirdi senmi omu?
02 Yorumla- +1 yıl
o bitirdi
kalbın ne dıosa onu yap hatun
00 YorumlaBenim 7 yıllık ilişkim bitti dün :(
01 Yorumla- +1 yıl
Barışırsınız inşallah
- +1 yıl
vatan sağlsun yenisini bulursun :D
00 Yorumla - +1 yıl
ömür bitiyor gülüm.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın canım...
neden ayrıldınız
02 Yorumla- +1 yıl
Çok saçma ama çok kötü ayrıldık. Çok uzun olay.
Çok konuşmak tan dir
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar