3 yıllık ilişkim bitti?

3 yıllık ilişkim nedensizce kavga aldatma falan olmadan bitti ben ona çok düşkündüm ilgimden sevgimden hiçbir zaman ödün vermedim fazla fazla verdim ondan da bir beklentim olmadı hiçbir zaman beni sevmesi ve sadakatli olması dışında bir gün çıkıp ben artık sana olan duygularımı hissedemiyorum dedi ara verdik sonrasında da denedim ama hayır hissedemiyorum duygularımı dedi bitirdi ilişkimizi bende saygı duydum başka bişey olsa çabalardım ama seni sevmiyorum artık diyen birine bir şey yapamıyor insan iyiyim ama bazen bazı yerlerde bazı noktalarda çok kötüleşiyorum aklımdan çıkmıyor çünkü ben hala seviyorum severek ayrıldım ama çok çok kırgınım fakat sevgim o kadar büyük ki ne nefret edebiliyorum ne öfke duyabiliyorum ne kırgınlığım umrumda duygularım olup olmadık yerlerde patlıyor derslerime odaklanamıyorum sınavım var sene sonunda geçen gün baktım normalde 1000 olan takipçi sayısını 200 e kadar düşürmüş hala takipleşiyoruz zaten kız falan da takip etmezdi öyle aşk sayfalari kitap sayfaları falan hepsini çıkarmış normal takip ettiği insanlar duruyor herhangi exstra takip ettiği kız falan da yok hayatında da zor bir dönemden geçiyor bunu da biliyorum ama ben ona köstek değil destek olurdum bu durumda. İnsanlar zor durumlarinda ya hayatlarına birini alırlar ya da her şeyi yıkıp yeniden inşa ederlermiş be yeniden inşa etmeye karar verdim dedi. Senin sevgini biliyorum kimsede bulamayacam bana verdiğin değeri saygıyı sadakati ama benim için başka çıkar yolu da bulamadım dedi bilmiyorum hayatın anlamını yitirmiş gibiyim hala tüm yükü omuzlarımda hatta daha agirini omuzlarımda taşıyorum geri döner mi? Dönmez mi? Ben ne yapayım
Güncellemeler
1 yıl
Ayrılalı 1 ay oluyor nerdeyse
3 yıllık ilişkim bitti?